Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#25176 Re: Re: Re: Re: Re: Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii

2014-08-16 21:07

#25172: - Re: Re: Re: Re: Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii                         Primarul din Râmnicu Vâlcea, alături de greviştii de la Oltchim

Emilian Frâncu, primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, a fost prezent pe Platforma Chimică unde, după discuţiile avute cu salariaţii de la Oltchim intraţi în greva foamei, a reuşit să aplaneze acest conflict de muncă şi să creeze premisele pentru ca acest protest extrem să se încheie (si uite asa se alege praful de sacrificiul si bunele intentii ale grevistilor).

Edilul-şef a susţinut, în dialogul avut cu toate părţile implicate, solicitările salariaţilor Oltchim, printre care reducerea numărului de directori, reducerea numărului de autovehicule utilizate exclusiv şi individual de conducerea societăţii, alocarea unui autoturism pentru activitatea sindicală (cei doare pe grevisti - lipsa unui autoturism pentru activitatea sindicala), achitarea unor obligaţii salariale restante şi altele (ceva, fara sa stie oamenii).

Primarul Frâncu a trimis premierului Ponta o scrisoare prin care solicită, în numele tuturor primarilor din zona metropolitană a Râmnicului, urgentarea privatizări Oltchim.

Cu aceeaşi ocazie, primarul Frâncu a discutat şi despre buna întreţinere a pasarelei de acces pe platforma industrială, în cel mai scurt timp şi în condiţii meteo favorabile această structură rutieră urmând să fie reabilitată de Direcţia Administrării Domeniului Public.

 

http://www.gds.ro/Actualitate/2013-12-04/Primarul+din+Ramnicu+Valcea,+alaturi+de+grevistii+de+la+Oltchim

 

Valcea 1 - Televiziunea de Valcea > Social > Declaratia Zilei

3 decembrie 2013 - 01:55 PM

Declaratia Zilei

 http://www.valcea1.ro/declaratia-zilei-34/

 

  Intre timp, dupa discutiile avute cu grevistii, reprezentantul sindicatului Victoria Oltchim si conducerea combinatului, primarul Emilian Francu a reusit sa aplaneze conflictul, iar de maine, salariatii care au intrat in greva foamei vor renunta la aceasta forma de protest.

CINE ALTUL,PICASSO PT NEMERNICII

#25177 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii

2014-08-17 06:47

#25176: - Re: Re: Re: Re: Re: Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii 

 DECI ACUM TRAGEM SI NOI CONCLUZIA;NISTE NEMERNICI ORDINARI,HOTI SI MINCINOSI?   ASTA E ADEVARUL GOL GOLUT,NISTE NEMERNICII CARE SI AU BATUT JOC DE OAMENII OLTCHIMULUI,DAR SI DE VALCENII,MINTIND CU NERUSINARE,ASTA E D LE MAX,VIPERE SAU HIENE?CATALOGATII DVS


Musafir

#25178 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii

2014-08-17 07:48

#25176: - Re: Re: Re: Re: Re: Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii 

 şi altele (ceva, fara sa stie oamenii).

 

Imi place ca esti foarte informat si dai mai departe informatii concrete, exacte si la subiect. Se vede obiectivismul tau demn de marile posturi nationale si internationale de televiziune.


Musafir

#25179 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii

2014-08-17 07:50

#25176: - Re: Re: Re: Re: Re: Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii 

 si uite asa se alege praful de sacrificiul si bunele intentii ale grevistilor).

 

La momentul ala retin ca ii injurati de mama focului, iar Diculoiu et comp. se deziceau de orice eventuala alaturare.. deci, cand esti ipocrit?


Musafir

#25180 Re: Vrei exemple? Uite exemple! O palma pe obraz de la Francu pentru Cernev. Vrea auto la scara si c

2014-08-17 07:52

#25174: - Vrei exemple? Uite exemple! O palma pe obraz de la Francu pentru Cernev. Vrea auto la scara si ceva. 

 

HOTUL LA HOTI TRAGE! SI NU MA REFER LA GREVIST ... CI LA CEI TREI EXCORTE ALE ACESTUIA.

 

Iar te tii de glume proaste :D


Musafir

#25181

2014-08-17 08:27

Disponibilizati, mai traiti? Nu se vede. Ce ziceti ne intalnim si noi luni pe la prefectura?

Nu am sa inteleg niciodata cum puteti sta linistiti cand stiti foarte bine ca un "jmecher" de Bucuresti si anume "celebrul" avocat Piperea v-a bagat mana adanc in buzunare si va deposedat de sperantele voastre de viata.

Da "domnule" hot (nu avocat) Piperea , de fapt asta ai facut si nu esti nimic altceva decat un "sut" de buzunare dar unul versat, eu unul cu aceasta senzatie traiesc si sa fii convins ca nu te voi ierta niciodat.

In ceea ce va priveste pe voi cacanari de disponibilizati, v-ati nascut prosti si veti muri si prosti si lasi , niste oameni de cacat care se sperie si de umbra lor.

Oare "muiet-is posmagii" jalnici disponibilizati?

au fost mintiti si au acceptat minciunile,asi merita soarta,te sall,picasso

#25182 lasa i frate ca si la serviciu tot dupa perdea au stat ascunsi,acum le sta bine acasa

2014-08-17 08:43


Musafir

#25183 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii

2014-08-17 08:47

#25178: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii 

 VEI DA CU SUBSEMNATUL SI VEI RASPUNDE CU SUBIECT SI PREDICAT TOT CEEA CE INSEAMNA " şi altele" ,  LA CEI CARE SUNT IN MASURA SA PRIMEASCA RASPUNSUL VOSTRU!!!

ASTA AI INTELES TU ( ANGAJATII MARE PARTE NU STIAU DE CE SPECTACOLE DATI VOI SI SUB CE ASPECTE MILOGEATI...,  DECLARATIV AUTORITATILE CONFIRMA CA AVETI CERINTE CARE RAMAN DE DISCUTAT..., OARE DESPRE CE ERA VORBA...???) SI POATE AFLAM SI PLIMBAREA VOASTRA LA GUVERN, UNDE ATI FOST DE TOT RASUL PLANSULUI SI STITI VOI DESPRE CE ESTE VORBAA..., BRAVOOO... CONCRET, EXACT SI LA SUBIECT TE FACI NU DE RAS, AI UN OBIECTIVISM DEMN DE CARTEA RECORDURILOR IN TOXICITATE SI NEADEVAR CARE NICI CU FAPTE FACUTE DE TINE SI DE VOI NU LE ACCEPTI, AI SENZATIA CA NU EXISTA SAU NICI NU S-AU INTAMPLAT, SPECTACOLUL TAU ESTE, EXISTA SI DE CE SA NU SPUNEM ELE CHIAR EXISTA....!!!!

 MULTUMIM DE CONFIRMAREA INCALCARII DIN COPERTA IN COPERTA SI DE LA PRIMA LITERA LA ULTIMA LITERA DIN CCM (CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA), AI DOVEDIT CEEA CE NOI ITI EXPLICAM..., N-ATI PRIMIT ACCEPT PENTRU SPECTACOLUL VOSTRU SI ATI BAGAT LA INAINTARE OAMENI NEVINOVATI SI TINANADU-I IN GREVA FOAMEI..., VOI DORMEATI ACASA SI VA DECLARATI ORGANIZATORI SI VOCEA COMBINATULUI PESTE  TOTI... ATENTIE, ATI INCALCAT CCM !!!!


Musafir

#25184 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii

2014-08-17 08:50

#25179: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii "La momentul ala retin ca ii injurati de mama focului, iar Diculoiu et comp. se deziceau de orice eventuala alaturare.. deci, cand esti ipocrit?"

 

N-A INJURAT NIMENI PE CEI CARE AU FOST IN GREVA FOAMEI, AU PRIMIT RESPECTUL NOSTRU, VOI MAIMUTOII CARE VA DADEATI ORGANIZATORI SVO, ATI CALCAT PE EI SI PE CCM PLUS  TOTI  ANGAJATII OLTCHIM.

 

 MULTUMIM DE CONFIRMAREA INCALCARII DIN COPERTA IN COPERTA SI DE LA PRIMA LITERA LA ULTIMA LITERA DIN CCM (CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA), AI DOVEDIT CEEA CE NOI ITI EXPLICAM..., N-ATI PRIMIT ACCEPT PENTRU SPECTACOLUL VOSTRU SI ATI BAGAT LA INAINTARE OAMENI NEVINOVATI SI TINANADU-I IN GREVA FOAMEI..., VOI DORMEATI ACASA SI VA DECLARARTI ORGANIZATORI SI VOCEA COMBINATULUI PESTE  TOTI... ATENTIE, ATI INCALCAT CCM !!!!

NU E PICASSO FRAIERE,NU E PICASSO

#25185 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii

2014-08-17 08:52

#25179: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii 

 DACA TOT O DAI MEREU CU DICULOIU,PAI ESTI CHIAR IMPUTIT CERNEVIST,PT CA ATI ADUC AMINTE CA ANUL TRECUT NIMENI ,DAR NIMENI NU MAI AVEA LOC LA TV SI IN PRESA CA MIZERIA DE TACTO CERNEV,IA ZI NEMERNICULE CINE A VORBIT TOT ANUL SI A MINTIT?ASA CA LAS O MAI USOR CU D L DICULOIU,OMUL A VORBIT CIND A TREBUIT,CINE A INTELES BINE,CINE NU,S A VAZUT SI SE VEDE CU OCHIUL LIBER CHIAR DIN BUCURESTI[SA TRAIESTI]


Musafir

#25186 Re:

2014-08-17 08:54

#25181: -  

 ITI CAM PLACE SA BEI CAFEAUA LA INSTITUTIA PREFECTULUI, CE-TI MAI PLACE SI TIE....

NU-I MAI BAGI SI PE OAMENII  ACESTIA DISPONIBILIZATI IN GREVA FOAMEI (POATE-I INTARATATI SA-SI DEA SI FOC, VOI NEAVAND NICIUN DUMNEZEU..., STRATEGIA VOASTRA..., PENTRU CA VA OCUPATI DE ORGANIZARE, DAR SUNT CONVINS CA VOI IN LOCUL LOR NU INTRATI)..., CE ZICI..., AI PRINS EXPERIENTA...

CUM APARATORUL VOSTRU PIPEREA, AVOCATUL...??? ACUM ESTE DECLARAT DE VOI DUSMAN SI CULMEA ATI VAZUT CA VA UMPLA IN BUZUNARE...., ITI DAU DREPTATE, INSA TU CE CREDEAI CA ITI UMPLE SI TIE BUZUNARUL PE SUSTA...

TU SA NU MAI SPURCI OAMENII DISPONIBILIZATI CARE NU S-AU INHAITAT CU VOI LA MIZERIILE VOASTRE SI BINE AU FACUT (IMI PARE RAU DE CEILALTI CARE AU FOST NAIVI SI PACALITI DE VOI..., GRESEALA LOR), PENTRU CA TU ESTI UN HOIT SI UN HOT IN TOATA REGULA, PUTI SI IMPUTI, INFECTIA TA ESTE MAI REA CA EBOLA NUMAI CA IN CAZUL ASTA EXISTA ANTIDOT SI CHIAR ARE EFECT SI CONSECINTE EXECUTORII,  EFICENTE PENTRU O VIATA NORMALA SI CURATA!!!!

TI-AM MAI SPUS, ORICE SECUNDA INTARZIATA ADUCE PLUS BANILOR NEPRIMITI LA ZI SI LA TIMP, AICI STATUL ROMAN SI OLTCHIM TREBUIE SA FACA PLATI PENTRU A FI LA ZI CU PLATA, LEGEA INSOLVENTEI ESTE LEGE DE ACHITARE. (PUNCT)

SI NU TE MAI INTERESA DE BANII NOSTRI, PENTRU CA NU TE PUNE NIMENI, SAU VREI SA-I JEGMANESTI SI ADUCI TU AVOCATI PACALICI, TAXE PETRU SALI, ALTE CHELTUIELI... SA-TI INTRE  SI TIE BANI IN BUGET, HAI ZI SCOPUL TAU....


Musafir

#25187 Preşedintele Traian Băsescu a promulgat legea insolvenţei

2014-08-17 12:00

LEGEA NU SE APLICA OLTCHIM, FIIND PE LEGEA 85/2006 DE LA DATA INTRARII IN INSOLVENTA ianuarie 2013, NU PE LEGEA 85/2014

http://www.mediafax.ro/politic/presedintele-traian-basescu-a-promulgat-legea-insolventei-12825294

 BUCUREŞTI, (24 iun 2014)

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, marţi, decretul de promulgare a Legii privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, după ce, vineri, Curtea Constituţională a motivate decizia în privinţa constituţionalităţii legii, în urma sesizării făcute de PNL.

 

Legea privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă a fost fost atacată la Curtea Constituţională, în 22 aprilie, de grupul parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor, parlamentarii susţinând că legea ar încălca liberul acces la justiţie şi proprietatea, ar introduce o discriminare şi poate afecta industria.

Sesizarea PNL viza 15 articole din proiectul de lege. Deputatul PNL Theodor Nicolescu declara atunci că prin accesul la buletinul procedurilor de insolvenţă, pe internet, se poate vedea dacă s-a admis o cerere de deschidere a procedurii de insolvenţă sau că există un raport al administratorului judiciar, însă nu există niciun fel de detaliu gratuit cu privire la ce s-a discutat şi s-a dispus în cauza respectivă.

"Din punctul nostru de vedere, aceasta este o gravă încălcare a accesului la justiţie, pentru că fiecare cetăţean, pentru a putea participa la procedură, trebuie să ştie despre ce este vorba în acea procedură, trebuie să vadă citaţia, trebuie să vadă subiectele care se discută la adunarea creditorilor. Pentru a ataca hotărârile judecătoreşti, trebuie să le cunoască, or hotărârile judecătoreşti se publică numai pe buletinul procedurilor de insolvenţă", susţinea deputatul PNL Theodor Nicolescu, menţionând că accesul este în prezent doar contra cost.

Un alt subiect contestat de PNL privea introducerea posibilităţii ca administratorul judiciar provizoriu să poată să facă vânzări din patrimoniul societăţii pentru a acoperi cheltuielile de procedură.

"Legea nu spune în ce constau aceste cheltuieli de procedură (...) Dacă pentru a publica la Registrul Comerţului ceea ce a decis instanţa cu privire la deschiderea procedurii e nevoie de bani, nimic nu-l opreşte pe administratorul judiciar să vândă cel mai valoros activ al societăţii respective, pentru că nu există niciun criteriu de stabilire a ce se scoate la vânzare. Dacă societatea respectivă ar avea un singur activ, îl vinde ca să plătească la Registrul Comerţului. E o procedură care scapă controlului creditorilor, care scapă controlului judecătorului, pentru că acolo se spune că intenţia de a vinde se publică în buletinul procedurilor de insolvenţă şi poate fi contestată numai în trei zile de la publicare", explica Nicolescu.

Deputatul PNL menţiona că în cazul în care debitorul este de rea credinţă, legea îi permite acestuia prin intermediul administratorului judiciar, să ascundă o parte din averea societăţii. "Noi spunem că aceasta este o încălcare a dreptului de proprietate şi a creditorilor şi a debitorilor", afirma Nicolescu.

Un alt argument invocat de deputatul PNL la acel moment, în susţinerea neconstituţionalităţii legii, privea faptul că este lăsat debitorul la mâna furnizorilor de energie, de gaze, şi de alte produse esenţiale pentru funcţionarea societăţii.

"Dau exemplul Oltchim. Dacă Oltchim ar intra în procedura insolvenţei, pe legea aşa cum a fost votată în Camera Deputaţilor, după 90 de zile neputând evident să acopere cheltuielile cu electricitatea şi cu gazele, ar trebui să-şi închidă activitatea. Ar trebui ca miile de oameni care lucrează acolo să plece acasă, iar o eventuală repunere în funcţiune ulterioară ar fi extrem de costisitoare. Cu alte cuvinte, Oltchim ar intra în faliment în 90 de zile dacă i s-ar aplica această lege", spunea deputatul PNL.

Deputatul PNL Alina Gorghiu preciza că un alt argument al neconstituţionalităţii ar fi conţinut în avizul Consiliului Legislativ, respectiv faptul că Guvernul nu a prezentat un studiu de impact. Ea menţiona că un alt aspect sesizat de Consiliul Legislativ piveşte faptul că era utilă completarea proiectului cu insolvenţa regiilor autonome şi a cea a unităţilor administrativ teritoriale, astfel încât acestea să nu fie lăsate pe seama unor amendamente care să fie adăugate ulterior.

Deputatul PNL reclama inclusiv faptul că nu este prevăzută insolvenţa persoanelor fizice, fapt care este o discriminare în raport cu persoanele juridice.

În 21 mai, Curtea Constituţională a decis că Legea privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă este constituţională, respingând sesizarea PNL.

Pe 17 iunie, la aproape o lună de la decizia Curţii Constituţionale, premierul Victor Ponta i-a cerut preşedintelui Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, să îi trimită preşedintelui Băsescu motivarea deciziei privind Legea Insolvenţei, declarată constituţională, pentru ca actul să poată fi promulgat.

Ponta a transmis o scrisoare preşedintelui Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, în care arată că netransmiterea către preşedintele Traian Băsescu a deciziei privind Legea insolvenţei, procedură care să permită promulgarea actului, generează neîncasarea unor venituri.

Premierul Ponta acuza existenţa unei "neglijenţe grave" pe traseul CC-Preşedinţie şi a unui "circuit de interese" care blochează Codul insolvenţei.

"Deci au trecut câteva luni în care evazioniştii s-au bucurat foarte tare. S-a aprobat prin Parlament, dar a fost contestată de colegii liberali, adică exact cei care făcuseră OUG când erau la guvernare. Am înţeles şi asta. Au trecut patru săptămâni, se împlinesc poimâine, de când CC în unanimitate a respins contestaţia PNL şi totuşi Codul insolvenţei nu este promulgat. Eu pot să cred aici ori că este vorba despre o neglijenţă gravă, pentru că sunt patru săptămâni în care noi nu putem să încasăm bani la bugetul de stat, fie că e ceva mult mai rău decât atât", preciza Ponta, arătând că preşedintele Traian Băsescu spune că nu poate promulga legea pentru că nu a primit motivarea de la CC, în timp ce CC precizează că nu a avut timp să scrie motivarea.

Ponta a mai spus că atât el personal cât şi ANAF caută în fiecare zi legea în Monitorul Oficial ca să o aplice şi să strângă bani la buget.

În replică, Augustin Zegrean a răspuns că motivarea deciziei din 21 mai se redactează în 30 de zile.

Pe 18 iunie, Curtea Constituţională a motivat decizia din 21 mai prin care a constatat că este constituţională Legea privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă.

Potrivit Constituţiei, din momentul în care primeşte legea pentru promulgare, şeful statului are la dispoziţie 20 de zile pentru a lua o decizie. Acesta o poate promulga, poate cere Parlamentului reexaminarea actului normativ sau poate ataca, la rândul său, actul normativ la Curtea Constituţională.

Proiectul de lege privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă a fost adoptat, pe 15 aprilie, de Camera Deputaţilor, for decizional, cu 212 voturi "pentru", 111 voturi "împotrivă" şi 8 abţineri.

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a susţinut, atunci, în plenul Camerei Deputaţilor, că proiectul de lege este un important pas înainte, pentru că vine în sprijinul mediului de afaceri, punându-i la îndemână instrumente mai eficiente de recuperare a creanţelor, propune soluţii de prevenire a abuzurilor în procedură, din partea debitorului sau a creditorului şi măsuri pentru un proces derulat într-un termen rezonabil.


Musafir

#25188 Re: Re:

2014-08-17 12:09

#25186: - Re:  

 "SI NU TE MAI INTERESA DE BANII NOSTRI"

Nu ma interesez de banii vostrii si nici nu ma intereseaza banii vostrii. Ma intereseaza banii mei. Banii pe care un "sut" de Bucuresti mi ia furat din buzunar. Daca tu vrei sa te certi pe aceasta petitie cu tot ce misca doar ca sa pari grozav , sa stii ca nu ti-ai gasit persoana si sa stii ca nu sunt nici aceea persoana la care faci tu referire.

"TI-AM MAI SPUS, ORICE SECUNDA INTARZIATA ADUCE PLUS BANILOR NEPRIMITI LA ZI SI LA TIMP, AICI STATUL ROMAN SI OLTCHIM TREBUIE SA FACA PLATI PENTRU A FI LA ZI CU PLATA, LEGEA INSOLVENTEI ESTE LEGE DE ACHITARE. (PUNCT)"

Cat de naiv ca sa nu-ti zic prost poti sa fii. Asteapta tu ca-ti va da cineva tie si plus fata de ceea ce ei ti-au luat cu japca. Nu o sa vezi absolut nici-un leu daca stai si postezi pe aceasta petitie legi si articole de legi. Legile nu sunt facute pentru prosti. Ai speriat pe cineva de cand tot postezi? I-a durut drept in cur de postarile tale. Ai castigat ceva prin instante? I-a durut in cur de lege si de tine. Stii de ce? Pentru ca in Romania sunt f.f.f.f.f. multi ca tine.

Mi-ai spus tu de parca tu ai fi cumva avocatul poporului. Tu nu esti decat un prost care vrea sa se dea si el interesant pe aceasta petitie , nemaiavand posibilitatea sa o faca in alta parte.

Apropoo , ai facut sesizare si la DIICOT , ai vreun raspuns?

Fi destept ca tara geme.


Musafir

#25189 Re: Re: Re:

2014-08-17 12:11

#25188: - Re: Re:  

 Am uitat sa fac incheierea. PUNCT (si banii vin)

disponibilizat fraierit

#25190 banii disponibilizatilor

2014-08-17 12:11

Credeti ca ar trebui sa cerem un raspuns la scrisoarea referitoare la platile compensatorii pe care dl. Stanescu et.comp a trimis-o guvernului si dl. Ponta? Sau dl. Ponta s-a strers undeva cu ea?

Ar fi cazul sa cerem niste raspunsuri, ca tot a inceput campania electrorala, sa aflam ce are de gand acest guvern incompetent privitor la platile fraierilor de la Oltchim.

Deci ar trebui sa incepem si noi sa ne miscam in acesta campanie, pentru inceput sa facem un pic de agitatie la prefectura, ca poate mai aude cineva de noi. Daca pana in alegeri nu ne dau banii, apoi se stie ca e o teapa mare cu privatizarea din decembrie.

Deci colegi disponibilizati, ce spuneti ne organizam si noi un pic?

 


Musafir

#25191 Re: Re: Re:

2014-08-17 12:37

#25188: - Re: Re:  

 Certaretul no.1, IMBARLIGATOR, FARSEOR, OBOSIT SI TURMENTAT ORI TURBULENT esti TU si prin ceea ce demonstrezi, te interezeaza banii tuturor, in rest e povestea ta si incerci sa influentezi si pe altii eronat. Cei de spui tu "suti" sunt creatia si a ta pentru ca le-ai dat ceea ce-si doreau si cu mana ta de nepriceputeanu, au casapit tot, pentru ca ati sustinut pana de curand NUMAI TAMPENII SI ATI LUAT LA MISTO TOT.

 OBOSITULE VEZITI DE DRUMUL TAU SI NU MAI MINTII, MINTI DE IMPUTI TOT SI MANJESTI TOT IN NESTIINTA TA.

POATE-TI TREBUIESC MEDICAMENTELE SI TE DERANJAM, SA BEI APA MULTAAA... SI VEZI SA NU TE INECI, INCET CA NU TE ALEARGA NIMENI, OK...!!!

 

 


Musafir

#25192 Re: banii disponibilizatilor

2014-08-17 12:40

#25190: disponibilizat fraierit - banii disponibilizatilor 

 AGITATULEEEE... BAI AGITATILOR... VEZI CA AI GRAVE PROBLEME DE AGITAT..., SPUNE-MI O SINGURA REZOLVARE A TA SI MISCARILOR TALE, SPUNE-MI TE ROG UN SINGUR EVENIMENT CU FINALIZARE BUNA.


Musafir

#25193 Re: Re: Re: Re:

2014-08-17 12:43

#25191: - Re: Re: Re:  

 Da, m-ai convins, esti prea prost ca sa pot sta de vorba cu tine(nu ca eu as fi un mare destept, dar tu esti mult prea prost).

 Ca sa inchei apoteotic. PUNCT


Musafir

#25194 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-08-17 12:45

#25193: - Re: Re: Re: Re:  

 BAAAA MAMUTULE BABUIN FARA NEURON, PANA IERI STRIGAI ALTCEVA, ACUM VI SI-MI SPUI MIZERII MIE CA AI VAZUT SI  PENTRU CA NU AI AVUT DREPTATE,  TE CONTRAZICI TU PE CRETINISMELE TALE INFECTE, SA-TI FIE RUSINE SI SA NU MERITI SA DAI OCHII CU NIMENI PENTRU FAPTELE TALE NEMERNICE. LASA PUNCTUL, STIM TOTI CE AI FACUT SI FACI.

JAGARDELELE CA TINE AU INFECTIA CAT CASA SI VOI ATI MERS PE LINIA TOTAL NEMERNICA A SACRIFICARII SI NU A RESPECTARII LEGII... DOAR CAFEA DE LA PLIMBARILE TALE TE INTERESAU SI CUM SA MAI CIUPI FRAIERII SA PLATEASCA TOT FELUL DE CRETINISME ALE TALE, URLAI CHIAR AICI PE PETIE CA BANII VIN CAND OLCHIM E PE PLUS, TE-AM INTREBAT MEREU OBOSITULE, UNDE SCRIE... MIZERIA TA IMPUTITAAAA...!!!!!!!!!!

ASTA SA NU PRIMESTI REALITATEA IN FATA SI SA NU ZICI CA TE-AM CASAPIT IN IDEEA TA NEMERNICA...., STA PROBA SI PETITIA CE AI FACUT TU/ VOI.

SPUNE-MI O SINGURA REZOLVARE A TA SI MISCARILOR TALE, SPUNE-MI TE ROG UN SINGUR EVENIMENT CU FINALIZARE BUNA, MINCINOSI SI DETURANTORI DE FAPTE SI RAELITATI, ZI MIZERIO...


Musafir

#25195 Re: banii disponibilizatilor

2014-08-17 12:53

#25190: disponibilizat fraierit - banii disponibilizatilor 

 POATE AI TIMP SA SCRI SI ASTA LA AUTORITATI, PENTRU CA OBSERV ESTI IN MARE MASURA DE FAPTELE TALE...

CE ORGANIZARI FACI TU...???????????


Musafir

#25196 Re: Re: banii disponibilizatilor

2014-08-17 12:54

#25192: - Re: banii disponibilizatilor 

 AGITATULEEEE... BAI AGITATILOR... VEZI CA AI GRAVE PROBLEME DE AGITAT..., SPUNE-MI O SINGURA REZOLVARE A TA SI MISCARILOR TALE, SPUNE-MI TE ROG UN SINGUR EVENIMENT CU FINALIZARE BUNA.

Daca tu mi-o ceri insistent nu am decat sa-ti spun. Asculta , dar stai jos sa nu pici cumva din picioare.

"SPUNE-MI O SINGURA REZOLVARE A TA SI MISCARILOR TALE"

        Nevasta-ta s-a simtit dupa cum mi-a spus , pentru prima data si ea femeie

"SPUNE-MI TE ROG UN SINGUR EVENIMENT CU FINALIZARE BUNA."

Acum daca tot ti-am spus, intreab-o pe ea. Au fost multe evenimente cu finalizare buna.

 

Lasand "stoul" deoparte , nu au fost "evenimente cu finalizare buna" pentru ca tara asta e plina de lasi ca tine. Ce zici daca ne-am intalnii noi maine la prefectura nu 1000 cati suntem , barem 500 si nu am pleca de acolo o saptamana . doua pana vom obtine "o finalizare buna" ?

 


Musafir

#25197 Re: Re: Re: banii disponibilizatilor

2014-08-17 12:59

#25196: - Re: Re: banii disponibilizatilor 

 Scuze , uit mereu sa pun PUNCT.


Musafir

#25198 Re: Re: Re: banii disponibilizatilor

2014-08-17 13:01

#25196: - Re: Re: banii disponibilizatilor 

 BAAAA AGITATII STAU INTERNATI INCHISI LA SPITALUL DE NEBUNI, TU ESTI UNU DIN EI.

TOCMAI ASTA SCRIU, PENTRU CA TU IN NEUROPSIHOPATIA ( ESTE BOALA GRAVA) SI FARA MEDICAMENTE, AI NUMAI PORNOGRAFIE INFANTILA SI MERITI LEGAT SI DUS...

PORNOGRAFIA TA INFANTILA SI CRETINISMUL TAU E MAREA TA INCAPACITATE DE A REALIZA CEVA, ESTI UN IMPOTENT PSIHIC CARE VISEAZA MULT SI PROST, DEOARECE E INCAPABIL DE A FACE CEVA PENTRU REZOLVAREA SITUATIEI CU PLATILE COMPENSATORII, BA MAI MULT... ESTI UN MUTANT GENETIC CASAPIT DE MAREA PROSTIE.

 

 


Musafir

#25199 Re: Re: Re: Re: banii disponibilizatilor

2014-08-17 13:02

#25197: - Re: Re: Re: banii disponibilizatilor 

 ESTI UN PUNCT IN PROSTIA SI INCAPACITATEA TA DE A GANDII, MARSSSS SI LASA LUMEA IN PACE, HOITULE.


Musafir

#25200 Re: Re: Re: Re: Re: banii disponibilizatilor

2014-08-17 13:09

#25199: - Re: Re: Re: Re: banii disponibilizatilor 

 A, tu esti ala cu maimutele , mai baga ceva ca am si uitat de existenta lor. PUNCT, uite ca am luat totusi ceva de la tine.

Te stiu si de aceea te inteleg. Ai o problema , sa stii ca imi pare rau.

Apropoo, ti-ai terminat masterul?