Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-05-25 09:05


Somerii de "lux" de la Oltchim cu concursul lu Cernev Victoria si Dumitru Urina

#4127 Pentru # 4118 LINGAII CERNEV SI DUMITRU se simt frustrati

2013-05-25 09:32

Nu te obliga nimeni sa citesti petitia. Vrei sa scriem toti numai laude la adresa vanzatorilor nostrii. Nu va fi asa...........
Voi sunteti cativa vanduti celor care aproape au falimentat combinatul noi suntem ailalti multi care v-am tinut in spate prin munca noastra.
Normal ca daca sunteti criticati si iese adevarul la iveala nu va convine.
L-ati blamat pe Roibu. A plecat de mult insa voi in continuare nu aveti justificari pentru pierderile pe care le generati cu managerii din camarila tambalagiului.
Cum explicati ca in trimestrul I 2013 pierderile sunt de 3 ori mai mari decat vanzarile????
Pentru ce au luat salarii de 18 000 RON/luna managerii de top Talpasanu catelusul lui Cernev din Dispeceratul de Productie, neamu Ciobescu (nascuti din somera si Magic TIC TAC Directori Generali Adjuncti), Popescu "capusa" Mentchim reevaluat mare director la Oltchim, Marinescu Norocel (repetentul ajuns director), catelusul lu Dumitru Pirvu, madame Mardare si cu clanul liberalilor din fratia Francu DNA.
Daca tot este un gunoi aceasta petitie de ce voi valorosii lingai ai Tambalagiului si ai fratelui lui de lupta sindicala de la sindicatul Urina Pitesti va injositi sa postati pe aici.
Va doare ca oamenii spun ce stiu si simt ...........
L-ati criticat pe Diculoiu ca a facut si a dres. Nu zice nimeni ca a fost perfect dar macar datorita lui vom pleca cu niste bani acasa.
Voi Cernev si Dumitru ce ati facut??? Gargara cat cuprinde, v-ati angajat toate neamurile, v-ati facut propaganda pe toate televiziunile si cu asta basta. Fraierii sa plece ca asa le trebuie.
Daca nu era Diculoiu acu o beleam plecam acasa rupti in cur.
Cernev tambalagiul destoinic cu locotenentii lui a luat teapa ca nu a reusit sa rupa CCM-ul si l-a taiat Zaremba de la portie care visa sa ne dea acasa vreo 2600 dintre noi fara nici un salariu compensatoriu, nimic.
Dumitru s-a luptat cat a putut sa invete colegii de la Pitesti cum sa nu semneze CCM -ul si a dat in judecata societatea stiind ca el a vandut muncitorii inca din 2010 de cand a semnat protocolul la preluarea de la OMV.
Acum e bun CCM -ul pentru cei care l-au semnat. Ia zi Dumitre cu ce ne-ai ajutat?? De ce ai luat cotizatie de sindicat???
Daca apara interesele salariatilor acesti mari tepari Dumitru si Cernev de ce nu mai dau in judecata si administratorii acum cand suntem disponibilizati ilegal si riscam sa ne pierdem si indemnizatia de somaj???
Pentru ca sunt si au fost pe mana cu administratorii si cu beneficiarul final al acestor disponibilizari adica omul care va prelua combinatul pe nimic.
De ce s-au intalnit ambii lideri cu Zaremba??? Sa manance o dulcetica cumva??
SA VA FIE RUSINE SI TIE TAMBALAGIULE SI TIE DUMITRE. V-ATI ANGAJAT NEAMURILE (NISTE NULITATI TOTI PE CARE NU I=AR FI ANGAJAT NIMENI, SI-A FACUT MILA DE VOI ROIBU), LE-ATI MARIT SALARIILE V-ATI FACUT MENDRELE PE COTIZATIILE NOASTRE SI ACUM NE-ATI LASAT PE DRUMURI.
VINE SI VREMEA SA VA PRIMITI RASPLATA.
MOSTENIREA LU DUMITRU

#4128 ASTA NE-AI LASAT JAVRA

2013-05-25 09:47

Peste 100 de oameni protestează, vineri, în fața pavilionului Arpechim, nemulţumiţi de deciziile de disponibilizare, pe care le consideră ilegale.

Potrivit lui Marin Dumitru, sindicalist divizia petrochimică Bradu, oamenii își vor pierde ajutorul de șomaj.

”Dacă planul social va fi plătit în perioada de șomaj și de acordare a acelui venit de completare, vor pierde ajutorul de șomaj și venitul de completare. Pentru că în Legea 76 a șomajului spune că dacă realizezi venit, Direcția de muncă va considera planul social ca un venit și va anula ajutorul de șomaj și venitul de completare”, a declarat Dumitru, potrivit b1 TV.

Protestatrii urmează să discute cu avocații pentru a afla cât de reală este interpretarea articolului din Legea 76.

”Această interpretare are oarece realitate. Rămâne să vorbim cu avocații pe care i-am contractat să vedem dacă într-adevăr este reală. (...) Sunt salariați care vor să conteste programul de concediere ca fiind nelegal și sunt salariați care vor să conteste în instanță că întreruperea raporturilor de muncă nu se face cu acordarea drepturilor salariale sau de altă natură la zi și neacordarea plaului social la încetarea realațiilor de muncă ”, a precizat sindicalistul.
BRAVO SINDICALISTULE CU SAPTE FACULTATI !!! AICI NE-AI ADUS TU CU LACHEUL TAU PIRVU VANZATORII NOSTRI. ASA NE-AI APARAT INTERESELE !!! FELICITARI !!! POTI SA MERGI LINISTIT LA UN WISKEY CU PIRVU AUTORUL LISTELOR DE DISPONIBILIZARI

Musafir

#4129 Re: pt. 4103 si 4115 - MINISTRUL PENTRU DIALOG SOCIAL, LA OLTCHIM

2013-05-25 09:54

#4122: Spy - pt. 4103 si 4115 - MINISTRUL PENTRU DIALOG SOCIAL, LA OLTCHIM

mah...sursa ta te-a cam tradat... Cernev a raspuns "NU, nu si-a angajat nevasta, diculoiu si-a angajat copilul, nora, nepotii"  - si a luat diverse spagi pentru angajare.


Musafir

#4130 Re: Pentru # 4118 LINGAII CERNEV SI DUMITRU se simt frustrati

2013-05-25 10:01

#4127: Somerii de "lux" de la Oltchim cu concursul lu Cernev Victoria si Dumitru Urina - Pentru # 4118 LINGAII CERNEV SI DUMITRU se simt frustrati

...spui prostii

 

pe scurt : diculoiu si voi cei ce l-ati tinut in brate (adica in functie- pt ca functia o are datorita membrilor) sunteti raspunzatori  in mare parte pentru situatia de acum;

 

faptul ca pe tine nu te duce mintea sa realizezi de ce, asta este o alta treaba cu explicatii pe care trebuie sa le cauti undeva in copilaria ta !

 

Punct!

Disponibilizatul

#4131 Tambalagiul si-a activat locotenentii #4130

2013-05-25 10:42

Cerneve !!!!
Ti-ai angajat degeata locotenenti sa posteze pe aici. Stiu ca tu nu esti in stare sa deschizi un mail dapoi sa scrii vreun word.
Lasa-l pe postaciul tau Spiru Magic TIC TAC sa se odihneasca macar in weekend pentru ca nu are efect nici una din ineptiile lui.Curand va da cu subsemnatul dupa modelul prietenului sau liberal Francu DNA.
INTELEGETI CA NU MAI TINE !!!!! NE-ATI MINTITI PRIMELE DOUA LUNI CU ABUREALA VOASTRA DE VICTORIA. ACUM NE-AM TREZIT SI AM VAZUT PERSPECTIVA VICTORIA. NU TE INTREBI MENDELEEVE DE CE TI-AU FUGIT MAJORITATEA MEMBRILOR DE SINDICAT???
Noi care am semnat CCM asa bun prost negociat de Diculoiu suntem fericiti ca vom beneficia de ceva spre deosebire de viitorul pe care ni l-ai generat tu cu Balan si Talpasanu adica SOMAJ cat cuprinde si cresterea de 3 ori a pierderilor Oltchim sub administratia clantaului tau tremuriciul Talpasan.
Sa-l pupati in cur pe Diculoiu toti cei din Victoria care veti pleca acasa pentru ca daca nu ramanea in picioare CCM Diculoiu nu mai avea Cernev si Varu Jan cu maestrul insolventei Piperea cum sa iasa pe posturile TV sa se laude el cat de fericiti vor fi disponibilizatii Oltchim si ce de bani o sa ia fara sa faca nimic doi ani de acum inainte.
Daca nu era Diculoiu eram de mult plecati acasa sub manarerile pe care le-ai gandit tu cu PCC si Varu Jan + marele mafiot Piperea.
Ce argumente mai ai Tambalagiule cand nimic din ce ai promis tu nu s-a intamplat la Oltchim cat tupeu specific neamului tau rromaless mai ai:
- Cum poti minti ca nu ti=ai angajat Piranda la Oltchim??? Cine dracu te mai crede. Si madame Popa a aflat de aia te-a luat la misto.
- unde este functionarea la 65% din capacitate???
- unde sunt miile de locuri de munca promise de voi si de liberali in toamna lui 2012 la Oltchim???
- unde este pacientul stabilizat prezentat de Varu Jan si Piperea???
URMEAZA O STIRE BOMBA !!!!! ATENTIE INCEPE SA II FUGA CLANULUI PNL COVORUL DE SUB PICIOARE.
DNA STIE TOT CA SI IN CAZUL FRANCU.
DNA ESTE PE URMELE LUI PIPEREA. INCEPE SA RASUFLE COMPLOTUL SI SIFONARILE CARE SE TES LA OLTCHIM IN PREZENT.
DOMNULE CERNEV STAI LINISTIT CA AUTORITATILE NU DORM. DACA V-ATI IMAGINAT CA NU VA IESI LA IVEALA NIMIC DIN CE ATI COMPLOTAT PANA ACUM VETI VEDEA CURAND CA NU VA FI ASA.
REALITATEA TV

#4132 STIRE BOMBA PENTRU # 4130 oare DNA spune prostii??? ATENTIE LIBERALII CLANUL SPIRACHE SI COMPANIA

2013-05-25 10:54

SE ANUNTA NORI NEGRI PENTRU PIPEREA SI VARU JAN REALITATEA TV TITREAZA IN ACEASTA DIMINEATA:

http://www.realitatea.net/avocatul-gheorghe-piperea-apara-tunarii-de-la-oltchim_1189093.html

Informaţii bombă în cazul administratorului judiciar al Oltchim! Gheorghe Piperea, cel care pozează în salvatorul societăţii, e avocatul unui grup infracţional care a dat un tun de aproape două milioane de euro, culmea, unei societăţi la care statul este actionar prin intermediul...SC OLTCHIM S.A. Râmnicu Vâlcea. Reţeta e simplă şi folosită de mai toţi ,,tunarii,, - contracte fictive prin care au încasat bani pe o marfă care nu a fost livrată niciodată plătitorului fraierit. Adică statului.
Se pare că Vosganian și-a găsit și omul, și recompensele, în aceiași persoană. Banii vin spre Gheorghe Piperea atât din administrarea judiciară a Oltchim, cât și din apărarea celor care-l devalizează. Dacă pentru administratorul judiciar, banii vin din toate direcțiile, situația nu este la fel de roz și pentru angajați.

Mai mult decât salvatorul Oltchim, Gheorghe Piperea este apărătorul celor care l-au devalizat. Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Pitesti au trimis in judecata sase inculpati pentru un prejudiciu care se ridică la peste 1,8 milioane euro. Societatea păgubită s-a constituit in 2005 in urma externalizarii activitatii de intretinere si reparatii a SC OLTCHIM S.A. Rm.Valcea, iar peste 90 % din activitati le derula cu aceasta societate de la care si primea peste 90 % din fondurile banesti. Societatea a incheiat trei contracte comerciale cu incalcarea normelor legale si ale atributiilor de serviciu si a efectuat plati catre aceste firme in baza unor documente fiscale falsificate, anulate sau stornate, in repetate randuri, fara ca societatile beneficiare ale platilor sa fi livrat vreodata marfa. Dacă acuzații sunt apărați de administratorul judiciar, cine apără angajații și patrimoniul combinatului?

DOMNULE PROCUROR SEF ADJUNCT DNA CALIN NISTOR AVETI DE LUCRU MULT IN ACEASTA VARA.
SUNTEM ALATURI DE DEMERSURILE DUMNEAVOASTRA SI VA URAM SUCCES SA SCOATETI LA LUMINA TOATA INCRENGATURA CARE STA IN SPATELE ASA ZISULUI PROFESOR DE INSOLVENTA PIPEREA.


Musafir

#4133

2013-05-25 10:58

bai, stirea bomba stii care este? ca roibu se pregateste sa fuga in Israel, asta e treaba bomba, si ghici de ce!

ca Cernev si-a angajat nevasta nu a negat niciodata - de fapt s-a mutat de la design la oltchim - dar stai sa vezi ce se mai intampla si pe viitor... intelegi, nu?

in rest, tu pui niste intrebari aiurea, dar, de amorul discutiei putem incerca sa scriem niste cuvinte asa, de dragul literaturii : gard, tramvai, gogosi, fantasme, diculoiu, sefi, locotenenti, tepe, capuse, jmekerii, lacomii.... prosti! de bubuiti !

 

si inca ceva : negri se scrie cu un singur "i" - si oricum, stim ca esti unul si acelasi user, nu trebuie sa schimbi pseudonimul la fiecare postare...

CUROSIII

#4134 OARE VALENTIN POPESCU STIE CEVA???

2013-05-25 10:58

OARE VALENTIN POPESCU CAPUSA MENTCHIM MOSTENITORUL LUI SERBULESCU ARTIZANUL TUNULUI CU CLIENTII LUI PIPEREA STIE CEVA DE ACESTI BAIETI CARE AU DAT UN TUN DE MILIOANE DE EUR LA OLTCHIM PRIN MENTCHIM SI CARE SUNT APARATI DE PIPEREA ACUM INCERCAND ACEST PROFESOR DE INSOLVENTA SA LE STEARGA URMA MAFIOTILOR ???
OARE DE CE A FOST RECRUTAT DE LIBERALI ACEST POPESCU CAPUSA MENTCHIM IN ECHIPA DE MANAGEMENT OLTCHIM???
DNA NE VA CLARIFICA FOARTE CURAND.

Musafir

#4135

2013-05-25 11:03

speram sa o rezolve si pe asta cu popescu, ca si multe altele
PNL-istul de serviciu

#4136 Spirache Magic TIC TAC aiureaza isteric speriat de ce va urma

2013-05-25 11:16

Spirache taci si suge acadeaua lui Cernev.
Roibu nu este Jiji si nu are de ce fugi in Israel. Daca era ceva fugea pana acum si nu in Israel ca acolo oricum nu avea imunitate.
Acu daca tot l-ati disponibilizat nu mai are rost sa fuga.
Stirea ta bomba ca Roibu fuge in Israel e fumata.
Am eu alta : Poate fuge in Israel sa se intalneasca cu prietenii lui Piperea de la Fortissimo Capital investitorii vostrii strategici israelienii.
Ce zici de asta??? A si inca ceva o informatie care ti-a scapat: Roibu pleaca in Israel sa se vada cu Fortissimo Capital impreuna cu Dan Diaconescu.
BA SPIRACHE PROST AI FOST PROST AI RAMAS !!! NU NE MIRAM CA INCA MAI CAUTI PRIN CANTINA TACAMURILE DE AUR DE CARE ITI POVESTEA CERNEV SI TIBERIU PIRNAIE CA LE-AR FI FOLOSIT ROIBU.
CLOSCA CU PUII DE AUR AI GASIT-O??? SAU AI AJUNS PREA TARZIU SI FUGISE???
VAI DE STEAUA VOASTRA..............
TAMBALUL LU CERNEV ALA AURIT L-AI GASIT???
Poate nu stiai dar si pe astia ca si pe Blanculescu tot Roibu l-a adus, pierderile din ultimul trimestru de la Oltchim sub administrarea voastra tot Roibu le-a facut.
Ba al dracu Roibu el le face pe toate iese si din mormant sa va strice voua schemele. SUNTETI RIDICOLI !!!!!
Tu vorbesti de dragul literaturii, tu agramatul SPIRU HARET care aberezi zilnic si ragai pe aici tembelismele tambalistului tastand pe tableta data de Balan???
Sa fim seriosi !!!
Stirea bomba de mai sus te-a cam pus pe ganduri ??? Si o sa vezi ce mai urmeaza.
Gura pacatosului adevar graieste. Cred ca voi o sa plecati in Israel definitiv asta in varianta ca nu il veti acompania pe Jiji.
Naspa moment. Oare unde o fi justitiarul Tiberius Pirnaie sa mai relateze el cum de data asta devalizeaza Piperea Oltchimu`. Acum nu mai relateaza nimic catelusul Mariei Tudor Pirnaie ca ar insemna sa atace clanul de unde primeste osul de ros.
Spirache mai bine taci ca oricum ce trebuia aflat se stie de catre DNA si va mai iesi la iveala tot mai mult asa ca orice incercare a ta, a tambalagiului si a celorlator "baieti de bine" din echipa Mariei Tudor in frunte cu Francuta DNA de a dezinforma opinia publica nu mai ajuta la nimic.
Zarurile sunt aruncate.

Musafir

#4137

2013-05-25 13:14

pai mai, pleaca in Israel sau nu? fuge sau merge normal? ca te cam contrazici !

si, ia spune Spirache asta e vreun personaj asa, fictiv cu care vorbesti tu? sau, ca nu prea ne dumirim pe aici....
cim

#4138 pentru colegii de la pip

2013-05-25 13:17

lasati-l in pace pe dl. inginer Serban, nu are nici o vina pentru ca noi suntem acum disponibilizati. trebuia sa mergem sa-i strangem de git pe guvernanti, ei sint de vina pentru ca acum noi sintem acasa. nu-l mai comparati nici cu stefanescu si nici cu cosmescu cind te duceai la stefanescu sa-i spui ceva statea cu picioarele pe birou si te dadea afara pe usa. niciodata dl. Serban n-a facut asa, mereu ne-a ascultat si ne-a ajutat cat a tinut de el. cand l-ati vazut voi beat in sectie ? ca mai bea omul o bere sau un vin in afara orelor de program e problema lui dar niciodata n-a venit beat in sectie. stiu ca omului ii place muzica d-aia rock turbata dar la fel e problema lui. poate ca o intelege si nu e de condamnat. in plus e foarte destept, stie multe lucruri, stie matematica si e si foarte bun la calculatoare nu degeaba i se zice hacarul. de la el am invatat multe.
adevarul ... nu truth

#4139 pt. Musafir - alias Alain ... Alain prost: 4118, 4124, 4129, 4130, 4133, 4137, s.a.m.d.

2013-05-25 16:43

DUPA STIL, DUPA FORMA SI LIMBAJ SI DUPA IPHON... A INVIAT ALAIN ... ALAIN PROST!
DUPA O ABSENTA INDELUNGATA "SARPELE CU OCHELARI" A SCOS CAPUL LA SOARE ... PARDON PE PETITIE.
NU UITA ALAIN ... NOI STIM CINE ESTI SI PE CINE SLUJESTI (E.P.)!

adevarul ... nu truth

#4140 4132

2013-05-25 17:06

VA REAMINTIM SI CITAM DIN ARTICOLUL "Administratorul judiciar Gheorghe Piperea se află în incompatibilitate la Oltchim" - Postat de Editor in data 21 martie 2013 - http://www.voceavalcii.ro/2013/03/21/administratorul-judiciar-gheorghe-piperea-se-afla-in-incompatibilitate-la-oltchim/print/ :

"SCA Piperea şi asociaţii (este vorba despre av. ALDESCU ILIUTA - IONEL), fiind parte în dosarele nr. 8305/2/2012 (fost 2369/2012), nr. 12190/3/2010 (fost 691/2012) – ambele la Curtea de Apel Bucureşti şi 67545/3/2011 – la Tribunalul Bucureşti. În toate aceste dosare, firma „SCA Piperea şi asociaţii” are calitatea de reclamant, iar SC OLTCHIM SA – de intimat."

PE LANGA DOSARELE MENTIONATE IN ARTICOLUL DE MAI SUS, AVEM SI DOSARUL NR. 8692/101/2008 - LA TRIBUNALUL MEHEDINTI.

GASITI AMANUNTE DESPRE O PARTE DINTRE ACESTE DOSARE PE: http://www.oltchim.ro/uploaded/2012/AGA_11/pct%203_AGOA.pdf

NU ESTE VORBA SI DESPRE CONFLICT DE INTERESE? NU SE POATE AUTOSESIZA A.N.I.?


Musafir

#4141

2013-05-25 17:15

daca ajungeai in birou la nesimtitul de stefanescu si aveai o problema se uita pe sub masa sau statea ca la carciuma cu picioarele masa si te chema mai tarziu .de salutat nici vorba ca mai toti inginerii bin arpechim ......bime le facea mihaescu ca ii tratate ca pe niste slugi .serban miloiu cel putin nu te trata ca pe o sluga ..
op inst pip

#4142 ptr ing serban

2013-05-25 17:51

unul dintre putinii ing din arpechim care asculta muncitorii si in limita posibilitatii ii ajuta
de fapt el ,comanescu si cel de la pjp in rest ceilalti care lucrau direct cu muncitorii ii trateaza ca pe niste slugi

Musafir

#4143 Re: ptr ing serban

2013-05-25 17:55

mai avem viitor ?

#4144 vai de steaua noastra

2013-05-25 18:45

Ia sa-mi raspunda cineva : Cine a prevazut ca se va alege praful de echipa de handbal QLTCHIM ? Ar fi bine sa-mi raspunda panarama de TIBERIU PIRNAIASI - care a dus pana acum o politica de distrugere a tot ce s-a construit pana acum . Q TARA DE RAHAT , LOCUITA DE BORFASI , TRADATORI DE NEAM SI TARA. Sa vina si el prin combinat, sa-i priveasca in ochi pe cei disponibilizati care au acasa copii ,parinti macinati de boli, rate la banci e.t.c. Cu ochii inlacrimati ,umbla buimaci prin combinat sa-si definitiveze actele. Speram sa respecte mafiotii ceea ce cuprinde ordonanta.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-05-26 06:51


Alin nestiutorul

#4146 Solutiile lui Piperea si Vosganian de salvare a Oltchim se bazeaza pe solutiile lui Roibu

2013-05-26 07:19

Dupa aproape un an de la marea revolutie din septembrie 2012 ai caror artizani au fost contra cost Cernev, Tiberius Pirnaie si tinerii liberali din umbra sponsorizati de stimata investitoare Maria Tudor - oligarha Olanestiului, dupa ce s-au facut mii de anunturi cu sute de investitori interesati de Oltchim solutiile maestrilor insolventei Oltchim Vosganian si Piperea se rezuma din nou la:
- incasarea politei de asigurare a managementului - polita incheiata de Roibu;
- investitorii de la firma TISE - investitori adusi tot de Roibu;
- finantarea activitatii combinatului prin gajarea activelor negajate inca.

Concluzii:
1. Solutiile administratorului Piperea sunt povesti chioare. Planul de salvare nu exista si nu va exista pentru ca specialistii lui Piperea au ca tema sa spele tiganii care au fraudat in 2005 Oltchim cu milioane de EUR, tigani pe care Piperea ii apara in instanta contra condamnarii DNA.Pentru cei interesati:

"SCA Piperea şi asociaţii (este vorba despre av. ALDESCU ILIUTA - IONEL), fiind parte în dosarele nr. 8305/2/2012 (fost 2369/2012), nr. 12190/3/2010 (fost 691/2012) – ambele la Curtea de Apel Bucureşti şi 67545/3/2011 – la Tribunalul Bucureşti. În toate aceste dosare, firma „SCA Piperea şi asociaţii” are calitatea de reclamant, iar SC OLTCHIM SA – de intimat."

PE LANGA DOSARELE MENTIONATE IN ARTICOLUL DE MAI SUS, AVEM SI DOSARUL NR. 8692/101/2008 - LA TRIBUNALUL MEHEDINTI.

GASITI AMANUNTE DESPRE O PARTE DINTRE ACESTE DOSARE PE: http://www.oltchim.ro/uploaded/2012/AGA_11/pct%203_AGOA.pdf


2. Astra Asigurari nu va plati niciodata polita de 10 milioane de EUR in baza unor povesti inventate de Piperea. Raportul intocmit nu are nici o sustenabilitate reala in instanta si Piperea stia asta dar incearca marea cu degetul poate tine pacaleala la ASTRA sa mai faca ceva bani pentru ca stie ca Oltchim este in faliment datorita politicilor practicate de managementul Balan si Talpasan in ultimele doua trimestre cand pierderile sunt de 3 ori ATENTIE de 3 ori mai mari decat vanzarile.

3. In criza de solutii fiind Vosganian reinventeaza povestea TISE pentru a mai aburi opinia publica macar inca putin ca sa scape cu onoarea reperata.

- firma TISE (de altfel singurul investitor cu adevarat serios interesat sa preia atat rafinaria Arpechim cat si Petrochimia si Oltchim). Oare de ce in toamna anului trecut cand respectivii investitori fusesera adusi de catre Roibu au fost goniti??? Ca sa fim agonizati un an de zile sa intram in insolventa, sa fim dati afara si sa isi faca toti ratatii PNL (vezi specialistii MAGIC TIC TAC, somera Felicia Spirache mari directori in prezent) mendrele prin combinat ??
UNICA SOLUTIE CARE II REVINE OBSESIV LUI VOSGANIAN ESTE CELEBRA FIRMA TISE CARE ESTE FOLOSITA MEREU PE POST DE PAMPERS FIE DE CHITOIU FIE DE VOSGANIAN. CAND NU MAI AU CE MINTI PRESA IMEDIAT BAGA PLACA CU TISE:
http://adevarul.ro/economie/afaceri/vosganian-tise-nou-interesata-oltchim-doreste-formula-integrata-arpechim-1_51a0a34fc7b855ff5625ba21/index.html
DACA SA ZICEM PRIN ABSURD CA TISE VA MAI ACCEPTA VREODATA NEGOCIERI CU RATATII DE LA MINISTERUL ECONOMIEI DUPA EXPERIENTA CU RETARDUL DJ. VULPESCU PE CARE L-AU PITIT DUPA CIRCUL DIN TOAMNA ANULUI TRECUT CREDETI CA ACESTIA ODATA CE VOR PRELUA COMBINATUL VOR MENTINE MANAGEMENTUL TALPASAN TANDEM CU CERNEV SI CLANUL LIBERALILOR DIN GASCA CHITOIU???
SPIRACHE - MAGIC TIC TAC NOULE DIRECTOR ADJUNCT SI CU NEAMUL TAU DE ESPERTI CONTABILI SOMERI - VEZI CONSOARTA VETI FI FOARTE FERICITI DACA OLTCHIM PRIN ABSURD VA FI PRELUAT DE TISE.

SITUATIA LA OLTCHIM ESTE CRITICA.
FALIMENTUL BATE LA USA. SOLUTIILE LUI PIPEREA SUNT ZERO SAU BAZATE PE GAJURI - ATAT DE CRITICATE LA ROIBU DAR ACUM FIIND O SOLUTIE FOARTE AGREATA PENTRU DOMNUL PROFESOR DE INSOLVENTA PIPEREA.
DOMNILOR "SPECIALISTI" CE VA FACETI DACA MAI TRECE UN TRIMESTRU SI MAI ADANCITI PIERDERILE LA OLTCHIM DIN NOU CU O MEDIE DE 20 DE MIL EUR/LUNA????
CINE VA FI VINOVAT ATUNCI??? CAUZA VOR FI TOT FIRMELE CAPUSA - VECHEA MINCIUNA LANSATA DE CERNEV CU GHIOCA SI TIBERIUS PIRNAIE???
DACA DOMNUL PIPEREA ANUNTA CA PACIENTUL OLTCHIM ESTE STABILIZAT SI CA AU FOST ERADICATE FIRMELE CAPUSA DE CE MAI LUCRAM IN CONTINUARE CU CAPUSE GEN MENTCHIM SAU CAPUSELE LUI BALAN BICA SRL, SI DE CE ATI INREGISTRAT PIERDERI IN MEDIE DE 20 DE MIL EUR/LUNA IN ULTIMELE 3 LUNI????
RASPUNDE DOMNULE PROFESOR PIPEREA??? CE ARGUMENTE MAI AI ACUM????

Musafir

#4147

2013-05-26 07:42

dupa parerea acestor nemernici vinovat va fi si dupa 10 ani de la plecare roibu,nu inteleg cum de nu au ajuns sa stopeze pirderile pentru ca in luna august/sept. aveau foarte milte solutii.poporul roman ar trebui sa se trezeasca din somn si sa intrebe guvernantii unde este economia romaniei lasata mostenire de CEAUSESCU sau este si el vinovat pentru dezastru din romania ?
disonibilizat

#4148

2013-05-26 07:53

decat sa-l criticati pe ing serban mai bine intrebatil pe dumitru ce rol a avut in tot acest timp ,unde este contractul de care ne povesteste de 3 ani ,nesemnarea cim de toti salariatii si in ce stadiu este procesul cu care il ameninta pe roibu ?disponibilizari s-au facut si se fac in toate sectiile ,au sa ramana numai sefii pe salarii de zeci de milioane si sa vezi economie la oltchim .
referitor la politica acestor guvernanti rezultatele se vad din 1990 incoace santem satui de minciuni iar ei flamanzi ca nu au facut averile mult visate .pianistul viseaza numai privatizari de succes si mi de angajari.


Musafir

#4149

2013-05-26 07:57

sa traiasca roibu si diculoiu ca poate luam si noi ceva din ordonanbta ca in nadejdea lu dumitru luam.................. ascultati melodia cai verzi pe pereti
Seful de la PIP

#4150 Pentru cei de la PIP

2013-05-26 08:16

Desi, initial n-am vrut sa mai intru pe aici sa vad ce se mai scrie, la insistenta cuiva, am zis : " hai sa vedem ". Vad ca sunt aici mai multe persoane pro decat contra mea. Dupa cum banui eu doar unul este contra, care este in stare sa calce pe cadavre dar in fata este cel mai bun prieten ( 98% banui despre cine este vorba, nu-i dau numele pentru ca exista cei 2% nesiguranta ). Prin proceduri specifice de IT pe care le cunosc foarte bine se poate identifica locatia exacta de unde se scriu aceste mesaje. Sigur, n-am sa stau sa fac cercetari acum pentru ca n-am intentia sa-l/sa-i dau in judecata pentru calomnie pe cel/cei care arunca vorbe goale, fara acoperire, desi sunt indreptatit sa o fac. Atata poate/pot el/ei si cu asta basta ! Exista si o vorba : cel mai destept cedeaza primul. Totusi, cei care fac afirmatii ar trebui sa aiba bunul simt sa-si dea si numele precum si sa vina cu dovezi prin care sa ateste cele afirmate! E usor sa vii ca anonim si sa arunci cu noroi fara sa prezinti si dovezi vis-a-vis de cele afirmate! Acum hai sa vedem cine a ramas la PIP. Inafara celui mai bun sef de formatie din PIP si cel mai vechi si cu bun simt si cu toate calitatile necesare, restul nu au fost alesi de mine, ei fiind cazuri sociale sau caz sot-sotie! Cu alte cuvinte, au fost impuse de CCM. In rest, tot ce se scrie aici sunt pure afirmatii gratuite. Nu te costa nimic sa arunci cu noroi fara sa prezinti dovezi si ca anonim !