Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

BREAKING NEWS OLTCHIM:

#36026 "Disponibilizaţii de la Oltchim îşi vor primi banii cu prioritate, conform planului de reorganizare

2015-04-07 11:32

GHEORGHE PIPEREA:

 http://www.bursa.ro/


BURSA 11.02.2015

Avocatul Gheorghe Piperea, unul dintre administratorii judiciari ai Oltchim, ne-a declarat, în urmă cu puţin timp, că datoriile combinatului către salariaţii disponibilizaţi în anul 2013 se ridică la circa 9 milioane de euro şi că reprezintă creanţe care vor fi plătite cu prioritate, conform planului de reorganizare finalizat recent.
     Domnia sa a dezminţit informaţiile potrivit cărora aceste creanţe sunt chirografare şi ne-a explicat că, fiind datorii generate în timpul procedurii insolvenţei, legea stipulează că trebuie achitate cu prioritate. Avocatul ne-a spus că salariaţii disponibilizaţi vor începe să-şi primească banii după aprobarea planului de reorganizare.
     Zeci de disponibilizaţi de la Oltchim Râmnicu Vâlcea au protestat, ieri, în curtea întreprinderii, nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile compensatorii, potrivit mass media locale. Protestul a avut loc la câteva zile după ce administratorul judiciar depusese, la Tribunalul Vâlcea, planul de reorganizare a combinatului. Documentul stipulează că Oltchim va plăti creanţele salariale, în proporţie de 100%, în termen de 5 zile lucrătoare de la data vânzării Oltchim SPV, respectiv după privatizarea societăţii.
     Presa locală a mai scris că, potrivit tabelului creanţelor publicat, în ianuarie, de administratorii judiciari Rominsolv şi BDO Restructuring în Buletinul Insolvenţei Oltchim Râmnicu Vâlcea, combinatul, aflat în insolvenţă, înregistrează datorii totale de 3,45 miliarde lei (800 milioane euro). Dintre acestea, sunt garantate 900 milioane lei, bugetare - 1,28 miliarde de lei, iar chirografare - 1,25 miliarde lei.
     Mass media locale susţineau atunci că, potrivit procedurilor de insolvenţă, cel mai probabil creditorii chirografari nu vor mai putea recupera nimic din ce li se cuvine, iar statul are şi el prioritate la recuperarea creanţelor, la fel ca foştii sau actualii salariaţi.
     Pe 15 ianuarie, ministrul Economiei, Comerţului şi Turismului, Mihai Tudose, s-a întâlnit cu o delegaţie a salariaţilor de la SC Oltchim SA, condusă de Cristian Cornescu, preşedintele Sindicatului Victoria, şi Dumitru Marin, preşedintele Sindicatului Unirea. Reprezentanţii salariaţilor i-au solicitat ministrului informaţii privind perspectiva de privatizare a combinatului chimic vâlcean şi planul de dezvoltare a societăţii pentru anul în curs, posibilităţile de recuperare a restanţelor salariale apărute înainte de începerea procedurii de insolvenţă, precum şi stadiul soluţionării problemelor privind plata salariilor compensatorii pentru angajaţii disponibilizaţi. În replică, demnitarul le-a declarat salariaţilor Oltchim că susţine în continuare soluţia privatizării combinatului, dar prioritară este reorganizarea societăţii înainte de vânzare, pentru creşterea interesului unui cumpărător capabil să susţină activitatea întreprinderii.


Musafir

#36027 Re: Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor din data de 29/30.04.2015

2015-04-07 11:55

#36017: - Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor din data de 29/30.04.2015 

- Daca ne uitam in pagina 10 a Situatiilor financiare consolidate (http://i.imgur.com/SiZwAs8.jpg?1) vedem ca numai in anul 2013, administratorii judiciariau primit un onorariu de cel putin 440 de mii de EURO.

- Daca ne uitam in pagina 32 a Situatiilor financiare consolidate (http://i.imgur.com/ynHbuzt.jpg?1) vedem ca in anul 2013 Oltchim a avut pierderi de 212 milioane EURO si vedem ca in anul 2014 Oltchim a avut pierderi de 103 milioane EURO 
Rezulta ca in 2 ani de insolventa Oltchim a avut pierderi de 315 milioane EURO, sub conducerea unor administratori judiciari habarnisti si a unui mamagement politic extrem de slab din punct de vedere profesional (cel putin asa rezulta din situatiile lor financiare - intocmite, semnate si stampilate de ei, incepand cu trimestrul IV / 2012 - cand s-au instalat sau mai bine zis au fost instalati la conducerea combinatului desi nimic nu-i recomanda - nici macar vocea si talentul lor). 

Si, atunci, ma intreb si eu si va intreb si pe voi ce rost au avut disponibilizarile noastre daca pierderile au fost asa de mari? 
Oltchim in cei doi ani de insolventa a economisit aproximativ 21 de milioane de EURO prin disponibilizari dar a avut pierderi de 315 milioane EURO.

   
Documente si materiale informative AGOA Materiale pentru pct.1 si 2:
- Raport Activitate - Neconsolidat - 2014.pdf
- Situatii financiare neconsolidate 2014.pdf
- Raport Audit - Situatii financiare neconsolidate 2014.pdf

Materiale pentru pct.3: 
- Raport Activitate - Consolidat - 2014.pdf
- Situatii financiare consolidate 2014.pdf
- Raport Audit - Situatii financiare consolidate 2014.pdf
Proiect de Hotarare Proiect de hotarare AGOA.pdf
  OGMS draft decision.pdf

 

BREAKING NEWS ALERT OLTCHIM:

#36028 Prefectul Dumitru Cornoiu, acuzat de deturnarea a 9 milioane de euro

2015-04-07 12:17

Disponibilizaţii de la Oltchim nu-şi mai aşteaptă salariile compensatorii, unul dintre actualii directori ai combinatului a recunoscut că acordarea lor depinde doar de producţia internă, nu de ajutorul Guvernului sau al Ministerului Economiei.

Directorul a recunoscut, la presiunea disponibilizaţilor prezenţi, că banii lor, salariile compensatorii, au fost păpaţi de combinat încă din 2013, printr-un artificiu al Guvernului şi complicitatea prefectului Dumitru Nicu Cornoiu, director al AJOFM Vâlcea la momentul cu pricina. Guvernul Ponta a virat salariile compensatorii pentru cei 969 de angajaţi, respectiv peste 9 milioane de euro, dar banii au ajuns prin AJOFM Vâlcea, după plata taxelor şi impozitelor aferente, în casieria combinatului. Practic, Oltchim a fost menţinut în viaţă o bună bucată de timp pe banii disponibilizaţilor, din cota lor au fost plătite salariile celor rămaşi şi materia primă. O parte din disponibilizaţi sunt hotărâţi să dea statul în judecată, deci şi pe prefectul Dumitru Cornoiu pentru deturnare de fonduri.

Disponibilizaţii de la Oltchim au descoperit în primăvara anului trecut, din greşeală, că statul le-a perceput taxele şi impozitele pe salariile compensatorii neîncasate. Respectivii au aflat din fişele fiscale pe 2013 că şi-au primit integral plăţile compensatorii promise de administratorul judiciar, şi şi-au plătit şi taxele către stat ...deşi ei n-au văzut un leu. O parte din foştii angajaţi figurează la FISC cu sume încasate în cuantum de 79.000 lei, bani care n-au ajuns în buzunarele lor. După incident, timp de un an de zile, au tot cerut explicaţii atât ANAF, cât şi prefectului Dumitru Cornoiu, dar nu au primit niciun răspuns, au primit tot felul de acte eliberate de Fisc, dar nimic concret, toate se bat cap în cap.
La începutul acestui an, conducerea combinatului le-a comunicat că se zbat degeaba, deoarece zarurile au fost aruncate în defavoarea lor pentru că salariile compensatorii, ca şi CAR-urile, au fost declarate credite negarantate, în traducere liberă îşi vor lua banii după privatizare... dacă mai rămâne ceva de la masa creditorilor garantaţi.
Foştii angajaţi au fost negociaţi pe minus, altfel Guvernul ar fi obligat să plătească, din nou, peste 9 milioane de euro, valoarea salariilor compensatorii.
La ultima descindere, la sediul Oltchim, organizată în urmă cu opt zile, unul dintre directorii combinatului a cedat presiuni şi a confirmat ceea ce disponibilizaţii ştiau ... că salariile lor au fost păpate de actuala echipă de manageri pentru asigurarea funcţionării combinatului, deci şi a salariilor nesimţite ale directorilor.
,,Noi am ştiut încă de atunci că prefectul Dumitru Cornoiu ne-a minţit, că a dat banii noştri combinatului, pentru că ministrul Mariana Câmpeanu spusese pe TV că a virat banii Agenţiei de Şomaj, iar femeia aia era femeie serioasă, nu ca prefectul. Ne-au lăsat fără bani, şi cu datorii la CAR. Mulţi dintre noi au acceptat deja plata în rate a banilor, pentru că la ora asta pare soluţia cea mai sigură, restul ne-am gândit să dăm din nou statul în judecată, chiar şi pe prefectul Dumitru Cornoiu, dacă va fi cazul, pentru deturnare de fonduri", a declarat unul dintre disponibilizaţi.
Afirmaţiile făcute la adresa prefectului Dumitru Cornoiu de disponibilizaţi, şi susţinute de directorul Oltchim, sunt extrem de grave.
Chiar dacă prefectul are în spate acordul premierului Victor Ponta, poate fi acuzat foarte uşor de deturnare de fonduri, de deturnarea salariilor compensatorii, şi în actuala conjunctură, când DNA ridică tot ce prinde, se poate lăsa lejer cu ceva ani de închisoare.

Oltchim se află în insolvenţă din ianuarie 2013, înregistrează datorii istorice de aproximativ 800 milioane de euro, iar planul de reorganizare al combinatului depus de administratorul judiciar la începutul acestui an a fost întors de instanţa de judecată pentru că este mult prea general şi nu prevede nici sume exacte, nici sursele din care se va face plata datoriilor şi a salariilor compensatorii. Conform contractului colectiv de muncă, disponibilizaţii au dreptul, în funcţie de vechime, la 7,12 sau 18 salarii compensatorii, respectiv între 20 000 şi 50 000 de lei, bani existenţi doar în fişele Fiscului.

http://www.infopuls.ro/

 


Musafir

#36029 Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

2015-04-07 12:27

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

#36030 Re: Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

2015-04-07 12:36

#36029: - ESTI O MIZERIE SI O SCURSURA A VIETII DE O TRAIESTI .

 Mai musc-o inca o data. Este ce ai publicat tu ca si motivare sentinta nr. 210/2015 din 28 ianuarie 2015, dosar nr. 349/90/2015 si ti-am argumentat din ce ai lasat tu public pe aceasta petitie. Ti-ai dat cu casmaua in cap singur din iunie 2013 de cand participati pe unde mai colindai, tu si altii ca tine care ati profitat de naivitatea altora, cu succese si protocoale si multe alte nemernicii.....

ATI PIERDUT PE LIMBA VOASTRA CEI 58 DE SUNTETI ENUMERATI IN ACEST PROCES DOSAR NR 349.

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #35985 (TOATE, INCLUS SI IONEL VINCEA  CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

Cornoiu ( STATUL ROMAN ) si Oltchim cu Sindicatele ne-au facut pe cretinismul tau si multora ca tine.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

#36031 Re: Mariana Câmpeanu: Există bani pentru disponibilizaţii de la Oltchim şi Poşta Română

2015-04-07 12:54

#27185: - Mariana Câmpeanu: Există bani pentru disponibilizaţii de la Oltchim şi Poşta Română 

 1 august 2013

http://www.financiarul.ro/2013/

Ministerul Muncii dispune de fondurile necesare pentru plata salariilor restante şi a salariilor compensatorii pentru persoanele care vor fi disponibilizate de la Combinatul Oltchim şi de la Compania Naţională Poşta Română, a declarat miercuri, ministrul de resort, Mariana Câmpeanu.

“Din datele pe care le cunosc, de la Combinatul Oltchim vor fi disponibilizate peste 900 de persoane, pentru care se vor plăti salariile restante, concediul de odihnă şi salariile compensatorii. De asemenea, la rectificarea bugetară au fost luate în calcul şi cele aproximativ 3.000 de persoane care vor fi disponibilizate de la Compania Naţională Poşta Română”, a afirmat ministrul Mariana Câmpeanu.

Aceasta a precizat, totodată, că nu are date referitoare la disponibilizările de personal de la CFR Marfă şi CFR Călători.

‘Până acum, nu e prevăzută nicio disponibilizare la CFR Marfă şi CFR Călători. Pot să vă spun acest lucru pentru că am semnat chiar eu bugetele de venituri şi cheltuieli de la cele două companii feroviare’, a mai spus ministrul Muncii.

Un număr de 3.650 de angajaţi vor fi disponibilizaţi din cadrul companiei Poşta Română începând cu luna septembrie, pe baza unor criterii stabilite de comun acord cu Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România şi construite în funcţie de evaluarea competenţei profesionale, abaterilor disciplinare şi a opţiunii individuale, a anunţat, recent, Compania Naţională Poşta Română.

Pe de altă parte, administratorul special al Oltchim Râmnicu Vâlcea a anunţat, la sfârşitul săptămânii trecute, că activitatea combinatului va fi redusă temporar, începând din 29 iulie 29 iulie, timp de două luni, ‘din motive economice şi tehnologice’, iar 715 angajaţi ai societăţii vor fi trimişi în şomaj cu indemnizaţie compensatorie de 80% din salariul de bază.

Combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea se află în procedură de insolvenţă din ianuarie 2013 şi era propus pentru a fi privatizat până în luna iunie a acestui an. În prezent, combinatul funcţionează la 27% capacitate.

Memorandumul cu privire la intrarea în insolvenţă a SC Oltchim SA a fost aprobat de Guvern în data de 23 ianuarie 2013. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

#36032 Re: Câmpeanu: Există bani pentru disponibilizaţii de la Oltchim şi Poşta Română Informaţiile public

2015-04-07 12:58

#26339: - Câmpeanu: Există bani pentru disponibilizaţii de la Oltchim şi Poşta Română Informaţiile publicate  

 

Ministerul Muncii dispune de fondurile necesare pentru plata salariilor restante şi a salariilor compensatorii pentru persoanele care vor fi disponibilizate de la Combinatul Oltchim şi de la Compania Naţională Poşta Română, a declarat miercuri, la RTV, ministrul de resort, Mariana Câmpeanu.


'Din datele pe care le cunosc, de la Combinatul Oltchim vor fi disponibilizate peste 900 de persoane, pentru care se vor plăti salariile restante, concediul de odihnă şi salariile compensatorii. De asemenea, la rectificarea bugetară au fost luate în calcul şi cele aproximativ 3.000 de persoane care vor fi disponibilizate de la Compania Naţională Poşta Română', a afirmat ministrul Mariana Câmpeanu.

Aceasta a precizat, totodată, că nu are date referitoare la disponibilizările de personal de la CFR Marfă şi CFR Călători.

'Până acum, nu e prevăzută nicio disponibilizare la CFR Marfă şi CFR Călători. Pot să vă spun acest lucru pentru că am semnat chiar eu bugetele de venituri şi cheltuieli de la cele două companii feroviare', a mai spus ministrul Muncii.

Un număr de 3.650 de angajaţi vor fi disponibilizaţi din cadrul companiei Poşta Română începând cu luna septembrie, pe baza unor criterii stabilite de comun acord cu Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România şi construite în funcţie de evaluarea competenţei profesionale, abaterilor disciplinare şi a opţiunii individuale, a anunţat, recent, Compania Naţională Poşta Română.

Pe de altă parte, administratorul special al Oltchim Râmnicu Vâlcea a anunţat, la sfârşitul săptămânii trecute, că activitatea combinatului va fi redusă temporar, începând din 29 iulie 29 iulie, timp de două luni, 'din motive economice şi tehnologice', iar 715 angajaţi ai societăţii vor fi trimişi în şomaj cu indemnizaţie compensatorie de 80% din salariul de bază.

Combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea se află în procedură de insolvenţă din ianuarie 2013 şi era propus pentru a fi privatizat până în luna iunie a acestui an. În prezent, combinatul funcţionează la 27% capacitate.

Memorandumul cu privire la intrarea în insolvenţă a SC Oltchim SA a fost aprobat de Guvern în data de 23 ianuarie 2013

Informaţiile publicate de ECONOMICA.net pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor. http://www.economica.net/

Mariana Câmpeanu: Întotdeauna am fost alături de pensionari. Am considerat că sunt defavorizaţi

Publicat: Miercuri, 31 Iulie 2013 18:59 // Actualizat: Miercuri, 31 Iulie 2013 18:59 // Sursa: RTV.net
Autor: Filip Stan

Minsitrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a vorbit, miercuri, la România TV despre pensii, sporuri, şomaj şi despre o posibilă majorare a salariilor.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net
 

Mariana Câmpeanu: Există bani pentru disponibilizații de la Oltchim și Poșta Română

miercuri, 31 Iul 2013

Ministerul Muncii dispune de fondurile necesare pentru plata salariilor restante și a salariilor compensatorii pentru persoanele care vor fi disponibilizate de la Combinatul Oltchim și de la Compania Națională Poșta Română, a declarat miercuri, la RTV, ministrul de resort, Mariana Câmpeanu.

'Din datele pe care le cunosc, de la Combinatul Oltchim vor fi disponibilizate peste 900 de persoane, pentru care se vor plăti salariile restante, concediul de odihnă și salariile compensatorii. De asemenea, la rectificarea bugetară au fost luate în calcul și cele aproximativ 3.000 de persoane care vor fi disponibilizate de la Compania Națională Poșta Română', a afirmat ministrul Mariana Câmpeanu.

Aceasta a precizat, totodată, că nu are date referitoare la disponibilizările de personal de la CFR Marfă și CFR Călători.

'Până acum, nu e prevăzută nicio disponibilizare la CFR Marfă și CFR Călători. Pot să vă spun acest lucru pentru că am semnat chiar eu bugetele de venituri și cheltuieli de la cele două companii feroviare', a mai spus ministrul Muncii.

Un număr de 3.650 de angajați vor fi disponibilizați din cadrul companiei Poșta Română începând cu luna septembrie, pe baza unor criterii stabilite de comun acord cu Sindicatul Lucrătorilor Poștali din România și construite în funcție de evaluarea competenței profesionale, abaterilor disciplinare și a opțiunii individuale, a anunțat, recent, Compania Națională Poșta Română.

Pe de altă parte, administratorul special al Oltchim Râmnicu Vâlcea a anunțat, la sfârșitul săptămânii trecute, că activitatea combinatului va fi redusă temporar, începând din 29 iulie 29 iulie, timp de două luni, 'din motive economice și tehnologice', iar 715 angajați ai societății vor fi trimiși în șomaj cu indemnizație compensatorie de 80% din salariul de bază.

Combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea se află în procedură de insolvență din ianuarie 2013 și era propus pentru a fi privatizat până în luna iunie a acestui an. În prezent, combinatul funcționează la 27% capacitate.


Musafir

#36033 AI VENIT ODIHNIT DE UNDE AI VENIT SI SE VEDE CA NU ESTI OBOSIT.

2015-04-07 13:17

#36029: - Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. 

 CE ZICI,I O LINGI LA PROSTOVAN CU MATA?


Musafir

#36034 Re: Re: Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

2015-04-07 13:32

#36030: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013: - Re: Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. 

 Esti mare dobitoc! 

Habar nu ai pe ce lume traiesti.

Nu mai bea! O iei razna si debitezi numai imbecilitati!

Marș! Esti PREA PROST! MAI PROST CA NOAPTEA!


Musafir

#36035 Re: AI VENIT ODIHNIT DE UNDE AI VENIT SI SE VEDE CA NU ESTI OBOSIT.

2015-04-07 13:36

#36033: - AI VENIT ODIHNIT DE UNDE AI VENIT SI SE VEDE CA NU ESTI OBOSIT. 

 Fota, tu su.ge pu.la lui diculoiu, ca in afara de bautura si lins in cur nu sti nimic.

Fota si creanta - prostii de serviciu ai petitiei! 

Doua coa.ie obosite.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

#36036 Re: Re: Re: Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

2015-04-07 13:39

#36034: - Re: Re: Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. 

Beat esti tu din medicamentele de le ingurgitezi. Nici tu nu sti ce lasi scris aici. SALBATICULE AI PROFITAT DE NAIVI SI UNII CHIAR AU CAZUT PROSTESTE IN CAPCANA TA SI ALTORA CA TINE. MIZERABILULE. TE IEI DE LUME AIUREA SI NICI NU STI CU CINE STAI DE SCRIS SI DIALOG. BATI CAMPII SI AI DISTRUS PE ALTII STIIND CA DUCI LA NENOROCIRE.... TI-AM SCRIS SI SPUS, SINGUR NE VEI VORBII SI NE VEI SPUNE TOT.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

#36037 Re: Re: AI VENIT ODIHNIT DE UNDE AI VENIT SI SE VEDE CA NU ESTI OBOSIT.

2015-04-07 13:41

#36035: - Re: AI VENIT ODIHNIT DE UNDE AI VENIT SI SE VEDE CA NU ESTI OBOSIT. 

 BABUINULE, MAI MUSC-O O DATA, TI-AI ATACAT SUMELE DE BANI DIN ACTE, DECIZII, LEGI, DREPTURI SI BANII CARE SUNT LEGAL, IAR TU AI IMPINS SI PE ALTII SA PIARDA CU IREVOCABIL SENTINTE IN ISTANTA PE INTERESUL TAU ASCUNS SA FI CONTRA UNEI INSOLVENTE DECLANSATE DE STATUL ROMAN SI  CARE A DUS LA ACESTE DISPONIBILIZARI COLECTIVE IN 2013, SITUATIA CREANDU-SE NU DIN VINA NOASTRA CI A CELOR CA TINE SAU ALTORA CA TINE CARE NU STIU PE CE LUME SUNTETI SI BABUINIZATI DIN NASTERE FARA NEURONI IN CUTIA CRANIANA SI TOTAL  VIDATA. SA VEDEM SI CINE S-A PRONUNTAT IN ACELE PROTOCOALE SI VOM STI EXACT CUM SA TE TRATAM.

STATEAI LA DIALOG-SOCIAL CU CORNOIU, CILEA, PERSU.... SI ALTII....

AICI PE ACEASTA PETITIE ITI SPUNEAM CA NU AI CE CAUTA LA PREFECTURA, CONSILIUL JUDETEAN,  GUVERN, OLTCHIM, ALTE INSTITUTII SA STAI TU CA O TAMPA. ASA BALMAJESTI IN NUMELE..., LA CINE MAAAAA?????

ZI......????

SINGURUL LOC UNDE SE DECIDEA SOARTA DISPONIBILIZATILOR OLTCHIM 2013 ESTE SI A FOST LA JUDECATORUL-SINDIC, CEL CARE A DECLANSAT INSOLVENTA OLTCHIM  LA CEREREA FACUTA DE CATRE STATUL ROMAN SI APROBATA DIN DATA DE 30. 01.2013. NUMAI CA UNII CA TINE...., NICI ACOLO NU AU CE SA CAUTE, CA II TRIMITE JUDECATORUL ACASA SA-SI REVIZUIASCA COMPORTAMENTUL SI SA NU MAI INCALCE TERMENELE DE JUDECATA DUPA CUM II BATE LUI GONGUL IN CREIERUL VID SI INTUNECAT.

CELELALTE FAPTE COMISE PREFECTURA, CONSILIUL JUDETEAN, GUVERN, OLTCHIM, AJOFM, SUNT FAPTE COMISE SI DOVEDITE CA FIIND IN CONTRA NOASTRA CU VOIA VOASTRA A CELOR CATI-VA CEI SCOSI DIN JOBEN, CARE NU VA MANDATAT NIMENI SA NE REPREZINTI SAU SA TE PRONUNTI TU IN NUMELE ALTOR CREANTE SALARIALE LA ACESTE INSTITUTII, SAU ALTE NEMERNICII FACUTE DE VOI....

SHARPELE ROZ

#36038 Re: Re: Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor din data de 29/30.04.2015

2015-04-07 14:07

#36027: - Re: Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor din data de 29/30.04.2015 

DACA NU AR FI FOST SCHIMBAT ROIBU. UNDE ERAM OARE ACUM ?

Oare sunt adevarate zvonurile de atunci. ca a fost schimbat pentru ca pregatise vanzarea OLTCHIM . in defavoarea USL adica fara ca USL sa isi primeasca spaga aferenta. asa cum au vandut PETROMUL. SIDEXUL. ROMTELECOMUL. 

Cred ca in curand vom afla adevarul.

DNA ul trebuie sa scoata DOSARUL OLTCHIM. cred ca au probe suficiente acum. 

SA MI O PUPI CU MATA,IA VEZI E PONTA?

#36039 Re: Re: AI VENIT ODIHNIT DE UNDE AI VENIT SI SE VEDE CA NU ESTI OBOSIT.

2015-04-07 14:08

#36035: - Re: AI VENIT ODIHNIT DE UNDE AI VENIT SI SE VEDE CA NU ESTI OBOSIT. 

 EU ATIT STIU, ZLOTII BAAAAAAAAA,TU CHIAR CA LE AI CU LINSUL SI SUPTUL   MAI GAOAZA BORITA NUMITA GHIOCA.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

#36040 Re: Re: Re: Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor din data de 29/30.04.2015

2015-04-07 14:15

#36038: SHARPELE ROZ - Re: Re: Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor din data de 29/30.04.2015 

 ROIBU NU A FOST SCHIMBAT, IAR AI LUAT TEAPA. ROIBU SI-A DAT DEMISIA PE O PROMISIUNE NEONORATA DE VULPESCU SI MINCIUNILE ACELOR VREMURI.... MAI SUNT CATE-VA INFORMATII CARE DACA LE AI SI-N OCHI NU LE OBSERVI.  OLTCHIM,  ESTE INSOLVENTA SI SE JUDECA PENTRU EVITAREA FALIMENTULUI AVAND JUDECATOR-SINDIC CARE CONDUCE EVENIMENTELE LA OLTCHIM, MULTE EVENIMENTE FIIND STIUTE SI IN DOSARE  DERULARE, UNU NOU, NOUT SI GARANTAT VA FI IN DOSAR OLTCHIM, ESTE CORNOIU CEL MAI RECENT SI PUBLICAT MAI SUS, CARE DUPA CUM VEZI ARE RASPUNSURI DE OFERIT SI  SMEU, BALAN DE LA CET, POATE PARVU, AVRAM, TALPASANU,  ....SINDICATELE , SI MULTI ALTII... LISTAAAA AIA LUUUUUUUUUUUUUUNGAAAAAAAAA, LOTUL OLTCHIM...........LUUUUUUUUUUUUNGAAAAAA...

ROIBU ESTE IN PROCES, ASA CA SE JUDECA IN TRIBUNAL CU STATUL ROMAN PRIN OLTCHIM.

EX.: VREM SA AFLAM SI NOI PE CEI CARE S-AU PRONUNTAT IN PROTOCOALE CU SEMNATURI IN NUMELE ALTORA SI PE CREANTELE SALARIALE SI MULTE ALTELE.....

http://www.infopuls.ro/


Musafir

#36041 Re: Re: Re: AI VENIT ODIHNIT DE UNDE AI VENIT SI SE VEDE CA NU ESTI OBOSIT.

2015-04-07 14:22

#36039: SA MI O PUPI CU MATA,IA VEZI E PONTA? - Re: Re: AI VENIT ODIHNIT DE UNDE AI VENIT SI SE VEDE CA NU ESTI OBOSIT. 

 APROPO MAI SOBOLAN CERNEVIST NUMIT GAOAZA,TIC TAC,TIC TAC,A MAI TRECUT O ZI.


Musafir

#36042 Re: Re: Re: AI VENIT ODIHNIT DE UNDE AI VENIT SI SE VEDE CA NU ESTI OBOSIT.

2015-04-07 15:05

#36037: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013: - Re: Re: AI VENIT ODIHNIT DE UNDE AI VENIT SI SE VEDE CA NU ESTI OBOSIT. 

 Esti prost de puti.

Cand iti spun ca esti bolnav psihic, te superi pe mine.

Debitezi numai fantasmagorii.

Visezi numai baliverne.

Eu nu sunt boule disponibilizat. Asa ca TACI SI SU.GE-O LA RELANTI!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

#36043 Re: Re: Re: Re: AI VENIT ODIHNIT DE UNDE AI VENIT SI SE VEDE CA NU ESTI OBOSIT.

2015-04-07 15:08

#36042: - Re: Re: Re: AI VENIT ODIHNIT DE UNDE AI VENIT SI SE VEDE CA NU ESTI OBOSIT. 

 HANDICAPATULE, ESTI DROGAT SI AI PROSTIE CAT SI CEATA IN CREIERASUL TAU. NU TE-AM DECLARAT DISPONIBILIZAT, SPUN CA AI PARTICIPAT SI TE STIU DE UNDE VI TAMPITEL, TE  STIU.... VA BATETI VOI JOC DE OAMENI, DAR VINE SI VREMEA CAND VETI VORBI SI VETI VORBI FRUMOS SI CIVILIZAT.

MUSCA  SA NU RATEZI NIMIC, LA CAT MAI MULTE SA TE INECI CU ELE NEMERNICULE,

STITI CA O SA FIM CEI CARE AFLAM CINE A  SEMNAT PROTOCOLE IN NUMELE ALTORA.....!!!!! SI MULTE ALTELE....

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #35985 (TOATE, INCLUS SI IONEL VINCEA  CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

 


Musafir

#36044 SI TOT LA RELANTII V A TRAS O SI PICASSO DE 2 ANI.

2015-04-07 15:39

#36042: - Re: Re: Re: AI VENIT ODIHNIT DE UNDE AI VENIT SI SE VEDE CA NU ESTI OBOSIT. 

LA RELANTII TI AM TRAS O SI TIE MAI GHIOCA,CU CERNEV,TALPASANU SI PIPEREA,ADICA MI ATI LINS O SI SU...PTOOO


Musafir

#36045 Re: Re: Re: Re: AI VENIT ODIHNIT DE UNDE AI VENIT SI SE VEDE CA NU ESTI OBOSIT.

2015-04-07 15:55

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

#36046 Re: Re: Re: Re: AI VENIT ODIHNIT DE UNDE AI VENIT SI SE VEDE CA NU ESTI OBOSIT.

2015-04-07 15:59

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

#36047 Re: Re: Re: Re: AI VENIT ODIHNIT DE UNDE AI VENIT SI SE VEDE CA NU ESTI OBOSIT.

2015-04-07 16:00

#36042: - Re: Re: Re: AI VENIT ODIHNIT DE UNDE AI VENIT SI SE VEDE CA NU ESTI OBOSIT. 

 

 

#24965 Re: Re: si-a facut cruce!

2014-08-09 10:03

#24964: - Re: si-a facut cruce! AI DREPTATE !!!

 CULMEA ESTE CA TOTI ACEI ORDINARI CARE AU PRIMIT O PAINE SI MII DE FAVORURI SI FUNCTII, ORI BENEFICII PESTE BENEFICII SI MULTE ALTE PRIVILEGII, IES SI CRITICA, INJURA, SPURCA SI FAC NUMAI MIZERIE IN JURUL LOR, HULIND SI IMBARLIGAND PE OAMENII CARE LE-AU FACUT TOT BINELE DIN LUME SI UITA CA, SUNT CEEA CE SUNT EI ACUM DATORITA OAMENILOR RESPECTIVI (MULTII, FOARTE MULTI DIN EI AU PENSIE ACUM..., SA NU MAI DETALIEM) SI ACUM CA NISTE SERPI VENINOSI CARE AU SUPT LA TATA OLTCHIMULUI SI SUG IN CONTINOARE, LASA DARE DE VENIN TOXIC SI SE OTRAVESC SI PE EI PENTRU TELUL LOR DE NIMICITORI, MINCINOSI  SI CURVE BATRANE IN ALE RELELOR PE CARE LE COMIT SI LE-AU COMIS. MERITATI UN VESNIC HUUUUUUUUUUU... !!!!!!!!!!!!! VINE RANDUL TUTUROR LA JUDECATA SI CAND DORMITI MAI BINE ATUNCI VETI FI TREZITI. SA VA FIE RUSINE SI DACA NU AVETI O SA PRIMITI VOI DE LA DIVINITATE TOT CE MERITATI.

OLTCHIM

#36048 OLTCHIM

2015-04-07 16:06

CREANTELE OLTCHIM.

#36049 CREANTELE OLTCHIM:

2015-04-07 16:12

Valcea si Arges glonțul pe la ureche!

 

OLTCHIM 22.04.2015


Musafir

#36050 Re: Re: Re: Re: Re: AI VENIT ODIHNIT DE UNDE AI VENIT SI SE VEDE CA NU ESTI OBOSIT.

2015-04-07 16:18