Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#43576 Pe Romeo Rădulescu, îl îngrijorează situaţia de la Oltchim şi nu crede in managementul companiei.

2015-09-16 07:11

Pe Romeo Rădulescu, îl îngrijorează situaţia de la Oltchim şi nu crede că managementul companiei este performant.

15.09.2015 • PoliticaFii primul care comenteaza
http://arenavalceana.ro/2015/09/15/pe-romeo-radulescu

Deputatul Romeo Rădulescu pune la îndoială managementul aşa-zis performant al celor care conduc în prezent Olchim-ul. Parlamentarul i-a transmis zilele trecute o adresă ministrului Economiei, în care abordează tema noului val de disponibilizări de la combinat, aflat în insolvenţă.

“În ciuda repetatelor proteste publice, soldate şi cu intrări în greva foamei de către o parte a contestatarilor, consorţiul de administratori judiciari ai SC Oltchim SA, Romlnsolv SPRL şi BDO Business Restructuring SPRL, împreună cu administratorul special Bogdan STĂNESCU, au anunţat finalizarea procedurii de consultare cu reprezentanţii salariaţilor privind numărul de angajaţi ce vor fi disponibilizaţi în perioada următoare. Astfel, alţi 225 de oameni vor rămâne fără loc de muncă, reprezentând aproximativ 10% din personal, dintre care 114 sunt salariaţi ai Diviziei Petrochimice Bradu de la Piteşti, unitatea productivă aflată în conservare încă din anul 2010.

Această măsură, deşi ne este prezentată ca un succes managerial faţă de planul de reorganizare judiciară aprobat în luna aprilie 2015, în care se prevedea concedierea a 500 de persoane, adânceşte seria dramelor sociale, generată în judeţul Vâlcea de prăbuşirea economică a industriei pe orizontală ce deserveşte această ultimă mare platformă petrochimică deţinută de statul român. Prezentele concedieri sunt cu atât mai frapante, cu cât în comunicatul oficial transmis de combinat Bursei de Valori Buc_ureşti (BVB) în luna august se arată că cifra de afaceri a crescut cu 35% faţă de jumătatea anului trecut, la 364 milioane Lei, iar “acestea sunt cele mai bune rezultate economico-financiare din activitatea c_urentă înregistrate de Oltchim în ultimii patru ani. (…) Rezultatele economice obţinute de Oltchim SA în semestrul I din 2015 au fost posibile prin implementarea unui plan de măsuri care au vizat recâştigarea încrederii clienţilor majoritari externi (valoarea exportului reprezintă 74% din cifra de afaceri), o mai bună utilizare a resurselor financiare şi eliminarea tuturor cheltuielilor care nu sunt strâns legate de activitatea de producţie”. De asemenea, vă semnalăm faptul că în continuare se tergiversează onorarea integrală a salariilor compensatorii pentru cei peste o mie de angajaţi deja disponibilizaţi la SC Oltchim SA, după declararea insolvenţei în ianuarie 2013.

Faptul că personalul disponibilizat, în contul salariilor compensatorii, a încasat lunar în aprilie şi mai suma de 531 Lei, iar începând cu luna iunie 1.000 Lei lunar, este doar un paleativ, care nu rezolvă dificultăţile financiare majore în care se zbat aceste familii la începutul sezonului rece, într-un oraş în care preţul la apă caldă şi căldură tocmai ce a crescut cu 10% faţă de anul trecut.

Prin urmare Dle Ministru, am dori cu autoritatea de care dispuneţi, să ne indicaţi, conform celor menţionate mai sus, cum apreciaţi Dvs. că poate interveni instituţia pe care o coordonaţi pentru privatizarea SC Oltchim SA şi relansarea economică a judeţului Vâlcea”, a transmis Romeo Rădulescu.

BREAKING NEWS ALER

#43577 Directorul Enache de la Protectchim a trecut la cele veșnice

2015-09-16 11:41

Directorul Enache de la Protectchim a trecut la cele veșnice

Vestea trecerii în neființă a directorului Protectchim – Nicolae Enache – a căzut ca un fulger peste familie, cunoscuți și prieteni. Momentul s-a consumat la Spitalul Elias din Bucu_rești, ieri seară, unde se internase pentru că se simțea rău. În aceste momente grele, dar și neașteptate, suntem alături de familia îndoliată, considerându-ne și noi unii dintre prietenii și colaboratorii săi de-a lungul timpului.

 

Sincere condoleanțe!
Cu_rierul de Vâlcea

 

http://cu_rieruldevalcea.ro/

BREAKING NEWS ALER

#43578 A MURIT Nicolae Enache de la PROTETCHIM!

2015-09-16 11:45

A MURIT Nicolae Enache de la PROTETCHIM!

Omul de afaceri vâlcean Nicolae Enache a încetat din viaţă astăzi, 16 septembrie a.c., în urmă cu două ore la spitalul Elias din Bucu_reşti. Acesta a făcut infarct, inima sa nemairezistând.

În ultima perioadă, Nicolae Enache s-a resimţit, iar săptămâna trecută, când a avut nuntă cu fiul său, s-a văzut că arăta destul de slăbit, despre el apropiaţii lui spunând i se citea suferinţa pe fizică pe faţă.

Cunoscut om de afaceri, patron al firmei PROTETCHIM din Râmnicu Vâlcea, unul dintre prietenii de suflet ai lui Constantin Roibu, Nicolae Enache era cunoscut în cercu_rile vâlcene ca un om jovial, de cuvânt şi care-şi respecta întotdeauna înţelegerile.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

http://www.voceavalcii.ro/2015091631273


Musafir

#43579

2015-09-16 16:34

golani aștea care au jermanit oltchimu numai dzeu îi poate judeca 


Musafir

#43580

2015-09-16 16:37

DO FOTA ..TE -A FACUT DRAȘOVEANU SI TALPIC Ă...ZOB...ZOB ...ZOB


Musafir

#43581 Re:

2015-09-16 17:29

#4355Autoritatile din judetul Valcea: locale,guvernamentale,PARLAMENTARE,politice ce atitudine iau la decizia  FRIPTURISTILOR;PIPEREA,STANESCU SI VICTOR AVRAM?Este momentul sa luati atitudine impotiva acestor impostori.Nu este nevoie de concedieri,impltcat-va si aduceti specialisti pt salvarea OLTCHIM.Conducerea OLTCHIM are salarii de 10 000 LEI net pt a falimenta OLTCHIM si nu au jena de salariati si cetateni.CU TOTII TREBUIE CONDAMNATI  


Musafir

#43582

2015-09-16 18:08

e o situatie grea la voi...pacat de munca........

EU

#43583

2015-09-16 18:28

CU CE SE OCUPA DIRECTORII SI LIDERII VOSTRI DE SINDICAT.........CATE SOLUTII AU GASIT?

SA INCEAPA JOC.URILE DUPA 1 OCT.?

#43584 Re: MAI STI SAH ?...CINE DA MAT?...OARE GICESTI?

2015-09-16 18:32

#43580: -  

 NICI NIU STI CIT VEI PATI,NICI NU STI CIT TE VOI MATRASI MAI GAOAZA ,ACUM INCEPE SAHUL.


Musafir

#43585 Re: CITA MU...IE VEI LUA DE LA VICTOR,TU NICI NU STIII.

2015-09-16 18:35

#43580: -  

 ITI SPUNE CEVA PIPEREA,MARDARE,TALPASANU ,CERNEV[TACTO]SI TU MUISTULE DE GHIOCA?


Musafir

#43586 Re:

2015-09-16 18:37

#43583: EU -  

 TOTI SUG PU...LA LUI PICASSO,MARCELINO,TU MI O BELESTI CU TUGURIN,GHIOCA SI BIDIN.

CE AI CAUTAT PE STR. DC. HACMAN GAOAZA?

#43587 GAOAZAAAAAA,CITESTE BINE.

2015-09-16 18:42

#43586: - Re:  

 GAOAZAAA,SA NU TE CULCI ODATA CU GAINILE,NU MAI IESI DIN CASA DUPA ORA 18,FACEM PARIU?


Musafir

#43588 Re: GAOAZAAAAAA,CITESTE BINE.

2015-09-16 18:46

#43587: CE AI CAUTAT PE STR. DC. HACMAN GAOAZA? - GAOAZAAAAAA,CITESTE BINE. 

 GHICITI CINE STA PE STR. DC. HACMAN PROSTILOR CERNEVISTIII,OARE NU E TATICUTUL VOSTRU CRA CRA TAMBALAGIUL,UNUL CERNEV,MUISTILOR SI TRADATORILOR DE OLTCHIM.

sa va fu..t in gurite comunistilor ,TRADATORILOR.

#43589 Re: Re: GAOAZAAAAAA,CITESTE BINEEEE,O SA DISPARI VTEO 3 ANI CU PSD ul.

2015-09-16 19:25

#43588: - Re: GAOAZAAAAAA,CITESTE BINE. 

 GAOAZA RETARDATA,DUPA ACEASTA ORDONANTA,IMI MAI TREBUIESC DOAR 10 LUNI,INTELEGI CA MI AI SUPT O CU CERNEV TACTO TAMBALAGIUL,CORNOIU,PONTA,PTPEREA,MARDARE SI TALPSANU?........PROBLEMA E CUM SCAPI DE MINE,CA TE MANINC SI IN GAORA   DE SARPE,NU SARPE DE LA C.A.R.

BREAKING NEWS ALER

#43590 Ionel Vîncea riscă să rămână singur în Cartel Alfa. Angajaţii de pe platforma industrială din Râmnic

2015-09-16 19:49

Ionel Vîncea riscă să rămână singur în Cartel Alfa. Angajaţii de pe platforma industrială din Râmnic îşi fac alt sindicat

Sindicaliştii de pe platforma chimică din Râmnicu Vâlcea intenţionează să părăsească confederaţia Cartel Alfa şi să se asocieze într-o federaţie locală. Precu_rsorul acţiunii este nimeni altul decât Adrian Mugioiu, lider sindical în cadrul USG Govora. Demersul se bucu_ră de sprijinul lui Aurel Popescu, fostul preşedinte al Cartel Alfa, filiala Vâlcea.

Sindicaliştii de pe platforma chimică, în frunte cu Adrian Mugioiu, lucrează în prezent la statutul unei noi formaţiuni sindicale, ce va avea drept scop apărarea intereselor salariaţilor din combinatul Oltchim, USG, Cet Govora, cât şi sprijinirea minerilor din Berbeşti şi Alunu. Ideea înfiinţării unei federaţii sindicale locale este mai veche şi are la bază nemulţumirile angajaţilor de pe platforma chimică din Râmnicu Vâlcea, care consideră că liderii naţionali ai confederaţiei Cartel Alfa au acţionat împotriva intereselor lor.

“Cred că e necesar un asemenea proiect pentru că sindicalismul în România e pe topogan şi alunecă tot mai jos. Nu cred că cineva mai e mulţumit de activitatea liderilor naţionali în acest moment. Din câte ştiu eu, la acest proeict vor adera o parte din salariaţii Oltchim, toţi angajaţii din USG şi o parte din angajaţii CET Govora, aici fiind incluşi şi minerii de la Berbeşti”, declară Aurel Popescu.

Potrivit fostului lider sindical, procedurile pentru înfiinţarea federaţiei locale se vor încheia până la sfârşitul acestui an. Pe de altă parte, Ionel Vâncea, vicepreşedintele Cartel Alfa,filiala Vâlcea, susţine că acest demers este sortit eşecului şi că niciunul dintre membrii săi de sindicat nu doreşte să-l urmeze pe Adrian Mugioiu. “Nu se rupe niciun sindicat, nu pleacă nimeni de la Cartel Alfa! Domnul Mugioiu a rămas fără oameni în sindicatul dânsului şi nu ştie ce să mai facă. Eu am vorbit cu oamenii, cu membrii mei şi ştiu că niciunul nu vrea să plece”, susţine cu convingere Ionel Vîncea. Cartel Alfa numără în prezent în jur de 7000 de membri doar în judeţul Vâlcea.

Citeste mai mult: adev.ro/nus48v

BREAKING NEWS ALERT OLTCHIM

#43591 Trei ani de chin pentru Oltchim

2015-09-16 19:54

 

Trei ani de chin pentru Oltchim

 

După privatizări eşuate, insolvenţă şi promisiuni de salvare venite de la cinci miniştri, Oltchimul se pregăteşte de noi disponibilizări. Luna viitoare, combinatul din Vâlcea va rămâne cu 1.900 de angajaţi, adică a pierdut peste o mie de locu_ri de muncă în cei trei ani în care statul a încercat să-l vândă.

În urmă cu trei ani începea epopeea unei privatizări eşuate, iar miniştrii economiei promiteau pe rând salvarea locu_rilor de muncă de la Oltchim.

„Sacii au valori egale, sunt toţi în euro. Mai avem un mare, mare investitor strategic cum îi place domnului Ponta să spună, care ni s-a alăturat în acest demers”, declara, în 2012, Dan Diaconescu.

Iar Daniel Chițoiu spunea tot în 2012 că „sunt o serie de probleme care ard: problema Oltchimului”, iar în 2013, Andrei Gherea declara: „Reprezentanţii combinatului Oltchim se angajează să asigure companiilor din China o deplină transparenţă cu privire la procedura de vânzare.”

Gheorghe Piperea a preluat combinatul intrat în insolvenţă şi încearcă să îl cu_reţe de datorii pentru a fi scos la vânzare. Cele trei consorţii de firme care se interesează de combinat nu vin însă cu oferte concrete, spune administratorul judiciar al Oltchim.

„Fac rapoarte, mai vin peste șase luni de zile... am cam obosit. Le-am spus: e ultima dată când vă primesc, vă dăm toate onorurile şi protocolul. Data viitoare ori veniţi şi închidem deal-ul, ori vă descu_rcaţi singuri, vă faceţi propriile rapoarte tehnice”, spune Gheorghe Piperea, administrator judiciar Oltchim.

După fiecare privatizare ratată, combinatul a mai murit puţin. Până acum au fost disponibilizaţi peste o mie de oameni, iar valul de concedieri nu se va opri.

„Am avut o negociere. Voiau să mai plece 300 de salariaţi, am ajuns la un acord de 220. La Oltchim este o întârziere la salarii de trei luni”, spune Ionel Vîncea, reprezentant al sindicatului Oltchim.

În acest moment, combinatul Oltchim funcţionează la 35% din capacitate iar pierderile în acest an sunt de două milioane de euro.

http://www.digi24.ro/Stiri/

 

OLTCHIM 2015

#43592 Re: Re: OLTCHIM structura actionariatului 20 aprilie 2015

2015-09-16 20:00

#39476: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - Re: OLTCHIM structura actionariatului 29 noiembrie 2014 

 

Structura actionariatului

 

Structura sintetica consolidata a actionarilor, conform Depozitarului Central S.A., la data de 20 aprilie 2015

Simbol:

OLT
Capital social:
34.321.138,30 lei
C.U.I.
1475261
Numar actionari:
39.241
ISIN:
ROOLTCACNOR2 
Valoare nominala:
0,1000 lei
       
Nume
Numar actiuni
Procent
Statul roman prin Ministerul Economiei
188.100.976
54,8062
PCC SE
111.005.766
32,3433
Persoane fizice
39.013.965
11,3673
Persoane juridice
5.090.676
1,4832
Total
343.211.383
  100
JAF LA OLTCHIM CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!!

#43593 JAF LA OLTCHIM CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!!

2015-09-16 20:07

 

  REALIZAREA LOR, REUSITA LOR, CELOR CARE AU DISTRUS SI DEVALIZAT PRIN CAPUSARE:

Un calau neindemanatic: Victor Ponta

VA PREZENTAM CALAII,

PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!  PROTOCOALE !!!!!!...

Informatii financiare  www.oltchim.ro/index.php

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink 

TOATE SINDICATELE SUNT IN CULPA DIN OLTCHIM.

1.SINDICATUL LIBER OLTCHIM, presedinte Mihai Diculoiu

2.SINDICATUL VICTORIA OLTCHIM, condus de Corneliu Cernev

3.SINDICATUL UNIREA OLTCHIM. condus de Marian Dumitru 

4.SINDICATUL SOLIDARITATEA OLTCHIM, condus de Dumitru Bica  

5.SINDICATUL RAFINORU, condus de Popescu Ionel

 ....SI TOATE STRUCTURILE SINDICALE.  

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT) SI STATUL ROMAN  SUNT IN CULPA.  

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,    etc.

Management:
Mihai Bălan - Director General
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional

Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing
Ion Coclet - Director Resurse Umane

Management:

Mihai Bălan - Director General prin subordonare directa,    Livia - Mihaela Coclet - Sef Divizie Achizitii, sotia lui Ion Coclet departament special cu sase birouri, tot  speciale

Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar, sotia, sotului Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu prin secretariat subordonat  Daniel Ilinca- Directia ecnomica

Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional

Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - director Direcţia Comercială

Ion Coclet - Director Resurse Umane

Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica si  cel care a dus la FALIMENT SC. MENCHIM SA. FINALIZAT CU SUCCES SUB STRICTA OBSERVATIE A LUI PIPEREA & CO, REPRIMINDU-L CU BRATELE DESCHISE PE POPESCU DIN NOU IN OLTCHIM SI CU RE: RE: RECHEMARI PE ACEST PENSIONAR ANGAJAT SALARIAT..., CA DE FAPT SI MULTE ALTE OBIECTIVE STRATEGICE PENTRU EI SI LUMEA LOR DE STRATEGI PE DEMOLARE.

Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice -Produse Oxo,

Marius Pîrvu – director Directie  Petrochimica Bradu - Pitesti

Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu

Andrei Nicu - Laurentiu - Sef Divizia Propenoxid, Polioli, Monomer, PVC

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!  

 Conducerea societatii

Consortiul alcatuit din
  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan
Administrator Judiciar
Administrator Special
Avram Danut-Victor
Director General Adjunct
Talpasanu Mihail
Director Directia Productie
Director Directia Comerciala
Smeu Alin-Ion
Director Directia Economica
Director Directia Resurse Umane
Director Directia Petrochimica Bradu

  Ultima actualizare 04 martie 2015

   
hamangia

#43594 O veste relativ buna!

2015-09-17 05:16

 

Avocatul și profesorul de drept Gheorghe Piperea a anunțat, pe contul său de Facebook, că renunță la toate procesele colective deschise la cererea clienților contra băncilor. Celebrul apărător al consumatorilor de credite contra băncilor și inițiator al legii „Dai casa băncii și scapi de datorii” a explicat că se confruntă cu un atac coordonat din partea foștilor săi clienți care au acceptat ofertele băncilor.

Piperea mai povestește că, acum, o parte dintre clienții pentru care a luptat în instanțe, obținând decizii favorabile în multe cazuri, au ajuns să-l reclame la protecția cunsumatorilor și să-i trimită cereri de restituire a onorariilor. Oarecum voalat, avocatul se plânge de ingratitudinea oamenilor care nu înțeleg că fără seria lungă de procese câștigate, mai ales privitoare la clauzele abuzive și comisioanele încasate nedatorat, este puțin probabil ca băncile să le fi făcut prezentele oferte de conversie sau de reducere a ratelor din proprie inițiativă.

„Având în vedere că sunt mijlocul unor avalanșe de cereri de reziliere a contractelor, de cereri de restituire a onorariilor și de plângeri la ANPC contra mea și a echipei mele, declar că renunț la toate procesele colective reunite sub denumirea de CHF 3 (dosarele constituite la cererea debitorilor în contractele de credit în CHF după data de 15 ianuarie 2015), precum și la toate procesele colective contra Volksbank începute în 2014 – 2015, procese denumite PNC 4, 5, 6 si 7”, scrie cunoscutul avocat, care le indică foștilor clienți nemulțumiți și modalitatea de a își recupera onorariile plătite.

„La cererea reclamanților și fără costuri suplimentare, aceste procese vor putea fi continuate ca procese individuale.

Niciun alt proces colectiv în favoarea consumatorilor de produse bancare nu se va mai face de acum încolo de Piperea și asociații.

Probabil că cei care au dat like sau au comentat pozitiv postarea de ieri se vor simți frustrați de această decizie. Dar ei trebuie să înțeleagă un lucru – nu pot lupta contra foștilor mei aliați. Mă simt mai în elementul meu când lupt contra adversarilor mei și a adversarilor aliaților mei”, mai spune Piperea.

El a explicat și că a constatat „notificarile și cererile (de restituire a onorariului – n. red.) sunt făcute în stil juridic. E evident și pentru un copil de 12 ani că e mâna unor avocați/juriști. Culmea inteligenței acestora este că doua notificări primite azi de mine pe fax au aceeași indicație ca sursă de plecare – un fax de la CNCFR, oficiul juridic”.

Profesorul Piperea încheie însă în nota care l-a consacrat: „Coșmarul băncilor nu se termină însă aici”.

 

Il ajutam sa nu se mai ocupe si de insolvente?

NEWS STIRI

#43595 Gheorghe Piperea facebook

2015-09-17 06:15

Gheorghe Piperea

Avind in vedere ca sunt mijlocul unor avalanse de cereri de reziliere a contractelor, de cereri de restituire a onorariilor si de plingere la ANPC contra mea si a echipei mele, declar ca renunt la toate procesele colective reunite sub denumirea de CHF 3 (dosarele constituite la cererea debitorilor in contractele de credit in CHF dupa data de 15 ianuarie 2015), precum si la toate procesele colective contra Volksbank incepute in 2014 - 2015, procese denumite PNC 4, 5, 6 si 7.
Reclamantii din aceste procese sunt invitati sa ne indice conturi in care sa le restituim onorariul de preluare. De asemenea, sunt invitati sa ne indice la adresa :

 

secretariat  piperea.ro

coordonatele exacte si actuale la care sa le trimitem actele de reziliere a contractelor de asistenta juridica.
La cererea reclamantilor si fara costuri suplimentare, aceste procese vor putea fi continuate ca procese individuale.

Niciun alt proces colectiv in favoarea consumatorilor de produse bancare nu se va mai face de acum incolo de Piperea si asociatii.

Probabil ca cei care au dat like sau au comentat pozitiv postarea de ieri se vor simti frustrati de aceasta decizie. Dar ei trebuie sa inteleaga un lucru - nu pot lupta contra fostilor mei aliati. Ma simt mai in elementul meu cind lupt contra adversarilor mei si a adversarilor aliatilor mei.

PS Notificarile si cererile sunt facute in stil juridic. E evident si pentru un copil de 12 ani ca e mina unor avocati/juristi. Culmea inteligentei acestora este ca doua notificari primite azi de mine pe fax au aceeasi indicatie ca sursa de plecare - un fax de la CNCFR, oficiul juridic.

PPS Cosmarul bancilor nu se termina insa aici.

EU

#43596

2015-09-17 16:59

De ce renunță avocatul Gheorghe Piperea la procesele colective- simplu a luat bani de la adversar.......

De ce i-si mareste OLTCHIMUL profilul de activitate cu conf ladite...plantat flori si nu cu activitatea de paza si protectie astfe poate sa renunte la firmele de paza si sa-si foloseasca operatorii

 

SA MOARA CERNEVISTII SI PSD istii.

#43597 Re: EU PICASSO,UN PENSIONAR FERICIT

2015-09-17 18:04

#43596: EU -  

 SA DEA D ZEU SA VA AJUTE SI PE VOI ASA CUM A AVUT PICASSO NOROC,DOAMNE AJUTA,VA PUPA FOTA FRAIERILOR DIN OLTCHIM.

VICE la SLO

#43598 COMANESCU ADREIAN-cacanarilor

2015-09-17 18:07

Nu mai scrieti presa tot felul de prostii precum ca Mugioiu Adrian nu stiu ce face de la Oltchim nu vor cupla pre multi cel putin autointitulatul Presedinte de la SLO MARCU SORIN  care este contestat in instanta de insasi liderii de nuclee sindicale cu domnul Buse ,nu va cupla fiindca a fost sluga lui Aghile Dutu de la federatia din chimie

timp de 23 ani iar

Nenea Mugioiu este frustrat fiindca a fost dat afara din CARTEL ALFA acum 4 ani.

EU

#43599

2015-09-17 18:10

Pai cu mine ce ai?


Musafir

#43600

2015-09-17 19:13

Victor Viorel Ponta a furat banii disponibilizatilor 2013 prin CET Govora din Oltchim