Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37251 Re: lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt. un pumn de zlotii si apoi ati continua

2015-05-07 13:59

#37250: CINE A DISTRUS AGRICULTURA MAI DRAGA ILIE SIRBU,TATICUTUL LUI PONTEL,CINE? - lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt. un pumn de zlotii si apoi ati continuat? 

 

" CERNEV,TALPASANU,GHIOCA SI BURDOAZA"  ACESTIA SUNT CEI CARE AU SEMNAT PROTOCOLUL SI FURTUL PRIN HOTIE SALARIILOR CREANTE OLTCHIM, DISPONIBILIZATII 2013 CELE 9 MILIOANE EURO SI CELE TREI LUNI SALARII FURATE DE OLTCHIM???? BURDOAZA ESTE SIGUR UNU, EL SINGUR A RECUNOSCUT, CERNEV ESTE AL DOILEA, IAR PIPEREA A SPECIFICAT CA SUNT PATRU PERSOANE.

 

" CERNEV,TALPASANU,GHIOCA SI BURDOAZA" acestia vor raspunde penal cand vor fi confirmati cu actul protocolului pe care si l-au insusit, de mana si cu piperea cu asociatii & co. si cei care au mai coroborat  a ne fura pe noi, incalcand Legile si Legea 85/2006 insolventa Oltchim 2013.

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

Art. 3.10. creantele salariale sunt creantele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste creante sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creante de catre administratorul judiciar/lichidator;

Art. 64.(6) Creantele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru creantele nascute în procedura de faliment.  

 

Art. 96.  (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare creanta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei creante din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru creanta sa.

 

[  CEI DE AU COMIS ILEGALITATI IN NUMELE NOSTRU, INTRA PENAL, NU NE-AM DAT ACORDUL SCRIS SI MASA CREALA SAU ESALONARI, INJUMATATIRI, FIRMITURI...SAU ALTE ILEGALITATI CARE S-AU COMIS CU SUMELE SALARII CREANTE OLTCHIM. ]

 

Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii: 

 

b) nici o categorie sau nici o creanta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a creantei sale; 

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

 SUNTEM PRADUITI!!!!!!

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013

N-A PRIMIT NICIUN DISPONIBILIZAT O HARTIE SAU ACT IN CARE SA SE JUSTIFICE INTELEGEREA STATULUI ROMAN CU SINDICATELE SA NI SE CEARA ACORDUL SCRIS SI MASA CREDALA, CEEA CE ESTE PENAL, UNDE SUNT BANII DISPONIBILIZATILOR?????

 

N-AM IMPUTERNICIT PE NIMENI SA SE FACA PE SUSTA PROTOCOALE IN DEFAVOAREA ALTOR CREANTE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013 SI ORICE FEL DE PROTOCOL IN DEFAVOAREA ALTORA...!!!!!! Alt aspect, NIMENI, ABSOLUT NIMENI NU ARE VOIE PE LEGE SA DECIDA IN NUMELE ALTEI CREANTE SAU ALTOR DREPTURI CREANTE DIN ACTELE PE CARE LE DETINE / DETINEM, CEEA CE S-A INTAMPLAT....

 

PENTRU A FI MANDADAT PE CREANTELE SALARIALE TREBUIA UN JURIST SAU AVOCAT SA CONCEAPA O FORMA LEGALA IN CARE INDIVIDUAL ( DECI FIECARE IN PARTE, NU TABELAR ) ACEA PERSOANA MANDATA ALTA ENTITATE ( EX:SINDICATE )   SAU PERSOANA  ( AVOCATI, JURISTI..S.A.M.D) SA LE REPREZINTE CREANTELE SALARIALE, CEEA CE NU S-A INTAMPLAT, DIN CONTRA S-AU PRONUNTAT SALARIATII ANGAJATI PE SUME ALE SALARIATILOR FOSTI SALARIATI.  http://www.docdroid.net/

 


Musafir

#37252 Re: Re: lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt. un pumn de zlotii si apoi ati cont

2015-05-07 14:10


Musafir

#37253 Re: Re: Re: lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt. un pumn de zlotii si apoi ati

2015-05-07 14:12

#37252: - Re: Re: lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt. un pumn de zlotii si apoi ati cont 

 APROPO,NU E BOSOROGUL SI TRADATORUL DE TALPASANU ,E BANDITUL DE BALAN DE LA CET,HAI PAAAAAAAAAAAAA


Musafir

#37254 Re: Re: Re: Re: lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt. un pumn de zlotii si apoi

2015-05-07 14:17

#37253: - Re: Re: Re: lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt. un pumn de zlotii si apoi ati  

 NUMAI MAINE NU E AZI,MAI DRAGA SI STIMABILE DE CRA,CRA[monstrule cu chip de om ,tu cerneveeeeeeee, tradatoruleeeeeeeeeee],USIIIIIIIIII IN BULGARIA SI IA L PE ALT NEMERNIC, PRIETENUL TAU, UNUL VOSGANIAN,CA NU SCAPA.

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37255 Re: Re: Re: Re: lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt. un pumn de zlotii si apoi

2015-05-07 14:19

#37253: - Re: Re: Re: lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt. un pumn de zlotii si apoi ati  

  SALUTARE  SI SANATATE MULTA FOTA [ PICASSO ]:

DA, ESTE SI MIHAI BALAN DE LA  CET GOVORA INCLUS BENEFICIAR DE CARE URLA PIPEREA LA TRIBUNAL CONFIRMAT VIDEO-AUDIO, BINENTELES CA SUNT SI CEI CARE AU CONSIMTIT SI INCU_RAJAT ILEGALITATEA SI TOTI CEILALTI CARE AU SPRIJINIT ILEGALITATILE COMISE, IMPREUNA CU COMPLICII LOR SI RESTUL CARE S-AU TOT MANJIT CU FIRMITURI DIN SALARIILE CREANTE CU_RENTE ALE NOASTRE IN INSOLVENTA OLTCHIM, NE-A INVATAT PIPEREA CA NU E FRUMOS SA MANANACI SALARIILE CU_RENTE CREANTE CA TE PRINDE EXORCISTUL CU ELE IN GURA MANJIT SI VAMPIRIZAT ECONOMIC, INTREBAREA LUI MATEITA FIIND FOARTE CLARA,  CINE INFIGE TARUSUL??? EI NE-AU VAMPIRIZAT PRIN HIPNOZA SI MUSCATURA, SUGAND SANGELE NOSTRU CREANTE SALARII CU_RENTE SI PRINISI CU ELE IN GURA CUM NI LE INFULECA, EXORCISTUL A FOST SI EL VAMPIRIZAT JUDECATORUL-SINDIC, AVOCATII,PREFECTII, MINISTRII, PARLAMENTARII VALCENI SI ARGESENI...ETC. INTREBAREA ESTE A LUI MATEITA CITIRE: CINE INFIGE TARUSUL???

SALARIILE CREANTE CU_RENTE SI IN INSOLVENTA OLTCHIM 2013: DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA!!!!!!

 

 https://www.youtube.com/watch?v=kuyEcvm1S90

 " Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim ":

http://www.rominsolv.ro/cine-i-desemnat-sa-infiga

FLORIAN MATEITA

Cine-i desemnat să înfigă ţăruşul în inimă, să o facă!

Vampirul economic nu este o ficţiune. Este prezent sub forma unui cod fiscal şi acţionează în timpul programului de lucru. Ţi se prezintă sub forma unei persoane agreabile, îţi prezintă planurile, proiecţiile şi te face să visezi nemurirea dinastică, alături de el. 

Semnezi contractul şi colţii lui se înfig în conturile tale de lichidităţi. Este bineştiut, înţepătura vampirului poate să îi contamineze pe cei atacaţi. Muşcătura lui provoacă o sete ancestrală şi, la rândul tău, este posibil să sfârşeşti prin a căuta victime cu lichiditate. După cum arată statisticile, nu sunt rare cazurile în care victimele devin, la rândul lor, vampiri.

În scu_rt timp de la contaminare, observi cum situaţiile financiare se deformează sub apăsarea unui bulgăre de datorii pe care vampirul, hipnotizându-te permanent cu o imagine strălucitoare a viitorului, te îndeamnă să-l rostogoleşti.În tot acest timp, va sta alături de tine şi îţi va sug* sângele. Munca ta, energia ta, banii tăi, vor fi devorate. Tu nu mai ai propriul tău sânge şi propria ta energie pe care să i le oferi, deci va trebui să le găseşti sau să mori lichidat. Din clipa în care alegi să nu mori, eşti şi tu un vampir.

Mediul economic ia măsuri împotriva vampirilor şi a vampirismului. Cu apă sfinţită şi usturoi judiciar, creaturile sunt împinse şi ferecate în cavoul deschis de legea insolvenţei pentru vampiri economici.

Apoi, cântece, descântece, ritualuri. Exorcizare şi proceduri de dat sângele înapoi. Cât sânge, cui, când, de ce, cum? Întrebări concrete, răspunsuri evazive. Să vedem cât sânge mai găsim, cât sânge mai producem, de unde, de la cine?…

Un sobor de practicieni, cu ţăruşul falimentului în mână, supravegheză permanent vampirul. A promis că nu mai sug* sânge, a promis că va trăi pe propriile lui picioare şi va produce plusvaloare. Dar este auzit clefăind tot timpul şi a fost prins mânjit de creanţe cu_rente la gură. Constatăm că exorcizarea a fost un eşec, iar explicaţia ar putea fi că de fapt, la data deschiderii procedurii, vampirul nu mai avea propria lui viaţă, propria lui energie. Se pare că exorcizarea funcţionează doar pentru fiinţele atinse de vampirism, dar care încă trăiesc, au sânge cald şi luptă să trăiască. Statistic sunt foarte puţini: sub 1 la 10.000.
 
Aşadar, unde observăm vampiri economici, trebuie să facem ceea ce au făcut toţi vânătorii de vampiri de-a lungul timpului: să le înfigem ţăruşul în inimă. Să îi radiem de pe faţa pământului! Repede!

 DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!

 SALARIILE:

DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

UNDE SUNT BANII????

PT.UN PUMN DE ZLOTI?

#37256 Re: Re: Re: Re: Re: lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt. un pumn de zlotii si a

2015-05-07 14:35

#37255: JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - Re: Re: Re: Re: lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt. un pumn de zlotii si apoi  

 ACEST OM CU,,,CARE AM STAT DE VORBA CHIAR MI A SPECIFICAT CA SUNTEM MARUNTII,PREA MICII,MITITEII,NE AU CIURIUIT............REPET,VINOVATII PT. TRADARE SE NUMESTE SINDICATUL CA,,CAO DE RAHAT IMPUTIT,VITORIENII LUI CERNEV, TRADATORIII.


Musafir

#37257 EU FOTA BETIVUL MAI GHIOCA SI CERNEVE,EU FOTA, FARA PERDEA TRADATORILOR,DOAR EU.

2015-05-07 14:49

#37256: PT.UN PUMN DE ZLOTI? - Re: Re: Re: Re: Re: lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt. un pumn de zlotii si a 

SI CA SA VEDETI CA NU MINT, CHIAR TRAIAN BASE A SPUS CA DOTTORE VIOREL PONTA ARE PE CONSTIINTA ACEI 3200 DE SALARIATI AI OLTCHIMULUI SI ARPECHIMULUI.PUNCT SI DE LA CAPAT.

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37258 Re: EU FOTA BETIVUL MAI GHIOCA SI CERNEVE,EU FOTA, FARA PERDEA TRADATORILOR,DOAR EU.

2015-05-07 15:02

#37257: - EU FOTA BETIVUL MAI GHIOCA SI CERNEVE,EU FOTA, FARA PERDEA TRADATORILOR,DOAR EU. 

 

" CERNEV,TALPASANU,GHIOCA SI BURDOAZA" acestia vor raspunde penal cand vor fi confirmati cu actul protocolului pe care si l-au insusit, de mana si cu piperea cu asociatii & co. si cei care au mai coroborat  a ne fura pe noi, incalcand Legile si Legea 85/2006 insolventa Oltchim.

SALARIILE: DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA!!!!!!

 

 

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

 SUNTEM PRADUITI!!!!!!

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013

 

N-A PRIMIT NICIUN DISPONIBILIZAT O HARTIE SAU ACT IN CARE SA SE JUSTIFICE INTELEGEREA STATULUI ROMAN CU SINDICATELE SA NI SE CEARA ACORDUL SCRIS SI MASA CREDALA, CEEA CE ESTE PENAL, UNDE SUNT BANII DISPONIBILIZATILOR?????

 

 N-AM IMPUTERNICIT PE NIMENI SA SE FACA PE SUSTA PROTOCOALE IN DEFAVOAREA ALTOR CREANTE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013 SI ORICE FEL DE PROTOCOL IN DEFAVOAREA ALTORA...!!!!!! Alt aspect, NIMENI, ABSOLUT NIMENI NU ARE VOIE PE LEGE SA DECIDA IN NUMELE ALTEI CREANTE SAU ALTOR DREPTURI CREANTE DIN ACTELE PE CARE LE DETINE / DETINEM, CEEA CE S-A INTAMPLAT.... 

 

PENTRU A FI MANDADAT PE CREANTELE SALARIALE TREBUIA UN JURIST SAU AVOCAT SA CONCEAPA O FORMA LEGALA IN CARE INDIVIDUAL ( DECI FIECARE IN PARTE, NU TABELAR ) ACEA PERSOANA MANDATA ALTA ENTITATE ( EX:SINDICATE )   SAU PERSOANA  ( AVOCATI, JURISTI..S.A.M.D) SA LE REPREZINTE CREANTELE SALARIALE, CEEA CE NU S-A INTAMPLAT, DIN CONTRA S-AU PRONUNTAT SALARIATII ANGAJATI PE SUME ALE SALARIATILOR FOSTI SALARIATI.  http://www.docdroid.net/

 

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 

 

 


Musafir

#37259 Re: Re: Re: Re: Re: lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt. un pumn de zlotii si a

2015-05-07 15:28

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37260 Re: Re: Re: Re: Re: Re: lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt. un pumn de zlotii

2015-05-07 15:34

#37259: - Re: Re: Re: Re: Re: lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt. un pumn de zlotii si a 

 VOM FI MAI MULTI SA LE INFIGEM NOI TARUSII, ASA CUM NE-AU MANCAT, MUSCAT..., EI PE NOI, O SA FIM MULTI CARE VOM INFIGE TARUSI IN VAMPIRIZATII ASTIA ECONOMICI SI SUGATIVE SUGACE DE CREANTE SALARIALE IN INSOLVENTA OLTCHIM 2013, TOTI, ACUM CHIAR TOTI SI INDIVIDUAL FIECARE CU TARUSUL PE CREANTELE SALARIALE FURATE, NOI  CEI CARE AM FOST FURATI DE CREANTELE CU_RENTE SALARII CU DREPTURILE NOASTRE, TOT COMBINATUL OLTCHIM ~ 2000 SI TOTI CEI PAGUBITI DISPONIBILIZATI 2013,  AAAA, SA NU UITAM SI DE CEILALTI CREDITORI CARE SI EI AU CREANTE BLOCATE SI NEACHITATE DIN CAUZA SI VINA CELOR CARE AU OPRIT ACHITARILE IN INSOLVENTA OLTCHIM 2013  PRIVILEGIIND CET GOVORA RAMNICU VALCEA  UNUL DIN CREDITORI IN DEFAVOAREA CELORLALTI CREDITORI SI PREJUDICINDU-NE PRIN DAUNE-INTERESE TUTUROR CREDITORILOR CU CREANTE PE LEGEA 85 / 2006 INSOLVENTA OLTCHIM , FIECARE CU TARUSII LUI CREANTE FURATE!!!!!!

"1. Creditorii garantaţi primesc între 68-75% din valoarea creanţelor acestora (...).

2. Creditorii salariaţi primesc 100% din valoarea creanţelor acestora.

3.Creditorii bugetari primesc între 16-18% din valoarea creanţelor acestora (…).

4.Creanţele chirografare, conform art. 96 din Legea 85/2006, primesc 30%.

5.Celelalte creanţe chirografare primesc 0%”, se arată în planul Rominsolv – BDO.

A SPUS https://www.youtube.com/watch?v=R5G53xM9ty0 =>PIPEREA - 18 iunie 2014 SI SECUNDA.
Piperea:Referitor la banii pe care îi solicită disponibilizaţii de la Oltchim, avocatul Piperea spune că  în secunda în care vor fi 9 milioane de euro =>A VENIT CLIPA SA ACHITI PIPEREA...!!!

" CERNEV,TALPASANU,GHIOCA SI BURDOAZA" acestia vor raspunde penal cand vor fi confirmati cu actul protocolului pe care si l-au insusit, de mana si cu piperea cu asociatii & co. si cei care au mai coroborat  a ne fura pe noi, incalcand Legile si Legea 85/2006 insolventa Oltchim.

SALARIILE: DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA!!!!!!

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

 SUNTEM PRADUITI!!!!!!

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013

Control la sânge la Oltchim: nu s-au plătit salariile!

http://www.viatavalcii.ro/index.php Marţi, 03 Februarie 2015

CREANTE CU_RENTE ACHITARI NASCUTE IN INSOLVENTA 2013 OLTCHIM, FURATE:

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SALARIILE CREANTE PLATI COMPENSATORII DISPONIBILIZATII 2013 VALOAREA REALA DIN ACTE, 6,12,18 IN FUNCTIE DE VECHIMEA IN MUNCA IZVORATE DIN RAPORTUL DE MUNCA SI CONFORM PLANULUI DE REORGANIZARE APROBAT 100% DIN VALOAREA ACESTORA ACHITARE PENTRU TOTI CONFORM LEGII 85/2006 INSOLVENTA 2013 OLTCHIM SI TUTUROR LEGILOR PE CARE SE JUDECA OLTCHIM, PLUS MULTE ALTE FURTURI  OLTCHIM CREATE IMPOTRIVA DISPONIBILIZATILOR 2013,VEZI CAR OLTCHIM ALTE SUME SALARIALE FURATE LA SFARSITUL DE AN 2012 INAINTE DE INSOLVENTA PE TIMPUL LUI MIHAI BALAN DE LA CET GOVORA, SUNTEM PRADUITI!!!!!!

CHENZINA PE LUNILE: OCTOMBRIE, NOIEMBRIE, DECEMBRIE 2014 SALARIATII ANGAZATI CREANTE SALARIALE, IZVORATE DIN RAPORTUL DE MUNCA SI 100% VALOAREA ACESTORA ACHITARE PENTRU TOTI CONFORM LEGII 86/2006 INSOLVENTA 2013 OLTCHIM!!!SUNTEM PRADUITI!!!!!!

Control la sânge la Oltchim: nu s-au plătit salariile!

http://www.viatavalcii.ro/index.php Marţi, 03 Februarie 2015

Art. 3. 22. prin program de plata a creantelor se întelege tabelul de creante mentionat în planul de reorganizare
care cuprinde cuantumul sumelor pe care debitorul se obliga sa le plateasca creditorilor, prin raportare la
tabelul definitiv de creante si la fluxurile de numerar aferente planului de reorganizare, si care cuprinde:
a) cuantumul sumelor datorate creditorilor conform tabelului definitiv de creante pe care debitorul se
obliga sa le plateasca acestora;
b) termenele la care debitorul urmeaza sa plateasca aceste sume;

JUDECATORUL-SINDIC IN REGIM DE URGENTA POATE ORICAND SA INDREPTE FAPTELE GRESITE SI COMISE PENTRU O INSOLVENTA CORECTA IN TEMEIUL APLICARII LEGII SI LEGILOR FARA ALTE ABATERI,

1.5. Modificarea Planului de reorganizare
Pe toata perioada de aplicare a Planului de reorganizare, acesta poate sa fie modificat, conform art. 101, alin. 5 din Legea nr. 85/2006, in ipoteza in care premizele care au stat la baza intocmirii acestuia nu mai corespund cu situatia cu_renta a debitorului sau au fost identificate noi mecanisme de acoperire a masei credale.
In acest caz, modificarile aduse Planului de reorganizare se vor vota de catre creditori in conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006.

Art. 101.(5) Modificarea planului de reorganizare se poate face oricând pe parcu_rsul procedurii, cu respectarea condițiilor de vot și de confirmare, prevăzute de prezenta lege. Dacă modificarea planului este propusă de debitor ea va trebui să fie aprobată de adunarea generală a acționarilor/asociaților

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2013 ABROGATA

 

Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB) Plan de Reorganizare S.C. OLTCHIM S.A. Ramnicu Valcea

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 SI TOATE DREPTURILE SALARIALE !!!DATI BANII TUTUROR SI NU NE MAI VEDETI PE PETITIE SAU PE LA VOI IN AUDIENTE, MITINGURI, SEDINTE,...!!!VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!! SI  EVITATI  FALIMENTUL!!!!!SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII CREANTELE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 TOATE, valoarea totala a creantei sale, vor fi platite conform documentelor din care rezulta  CUM SPECIFICA LEGILE ACHITARE, VALOAREA TOTALA DIN ACTE PE CARE LE DETINEM.

 

 

 


Musafir

#37261 Re: Re: Re: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-05-07 18:22

#37159: - Re: Re: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? 

De retinut si completat:
Roibu a fost fortat sa plece de niste impostori aflati in structuri guvernamentale cu sprijinul altor impostori: frustratii din Oltchim - gen Talpasanu, Cernev & vuvuzelele PCC, cu sprijinul unor persoane cu interese personale si incompatibile in Oltchim - gen Popescu Valentin, Zaremba si in favorea tomberoanelor USL-iste - gen clanul Spirestilor, clanul Cocletilor, Marius Pirvu, Norocel Marinescu, etc. (enumarati-i si voi pe cei omisi de mine).


Musafir

#37262 Re: Re: Pentru sindicalistul scarbit care nu stie dedesubturile

2015-05-07 18:24

#37122: - Re: Pentru sindicalistul scarbit care nu stie dedesubturile 

 

 

Culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim: în timp ce muncitorii îşi primesc salariile mizerabile cu întârziere, armata de directori şi şefi nu are nici o remuşcare să-şi ridice salariile grase de circa 100 milioane lei vechi net/lună.

Nu am fi avut nimic împotriva ideii ca oamenii care aduc performanţă într-o companie să fie remuneraţi pe măsură, însă

Oltchim se află într-o situaţie dramatică, este în insolvenţă din ianuarie 2013, are pierderi şi datorii uriaşe

şi funcţionează la mai puţin de 20% din capacitate.

Dăm câteva exemple care în 2013 au ridicat de la Oltchim în total venituri de aproape 1 miliard de lei vechi:

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,

 

- Si acolitii lor' 

                  ĂŞTIA SUNT PENSIONARII DE LUX AI OLTCHIMULUI.

          ALTFEL  UNDE MAI GĂSESC EI LA CAPACITATEA SI PREGĂTIREA LOR  POSTURI AŞA BINE PLĂTITE . SI CULMEA SA NU MUNCEASCA MAI DELOC PENTRU BANII AŞTIA .

PE VREMEA FARAONULUI CAND DUDUIA COMBINATUL ASTIA NICI NU VISAU LA SINEC'URILE DE ACUM. 

           AŞTIA SUNT ADEVĂRAŢII DEMOLATORI AI OLTCHIMULUI. FOŞTII INGINERAŞI MEDIOCRI DE PE VREMEA LUI ROIBU . AJUNŞI ACUM MARI CONDUCATORI AI UNUI COMBINAT MORT.  

AU PĂPAT SALARIILE COMPENSATORII ALE  DISPONIBILIZAŢILOR DIN 2013. ŞI ACUM TRAG SPERANŢA CA VOR FACE LA FEL SI DISPONIBILIZAŢII DIN 2015

 

             UN SINCER HUOOO SI LA OASE.

 

ĂSTIA PE PIAŢA LIBERA A FORŢEI DE MUNCĂ SUNT ŞOMERI GARANTAŢI PE VIAŢĂ. NICI DR.ACU NU-I MAI ANGAJEAZA DACA SCĂPĂM DE EI.

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37263 Re: JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

2015-05-07 18:48

#37244: JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? 

 

CET Govora, datorii şi creanţe alarmante

Directorul general Mihai Bălan a demisionat, pentru a doua oară în trei săptămâni, lăsând totul în „clocot” financiar.

După aproape 16 ani la conducerea CET Govora, directorul general Mihai Bălan a demisionat din funcţie din motive „personale”, pentru a doua oară în decu_rs de trei săptămâni. Dacă, după prima demisie, anunţată în 2 aprilie, s-a răzgândit, ca urmare a unei discuţii cu preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican (!!), cea de-a doua demisie, din 29 aprilie, pare ceva mai credibilă: a fost înregistrată după toate normele legale şi adusă la cunoştinţa Consiliului de Administraţie. CET Govora este o societate cu capital integral de stat, aflată în administrarea Consiliului Judeţean Vâlcea, care produce şi comercializează energie electrică şi termică, unic furnizor de agent termic pentru municipiul Râmnicu Vâlcea.

Bălan nu mai poate rămâne în CA dacă nu mai este director

Imediat, Mihai Bălan a plecat în concediu de odihnă, prerogativele funcţiei transferându-le directorului comercial, Doru Constantin, în vârstă de 38 de ani, care, până acum, s-a dovedit un excelent executant al ordinelor sale. Demisia lui Bălan conţine un paragraf care lasă loc interpretărilor: „Pentru a asigura o stabilitate a societăţii rămân în funcţia de membru al Consiliului de Administraţie (...)”.Însă, potrivit unor surse din CET Govora, „dacă rămânerea în CA se referă doar la perioada legală de 40 de zile în care mai este director al CET şi când nu contravine legii, altfel este imposibil. Aceasta, deoarece directorul general este membru de drept în consiliul de administraţie, prin urmare, încetarea mandatului de director general generează şi plecarea din CA”. În acelaşi comunicat, Bălan mai anunţă:„De asemenea, precizez că în cele 40 de zile voi elabora un plan de eficientizare a activităţii la SC CET GOVORA SA şi de consolidare şi stabilizare a activităţii. De asemenea, voi încerca să formez o echipă dinamică şi care să facă faţă provocărilor viitoare”. Rămâne de văzut cât mai poate fi de eficient un director care se află în preaviz şi care, în această situaţie, ar putea stârni suspiciunea că îşi lasă la conducerea CET oameni fideli.

 Specialiştii din CET nu vor scaunul de director general, însă îl vrea altcineva

Numele cel mai des vehiculat a fost, imediat după demisie, Nicolae Dina, director producţie al CET Govora. Acesta a declarat însă, pentru Indiscret în Oltenia, că sub nicio formă nu îl interesează funcţia de director general „Nu mă interesează pentru nimic în lume funcţia de director general.Nu sunt făcut pentru a conduce o unitate de peste 2.000 de oameni, şi nu este vorba despre latura tehnică. Pentru a fi director general, trebuie să ai anumite abilităţi, pe care eu nu le am. Sunt în pragul pensionării şi mă gândesc serios dacă voi mai rămâne aici după venirea noului director”, spune Nicolae Dina. O altă variantă este directorul tehnic Ludovic Zelici, care, de asemenea, nu pare, cel puţin declarativ, să-şi dorească acest post. Anumite surse avansează un director din Ministerul Energiei, iar un consilier liberal şi-a manifestat intenţia de a-i lua locul lui Bălan . Astfel, săptămâna trecută, înaintea celei mai recente şedinţe a Consiliului Judeţean Vâlcea, când consilierii liberali au avut o întâlnire în biroul preşedintelui Gheorghe Păsat, consilierul Dumitru Tărăşenie ar fi spus, spre amuzamentul multora: „Vă anunţ de pe acum că, în cazul în care Mihai Bălan nu se răzgândeşte, mă interesează postul de director al CET Govora”.

 Directorul va fi selectat de o firmă „specializată”

Atât preşedintele CJ Vâlcea, cât şi cel al Consiliului de Administraţie al CET, au declarat, pentru Indiscret, că preselecţia directorului general al CET va fi făcută de o firmă specializată, potrivit legii: „Vom proceda conform Ordonanţei de Urgenţă 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice. În principiu, este vorba despre o selecţie făcută de o firmă de specialitate, în baza unor criterii de experienţă în domeniu, vechime etc. Însă deocamdată nu am stabilit amănunte, este prea devreme”, susţine Gheorghe Păsat. Şi Sorin Fodoreanu, preşedintele CA al CET, a făcut precizări în acest sens: ”Legea spune că la o societate cu peste 400 de angajaţi şi o anumită cifră de afaceri, ca în cazul CET, preselecţia va fi făcută de o firmă de specialitate. Pentru săptămâna viitoare, am convocat şedinţa Consiliului de Administraţie, unde ne vom consulta şi cu reprezentantul Consiliului Judeţean în Adunarea Generală a Acţionarilor. Dar, fără îndoială, legea primează. Există însă multe semne de întrebare în legătură cu aceste firme «specializate»”. Bunăoară, o astfel de firmă a furnizat, chiar în Consiliul de Administraţie al CET Govora, un stomatolog (via PDL), dar şi o femeie de afaceri, membră PSD, care mulţi ani a derulat afaceri discutabile cu CET Govora.

Facturi colosale către Oltchim, neachitate din 2011

Ce rămâne după Mihai Bălan? Multe probleme, generate de un sistem neperformant, în care factorul politic şi-a făcut de cap, în funcţie de interesele electorale şi materiale, şi căruia Bălan nu a avut puterea să i se opună. Din contră, atunci când ego-ul lui s-a simţit bine, a făcut parte din acest sistem. Spre exemplu, rămâne memorabilă perioada octombrie 2012-februarie 2013, în care a fost director la Oltchim şi membru în Consiliul de Administraţie al acestei companii, în acelaşi timp preşedinte al Consiliului de Administraţie al CET Govora. A fost o perioadă în care Mihai Bălan s-a aflat în poziţie clară de conflict de interese şi în care a fost nevoit să ia decizii discutabile. Un Raport al CET privind situaţia financiară înregistrată în 2014 şi la începutul anului 2015 relevă nişte cifre înspăimântătoare. Spre exemplu, datoriile la energie electrică şi termică ale Oltchim către CET, care totalizează 136.899.918.98 lei (fără TVA), până la data insolvenţei, sunt neachitate din anul 2011. Acestor datorii li se mai adaugă, începând cu 31.07.2013, facturi de 79.709.978,63 lei achitate parţial de Oltchim, conform aceluiaşi raport. Potrivit aceluiaşi raport, la 31.12.2014, CET înregistra creanţe substanţiale asupra a 21 de parteneri şi avea datorii imense către furnizori. Din motive care pot fi uşor deduse, cei care au făcut acest raport nu au totalizat nici datoriile şi nici creanţele.

CET reeşalonează datoriile şi cere păsuiri

Despre aceste probleme a vorbit, la şedinţa din 30 aprilie a Consiliului Judeţean Vâlcea, Ramona Hoarcă, director financiar al CET. „În ce priveşte situaţia împrumutului de la Alpha Bank, într-adevăr, această bancă ne-a solicitat să rambursăm în lunile aprilie, mai şi iunie suma de 10 milioane de lei. Pentru aprilie, rata a fost achitată în valoare de două milioane de lei, iar pentru lunile mai şi iunie solicităm băncii să ne amâne această rambursare. De asemenea, am solicitat aceleiaşi bănci să ne acorde un nou credit de lucru pentru activitatea cu_rentă şi un credit de investiţii pentru a susţine activitatea unităţii miniere. În ceea ce priveşte acest credit şi amânarea vechiului credit de la plată, ne-au fost solicitate de către bancă un plan de afaceri şi o strategie de dezvoltare. În acelaşi context, Ramona Hoarcă a făcut referiri şi la datoriile către diverse instituţii, publice şi private:„În ceea ce priveşte datoriile către instituţiile publice, pentru Primăria Râmnicu Vâlcea (n.r. – care, recent, a şi recu_rs la blocarea conturilor CET) venim cu o propunere de eşalonare până la sfârşitul anului 2015, iar aceasta se va stinge, probabil, prin compensarea subvenţiei pe care o vom avea de încasat pe luna aprilie şi respectiv pe lunile octombrie-decembrie 2015. Pentru Consiliul Judeţean, avem, într-adevăr, o datorie pentru plata redevenţei şi aici trebuie să ne gândim cum o achităm. Cu celelalte datorii, ROMELECTRO, SERVTRANS etc., într-adevăr avem datorii pe care le-am reeşalonat până în 2016”. Ramona Hoarcă a mai spus că, până la 31 mai a.c., bugetul CET va fi finalizat şi supus aprobării.

http://www.indiscret.ro/

http://www.indiscret.ro/rks

Dr. Ing. BALAN MIHAI

 


Musafir

#37264 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt. un pumn de zlo

2015-05-07 19:00

#37260: JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - Re: Re: Re: Re: Re: Re: lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt. un pumn de zlotii  

 
"VOM FI MAI MULTI SA LE INFIGEM NOI TARUSII, ASA CUM NE-AU MANCAT, MUSCAT..., EI PE NOI, O SA FIM MULTI CARE VOM INFIGE TARUSI "
veti fi multi? cam cati? 20-30? oricum nu te cred ca nu ai specificat anul, cel putin cu aproximatie.
veti infige tarusi? poate pe tastele calculatorului dar daca o veti face atentie, la cat sunteti de prosti e posibil sa vi le infigeti singuri in partea dorsala dar mai rau ar fi daca din gresala v-ati nimerii capul.
o sa o sug.eti cum ati supt-o si pana acum.
Nu sunteti nici multi si mai sunteti si prosti


Musafir

#37265 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt. un pumn de zlo

2015-05-07 19:14

#37260: JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - Re: Re: Re: Re: Re: Re: lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt. un pumn de zlotii  

 
"VOM FI MAI MULTI SA LE INFIGEM NOI TARUSII, ASA CUM NE-AU MANCAT, MUSCAT..., EI PE NOI, O SA FIM MULTI CARE VOM INFIGE TARUSI "
veti fi multi? cam cati? 20-30? oricum nu te cred ca nu ai specificat anul, cel putin cu aproximatie.
veti infige tarusi? poate pe tastele calculatorului dar daca o veti face atentie, la cat sunteti de prosti e posibil sa vi le infigeti singuri in partea dorsala dar mai rau ar fi daca din gresala v-ati nimerii capul.
o sa o sug. eti cum ati supt-o si pana acum.
Nu sunteti nici multi si mai sunteti si prosti

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

#37266 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt. un pumn de

2015-05-07 19:19

#37264: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt. un pumn de zlo 

 BOLOVANULE, TU NICI AZI NU AI INTELES SI NU INTELEGI PE CE LUME ESTI. DAR STAI LINSITIT, VINE SI VREMEA CAND VEI INTELEGE. DACA TI SE PARE CA SALARIATII COMBINATULUI CHIMIC FAC CADOU SALARIILE LOR SI LE OFERA UNOR CRETINIZATI PREM PERSONAJUL CA TINE SI MULTI ALTII...., ESTE INSOLVENTA BAIATULE LA OLTCHIM, SAU FETITA CA TE MIORCAI CA O FETITA.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:
Musafir

#37267 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt. un pumn de

2015-05-07 19:22

#37265: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt. un pumn de zlo 

 AI GRIJE SA NU TE ACCIDENTEZI, AI MIORLAIALA SI FANDOSISMUL  PROSTIEI DE O LASI TU CONTUUU PE ACEASTA PETITIE INSIRATA, PENTRU TINE NU SUNT SUFICENTI ~3000 SALARIATI OLTCHIM INCLUSI DISPONIBILIZATI SI ANGAJATI OLTCHIM  SI COMPLETAT TU TOTI CREDITORII ACEAIA CARE PIPEREA CU ASOCIATII & CO. LE-AU OPRIT SI LOR SI TUTROR PLATILE IN INSOLVENTA 2013...., PREFERAND SA FACA BLAT PENTRU CET GOVORA, PE SUSTA PRECUM PONTA SI AMICII LOR, FRAIERE, TI-AM MAI EXPLICAT EU, TE-AU DEPASIT EVENIMENTELE...

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:
Musafir

#37268 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt. un pumn de

2015-05-07 19:36

#37264: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt. un pumn de zlo 

 PROSTOVANE, CITESTE BA BINE AICI SI CU VOCE TARE SA TE AUZI:

Facturi colosale către Oltchim, neachitate din 2011

Ce rămâne după Mihai Bălan? Multe probleme, generate de un sistem neperformant, în care factorul politic şi-a făcut de cap, în funcţie de interesele electorale şi materiale, şi căruia Bălan nu a avut puterea să i se opună. Din contră, atunci când ego-ul lui s-a simţit bine, a făcut parte din acest sistem. Spre exemplu, rămâne memorabilă perioada octombrie 2012-februarie 2013, în care a fost director la Oltchim şi membru în Consiliul de Administraţie al acestei companii, în acelaşi timp preşedinte al Consiliului de Administraţie al CET Govora. A fost o perioadă în care Mihai Bălan s-a aflat în poziţie clară de conflict de interese şi în care a fost nevoit să ia decizii discutabile. Un Raport al CET privind situaţia financiară înregistrată în 2014 şi la începutul anului 2015 relevă nişte cifre înspăimântătoare. Spre exemplu, datoriile la energie electrică şi termică ale Oltchim către CET, care totalizează 136.899.918.98 lei (fără TVA), până la data insolvenţei, sunt neachitate din anul 2011. Acestor datorii li se mai adaugă, începând cu 31.07.2013, facturi de 79.709.978,63 lei achitate parţial de Oltchim, conform aceluiaşi raport. Potrivit aceluiaşi raport, la 31.12.2014, CET înregistra creanţe substanţiale asupra a 21 de parteneri şi avea datorii imense către furnizori. Din motive care pot fi uşor deduse, cei care au făcut acest raport nu au totalizat nici datoriile şi nici creanţele.


Musafir

#37269 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt. un pum

2015-05-07 19:37


Musafir

#37270 pt. un pumn de zlotii, poti sa ne pupi in fund pe toti mai gaozaruleee..

2015-05-07 19:39

#37265: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt. un pumn de zlo 

 SA VEZI CE O VEI SU....GE TU SOBOLAN JEGOS ,O SA VEZI MAI STIMABILA  CIRTITA,TIC TAC,A MAI TRECUT O ZI.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

#37271 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt. un

2015-05-07 19:40

#37269: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt. un pum 

  ESTI CASAT PE PROBLEMELE SI  CARE  TI SE SPARG  IN TEASTA SI DETELIORAT DEFINITIV. CITESTE, ASTA DACA STI CE TI S-A POSTAT SA O RECITESTI, PAPI PE JOS FIRMITURILE SI TE INECI BAITEASULE...., VEI VEDEA CUM TE SUFOCI.

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37272 CCR a hotarat ca un articol din Codul Penal, privind arestul la domiciliu, este neconstitutional

2015-05-07 19:45

CCR a hotarat ca un articol din Codul Penal, privind arestul la domiciliu, este neconstitutional

joi, 7 Mai 2015

Cu_rtea Constitutionala a Romaniei (CCR) a decis joi, cu unanimitate de voturi, ca dispozitiile art. 222 din Codul de procedura penala privind durata arestului la domiciliu sunt neconstitutionale.

"Cu_rtea a constatat ca, prin omisiunea legiuitorului de a reglementa in cuprinsul acestui articol termenul si durata maxima a masurii preventive a arestului la domiciliu luate in procedura de camera preliminara si in cu_rsul judecatii in prima instanta, sunt incalcate dispozitiile constitutionale cuprinse in art.23 - libertatea individuala, art.25 - libera circulatie, art.26 - viata intima, familiala si privata, art.39 - libertatea intrunirilor, art.41 - munca si protectia sociala a muncii si, respectiv, in art. 53 - restrangerea exercitiului drepturilor sau libertatilor fundamentale", se arata intr-un comunicat al CCR, potrivit Agerpres.

detaliat in link http://stirileprotv.ro/stiri/

 PENTRU HOTI SI MATLANI, ASTA LE ESTE SOARTA:

 

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

 

 


Musafir

#37273 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt

2015-05-07 19:45

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37274 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima dat

2015-05-07 19:51

#37273: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt 

 POTI VORBII ACUM. CHIAR DACA TE GANDESTI CA FAPTA COMISA E TRECUTA CU VEDEREA, NUMAI NAIV SA FI SA CREZI CA NU SE JUDECA ILEGALITATILE PENTRU CA FACI TU PLAN DE INCA UN AN DE ILEGALITATI, CITESTI DEGEABA LEGEA 85/2006, MAI CITESTE SI CODUL CIVIL SI CODUL PENAL SI CE AM POSTAT MAI RECENT, PUSCARIE BAIETI, PUSCARIE, NU AREST LA DOMICILIU, ANI GREI DE TEMNITA. AZI A FOST O ZI MARE SI IMPORTANTA PENTRU TARA, NU MAI VEDETI VOI EVENIMENTE CA MARTEA NEAGRA..., S-A DUS! ROMANIA NU ESTE PE  APE LA CARE O  GANDITI VOI IN ILEGALITATI, INCA MAI MUSCATI DIN FIRMITURI SI HOTII, INCA, OSCIOR, OSCIOR, CUM SPUNE FOTA (PICASSO)

 

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

 

TINETI MINTE ZIUA ASTA : joi, 7 Mai 2015

 

CCR a hotarat ca un articol din Codul Penal, privind arestul la domiciliu, este neconstitutional

 

PENTRU HOTI SI MATLANI, ASTA LE ESTE SOARTA

 


Musafir

#37275 Re:: lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt

2015-05-07 19:59

#37273: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt 

 TU NU CRED CA O SA MAI AI OCAZIA SA VORBESTI PESTE UN AN,PT. CA ATI VEI PREGATI VALIZA  DUPA BOSOROGUL DE TALPASANU SI ZBORI SPRE LAPUSATA.