Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#43601

2015-09-17 19:42

9 milioane euro furati

musafir

#43602 Re: Gheorghe Piperea facebook

2015-09-17 19:56

#43595: NEWS STIRI - Gheorghe Piperea facebook 

 Usor ,usor vei pieri si tu Pipera care ti ai batut joc de atatea oameni , ai distrus Oltchimului ,ai distrus judetul Valcea.   Sa nu uiti  lucrurle astea pe care le ai facut  .

LESI VINCEO SI SPUNE ADEVARUL,CA DACA NU, TE FU..TE FOTA N GURITA

#43603 POPESCU VALENTIN SA DISTRUS OAMENII DIN MENTCIM,VA SPUNE FOTA,ESCROCILOR.

2015-09-17 20:33

#43602: musafir - Re: Gheorghe Piperea facebook 

 BA LABAA  ,DA TI NUMUELE FU...TU..TE..N GURA.EU FOTA,IESI SI DA CU ADEVARUUL LASILOR,FRICOSILOR,,,D LE ROIBU,DACA PINA PE DATA DE 1 OCTOMBRIE NU IESI CU ADEVARUL DESPRE OLTCHIM,TE FIU...TE FOTA,PAAAAAAAAAAA,,,,,,,,,,,,,,,,AI TIMP SI D TA SI DICULOIU.MIZERABILUL ,SI ESCROCUL OLTCHIMULUI,PRISECARU MIRCEA MI A SPUS O.........VERDE N FATA........SI SA NU UITATI TRADATORILOR DE  OLTCHIM,TALPASANU,CERNEV,BURDOAZA,GHIOCA,MARCELA,MORCOASE,CORNESCU,,,ETC,SINT FOARTE MULTI TRADATORIIII,VOI  VA STITI PROSTILOR DAR TACETII,HAI PA SI SA VA FU..T IN GURITEEEEE,SCLAVILOR DE OLTCHIM..........PT.TINE GAOAZAAAA,PERSONAL,MI O SU...GI CU LARGA SI ZLOTI DE LA ZAREMBA?.......IAR PT. D TA D NULE ROIBU ,IESITI CU ADEVARUL? ..MARDAREEEEEEE,NU TE MAI [MUT LA RAMPLAST] SI NU TE MAI FAC BLONDA,ATI DAU MU..IEEEEEEEEEEE,EU FOTA


Musafir

#43604 eu fota titu ,ROIBU VA TINUT, ROIBU VA DECAPITAT CU DICULOIU.PUNCT

2015-09-17 20:58

#43603: LESI VINCEO SI SPUNE ADEVARUL,CA DACA NU, TE FU..TE FOTA N GURITA - POPESCU VALENTIN SA DISTRUS OAMENII DIN MENTCIM,VA SPUNE FOTA,ESCROCILOR. 

 VREAU SA VAD CINE MA CONTESTA,VREAU SA VA VAD  FACE TU FACE,EU TITU FOTA,ASA M AU DISTRUS COMUNISTYIIIIIIIIIIIII,[PSD istiii].........................sa   nu va omor nemer nicuilor,tradatorilor cernevistiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


Musafir

#43605 Re: eu fota titu ,ROIBU VA TINUT, ROIBU VA DECAPITAT CU DICULOIU.PUNCT

2015-09-17 21:09

#43604: - eu fota titu ,ROIBU VA TINUT, ROIBU VA DECAPITAT CU DICULOIU.PUNCT 

 sa te duci tu roibuleeeeee,dupa TACTO SANRU,MA PUPI IN PU.LA,EU PICASSO,


Musafir

#43606 Re: Re: eu fota titu ,ROIBU VA TINUT, ROIBU VA DECAPITAT CU DICULOIU.PUNCT

2015-09-18 02:39


Musafir

#43607 Re: Trei ani de chin pentru Oltchim

2015-09-18 06:40

#43591: BREAKING NEWS ALERT OLTCHIM - Trei ani de chin pentru Oltchim 

Piperea,Stanescu si Victor Avram sa se autoconcedieze pentru incompetenta.Voi reprezentantii salariatilor nu admiteti concedierea nici aunui singur salariat pentru ca este contar prevederilor CCM Oltchim,deoarece planu de reorganizare nu este aprobat de judecatorul sindic ci numai comfirmat partial.Pe 23.09.2015 judecatorul sindic va cere schimbarea administratorilor judiciari.Dupa ei isi iau talpasita impostorii:Bogdan Stanescu cu acolitii lui,Victor Avram cu spirei si incompetentii.Este nevoie apoi de oameni competenti si salariatii sa ajute la salvarea Oltchim.

BREAKING NEWS ALERT OLTCHIM

#43608 FOTO: Nicolae Enache de la PROTECTCHIM va fi înmormântat la cimitirul CETĂŢUIA din Râmnicu Vâlcea

2015-09-18 08:26

FOTO: Nicolae Enache de la PROTECTCHIM va fi înmormântat la cimitirul CETĂŢUIA din Râmnicu Vâlcea

Omul de afaceri Nicolae Enache de la PROTECTCHIM a decedat în data de 16 septembrie a.c. la Spitalul Elias din Bucu_reşti, în urma unui infarct. Nicolae Enache suferea de mai mult timp de o boală incu_rabilă, care i-a adus sfârşitul.

Familia a depus trupul neînsufleţit al celui care a fost Nicolae Enache la biserica Sfântul Gheorghe din cartierul Nord, de lângă cimitirul Cetăţuia, iar slujba şi înmormântarea vor avea loc sâmbătă, 19 septembrie a.c.

S-a stins din viaţă un om care a ştiut să fie alături de oameni şi i-a iubit deopotrivă pe toţi. S-a implicat cu dăruire în viaţa comunităţii din Vâlcea şi i-a ajutat pe toţi cei care i-au cerut ajutorul.

Nicolae Enache va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanţe familiei.

http://www.voceavalcii.ro/

BREAKING NEWS ALERT OLTCHIM

#43609 Şefii Oltchim Râmnicu Vâlcea se laudă cu o concediere colectivă

2015-09-18 08:36

Şefii Oltchim Râmnicu Vâlcea se laudă cu o concediere colectivă

Cu emfază, este anunţată trimiterea acasă a încă 225 de oameni, faţă de 500 de posibil disponibilizaţi.

O nouă concediere colectivă la combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea, aflat în insolvenţă, trimite acasă încă 225 de oameni. Dintre aceştia, 111 vor fi de la combinatul din Râmnicu Vâlcea şi 114 salariaţi de la Divizia Petrochimică Bradu - Piteşti. După acest nou val de concedieri, la Oltchim vor rămâne aproximativ 1.900 de salariaţi.

„Rezultatele economice pozitive înregistrate de OLTCHIM SA au condus la o reducere a numărului de angajaţi”

Printr-un comunicat de presă, administratorul judiciar Rominsolv SPRL şi BDO Business Restructuring SPRL, împreună cu administratorul special, Bogdan Stănescu, şi conducerea societăţii, anunţă concedierile într-un context în care se dă de înţeles că dracul putea fi şi mai negru dacă nu ar fi existat ei să gândească eficientizarea companiei: “Acţiunea de disponibilizare a personalului excedentar face parte din Planul de reorganizare aprobat de judecătorul sindic în data de 22 aprilie a.c., prin care conducerea societăţii s-a angajat să implementeze măsuri de diminuare a costurilor operaţionale fixe cu cca. 450.000 euro/lună, ceea ce implică atât o creştere a randamentelor instalaţiilor, cât şi reducerea fondului de salarii. Rezultatele economice pozitive înregistrate de OLTCHIM SA în primul semestru, precum şi investiţiile realizate din surse proprii în îmbunătăţirea eficienţei instalaţiilor de producţie, au condus la o reducere a numărului de angajaţi cu 225 de persoane, faţă de un număr de cca. 500 de disponibilizaţi estimat iniţial, ceea ce implică o economie cu cheltuielile salariale lunare de 968.000 lei”. Totodată, comunicatul mai precizează că majoritatea celor concediaţi provine din sectorul TESA 

 

Compania promite salarii restante, salarii compensatorii şi primă de vacanţă

Acelaşi comunicat mai anunţă cum vor fi plătiţi cei 225 de disponibilizaţi şi face referire şi la drepturi ale acestora: “Toţi salariaţii disponibilizaţi vor primi lunar începând din prima lună după disponibilizare salariile restante datorate de societate, iar începând din februarie-martie anul viitor vor încasa lunar echivalentul unui salariu, dar nu mai mult de salariul mediu brut la nivel de Oltchim, până la epuizarea fondului de salarii compensatorii, maxim 12, în funcţie de vechimea în muncă. De asemenea, angajaţii disponibilizaţi vor beneficia de drepturile aferente concediului de odihnă pentru întreg anul şi de prima de vacanţă”.

Cifră de afaceri în creştere?

Combinatul Oltchim a intrat în insolvenţă în ianuarie 2013 şi, de atunci, a înregistrat cinci eşec_uri de privatizare. Cel mai recent investitor care şi-a manifestat interesul pentru compania vâlceană este firma chineză Junlun Petroleum CO LTD, care, pe 27 august, şi-a trimis o echipă de experţi pe platforma chimică. Conducerea Oltchim susţine că în semestrul I 2015, această companie şi-a îmbunătăţit substanţial rezultatele economico-financiare din activitatea cu_rentă, comparativ cu aceeaşi perioadă din anii anteriori, înregistrând o cifră de afaceri de 364 milioane lei, în creştere cu 35% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut şi cu 73% faţă de primul semestru din 2013.

http://www.indiscret.ro/articol

 


Musafir

#43610 Re: POPESCU VALENTIN SA DISTRUS OAMENII DIN MENTCIM,VA SPUNE FOTA,ESCROCILOR.

2015-09-18 15:49

BREAKING NEWS ALER

#43611 A fost anunţată data la care începe procesul lui Victor Ponta

2015-09-18 18:44

A fost anunţată data la care începe procesul lui Victor Ponta

Procesul lui Victor Ponta, trimis în judecată în dosarul Turceni-Rovinari, începe luni, la Înalta Cu_rte de Casaţie şi Justiţie, după ce procu_rorii DNA au trimis joi dosarul la instanţă, iar vineri judecătorul căruia i-a fost repartizat s-a abţinut

Luni, de la ora 12.00, este primul termen stabilit de judecătorul de cameră premiliminară pentru verificarea măsurilor asiguratorii şi preventive din dosar.

Procu_rorii DNA l-au trimis în judecată joi pe Victor Ponta, alături de alte patru persoane, în dosarul Turceni-Rovinari.

Dosarul a fost înregistrat tot joi la Înalta Cu_rte de Casaţie şi Justiţie, procu_rorii propunând menţinerea măsurilor preventive şi asigurătorii dispuse în timpul cercetării.

Magistratul Cristina Rotaru, de la ICCJ, care trebuia să analizeze dosarul premierului Victor Ponta, vineri, în cameră preliminară, s-a abţinut, ea fiind judecătorul care în dosarul "Trofeul calităţii" a decis, în opinia separată, achitarea lui Adrian Năstase.

Premierul Victor Ponta a fost trimis în judecată pentru 17 infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor, fapte pe care le-ar fi comis în calitate de avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat "Ponta Victor-Viorel".

În acelaşi dosar, Dan-Coman Şova, avocat coordonator al Societăţii Civile de Avocaţi "Şova şi Asociaţii", în prezent senator, va fi judecat, pentru trei infracţiuni de complicitate la abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite pentru altul, fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracţiuni), evaziune fiscală în formă continuată şi spălare de bani. Şova a fost trimis în judecată sub control judiciar.

Procu_rorii i-au trimis în judecată, în libertate, şi pe Laurenţiu-Dan Ciurel, director general al SC Complexul Energetic Rovinari SA (CER), acuzat de trei infracţiuni de abuz în serviciu, cu obţinere de foloase necuvenite pentru altul, din care una în formă continuată, Dumitru Cristea, la data faptelor director general al Complexului Energetic Turceni (CET), acuzat de cinci infracţiuni de abuz în serviciu, cu obţinere de foloase necuvenite pentru altul, din care una în formă continuată, şi Laurenţiu-Octavian Graure, la data faptelor director economic al CET, acuzat de abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite pentru altul.

Potrivit procu_rorilor DNA, în perioada octombrie 2007 - decembrie 2008, prin cabinet individual de avocat, Victor-Viorel Ponta a obţinut de la SCA "Şova şi Asociaţii" suma 181.439,98 de lei, pentru activităţi care, în realitate, nu s-au efectuat.

Procu_rorii DNA spun că în 30 august 2007 între SCA "Şova şi Asociaţii", reprezentată de Dan-Coman Şova şi Cabinetul Individual de Avocat "Ponta Victor-Viorel", reprezentat de Victor Ponta, s-a încheiat o "convenţie de conlucrare profesională", având ca obiect "conlucrarea celor două părţi în dosarele de natură penală, de drept penal al afacerilor, precum şi în alte cauze în care se va ivi necesitatea".

Convenţia a fost încheiată pe o perioadă nedeterminată, în aceasta fiind ca pentru lucrările profesionale efectuate în conlucrare onorariile să fie încasate de societatea de avocaţi, iar Victor Ponta să primească o sumă fixă de 2.000 de euro, pentru care va emite o factură lunară.

"Prin procesul-verbal din 29 octombrie 2007 inculpaţii au hotărât suplimentarea cu 1.000 euro a onorariului cuvenit inculpatului Ponta Victor-Viorel pentru luna octombrie 2007 (lună în care Şova Dan-Coman s-a înţeles cu inculpatul Cristea Dumitru să încheie un contract de asistenţă juridică prevăzut cu comision de succes). În data de 27 martie 2008, inculpaţii au încheiat un act adiţional la convenţia de conlucrare profesională, în sensul că s-a modificat onorariul cuvenit inculpatului Ponta Victor-Viorel la suma de 3.000 euro (cu o lună înainte, cele două complexe energetice încheiaseră cu SCA Şova şi Asociaţii alte contracte de asistenţă juridică prevăzute cu comision de succes)", au arătat procu_rorii DNA în actul de sesizare a instanţei.

Conform procu_rorilor anticorupţie, convenţia de conlucrare a fost încheiată în luna decembrie 2008, moment în care Victor Ponta a devenit ministru.

DNA mai spune că în perioada octombrie 2007 - decembrie 2008 pentru presupusele activităţi efectuate în conlucrare Victor Ponta a emis, în calitate de avocat, un număr de 17 facturi fiscale în valoare de 181.439,98 lei. Facturile fiscale au fost transmise spre decontare societăţii de avocaţi SCA "Şova şi Asociaţii", care a efectuat plata contravalorii lor, după care le-a înregistrat în contabilitate.

Sumele aferente celor 17 facturi reprezintă cheltuieli care nu au la bază operaţiuni reale, având în vedere că, în realitate, Victor Ponta nu a efectuat nici un fel de activitate profesională în temeiul convenţiei de conlucrare, mai arată DNA.

"Şova Dan-Coman a fost singura persoană cu drept de dispoziţie în privinţa oricăror acţiuni de orice natură care implicau societatea de avocaţi. Din probele administrate a rezultat că, prin încheierea contractului de conlucrare, s-a urmărit bonificarea inculpatului Ponta Victor Viorel pentru contractele încheiate de SCA Şova şi Asociaţii cu complexurile energetice, având în vedere că a rezultat că aceste contracte nu s-ar fi încheiat dacă, la nivelul companiilor de stat, nu ar fi existat percepţia că Şova Dan Coman beneficiază de susţinerea inculpatului Ponta Victor Viorel", au precizat procu_rorii.

Potrivit procu_rorilor, în 18 iulie 2011, în timpul desfăşurării unui control fiscal, Victor Ponta a răspuns în scris în cadrul unei note explicative la trei întrebări adresate de inspectorii ANAF, în cuprinsul căreia a prezentat o stare de fapt inexistentă, în sensul că a acordat "Consultanţă în dosare penale aflate pe rolul Parchetelor".

mai mult cititi aici http://www.gandul.info/politica/

ROIBULE SA L PUPI PE FOTA N PU...LAAA.NU E INJURATURA.

#43612 PAI CINE A DISTRUS MENTCHIMUL,A VENIT PICASSO SI LA DISTRUS?

2015-09-19 12:09

#43610: - Re: POPESCU VALENTIN SA DISTRUS OAMENII DIN MENTCIM,VA SPUNE FOTA,ESCROCILOR. 

 O SA MI SU...GI PU..LA CIND TE VOI PRINDE,SPER SA FI TU BOSTOROGULE DE POPESCU VALENTIN,SU..GACIUL LUI ROIBU,NEMERNICILOR VA DA FOTA PRIN GURITA DUPA 1 OCT.

SA TACI DARACU NEMERNICULE DE TALPASANU,CA NU SE MA REPORNESC MONOMER SI PVC urile?

#43613 Re: PAI CINE A DISTRUS MENTCHIMUL,A VENIT PICASSO SI LA DISTRUS?

2015-09-19 14:55

#43612: ROIBULE SA L PUPI PE FOTA N PU...LAAA.NU E INJURATURA. - PAI CINE A DISTRUS MENTCHIMUL,A VENIT PICASSO SI LA DISTRUS? 

 SI TOTUSI CERNEVEE,TALPASENEE,PIRVULEEEEEE,BALANEEEEEEEE[de la cet]PIPEREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,CE ATI AVUT CU FOTA DE L ATI DENIGRAT SI MATRASIT,HAI SA AUDA OAMENII DIN OLTCHIM ADEVARUL,PT. CA FOTA NU I A ZIS DECIT LA TIGANUL BULGAR CERNEV  ,CA NU SE MAI REPORNESTE OLTCHIMUL[ZI GAOAZA MINT EU FOTA CIND AM INTRAT PESTE VOI LA VL1  SI V AM SPUS CA MINTITI,CA NU O SA VA DEA VOSGANIAN NICI UN BAN PT. REPORNIRE SI SA TACA DRACULUI DIN GURA CA...CATUL DE TAMBALAGIU,ZI GAOAZA MINTE FOTA,ZI TALPASANULE[NEMERNICULEEEEE] CE TI A ZIS FOTA DE FATA CU D..NUL DIR,.DRASOVEAN VICTOR SI D NUL ING. SERBAN LUCICA IN BIROU CA CERNEV E IUDA SI TI O VA TRAGE SI TE VA TRADA?...........SA VEZI TALPASENE CUM TE FU..T IN GURA CU PIPEREA,UOOOSOR UOUSOR VA FU..TE PICASSO,VORBELE LUI OANE[COPILUL LUI PICASSO]

EU

#43614

2015-09-19 15:58

Buna ziua,

Voi stiti cati sefi de servicii si cati directori trbuiesc concediati ..la nr de operatori disponibilizati?

Exista o norma? sidicatele au intrebat asta.

operator

#43615 Re:

2015-09-19 16:35


Musafir

#43616 BA OPERATOR DE CA..C...AT,TU CE VREI,TE INTREABA FOTA,SA MI SU..GI CEVA CU MATA?

2015-09-19 17:18

#43615: operator - Re:  

 CE AI MA DE SPUS,VORBESTE FU..TU...TI GURA MATIIIIIIIIIIII

EU

#43617

2015-09-19 18:11

Pai nu asa ai sa vorb frumos.

Din totalul de disponibilizati cati dir si sefi de serv sunt?

operator

#43618 Re:

2015-09-19 18:43

#43617: EU -  

 Directorii si sefii de sectii'adjunctii,sefii de sectoare etc nu pleaca fiindca oltchim este sc de stat ,ei sunt cazuri sociale saracii!dupa enache trantorilor !

EU

#43619

2015-09-19 18:51

Banuiam... asa se intampla cu SC de stat..to sa fii director

EU

#43620

2015-09-19 19:05

de baza oamenii.......dh functii politice.....


Musafir

#43621 Re:

2015-09-19 19:19

#43620: EU -  

Si tot indispensabili (a nu se confunda cu izmene ... sau poate da) sunt si liderii de sindicat si acolitii acestora care lupta ... si lupta pentru drepturile si scaunele lor, nu ale membrilor de sindicat.
Ba mai mult, in loc sa lupte (asa cum scrie in fisa postului) cu conducerea combinatului - pentru drepturile salariatilor se lupta, ei intre ei, prin tribunale pentu un ciolan mai mare.
Puteti sa dati exemplu de direcori, sefi servicii, lideri sindicali disponibilizati? Nuuuu! Asa ma gandeam si eu.
RUSINEEE!


Musafir

#43623 Re: Re: Gheorghe Piperea facebook,CINE E AL 2 LEA ESCROC?

2015-09-19 23:49

#43602: musafir - Re: Gheorghe Piperea facebook 

 SA TE FU..T  IN GURA,CARE TU IN AFARA DE PIPEREA,DA TI NUMELE RAHATULEEEE,NU STA DUPA PERDEA,TE INJURA FOTA,OK?


Musafir

#43624 Re: Hauarde

2015-09-19 23:54

#43622: - Hauarde 

 VEZI GAOAZA CIT DE PROST ESTI?..DA TE VA FU...TE PICASSO IN GURITA,MULT NU MAI AI

BREAKING NEWS ALERT OLTCHIM

#43625 LA TRIBUNAL OLTCHIM IN DATA DE 23.09.2015:

2015-09-20 11:43

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

link Plan Reorganizare Oltchim, directional se incarca si descarca in pagina =>Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB)

BULETINUL PROCEDURILOR DE INSOLVENŢĂ Nr. 230/07.01. 2015 link buletinul de insolventa tabel creante masa credala pana-n ultima zi din an 2012 si toti din combinatul chimic trecuti  http://media.rtv.net/ care se regaseste si in planul de reorganizare depus la tribunalul Ramnicu Valcea.

 LEGE CCM (Contractului Colectiv de Munca) la nivel de S.C. OLTCHIM S.A

http://portal.just.ro/

DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!  UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!! 
Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 08.06.2015
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

 Părţi

NumeCalitate parte
SC OLTCHIM SA RM VALCEA Debitor
CONSORTIUL ROMINSOLV SPRL - RFO 0122/2006 Lichidator
BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL - RFO 0239/2006 Lichidator
JUDECĂTORIA RÂMNICU VÂLCEA Reprezentant legal
OFICIUL REGISTRULUI COMERŢULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL VÂLCEA Reprezentant legal
D.G.F.P VÂLCEA Reprezentant legal
COMISIA NAŢIONALĂ A VALORILOR MOBILIARE Reprezentant legal

 si TOTI CREDITORII CU CREANTE....

 

Şedinţe

23.09.2015

Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie:
Solutia pe scu_rt:
Document:    

17.06.2015
Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scu_rt: Disjunge contestaţia formulată de ELECTRICA FURNIZARE SA la raportul de evaluare. T.fond.23.09.2015
Document: Încheiere de şedinţă    17.06.2015   

22.04.2015
Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Legea 85/2006 privind insolventa
Solutia pe scu_rt: În temeiul art.101 alin.1 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolvenţei: Confirmă Planul de reorganizare propus de către Consorţiul ROMINSOLV SPRL şi BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL, fila 77 din Planul de reorganizare, cu scenariile A şi B, capitolul 1.1.1., filele 83-90 din Planul de reorganizare votat în şedinţa Adunării Creditorilor din data de 09.03.2015. Stabileşte termen de fond 23.09.2015, în vederea depunerii Raportului trimestrial prevăzut de dispoziţiile art.106 din Legea nr.85/2006. Cu drept de recu_rs în termen de 7 zile de la comunicare.
Document: Hotarâre    22.04.2015

22.04.2015
Ora estimata: 08:05
Complet: Cameră de consiliu
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scu_rt: Respinge cererea de plată (fila 184,vol68) ca neîntemeiată, formulată de Primăria Dăbuleni. Admite cererea de plată formulată de către creditoarea Mentchim SA, în parte. Obligă pe debitoare la plata sumei de 878.155,14 lei c.val. prestări servicii către creditoare, în limita disponibilităţilor băneşti,iar în caz de confirmare plan de reorganizare conform programului de plăţi prevăzut. Cu recu_rs.
Document: Hotarâre    22.04.2015

01.04.2015
Ora estimata: 08:05
Complet: Complet amanare pronuntare
Tip solutie: Legea 85/2006 privind insolventa
Solutia pe scu_rt: Respinge cererea CET ca rămasă fără obiect. Respinge cererile CEC şi Primăria Mihăeşti ca neîntemeiată. Admite în parte cererea DGFP Vâlcea.
Document: Hotarâre  788/2015  01.04.2015

25.03.2015

Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Legea 85/2006 privind insolventa
Solutia pe sc_urt: Respinge cererea Tehnosud ca rămasă fără obiect. Amână pronunţarea cu privire la cererile de plată la data de 01.04.2015. T.fond.22.04.2015
Document: Hotarâre  715/2015  25.03.2015