Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Alain Prost Delon Giurea Talpasanu P.E. trena lui Cernev - pentru cunoscatoare

#4151 Re: pt. Musafir - alias Alain ... Alain prost: 4118, 4124, 4129, 4130, 4133, 4137, s.a.m.d.

2013-05-26 10:10

#4139: adevarul ... nu truth - pt. Musafir - alias Alain ... Alain prost: 4118, 4124, 4129, 4130, 4133, 4137, s.a.m.d.

...asa, si?

 

bai, Poirot...te-am mai intrebat o data, care ar fi problema daca sunt cine zici tu acolo? Care e problema ca sunt Giurea? Talpasanu? Spiru?

 

asa, despre care "voi" e vorba? Sunteti cumva echipa de etica a Oltchim? Sau groparii? Sau aia platiti lunar din banii Oltchim ca sa aparati oamenii?

 

Te crezi atat de perspicace? Stii de ce s-a folosit user-ul cu pricina? Ai urmarit? Urmaresti stilul...interesant, inseamna ca stai sa sapi...deci te cam incurca situatia, dar, nu te intrebi, ce te-ai face tu de unul singur aici? Nu cumva te-ai plictisi? Sau crezi ca e fair sa arunci mizerii si sa-ti raspunzi singur....

 

Pe mine ma intereseaza sa nu mintiti... te-am intrebat o data, si ai sarit in sus, care este situatia cu cei 300 de angajati? Se poate dovedi? Nu cumva ati mintit? De ce? De ce insistati pentru schimbarea lui Piperea? are vreo legatura cu raportul cu pricina? Intreb si eu....

 

...mai intrebam ceva l-at adus, voi, pe dl Blanculescu (toata admiratia) dar, cum se impaca solutia prezentata de dumnealui (fara partea dependenta de etilena) cu fantasmagoriile cu care v-a indobitocit diculoiu, adica pornire INTEGRATA si, stati linistiti oameni buni ca locurile de munca va sunt asigurate!

 

Deci?

 

curiosul

#4152 Re: Pentru cei de la PIP

2013-05-26 13:35

#4150: Seful de la PIP - Pentru cei de la PIP

serbanica nu te amesteca in tarate,pentru ca te vor manca porcii,

-dintre aia care au ramas in pip .unul singur supara cel mai mult.

-maistrul sugativa. care dupa ce a supt tot ce a fost de supt la pip. tot el a ramas sugaciul sef,

Compresorist PIP

#4153 Serbanica sefule de la PIP - cine se scuza se acuza

2013-05-26 13:41

Bai Serbane daca ala de l-ai tinut si zici tu ca e mare maistru e cel mai bun sa dea Dumnnezeu cu el sa mai apuci sa pornesti PIP-ul.
Cat despre asa zisele cazuri sociale impuse vezi doamne tie de Pirvu si Dumitru las-o balta.
In PIP eram 26 de cazuri sociale dar in final caz social asa cum balbai tu conform CCM a fost considerat numai ala care a dat drept la Dumitru si la clantaul lui numit mare Director dupa ce ani de zile se plimba cu cercul prin Arpechim.
Ai mare tupeu Serbane sa insisti in prostie si minciuna.
Alin nestiutorul

#4154 Mesaj pentru Alain Prost Delon Giurea Talpasanu P.E. trena lui Cernev - pentru cunoscatori

2013-05-26 13:57

Ramaneti linistiti si slujiti trena lu Cernev.
100 de ani de acum inainte el va sustine ca este cunoscatorul adevarului suprem si a solutiilor absolute pentru Oltchim.
Ati demonstrat tot ce puteti voi clanul Talpasanu, Popescu, familia Spiru Ciobescu, Marinescu.
Rezultatul absolut obtinut de voi este unic si suprem:
PIERDERILE IN ULTIMUL TRIMESTRU SUB ADMINISTRATIA VOASTRA AU DEPASIT DE 3 ORI VANZARILE COMBINATULUI.
Ochelaristule in aceste conditii orice comentarii, intrebari idioate de ale tale puse din spatele iphone-ului sunt de prisos.
VA URAM SUCCES IN CONTINUARE CA IN MAXIM 3 LUNI DE ZILE SA DEMONSTRATI CA SUNTETI CAPABILI ASA CUM VA LAUDATI DIN TOAMNA ANULUI 2012 SI SA SCOATETI COMBINATUL PE PROFIT ASA CUM SE LAUDA IN ACEASTA DUPA AMIAZA PE REALITATEA TV FAIMOSUL VOSTRU SUSTINATOR VARU JAN.
DACA IN 3 LUNI VOI SCOATETI PROFIT, NOI CEILALTI ANGAJATI AI COMBINATULUI DEMISIONAM DE BUNA VOIE SI ACCEPTAM SA PLECAM ACASA FARA ORDONANTA SI FARA SOMAJ CA SA PUTETI MENTINE PE PROFIT ACTIVITATEA COMBINATULUI. VA FI SEMNUL NOSTRU DE RESPECT PENTRU PERFORMANTA VOASTRA.
DACA NU SCOATETI PE PLUS COMBINATUL ATUNCI VA SCOATEM DIN PAVILION CU URALE " DE BINE ".
S. MAX

#4155 VOSGANIAN NU STIE LA CE CAPACITATE FUNCTIONEAZA OLTCHIM!

2013-05-26 16:49

”FMI mi-a spus că-mi pierd vremea cu Oltchim şi că acest combinat trebuie lichidat. Pe orice hartă economică a lumii Oltchim se află în top cinci. El şi-ar reveni. Are piaţă, vindem chiar în condiţiile acestea. FMI este instituţia riscului minim. De la Washington se vede altfel. Noi vedem că instalaţiile sunt bune. Nu se poate să lăsăm pe drumuri încă 30.000 de persoane. Dacă l-am urcat de la 6% la 25%. Soluţii există”, a spus Vosganian.

MINTE CAND SPUNE CA OLTCHIM FUNCTIONEAZA LA 25% DIN CAPACITATE. ORICE AR FACE EI NU POT SA FUNCTIONEZE LA MAI MULT DE 6% DIN CAPACITATE. SI SE POATE VERIVICA RAPORTUL DIN TRIM. I / 2013. AU AVUT PRODUCTIE DE 6 MILIOANE EURO / LUNA. CAPACITATEA INSTALATA A OLTCHIM ESTE DE CCA. 100 MILIOANE / LUNA.

DAR MINTE SI CAND SPUNE:
"Am reuşit să plătesc salariile la zi, singura restanţă e de acum două săptămâni. Persoanele disponibilizate vor primi timp de un an sau chiar doi salariul mediu pe economiei. După ce vor fi disponibilizate, cei care se apropie de pensie vor primi venitul mediu. Pentru ceilalţi, am vorbit deja cu doamna ministru Mariana Câmpeanu pentru asigurarea programelor de reconversie profesională”.

CARE SALARII LA ZI? CE TOT O TINE CU AM PLATIT SALARIILE LA ZI? STITI VOI CEI DE LA OLTCHIM ACEST LUCRU? A ... M-AM PRINS - DIRECTORII SUNT CU SALARIILE LA ZI SI ... DACA EI SUNT PLATITI LA ZI ... PRIN REPREZENTARE, SUNT TOTI SALARIATII PLATITI LA ZI.


MAI MULTE PE: http://rnews.ro/2013/05/26/vosganian-fmi-mi-a-spus-ca-mi-pierd-vremea-cu-oltchim/

P.S.: CUM STA TREABA CU: "Persoanele disponibilizate vor primi timp de un an sau chiar doi salariul mediu pe economiei. După ce vor fi disponibilizate, cei care se apropie de pensie vor primi venitul mediu."? ALTE MINCIUNI A LA VOSGANIAN!


Musafir

#4156

2013-05-26 18:24

pianistul minte de ingheata apele .
revolutia

#4157 Re:

2013-05-27 06:05

#4156: -

sa ii spuna cineva si lui si presei ca asta minte cu nerusinare , poate el chiar crede ce spune


Musafir

#4158 Re: Mesaj pentru Alain Prost Delon Giurea Talpasanu P.E. trena lui Cernev - pentru cunoscatori

2013-05-27 06:51

#4154: Alin nestiutorul - Mesaj pentru Alain Prost Delon Giurea Talpasanu P.E. trena lui Cernev - pentru cunoscatori

chestiile astea poti sa le spui mamei tale pe acasa

 

eu te-am intrebat niste chestii pertinente, poate vreau sa le aflu si eu, poti sa le sustii? sau ati mintit?

 

in rest, se pare ca tu ai mari carente de logica si nu are rost sa incerc eu acum sa-ti dau educatie !

 

Ca sa intelegi de ce s-a folosit userul cu pricina:

 

daca ai fi urmarit cu atentie ai fi constatat ca initial s-a folosit user-ul "un prost", adica recunosc ca am fost un prost ca am tolerat oameni ca voi, oameni care ne-au mintit si furat in toti anii astia.... crezi ca e de vina Cernev pentru situatia de acum? Eu? Victoria? ce vorbesti tu acolo?

 

...asa ca nu mai face tu tot felul de asocieri... nu are importanta, cum iti spuneam, ca sunt cine vrei tu sa fiu, important este sa spuneti adevaruri daca tot vreti sa faceti ceva....

 

apropos, te mai intreb ceva : ati facut voi, diculoiu et comp. vreun efort pentru a se primi acei bani de la AJOFM ?

POSTI,PROSTI,DAR MULTI

#4159 CEA MAI TARE STIRE

2013-05-27 08:39

DUPA CE A MINCAT 23 DE ANI BANI ANGAJATILOR DI SINDICATU LIBER OLTCHIM NU E INDEAJUNS.
DESCHID PROCES PENTRU RECUPERAREA PLATILOR COMPENSATORI CU PROCENT DE 10 % PENTRU FIECARE ANGAJAT,SUMA CARE AJUNGE LA AVOCATUL...GHICITI?????
NORA LUI DON ""PRISACARU""
OBSERVATI DRAGI COLEGI DIN OLTCHIM CARE ATI PLECAT CU ORDONANTA CE LIDERI ADEVARATI ATI PIERDUT .
TREZITIVA CEI CARE ATI RAMAS CA DE ACUM URMEAZA GREUL PENTRU NOI SI HAI SA FIM UNITI LINGA SINDICATU "VICTORIA"

Musafir

#4160

2013-05-27 10:15

ferice de noi

Musafir

#4161

2013-05-27 13:00

concret ce a facut sindicatul victoria pentru angajati?
cel care a poostat la poz 4159 il rog sa vina cu precizari foarte clare pentru ce sa ne mutam la victoria .
canalii.....!!!!!!!!

#4162 purceaua................

2013-05-27 15:28

Bai, purceaua este moarta in cotet si voua va arde de sindicate ! Lasati dracu puturosenia, si puneti mana pe munca . Acum nu mai sunt adepti-MISA-s-au terminat sedintele si vreti.... ce ? Nu ar fi bine sa va ia la purecat -doamna de la personal-avand in vedere ca voua va arde numai de balacareli ? Au plecat oamenii in conditiile date si acum voi vreti sa pozati in victime. Toate scursurile trebuie indepartate si sa fie alesi cei cu cap dar posesori de creier. Prosti or fi cei care se mai lasa influentati de jagardele cu 10 clase , sudori, absolventi de BRANCOVEANU.
PANA CAND POTAILOR ?

#4163 DE ANALIZAT

2013-05-27 16:11

M-am uitat si eu la categoriile de angajati , disponibilizati. N-am vazut o minijupista care pleaca acasa. Din birocrati, prea putini. Sa fim realisti, trebuie facuta curatenie si in acest sector. Nu se poate ca din 8 ore -tu- sa stai 5 la tigari, cafea si net. Dar cine zice ca nu sunt justificate aceste disponibilizari, minte. Roibu a fost ca o umbrela pentru multi . Le-a dat multora o paine de mancat si aceeasi l-au injurat cu foc. Pentru aceasta categorie ma bucur ca au disparut! Avem si javre sindicaliste care acum se lupta pentru ciolan , dar vor primi cat de curand, suturi la poponet.

Musafir

#4164

2013-05-27 16:57

Da, perfect, problema este ca roibu a dat un ciolan unora, si o caruta cu ciolane altora - toate din banii statului !

in ceea ce priveste ce a facut Victoria, cred ca problema este ce a facut sau NU a facut SLO ca sindicat reprezentativ, sindicat prezent in economia Oltchim de 20 ani - asta trebuie sa va intrebati voi - plus ca nu spune nimeni ca e strict necesar sa existe un singur sindicat in Oltchim!
pana aici rozatorilor!

#4165 corect

2013-05-27 17:44

Dar sa nu mai auzim de vechile sindicate: niste puslamale, atat la unii cat si la altii. Ce diferenta este intre "nas rosu"- PRISACARU-de ex-si "sudorul", puturos, imbirligator,-GHIOCA ? Nu ar fi bine sa facem noi alte alegeri si sa eliminam coardele care au facut jocurile unora sau altora ? Vreti sa ne reprezinte hotii ? Leapsa numai luam noi de la mafiotii astia ! Vreau sa-i vad pe toti in campul muncii. Toata ziua stau la sedinte, nu vezi unul ca da cu "sapa" AI dracului , parca sunt ologi ,viseaza masini bengoase, amante, slugi.
adevarul ... nu truth

#4166 pt. 4158, 4159, 4162, 4164 - DE CE "VICTORIA", DE CE?

2013-05-27 17:53

Portal / Judecătoria RÂMNICU VALCEA / Informaţii dosar
http://portal.just.ro/288/SitePages/Dosar.aspxid_dosar=28800000000089204&id_inst=288#Informaţii_generale
Informaţii dosar

Informaţii generale
Nr. unic (nr. format vechi) : 2923/288/2013
Data inregistrarii 22.02.2013
Data ultimei modificari: 30.04.2013
Materie: Civil
Obiect: alte cereri (N.A.: CONSTATAREA FAPTULUI CA SINDICATUL LIBER OLTCHIM NU ESTE SINDICAT REPREZENTATIV)
Stadiu procesual: Fond

Părţi
Nume Calitate parte
SINDICATUL VICTORIA OLTCHIM - Petent
SINDICATUL LIBER OLTCHIM - Pârât

Şedinţe
17.06.2013
Ora estimata: 09:00
Complet: CIVIL 6
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:

22.02.2013
Ora estimata: 09:00
Complet: Camera de consiliu - CIVIL
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Înaimtează dosarul grefierului repartitor în vederea repartizării aleatorii.
Document: Încheiere de şedinţă 22.02.2013

 

DE CE "VICTORIA", DE CE?
PENTRU SIMPLU FAPT CA SINDICATUL "VICTORIA" DORESTE ANULAREA CONTRACTULUI COLECTIV DE MUNCA SI O NOUA NEGOCIERE A CONTRACTELOR COLECTIVE DE MUNCA ("VICTORIA" - OLTCHIM 1 SI  "VICTORIA" - OLTCHIM 2) PENTRU A SERVI INTERESELE CELOR PE CARE II SLUJESC CU CREDINTA (SI ESTE VORBA IN PRIMUL RAND DE FIRMA PCC - AVAND IN VEDERE CA CERNEV ESTE RECUNOSCUT DE MASS - MEDIA SI NU NUMAI, CA FIIND "VUVUZEAUA PCC").

"TINETI APROAPE DE victoria"! ESTE DEJA VICTORIA LOR PENTRU CA OLTCHIMUL DEJA L-AU INGROPAT.


Musafir

#4167

2013-05-28 06:26

Fals, asta e parerea voastra aruncata alaturi de alte mizerii....

Iar mass-media este aia platita de voi....

Te-am mai intrebat o data : a contribuit diculoiu et SLO la primirea banilor de la AJOFM?

Poti raspunde cu subiect si predicat?

ADIO

#4168 Mai are rost

2013-05-28 08:27

Nu inteleg ce rost isi mai are aceasta petitie ,,salvati Oltchim" .Oltchimul a fost salvat .LA REVEDERE si inchideti aceasta mizerie de petitie pentru ca nu mai este constructiva.

LUTE

#4169 BAI..BAI

2013-05-28 10:03

INCHIDE ACEASTA MIZERIE DE """PETITI""" AUTOR SI SCLAV LIMBINCURIST AL VECHIULUI SISTEM FARAONIST
DUTE INVIRTINDUTE!!!!!
Seful de la PIP

#4170 Re: Serbanica sefule de la PIP - cine se scuza se acuza

2013-05-28 16:16

#4153: Compresorist PIP - Serbanica sefule de la PIP - cine se scuza se acuza

Foarte interesant ! 26 cazuri sociale ? Pai daca erati atat de multi cu probleme de ce doar cativa au inaintat acte care sa ateste ca sunt cazuri sociale ? Personal, nu va cunosc situatia de acasa, nu stiu ca X sau Y are Z probleme ( e divortat, are amanta, etc. ) si niciodata nu m-a interesat viata personala a omului ! La fel nici eu nu vorbesc despre familia mea. Daca erai caz social puteai sa-ti aduci acte in care sa dovedesti acest lucru, nu ? De ce n-ai facut-o ?

Seful de la PIP

#4171 Re: Re: Pentru cei de la PIP

2013-05-28 16:21

#4152: curiosul - Re: Pentru cei de la PIP

Curiosule, dupa exprimarea ta sunt 99% sigur cine esti. Nu, "maistrul sugativa" nu e cel pe care-l banui. Mai cauta !

S. I. Max

#4172 #4168 - # 4169 / ADIO - LUTE! DE CE?

2013-05-28 17:30

DE CE SA FIE INCHISA ACEASTA PETITIE? CINE CERE ACEST LUCRU SI MAI ALES CUI SERVESTE ACEST LUCRU?

EU UNUL NU SUNT DE ACORD CU INCHIDEREA ACESTEI PETITII!

S-AU SPUS VORBE SI DE O PARTE SI DE ALTA, S-AU SPUS SI MINCINI SI ADEVARURI, UNII AU FOST PRO-CERNEV ALTI PRO-DICULOIU SAU PRO-DUMTRU, UNII AU FOST PRO-ROIBU IAR ALTII PRO-SPIRESTI.

DACA AR FI FOST DE O PARTE SAU DE ALTA, AUTORUL PETITIEI PUTEA SA STERAGA TOATE COMENTARIILE CARE NU-I CONVENEAU. A STERS NUMAI "COMENTARIILE CU LIMBAJ SUBURBAN" SI A AVUT O ATITUDINE CAT DE CAT IMPARTIALA.

CINE NE CREDE PROSTI SI INCAPABILI SA DISTINGEM GRAUL DE NEGHINA, ADEVARUL DE MINCIUNA SAU BINELE DE RAU? CINE?

NU! SA NU SE INCHIDA ACEASTA PETITIE SI SA CONTINUE ... PENTRU CA IN OLTCHIM INFORMATIA ESTE DOSITA DE UNII SI FOLOSITA NUMAI IN AVANTAJUL PERSONAL AL CELOR CARE O ASCUND!


Marianna

#4173 LUTE #4169 BAI..BAI

2013-05-28 17:47

LUTE, ESTE FOARTE TRANSANT SI IMPARTE SALARIATII DE LA OLTCHIM IN DOUA:
- SCLAV LIMBINCURIST AL VECHIULUI SISTEM FARAONIST (n.a.: poate vrea sa spuna faraonic);
- SCLAV LIMBINCURIST AL NOULUI SISTEM MAFIOT (n.a.: CLANUL CERNEV, CLANUL COCLET, CLANUL SPIRU, CLANUL HUMAN TOOLKIT, etc,).

DAR UITA SA SPUNA CA OAMENII NU AU VRUT DECAT SA MUNCEASCA SI IN SISTEMUL FARAONIC SI IN SISTEMUL MAFIOT.

UITA SA SPUNA CA OAMENII, IN SISTEMUL FARAONIC, AU AVUT SIGURANTA LOCURILOR DE MUNCA, SIGURANTA PAINII PENTRU COPII, SIGURANTA UNEI ZILE IN CARE VOR IESI LA PENSIE CU UN VENIT FRUMOS!

ACUM, IN SISTEMUL MAFIOT, NU MAI AU NICI O CERTITUDINE: AU FOST DISPONIBILIZATI PE PRINCIPIUL PRIMUL VENIT PRIMUL PLECAT, NU SI-AU LUAT SALARIILE, NU STIU CE MAI URMEAZA SI CE-I ASTEPTA MAINE, NU MAI AU SIGURANTA ZILEI DE MAINE!

NU! SA NU SE INCHIDA PETITIA. TREBUIE SA AVEM UN SPATIU IN CARE SA NE SPUNEM OFURILE SI NECAZURILE SI CEI DISPONIBILIZATI SI CEI RAMASI ... INCA IN OLTCHIM!


Musafir

#4174 Nu va convine !

2013-05-28 18:28

S-au aflat multe cu ajutorul acestei petitii. "Greii" din sindicate, trageau nadejde ca vor face mismasuri in continuare. Iata ca nu este asa ! "Prostii" astia care au mai ramas, nu mai pot fi manipulati . Daca exista un dialog civilizat, petitia sa continuie. TREBUIE sa scapam de aceste lepre sindicaliste si promovate adevaratele valori. Sa circule prin combinat cu bicicleta , nu pe banii nostri. Cat de curand vor trebui sa predea si camerele de la camin, atat milogarii Cernevisti , cat si nesatuii lui Diculoiu. Repede va sare tandara , cand lumea va spune pe sleau, ca toti sunteti niste profitori . V-ati ascuns ca niste cartite cand oamenii erau trimisi acasa ! Intr-adevar, au fost si multi lenesi, dar si oameni amarati care nu au dupa ce bea apa. Oare puteati sa-i priviti in ochi?

Musafir

#4175 JUDECATA STRAMBA

2013-05-28 18:56

Sa fie un singur sindicat dar fara nici un paduche, fie din tabara Diculoiu sau vreun Cernevist.Facem curatenia de vara. Un sindicat curat, fara inculti! Cei doi sunt totusi ingineri dar subalternii nu stiu altceva , decat-SA TRAITI !-si pe langa voi-SI NOI !