Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? CREANTELE SALARIALE.

#37101 Re: Dă-i Doamne românului, mintea de pe urmă! Adevarul iese la iveala ... incep regretele.

2015-05-05 15:25

#37079: - Dă-i Doamne românului, mintea de pe urmă! Adevarul iese la iveala ... incep regretele. 

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!

UNU MORT DEFINITIV, ALTU INCA VIU SI NEANTREBAT DE SUMELE DE BANI DETURNATE DE LA OLTCHIM...

CJ Ion Câlea și  CET Mihai Bălan => HOTIA, MINCIUNA SI TRADAREA !!!!!!!!!!

 

 
 

DETURNAREA  FONDURI SALARII DE BANI CATRE CAR OLTCHIM 2012!!!!!!!!!! SI MULTE ALTE FAPTE COMISE SI ILEGALE.

 Membrii CAR Oltchim acuza Consiliul de Administratie de deturnare de fonduri

Data publicarii: 25-03-14
Membrii CAR Oltchim s-au trezit fără bani, după ce au constatat că, în ultimii ani, multora dintre ei li s-au reţinut din drepturile salariale ratele pentru CAR, dar acestea nu s-au mai virat către organismul financiar. Mai mulţi membri ai CAR Oltchim acuză astfel faptul că persoanele care aveau obligaţia legală de a le apăra drepturile, adică Consiliul de Administraţie al CAR, nu au ridicat nici-un deget împotriva celor vinovaţi de deturnare de fonduri. În ziua de 25 martie a fost programată conferinţa CAR, iar păgubiţii sunt hotărâţi să înlăture actuala conducere a organismului, dar sesizează în acelaşi timp, în mod public, autorităţile de cercetare penală.

 

http://www.impactreal.ro/

 

 ASA A INCEPUT TOTUL CU  MASA SI DANSUL LA OLTCHIM, SERVIREA SI DEGUSTAREA DE BUNATATI SI TOTI FRIPTURISTII LA MASA BOGATA A ACESTUI COLOS INDUSTRIAL COMBINATUL CHIMIC RAMNICU VALCEA

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!

DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 SI TOATE DREPTURILE SALARIALE !!!

 

A FOST O COMPLICITATE DIN AUGUST 2013 PANA-N 2015 INTRE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 

UNDE SUNT BANII???? JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE, SLO, SUO, SRO, SVO,SSO, INCLUSIV IONEL VINCEA CARTEL ALFA SI FALIMENT MENTCHIM, LIDER NEALES DE NIMENI NICIODATA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

SALARIILE:

DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

NEWS ALERTA:

#37102 Director demis de Ioan Rus pentru că şi-a permis să încheie contracte de zeci de milioane de euro pe

2015-05-05 15:58

http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri

Pe zi ce trece, ministrul Transporturilor-Ioan Rus demonstreaza ca doreste cu orice pret sa falimenteze compania CFR Marfa, mai ales prin numirile surprinzatoare a unor directori girate de catre demnitar. Ceea ce s-a intamplat la CFR Marfa pare un scenariu desprins dintr-un film cu gangsteri. Directorul general al companiei- Ion Soare, a fost schimbat imediat dupa ce a incheiat un contract de transport feroviar de produse petroliere in valoare de aproape 60.000.000 de euro, fiind inlocuit cu un clujean- Mircea Florin Biban,promovat si sustinut de Ioan Rus si garantat de cativa rechini feroviari.

Catre sfarsitul lunii aprilie 2015, Ministerul Transporturilor a anuntat ca a schimbat componenţa Consiliului de Administraţie (CA) al companiei CFR Marfă si totodata ca aceasta societate are un nou director general. In realitate, numirea unui nou director general miroase a aranjament in stil mafiot girat de catre ministrul Transporturilor-Ioan Rus. Noul director general al CFR Marfa este Mircea Florin Biban fost inspector şef la Inspectoratul de Siguranţă Feroviară Cluj în cadrul Autorităţii de Siguranţă Feroviară Română, un clujean sustinut si promovat de Ioan Rus dar garantat de catre baieti destepti de la calea ferata. Numirea acestuia este surprinzatoare? De ce?

Pentru ca fostul director Ion Soare a fost demis la scu_rt timp dupa ce reusise sa incheie mai multe contracte multianuale foarte mari pentru CFR Marfa de transport feroviar de marfa, cum ar fi cel cu Conpet, Oltchim, Azomures sau Complexul Energetic Oltenia. Astfel, prin aceste contracte, Ion Soare reusise sa asigure companiei o stabilitate financiara foarte buna si totodata locu_ri munca sigure pentru angajati timp de patru ani. Insa, potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews,Ioan Soare prin incheierea acestor contracte a deranjat o serie de baieti destepti din minister si de la CFR Marfa, dar si pe rechinii feroviari care graviteaza de ani buni in jurul caii ferate. Bomboana pe coliva destituirii lui Ion Soare a fost contractul incheiat de CFR Marfa pe 24 martie 2015 cu societatea Conpet Ploiesti.

Contractul fatal

Astfel, Conpet a încheiat cu CFR Marfă un contract în sumă de 255,128 milioane lei, adica circa 58.000. 000 de euro, pentru transportul pe calea ferată a ţiţeiului şi gazolinei. Durata contractului este de patru ani, începând cu 1 aprilie 2015 până la 31 martie 2019, inclusiv. Conform unui raport remis pe 24 martie 2015 Bursei de Valori Bucu_reşti, plata urmează să fie făcută în termen de 30 de zile de la data primirii facturii, în caz de neplată penalităţile urmând să fie de 0,5% pe zi. De asemenea, Conpet a încheiat un contract şi cu OMV Petrom, în sumă de 4,394 milioane lei, pentru furnizarea de carburant pe bază de carduri de credit Petrom. Contractul este pe trei ani, începând cu 1 aprilie 2015, până la 1 aprilie 2018.

Dalmaţienii de încredere a lui Ioan Rus

La o luna distanta de la incheierea acestui contract, pe 25 aprilie 2015, Consiliul de Administratie de la CFR Marfa a anuntat ca Ion Soare nu mai este director general al companiei, fiind numit ca director general adjunct, Departament Tehnic, Organizare, iar locul sau a fost luat de catre Mircea Florin Biban, un apropiat a lui Ioan Rus, care pana atunci fusese in bordul administrativ al companiei. Dar cine sunt membrii Consiliului de Administratie care l-au demis pe Ion Soare? Din noul CA al companiei feroviare fac parte Mircea Florin Biban, Alina Pârâială-director de cabinet al ministrului Transporturilor venita tot de la Cluj, George Buruiană, care a făcut parte din vechiul CA si a fost directorul CFR Marfa timp de un an de zile si in prezent este consilierul ministrului Ioan Rus, Dan Toader -consilier la Ministerul Transporturilor, potrivit ultimei declaraţii de avere de pe site-ul instituţiei, Dan Jianu, Vasile Rodin-Calomfirescu şi Elena Viorica Merticariu- sefa de cabinet a ministrului Transporturilor, fosta asistenta medicala din Oradea.

 Practic, au decis schimbare lui Ion Soare, doua consiliere a lui Ioan Rus- Alina Paraiala si Veronica Merticaru, care sunt paralele cu calea ferata si singura lor legatura cu CFR este ca poate in viata lor au mers si cu trenul.Celalalt consilier, George Buruiana este cel care condus timp de un an de zile CFR Marfa, depunand eforturi serioase ca cele mai mari contracte de transport feroviar de marfa sa fie pierdute de catre compania de stat. Mai trebuie precizat ca presedinte al CA de la CFR Marfa este Dan Jianu, care in ultimiii zece ani nu a condus nicio firma cu cativa zeci de angajati, dar sa stea la butoanele un mamut economic cum este CFR Marfa. In schimb, el s-a remarcat la CFR Marfa prin angajarea, printr-un concu_rs de imprejuari, a fiul sau la casa de expeditii ROFERSPED controlata de CFR Marfa.

OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? CREANTELE SALARIALE.

#37103 OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? CREANTELE SALARIALE.

2015-05-05 17:10

UNDE SUNT BANII???? Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat :

T1 8,659; T2 17,821; T3 17,821; T4 17,821; T5 17,821; T6 17,821; T7 17,821;T8 17,821; T9 17,821; T10 17,821; T11 17,821;T12 17,821

5.1 Situatia datoriilor generate de functionarea societatii debitoare dupa deschiderea procedurii insolventei si neachitate pana la data de 30 noiembrie 2014
La data de 30 noiembrie 2014, Oltchim S.A. inregistra datorii cu_rente si restante in valoare de aproximativ 50 milioane Euro, defalcate dupa cum urmeaza:

Sold Datorii nete acumulate in insolventa Mii Euro:

Participatie RCS-RDS 1,509

Dobanzi Credite Banci 5,850

Furnizori interni si externi 21,574

Clienti in avans interni si externi 478

Salarii nete fara taxe, exclusiv platile compensatorii 3,354

Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat 8,699

2. Creditorii salariaţi primesc 100% din valoarea creanţelor acestora.

Sursa: Informatii furnizate de catre societatea debitoare  pag 81 din 315 din :PLANUL DE REORGANIZARE 2015.  Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări. http://www.rominsolv.ro/ ; http://www.oltchim.ro/

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) si toate drepturile cuvenite salariatului, fiecaruia in functie de creantele neachitate inpotriva S.C. Oltchim S.A.

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

Art. 3.10. creantele salariale sunt creantele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste creante sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creante de catre administratorul judiciar/lichidator;

Art. 96.  (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare creanta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei creante din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru creanta sa.

Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii:  b) nici o categorie sau nici o creanta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a creantei sale;

Art. 41. (3) În cazul în care se confirma un plan de reorganizare, dobânzile, majorarile ori penalitatile de orice fel  sau cheltuielile accesorii la obligatiile nascute ulterior datei deschiderii procedurii generale se achita în conformitate cu actele din care rezulta si cu prevederile programului de plati. În cazul în care planul esueaza, prevederile alin. (1) si (2) se aplica corespunzator pentru calculul accesoriilor cuprinse în programul de plati, la data intrarii în faliment.

Art. 64.(6) Creantele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru creantele nascute în procedura de faliment.  UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

 

 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 SI TOATE DREPTURILE SALARIALE !!!DATI BANII TUTUROR SI NU NE MAI VEDETI PE PETITIE SAU PE LA VOI IN AUDIENTE, MITINGURI, SEDINTE,...!!!VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!! SI  EVITATI  FALIMENTUL!!!!!SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII CREANTELE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 TOATE, valoarea totala a creantei sale, vor fi platite conform documentelor din care rezulta   

 

 

 

un sindicalist scirbit de acei lideri

#37104 Atentie Mare!!!!!!!!!!!!!

2015-05-05 17:13

SIFONARII au inceput sa rasufle:

Iata citiva dintre liderii de nuclee de la S.L.O. care au tradat si au votat pentru demiterea domnului DICULOIU:

HONCIOIU, IVANESCU, DOLANA, POMANA, DUMITRASCU, DRAGHICI.

Si cand te gandesti ca doi sau trei dintre ei vroiau sa puna mina pe conducerea sindicatului !

RUSINE, RUSINE, RUSINE, RUSINICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AFARA CU EI DIN SINDICAT (se pare ca doi au si plecat)

CREANTELE OLTCHIM.

#37105 Re: Atentie Mare!!!!!!!!!!!!!

2015-05-05 17:18

#37104: un sindicalist scirbit de acei lideri - Atentie Mare!!!!!!!!!!!!! 

 Domnul Diculoiu ar trebui sa mearga cu dosarele de le detine in fata judecatorului-sindic Ramnicu Valcea faliment in procedura de insolventa Oltchim , URGENT !!! Si numai atunci va dovedii ca este un lider de sindicat, ORI ACUM ORI MAI TARZIU TOT IN FATA JUDECATORULUI SE VA PREZENTA, SA NU RATEZE OCAZIA ASTA SA VINA SINGUR SI NESILIT DE NIMENI.

 Nr. unic (nr. format vechi) :2999/90/2013 =  > Nr. unic (nr. format vechi) :887/90/2013

 


Musafir

#37106 Pentru sindicalistul scarbit care nu stie dedesubturile

2015-05-05 18:00

Care sindicat caci in cateva luni se va alege praful de sindicat, si asta dumai din cauza lui Diculoiu,iar tu care comentezi nu vrei sa platesti tu datoriile de miliarde lei ale Sindicatului Liber la ANAF, nu vrei tu sa redeschizi magazinele de pe platforma si toate prostiile facute de prietenii tai?Si ca sa vezi ca nu esti informat au plecat 5 lideri de nuclee intr-o saptamana.Ramai si cotizeaza in continuare sa achiti datoriile la ANAF Valcea.


Musafir

#37107 Re: Atentie Mare!!!!!!!!!!!!!

2015-05-05 18:06

#37104: un sindicalist scirbit de acei lideri - Atentie Mare!!!!!!!!!!!!! 

" SIFONARII au inceput sa rasufle:"

Se intampa , cand?


Musafir

#37108 Re: Atentie Mare!!!!!!!!!!!!!

2015-05-05 18:11

#37104: un sindicalist scirbit de acei lideri - Atentie Mare!!!!!!!!!!!!! 

 Daca aia au vrut sa il dea jos, bravo lor. Printre ei nu era cumva si Daniel Buse sifonarul de serviciu si "eminenta cenusie a SLO"?


Musafir

#37109 Re: Atentie Mare!!!!!!!!!!!!!

2015-05-05 18:23

#37104: un sindicalist scirbit de acei lideri - Atentie Mare!!!!!!!!!!!!! 

 DAR TU CARE SINDICALIST SCRBIT ESTI? NU CUMVA ESTI PROSTOVANUL ALA INALT SI TOT ATAT DE PROST DE LA CONTROL INSTALATII , VECIN CU DICULOIU?

TOATA VIATA VOASTRA NU ATI INVATAT DECAT SA LINGETI


Musafir

#37110 Re: Atentie Mare!!!!!!!!!!!!!

2015-05-05 18:32

#37104: un sindicalist scirbit de acei lideri - Atentie Mare!!!!!!!!!!!!! 

 Sindicalistule scarbit , poti sa ne enumeri si noua o sindura realizare a lui Diculoiu in SLO? 

Sindicalistule scarbit, POTI SA NE SPUI SI NOUA DE CE AU PLECAT OAMENI ACASA FARA SA ISI PRIMEASCA DREPTURILE?

Sindicalistule scarbit, poti sa ne spui si noua pentru ce i-au platit ei cotizatie atatia ani?

Sindicalistule scarbit, poti sa ne spui si noua cati vor mai pleca si care va fi atitudinea lui Diculoiu?

Sindicalistule scarbit, poti sa ne spui si noua in apr. 3 ani tu ce vei face?

TRAIASCA DICULOIU SI TOTI LINGAII LUI

SA MOARA CERNEV CU TOATE HAHALERELE LUI

 


Musafir

#37111 Pentru sindicalistul scarbit care nu stie dedesubturile

2015-05-05 18:36

 Sindicalistule scarbit spune cunosti contractul de inchirire la baza sportiva Oltchim intre Sindicatul Liber si   Damila Maciuca, cunosti care sunt datoriile Sindicatului Liber catre ANAF privind Baza de agrement de la Fedelesoiu ,cunosti datoriile deplatite la Anaf privind darile la stat pentru salariile Biroului Executiv   mai vrei, la membri de sindicat de aproape 3 ani nu a dat macar un tichet si tu ce faci cui ti partea s-au esti complice la aceste lucruri.Este bine scarbitule ca Diculoiu are si pensie de aproape 3000 lei si salariu de alte cateva mii lei?

 

 


Musafir

#37112 Pentru scarbit [lingaul]

2015-05-05 18:41

Da sindicalistul scarbit se numeste Mitu de la Control Instalatii vecinul lui Diculoiu care in fiecare dimineata este la Diculoiu impreuna cu Buse , Comanescu si Dumitrascu.

 


Musafir

#37113 lideri corupti

2015-05-05 19:03

Mai dar cat mai tineti ,,MOSU''la sindicat si cu pensie si cu salariu  chiar nu ganditi de aceea va pleaca oameni noi membri chiar nu va intelegem va are Diculoiu la mana cu ceva. 

 


Musafir

#37114 Scarbitule -rusinica impreuna cu gasca ta

2015-05-05 19:08

Scarbitule de ce nu le spui la oameni caci Diculoiu si Prisacaru  au salariile la zi din cotizatii pe cand salariatii Oltchim au restante salariale de 3 luni?

Laboratoarele dorm

#37115 SCCL

2015-05-05 19:11

Mai dar daca au plecat 5 lideri de nuclee ceilalti de ce mai stau  ori sunt corupti ori inconstiienti.


Musafir

#37116 Cojocaru-pompierul de servici

2015-05-05 19:14

Pompierii pe voi nu va arde nu va miroase a ars.voi nu va luati liderul la intrbari el nu voteza cu membri?

 


Musafir

#37117

2015-05-05 19:23

Mituleeee sa sti ca daca te-ai nascut prost , prost vei murii chiar daca esti vecin cu Diculoiu si indiferent de cum te imbraci, prostia va persista pana vei murii. 

Unul din cei enumerati de tine , dar care nu vroia sa puna mana pe sindicat si vroia doar un altfel de sindicat


Musafir

#37118 TU VORBESTI MAI CIRTITO[GHIOCA]?

2015-05-05 19:33

#37112: - Pentru scarbit [lingaul] 

 SI CARE I PROBLEMA TA MAI SOBOLAN CERNEVIST SI JEGOS NUMIT GAOAZA RETARDATA?....CARE I PROBLEMA MAI CORUPTULE ,TRADATORULE SI LINGAULE?......


Musafir

#37119 Re: GAOAZA RETARDATA,MAI LINGE O LA FERNANDO INCA O DATA

2015-05-05 19:38

#37117: -  

 PROST AI FOST GHIOCA SI RAU VEI SFIRSI,TACTO CERNEV A SCAPAT MOMENTAN IEFTIN,TU CHIAR CA NE O VEI LINGE OSOR,OSOR..........STI CUM BATE CEASUL,TIC TAC IN BOTUL TAU,TALPASANU SI PIPERMINT[piperea] SA MA C...AC.


Musafir

#37121

2015-05-05 20:51

DISPONIBILIZATI!
Nu va mai lasati pacaliti si umiliti, nu mai aveti ce pierde. Sa stiti ca nu va exista nici-o hotarare de guverbn sau ordonanta prin care sa va luati banii. Varianta cu ordonanta si intalnirea cu ministrul economiei a fost o gaselnita a lui V. Avram sa va izgoneasca de la OLTCHIM pentru a nu mai sta pe capul lor.
Haideti Joi la OLTCHIM.
HAIDETI CAT MAI MULTI.
FARA PRESIUNE NU NE MAI PUTEM RECUPERA BANII FURATI DE CATRE PIPEREA & COMP

 


Musafir

#37122 Re: Pentru sindicalistul scarbit care nu stie dedesubturile

2015-05-05 21:53

#37106: - Pentru sindicalistul scarbit care nu stie dedesubturile 

 A inceput demolarea SLO. toti puneti tunurile pe diculoiu.fie vorba intre noi.si mie mi se rupe de diculoiu.

spintecati-l spinzurati-l . ca punem altul in loc.  

           

                       DAR SA NU INCERCATI SA RENEGOCIATI CCM . CA VA-TI DAT FOC LA VALIZA

   

                           STIM CA ASTA E SCOPUL VOSTRU ASCUNS LICHIELELOR PIPERNICITE.


Musafir

#37123 Re:

2015-05-05 21:55

#37121: -  

 

Culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim: în timp ce muncitorii îşi primesc salariile mizerabile cu întârziere, armata de directori şi şefi nu are nici o remuşcare să-şi ridice salariile grase de circa 100 milioane lei vechi net/lună.

Nu am fi avut nimic împotriva ideii ca oamenii care aduc performanţă într-o companie să fie remuneraţi pe măsură, însă

Oltchim se află într-o situaţie dramatică, este în insolvenţă din ianuarie 2013, are pierderi şi datorii uriaşe

şi funcţionează la mai puţin de 20% din capacitate.

Dăm câteva exemple care în 2013 au ridicat de la Oltchim în total venituri de aproape 1 miliard de lei vechi:

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,

 

- Si acolitii lor' 

                  ĂŞTIA SUNT PENSIONARII DE LUX AI OLTCHIMULUI.

          ALTFEL  UNDE MAI GĂSESC EI LA CAPACITATEA SI PREGĂTIREA LOR  POSTURI AŞA BINE PLĂTITE . SI CULMEA SA NU MUNCEASCA MAI DELOC PENTRU BANII AŞTIA .

PE VREMEA FARAONULUI CAND DUDUIA COMBINATUL ASTIA NICI NU VISAU LA SINEC'URILE DE ACUM. 

           AŞTIA SUNT ADEVĂRAŢII DEMOLATORI AI OLTCHIMULUI. FOŞTII INGINERAŞI MEDIOCRI DE PE VREMEA LUI ROIBU . AJUNŞI ACUM MARI CONDUCATORI AI UNUI COMBINAT MORT.  

AU PĂPAT SALARIILE COMPENSATORII ALE  DISPONIBILIZAŢILOR DIN 2013. ŞI ACUM TRAG SPERANŢA CA VOR FACE LA FEL SI DISPONIBILIZAŢII DIN 2015

 

             UN SINCER HUOOO SI LA OASE.

 

ĂSTIA PE PIAŢA LIBERA A FORŢEI DE MUNCĂ SUNT ŞOMERI GARANTAŢI PE VIAŢĂ. NICI DR.ACU NU-I MAI ANGAJEAZA DACA SCĂPĂM DE EI.

 
CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) 2011-2014 LEGE OLTCHIM:

#37124 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) 2011 - 2014 LEGE OLTCHIM:

2015-05-06 05:20

      

Decizia din data de 15.05.2013  DECIDE: Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.*SI ART. 41 DIN CCM CARE SPECIFICA ACEEASI DECIZIE.  (BANII TREBUIAU ACHITATI PE LOC 15.05.2013)

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:  Art.36, Art. 37 si Art.42,

Art38. Al1.b) incepand cu 01.01.2012 se acorda o compensatie in functie de vechime,astfel:

1. pentru vechime intre 0 -5 ani o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

2. pentru vechime intre 5-15 ani o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

3. pentru vechime >15 ani o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii.

REGULAMENTUL DE SALARIZARE:
Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.
Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

Art. 39 Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:  

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

 planul Rominsolv – BDO.  : Plan_Reorganizare_Oltchim Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat :

T1 8,659; T2 17,821; T3 17,821; T4 17,821; T5 17,821; T6 17,821; T7 17,821;T8 17,821; T9 17,821; T10 17,821; T11 17,821;T12 17,821

5.1 Situatia datoriilor generate de functionarea societatii debitoare dupa deschiderea procedurii insolventei si neachitate pana la data de 30 noiembrie 2014
La data de 30 noiembrie 2014, Oltchim S.A. inregistra datorii cu_rente si restante in valoare de aproximativ 50 milioane Euro, defalcate dupa cum urmeaza:

Sold Datorii nete acumulate in insolventa Mii Euro:

Salarii nete fara taxe, exclusiv platile compensatorii 3,354

Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat 8,699

2. Creditorii salariaţi primesc 100% din valoarea creanţelor acestora.

Sursa: Informatii furnizate de catre societatea debitoare  pag 81 din 315 din :PLANUL DE REORGANIZARE 2015.

Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata  ABROGATA

Art. 3.10. creantele salariale sunt creantele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste creante sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creante de catre administratorul judiciar/lichidator;

 Art. 96.  (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare creanta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei creante din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru creanta sa.

Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

b) nici o categorie sau nici o creanta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a creantei sale;

Art. 41. (3) În cazul în care se confirma un plan de reorganizare, dobânzile, majorarile ori penalitatile de orice fel  sau cheltuielile accesorii la obligatiile nascute ulterior datei deschiderii procedurii generale se achita în conformitate cu actele din care rezulta si cu prevederile programului de plati. În cazul în care planul esueaza, prevederile alin. (1) si (2) se aplica corespunzator pentru calculul accesoriilor cuprinse în programul de plati, la data intrarii în faliment.

Art. 64.(6) Creantele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru creantele nascute în procedura de faliment. UNDE SUNT BANII????

OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? CREANTELE SALARIALE.

#37125 OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? CREANTELE SALARIALE.

2015-05-06 05:22

UNDE SUNT BANII????

 

UNDE SUNT BANII???? JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

 

Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat :

5.1 Situatia datoriilor generate de functionarea societatii debitoare dupa deschiderea procedurii insolventei si neachitate pana la data de 30 noiembrie 2014
La data de 30 noiembrie 2014, Oltchim S.A. inregistra datorii cu_rente si restante in valoare de aproximativ 50 milioane Euro, defalcate dupa cum urmeaza:

Sold Datorii nete acumulate in insolventa Mii Euro:

Participatie RCS-RDS 1,509

Dobanzi Credite Banci 5,850

Furnizori interni si externi 21,574

Clienti in avans interni si externi 478

Salarii nete fara taxe, exclusiv platile compensatorii 3,354

Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat 8,699

2. Creditorii salariaţi primesc 100% din valoarea creanţelor acestora.

Sursa: Informatii furnizate de catre societatea debitoare  pag 81 din 315 din :PLANUL DE REORGANIZARE 2015.

Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări.

http://www.rominsolv.ro/ ; http://www.oltchim.ro/

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) si toate drepturile cuvenite salariatului, fiecaruia in functie de creantele neachitate inpotriva S.C. Oltchim S.A.

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

Art. 3.10. creantele salariale sunt creantele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste creante sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creante de catre administratorul judiciar/lichidator;

Art. 96.  (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare creanta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei creante din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru creanta sa.

Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

b) nici o categorie sau nici o creanta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a creantei sale;

Art. 41. (3) În cazul în care se confirma un plan de reorganizare, dobânzile, majorarile ori penalitatile de orice fel  sau cheltuielile accesorii la obligatiile nascute ulterior datei deschiderii procedurii generale se achita în conformitate cu actele din care rezulta si cu prevederile programului de plati. În cazul în care planul esueaza, prevederile alin. (1) si (2) se aplica corespunzator pentru calculul accesoriilor cuprinse în programul de plati, la data intrarii în faliment.

Art. 64.(6) Creantele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru creantele nascute în procedura de faliment. UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 SI TOATE DREPTURILE SALARIALE !!!

DATI BANII TUTUROR SI NU NE MAI VEDETI PE PETITIE SAU PE LA VOI IN AUDIENTE, MITINGURI, SEDINTE,...!!!
VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!! SI  EVITATI  FALIMENTUL!!!!!

SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII CREANTELE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 TOATE, valoarea totala a creantei sale, vor fi platite conform documentelor din care rezulta