Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!
???
Re: Mai
Il cunosc eu si iti spun ca jignesti Boul care este un animal folositor.
Stanca e un retardat pagubitor.
astia sunt
despre cinste si omenie
Re: Comunicat
#2650: Sindicatul Victoria - Comunicat
- o actiune de stopare a executarii silita a intalatiei Arpechim;
- cand ati stopat voi executarea ? terminati odata cu minciunile ca va faceti de tot rahatul .
Re: despre cinste si omenie
#2655: Membru si lider de nucleu SLO - despre cinste si omenie
scrie mai inteligibil , daca vrei sa fii crezut. altfel te confunda lumea cu unul dintre baietii tambalagiului
Re: Re: toata lumea sa ia aminte
#2617: Alain - Re: toata lumea sa ia aminte
probabil glumesti ALAIN pentru ca in cazul asta . tu vei fi saltat primul cu aifon cu tot.
RE SINDICALISTU
cred ca tu nu recunosti oamenii din oltchim .vad ca nu ai observat ca oamenii de la propenoxid si membrana au fost zilnic la greva.ca nu au fot toti de acord dar trebuie sa ti seama ca sunt in ture si vin doar cei ce sunt liberi.
Re: RE SINDICALISTU
#2659: Membru si lider de nucleu SLO - RE SINDICALISTU
cu voia dumneavoastra ,,continom''
-Normal ca ma intereseaza urmarile.
Numai ca trebuie sa ma convingi ca imi sunt favorabile mie.
In fond ,,Vox populi, vox dei''
This comment has been removed by the person who wrote it.
Uite cine scrie corect .
"sa-te"
xxx
Re: Re: Re: toata lumea sa ia aminte
#2658: curiosul - Re: Re: toata lumea sa ia aminte
probabil glumesti ALAIN pentru ca in cazul asta . tu vei fi saltat primul cu aifon cu tot.
nu cred ca am amenintat eu pe cineva - prefer sa dsicutam chestii mai constructive
apoi, in ceea ce priveste acea ordonanta, se asteapta publicarea ei - ca idee e vorba de protectie sociala....
Sedinta
Insa ce e CEL MAI DERANJANT e faptul ca Cernev a spus acum cateva minute la un post TV (celor cu statiile din fata Pavilionului), ca azi se plateste restanta salariala a lichidarii lui februarie! Ce ordinar e omul asta, in conditiile in care nici pomeneala de asa ceva! Asta e mai mult decat rea-vointa, e clar o forma de intoxicare a mass-mediei. Ar trebui luat un pic la intrebari de oamenii Oltchimului.
minti
banii care se fac eforturi sa se dea in jurul lui 15 sunt cei de la AJOFM pe legea 200/2006
nu mai raspanaditi zvonuri aiurea
Re: Sedinta
#2666: Bani ... azi ?!?!?! - Sedinta
mai asta e problema? cand luati banii pe cand combinatul sta din august. Ce ati lucrat voi ce ati produs ? cine sa va plateasca? din ce? din 0 lei productie, Nu ma mir ca ati ajuns in faliment . Va meitati soarat
Re: de retinut
#2629: realitatea - de retinut
Trasca, mai baiatule cred ca poti mult mai mult decat mizeriile astea. Tie nu iti e rusine sa minti?
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: TOPICUL DISCUTIEI A FOST CREAT AUTOMAT PENTRU PETITIA "Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!"
MESAJ STERS PENTRU LIMBAJ INJURIOS RAPORTAT DE CATRE CITITORII ACESTOR COMENTARII!
TV
Deci, inca o data o spun: NU a afirmat Cernev asa ceva, din contra, as spune.... si sa vedem ce ziceti cand ne vor intra pe card pe la jumatatea lunii vreo 50-60 milioane....
Re: Stopare executare
S-a facut contestatie la judecatorie, dar de unde sa stiti voi?
Vedet pe sit justitie arges, cauati Polchem si o sa vedeti ca este asa.
Vosganian nu minte ci doar este dezinformat de voi, somitatile Valcii !!!
Re:
#2674: dezamagit de tot ce se intampla -
nu rad chiar jubilez prea de tot a fost ca ati trait pe spinarea noastra si acuma vad ca nimanuia nu -i arde de munca numai de salarii compensatorii . Unde va treziti ca trait.? Cu toate ca ati votat pentru cine va promitea nemunca tot nu o sa luati nici un ban
| This discussion has been closed. |
Re:
#13: -
CINE VREA FALIMENTUL SA IASA CU INTEGRATU