Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#27526 Re: Re: Triunghiul falimentului

2014-10-11 18:50


Musafir

#27527

2014-10-11 18:51

Mancatori de rahat se gasesc oricand, dispusi sa puna botul pe caca ptr. un pumn de arginti astia sunt, au fost si vor mai fi.


Musafir

#27528

2014-10-11 18:56

Ba cei din SVRO(R vine de la rahat),merge productia ,duduiti ce rahat mai mancati ca acum doi ani nu mai prididea-ti cu promisiunile si pana la urma ne dadura-ti rahat.Sa va duceti dracului cu tiganul si sleahta de profitori unde a intarcat dracul iapa(aviz lui CAP DE CAL) ca uni inca il mai pupati in cur.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-10-12 06:27


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-10-12 06:30Musafir

#27531 Avocatul Poporului vine miercuri la Râmnicu Vâlcea

2014-10-12 07:12

Biroul Teritorial Pitesti al Institutiei Avocatul Poporului organizeaza miercuri, 15 octombrie, in intervalul orar 11.00 -16.00,  la sediul Bibliotecii Judetene „Antim Ivireanul", program de audiente pentru cetatenii din judetul Vâlcea. Doar pâna marti, 14 octombrie, se mai pot face inscrieri la aceste audiente, la telefon 0350 424540, intre orele 9.00 – 16.00, sau direct la Centrul de Informare Comunitara din Biblioteca Judeteana, la parter. Petitiile adresate Institutiei Avocatul Poporului sunt scutite de taxa de timbru, trebuie sa se faca in scris si sa indice numele si domiciliul persoanei lezate in drepturile si libertatile acesteia, drepturile si libertatile incalcate precum si autoritatea administrativa ori functionarul public in cauza. Petitionarul trebuie sa dovedeasca intârzierea sau refuzul administratiei publice de a solutiona legal petitia. Nu pot fi luate in considerare petitiile anonime, iar plângerile indreptate impotriva incalcarii drepturilor si libertatilor persoanelor fizice prin acte sau fapte ale autoritatii administratiei publice se adreseaza institutiei Avocatul Poporului nu mai târziu de un an de la data la care aceste incalcari s-au produs ori de la data la care persoana in cauza a luat cunostinta de ele. Nu fac obiectul activitatii institutiei Avocatul Poporului petitiile privind actele emise de Camera Deputatilor, de Senat sau de Parlament, actele si faptele deputatilor si senatorilor, ale presedintelui României, ale Curtii Constitutionale, ale presedintelui Consiliului Legislativ si ale autoritatii judecatoresti, precum si ale Guvernului, cu exceptia legilor si ordonantelor.

http://www.monitoruldevalcea.ro/actualitate/46013/

 


Musafir

#27532 PRAPADITILO CERNEVISTI;V ATI VINDUT CU TIGANUL DE CERNEV,PT UN PUMN DE ZLOTI

2014-10-12 07:14

PRAPADITILOR,EU SUNT,PICASSO,CARE VA TRAS O BINISOR

#27533 Re: PRAPADITILO CERNEVISTI;V ATI VINDUT CU TIGANUL DE CERNEV,PT UN PUMN DE ZLOTI

2014-10-12 07:16


Musafir

#27534 Instantele judecatoresti in procedura insolventei

2014-10-12 07:16

Toate procedurile privind insolventa societatilor comerciale sunt de competenta tribunalului in a carui raza teritoriala isi are sediul debitorul, astfel cum figureaza acesta in registrul comertului, respectiv in registrul societatilor agricole sau in registrul asociatiilor si fundatiilor, si sunt exercitate de un judecator-sindic. Singura exceptie o reprezinta hotararile pronuntate de judecatorul-sindic in cadrul procedurii de insolventa, care sunt de competenta Curtii de apel.
Citarea partilor, precum si comunicarea oricaror acte de procedura, a convocarilor si notificarilor se efectueaza prin Buletinul procedurilor de insolventa. Comunicarea citatiilor, a convocarilor si notificarilor fata de participantii la proces, al caror sediu, domiciliu sau resedinta se afla in strainatate, este supusa dispozitiilor Codului de procedura civila, cu modificarile si completarile ulterioare. Buletinul procedurilor de insolventa va fi realizat si in forma electronica.

In procedurile contencioase din cadrul insolventei vor fi citate in calitate de parti numai persoanele ale caror drepturi sau interese sunt supuse spre solutionare judecatorului-sindic, in conditii de contradictorialitate. In toate celelalte cazuri se aplica dispozitiile din Codul de procedura civila referitoare la procedura necontencioasa, in masura in care nu contravin unor dispozitii exprese prevazute de Legea nr. 85 din 2006 privind procedura insolventei.
Prin exceptie se vor realiza, conform Codului de procedura civila, comunicarea actelor de procedura anterioare deschiderii procedurii si notificarea deschiderii procedurii. Prin exceptie, prima comunicare a actelor de procedura catre persoanele impotriva carora se introduce o actiune, in temeiul dispozitiilor Legii nr. 85 din 2006, ulterior deschiderii procedurii insolventei se va realiza conform Codului de procedura civila.
In cazul in care debitorul este o societate tranzactionata pe o piata reglementata, judecatorul-sindic va comunica Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare hotararea de deschidere a procedurii. Formatul si continutul-cadru ale actelor care se publica in Buletinul procedurilor de insolventa si ale dovezii privind indeplinirea procedurii de citare, convocare, notificare si comunicare se stabilesc prin ordin al ministrului justitiei si sunt utilizate in mod obligatoriu de toti participantii la procedura. î...ş
Cabinet de avocat Coltuc Marius

http://www.ramnic.ro/


Musafir

#27535 Re: Re: Re: Triunghiul falimentului

2014-10-12 07:32

CERNEVEE,BAI NEMERNICULE,NU AI SCRUPULE CA AI TRADAT?

#27536 PT TIGANUL SI TRADATORUL BULGAR NUMIT CERNEV

2014-10-12 07:37

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-10-12 07:38Musafir

#27538 Dosarul „Privatizarea OLTCHIM” a ajuns și la episodul DIICOT

2014-10-12 10:09

• câteva sute dintre disponibilizații combinatului s-au reunit pe treptele Prefecturii, au mărșăluit până la Parchet pentru a depune a sesizare și apoi l-au așteptat în van o oră pe Ion Cîlea pentru niște explicații
• după ce au stat zile în șir în greva foamei, chimiștii s-au refugiat în brațele Justiției pentru niște bani pe care-i meritau, nu i-au primit niciodată dar pentru care li s-a oprit impozit de către Finanțe
Săptămâna premergătoare termenului de privatizare a combinatului a început cum nu se putea mai prost, după ce 260 dintre disponibilizații OLTCHIM-ului au protestat, în mod cu totul spontan, pentru ceea ce numesc „deturnare de fonduri” de către conducere. Strânși dis-de-dimineață de prin toate localitățile din jurul Râmnicului, chimiștii au venit la Dumitru Cornoiu pentru a-i reclama faptul că fondurile salariaților au fost folosite în cu totul altă direcție decât cea legală iar lor li s-a oprit impozit pe niște bani pe care nu i-au văzut niciodată. După o întrevedere cu reprezentantul Guvernului, manifestanții s-au încolonat spre sediul Parchetului. Aici, au semnat și depus o sesizare împotriva conducerii pentru folosirea banilor pentru salariile compensatorii în alte scopuri. Ion Țoanță, liderul ad-hoc al protestatarilor, a declarat la ieșirea din sediul Parchetului: „Noi suspicionăm faptul că fondurile au fost folosite în alte scopuri. Nu vom mai face acţiuni de genul ameninţări cu greva foamei sau ne dăm foc cu benzină. Acum, vom acţiona pe căi legale, casa de avocatură ne va învăţa ce să facem. Joi, avem şi o întâlnire cu o casă de avocatură din Craiova, specializată în insolvenţe. Întâlnirea va avea loc în parcul Mircea cel Bătrân, de la ora 10.00”  Chimiștii s-au adunat în fața primăriei pentru a reclama și faptul că s-au emis de către Finanțe și adeverinţe fiscale pe zero iar Țoanță l-a contrazis public pe Mihai Diculoiu pentru afirmațiile acestuia potrivit cărora salariații ar fi fost de acord să se înscrie cu toții la masa credală pentru recuperarea banilor: „O grosolănie!” s-a pronunțat liderul manifestanților care nu a uitat să adauge și două contracte scoase recent din combinat pentru vânzări de fier vechi de către „niște lebede care mai sunt și acum la conducerea OLTCHIM”. Până să plece spre casele lor, chimiștii l-au așteptat degeaba în fața CJ și pe Ion Cîlea pentru un dialog lămuritor.

http://curieruldevalcea.ro/

 


Musafir

#27539 Administratorul Oltchim: Este o evolutie pozitiva pe piata, pentru Oltchim

2014-10-12 10:19

http://www.impactreal.ro/

Închiderea Petrotel-Lukoil ar fi ceva “de-a dreptul enervant” pentru Oltchim Râmnicu Vâlcea, pentru care se întrevăd perspective bune pe piaţă, dar depinde de materia primă furnizată de rafinăria ploieşteană, a declarat avocatul Gheorghe Piperea, administratorul judiciar al combinatului chimic, aflat în insolvenţă. “Sunt nişte evoluţii pozitive pe piaţă, vindem mai mult decât ne aşteptam. Este o piaţă favorabilă acum, pentru că s-au închis nişte facilităţi BASF în Europa. Ar fi de-a dreptul enervant să se închidă rafinăria Petrotel”, a spus Piperea pentru ZF.
Administratorii judiciari ai Oltchim sunt firmele Rominsolv, controlată de Piperea, şi BDO Business Restructuring. Oltchim are nevoie lunar de 6.000 de tone de propilenă, material rezultat din prelucrarea ţiţeiului şi necesar în activitatea de producţie a combinatului. În trecut, Oltchim cumpăra propilenă de la Arpechim Piteşti, de care era legată printr-o conductă specială, însă rafinăria a fost închisă în 2010 de OMV Petrom. Acum, materia primă vine de la Petrotel, deşi “la cotă de avarie”, deoarece rafinăria este aproape complet închisă. În eventualitatea în care ruşii de la Lukoil îşi pun în practică ameninţarea şi opresc permanent rafinăria, cea mai apropiată sursă de propilenă pentru Oltchim va fi combinatul petrochimic HIP-Petrohemia din Pancevo, Serbia. Petrohemia este în insolvenţă, cu mari probleme financiare şi datorii. Piperea mai susţine că situaţia Oltchim s-a îmbunătăţit, şi se
aşteaptă ca pierderea înainte de dobânzi, taxe, deprecieri şi amortizări (EBITDA) să se reducă de la nivelul de 650.000 euro din luna septembrie.
Combinatul vâlcean a organizat, ieri, adunarea generală a acţionarilor, la solicitarea celui mai mare acţionar privat, compania germană PCC, care deţine 33% din capitalul Oltchim. PCC a propus aprobării acţionarilor ca planul de reorganizare a combinatului să fie elaborat de acţionarul principal, adică Ministerul Economiei. Ideea a fost însă respinsă de minister.
O nouă licitaţie pentru activele Oltchim, fără datorii, va fi organizată pe 15 decembrie, după două astfel de încercări eşuate anul acesta.


Musafir

#27540 AGEA Oltchim a respins solicitarea de elaborare a unui plan de reorganizare de catre stat

2014-10-12 10:21

http://www.impactreal.ro/

O nouă înfrângere a PCC
 
Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor (AGEA) Oltchim a respins săptămâna trecută, cu peste 62% dintre voturi, propunerea PCC. Acesta ceruse statului elaborarea planului de reorganizare a combinatului chimic, la un an şi jumătate de la intrarea în insolvenţă a societăţii, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB). Astfel, cu votul negativ al acţionarilor reprezentând 62,2593% din acţiunile cu drept de vot ale acţionarilor prezenţi şi reprezentaţi, precum şi acelaşi procentaj din totalul voturilor exprimate, a fost respinsă propunerea acţionarului PCC SE, respectiv: "Elaborarea de către statul român, în considerarea dublei sale calităţi, atât de acţionar majoritar al SC Oltchim SA Rm. Vâlcea cât şi de creditor principal (atât direct cât şi indirect, prin intermediul unor societăţi creditoare deţinute de stat) al SC Oltchim SA Rm. Vâlcea, în calitatea societăţii de debitor în cadrul
procedurii insolvenţei, a planului de reorganizare a societăţii, conform art. 132 alin. (1) lit. a) din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi procedurile de insolvenţă. Planul de reorganizare va prevedea şi reduceri adecvate şi necesare de creanţe, rezultate în urma negocierilor Statului Român cu creditorii, astfel încât Planul de reorganizare să fie implementat cu succes. Aprobarea planului de reorganizare ce urmează a fi elaborat conform acestei prevederi se va afla pe ordinea de zi a următoarei adunări generale a acţionarilor SC Oltchim SA Rm. Vâlcea, în conformitate cu prevederile legale aplicabile"

Cimitir din EL III

#27541 EL-III-

2014-10-12 10:53

Domnule Cernev vino inapoi ca Ghioca a jucat teatru si-a dat demisia si acum Morcoase cu Radu l-au pus Prim Vicepresedinte si ne promit marea cu sarea dar in realitate nu misca un deget stiu doar sa ne incaseze cotizatiile de C.C.M nu-i intereseaza au zis sa munceasca S.L.O CA -I MAI BINE SA DAI DIN GURA SI SA INCASEZI , CASCAVALUL.

vino la noi, [SLO]sa i o sugem la dl diculoiu,ca tot mai bine e,decit la voi.

#27542 bai vali,nu te pune nimeni frate sa stai si sa cotizezi la niste papagalii.

2014-10-12 11:51

#27541: Cimitir din EL III - EL-III- 

 era sa uit;macar noi avem cu adevarat un lider care ne apara,voi l ati avut pe tambalagiul de cernev,l ati pupat si lins pe [mina],iar acum va linge ti singuri pe[mina].

MA BUCUR CA AI LUAT IN CORT FRATELE GREVIST

#27543 Re: EL-III- RADULEEE,AM CREZUT CA ESTI OM,DAR ESTI CURVA.

2014-10-12 13:15

#27541: Cimitir din EL III - EL-III- 

 MARE CACANAR ESTI RADULE,MARE IDIOT ESTI MORCOASE[TRADATORILOR],RIDE LUMEA DE VOI NENOROCITILOR,ATI PRIMIT PE LINGAUL DE GHIOCA?   ATUNCI PUPATI MA IN PIX PROSTILOR,VA MERITATI SOARTA,IAR TU CIMITIRE,CE DREACU AI IN CAPUL ALA DE MAI STAI LA ACESTI ESCROCI?


Musafir

#27544

2014-10-12 14:33

mare nemernic ești autorule de petiție daca permiți asemenea mizerii . ramai in continuare același frustrat care erai si la locul de munca. o sa vina ea vremea sa plătești pentru lucrurile astea dumnezeu e sus si vede si are grija de nemerniciile voastre. sa nu crezi ca ne păcălești cu prostiile tale. . intreaba-i de bani pe mentori tai aia care au lăsat datorii de milioane

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!
Musafir

#27545 Re: AVETI PE CONSTIINTA OAMENI SI VIETILE LOR !!!!!!!!!!!!!!!

2014-10-12 15:49

#27544: -   ... si nu este autorul petitiei, va comunica un musafir scarbit de tot ceea ce ati facut, OK!!!!!!!

 Nuuuuuu, chiar mizeria voastra spurcata a dus la multa nenorocire, chiar va dati ca ati uitat toate dezinformarile voastre ? Pe ce datorii sunt pana in august 2012, exista procese si o sa se demonstreze si mizeria asta pe care tot voi o aruncati incediind mai rau faptele..., acolo este treaba in  justitie si se judeca ( o procedura care este scrisa in LEGEA 85/2006 ), SA LIMPEZESCA  RAUTATILE SI  TOT IMPREUNA CU MACANEALA VOASTRA NOCIVA, PARCA NU ATI FOST PARTE DIN OLTCHIM...! 

Tu mai ai tupeul si nesimtirea si vi sa spui ca nici usturoi n-ai mancat si nici gura nu-ti miroase ..., baaaaaaaaaaaa te bate Dumnezeu si pe tine si pe toti cei care ati contribuit la DEZBINARE, DEZINFORMARE, IMBARLIGATURA, URA, VRAJBA, HOTIE, MINCIUNA, DETURNARE DE FONDURI, DECESUL COLEGILOR...ETC. SA VA FIE VOUA DAT DE LA DUMNEZEU PEDEAPSA SI TOATE FAPTELE VOASTRE NENOROCITE !!! TU ORI CREZI CA SE UITA TOT, ORI NU VA RECUNOASTETI IN CEEA CE ATI FACUT SI ATI REALIZAT...  VEDETI-VA DE CEEA CE ATI FACUT CU MUUULTE DOVEZI SPUSE SI SCRISE PE TOATA PETITIA DE LA PRIMA PAGINA, PANA MAI DE CURAND, IMPREUNA CU TOATE DOVEZILE CARE EXISTA....NU AVETI RUSINE SI TUPEUL LA VOI ESTE INLOCUIT CU PROSTIA SI CAPOSENIA DE A MAI SI URLA SAU INTARATA MAI RAU SITUATIA IN CARE NE-ATI ADUS, IMPREUNA CU NESIMTIREA SA MAI APARETI SA SCRIETI SI SA VORBITI... BAAAAAA, AM PIERDUT UN AN SI SI CINCI LUNI ( 1 AN SI 5 LUNI ), DAAAAAA, PENTRU TOT CEEA CE ATI FACUT VOI, SI-MI ADUC FOARTE BINE AMINTE CUM IN LOC DE 3 SALARII RESTANTE IN OLTCHIM, MENTORUL ( VA PLACE TERMENUL SI-L VENERATI...) TAU  SI SUPUSII PE CARE II AVETI, AU VENIT DE LA GUVERN CU DEZINFORMAREA CELOR DOUA RESTANTE SI NICIDECUM DE ALTE SALARII  NEPLATITE  PANA LA ACEA VREME SI NICI PANA AZI, O LISTA PLINA CARE AICI ERA PUBLIC SI TINUTA LA ZI DAR DETURNATA DE ADEVAR DE CEI CARE SE PLIMBAU PE LA GUVERN..., IMPRENUA CU TOATE FAPTELE VOASTRE   DOVEDITOARE SI IMPOTRIVA COMBINATULUI OLTCHIM SI A TUTUROR, TOTI URLAND CA ESTE INSOLVENTA FARA A SE PLATI NIMIC SI E LIBER LA A FACE RAU SI NU SE FACE NIMIC , E UITE CA NSOLVENTA CARE SPUNE ACHITA BANII SI TOATE RESTANTELE CREANTE FARA A FI PE PLUS SAU COMBINATUL PORNIT, AVAND OBLIGATIE PE LEGEA 85/2006, DAR INCALCATE CONTINUU... SUME DE BANI VENIND PENTRU A ACHITA SALARII, INSA VOI ATI CONTRIBUIT LA DEZINFORMARE SI DEZBINARE, FRANAREA EVENIMENTELOR SI TERMENELOR DE PLATA, IMPREUNA CU  INDRUMARILE GRESITE CATRE ALTE INSTANTE, ORI ALTE EVENIMENTE...MULTA MINCIUNA, IMPREUNA CUUUUU MULTE ALTE FAPTE NENOROCITE SI IMBARLIGATE DE VOI.....

AVETI PE CONSTIINTA OAMENI SI VIETILE LOR !!!!!!!!!!!!!!!

DAAAAAAAAAAAA, ASTIA SUNTETI SI IMPREUNA CU VOI SI ALTE SINDICATE DE MANA CU STATUL ROMAN SUNTETI PARTASI LA CEEA CE V-A LASAT SI INCURAJAT SA FACETI, MUUUUUUUUULTE ALTE FAPTE TOTAL DIFERITE DE  REALITATE SI ADEVAR.........., DAAAAAAAAAAAAA..!!!!!!!!!!!!!

AVETI PE CONSTIINTA OAMENI SI VIETILE LOR !!!!!!!!!!!!!!!

 

p.s. IN LOC SA NE OCUPAM DE INSOLVENTA OLTCHIM, AVEATI VOI GRIJA SA DISTRUGETI TOT, DE MANA CU STATUL ROMAN:

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!

 

 

S.C.Oltchim S.A se judeca pe legea insolventei aprobata de judecatorul-sindic in ianuarie 2013: Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

http://portal.just.ro/

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 30.07.2014
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

 


Musafir

#27546

2014-10-12 16:09

nu meriti să-ți răspund nimic

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!
Musafir

#27547 Re:

2014-10-12 16:11

#27546: -  

  IN LOC SA NE OCUPAM DE INSOLVENTA OLTCHIM LEGEA 85/2006, AVEAU GRIJA SA DISTRUGA TOT, DE MANA CU STATUL ROMAN:

 

S.C.Oltchim S.A se judeca pe legea insolventei aprobata de judecatorul-sindic in ianuarie 2013: Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

http://portal.just.ro/

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 30.07.2014
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond


Musafir

#27548

2014-10-12 17:37

La cat sunt de prosti, nici macar raspunsuri la minciunile voastre nu aveti.


Musafir

#27549 Re: Instantele judecatoresti in procedura insolventei

2014-10-12 17:38

#27534: - Instantele judecatoresti in procedura insolventei 

 Toate procedurile privind insolventa societatilor comerciale sunt de competenta tribunalului in a carui raza teritoriala isi are sediul debitorul, astfel cum figureaza acesta in registrul comertului, respectiv in registrul societatilor agricole sau in registrul asociatiilor si fundatiilor, si sunt exercitate de un judecator-sindic. Singura exceptie o reprezinta hotararile pronuntate de judecatorul-sindic in cadrul procedurii de insolventa, care sunt de competenta Curtii de apel.
Citarea partilor, precum si comunicarea oricaror acte de procedura, a convocarilor si notificarilor se efectueaza prin Buletinul procedurilor de insolventa. Comunicarea citatiilor, a convocarilor si notificarilor fata de participantii la proces, al caror sediu, domiciliu sau resedinta se afla in strainatate, este supusa dispozitiilor Codului de procedura civila, cu modificarile si completarile ulterioare. Buletinul procedurilor de insolventa va fi realizat si in forma electronica.

In procedurile contencioase din cadrul insolventei vor fi citate in calitate de parti numai persoanele ale caror drepturi sau interese sunt supuse spre solutionare judecatorului-sindic, in conditii de contradictorialitate. In toate celelalte cazuri se aplica dispozitiile din Codul de procedura civila referitoare la procedura necontencioasa, in masura in care nu contravin unor dispozitii exprese prevazute de Legea nr. 85 din 2006 privind procedura insolventei.
Prin exceptie se vor realiza, conform Codului de procedura civila, comunicarea actelor de procedura anterioare deschiderii procedurii si notificarea deschiderii procedurii. Prin exceptie, prima comunicare a actelor de procedura catre persoanele impotriva carora se introduce o actiune, in temeiul dispozitiilor Legii nr. 85 din 2006, ulterior deschiderii procedurii insolventei se va realiza conform Codului de procedura civila.
In cazul in care debitorul este o societate tranzactionata pe o piata reglementata, judecatorul-sindic va comunica Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare hotararea de deschidere a procedurii. Formatul si continutul-cadru ale actelor care se publica in Buletinul procedurilor de insolventa si ale dovezii privind indeplinirea procedurii de citare, convocare, notificare si comunicare se stabilesc prin ordin al ministrului justitiei si sunt utilizate in mod obligatoriu de toti participantii la procedura. î...ş
Cabinet de avocat Coltuc Marius

http://www.ramnic.ro/


Musafir

#27550

2014-10-12 17:42

BA SLAGANUL ADEVARAT AL LUI PONTA NU ESTE "TINE-TI MINTE TREI CUVINTE, V.PONTA PRESEDINTE" CI "TINE-TI MINTE TREI CUVINTE, PSD IARA MINTE"