Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#23076

2014-06-29 08:14

Va dati "SFINTI" pe aici si vreti sa respectati zilele cu "La multi ani!"dar nici nu stiti ce....,  injurati ca diavolii aici si spurcati totul in jurul vostru. DUMNEZEU VA MAI RABDA MAAA ...? ASTA TREBUIE SA VA INTREBATI!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-29 09:46



Musafir

#23079 asa e,se dau sfinti,futeiar margelatu n dinti ca la MEHEDINTI

2014-06-29 09:50


Musafir

#23080 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-06-29 10:16

#23078: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Dute dracului de bolnav psihic. Tu chiar nu realizezi ca ceea ce faci tu cu pozele aste e obsesie si nu e normalitate? Nu poti sa te mai uiti pe petitie ca dai de aceiasi insiruire de poze repetate obsesiv. Barem daca tot ai o problema, mai schimba.

Nu sunt nici Cernevist , nici Dicuist din punctul meu de vedere pot sa se duca dracului , dar te rugam si nu cred ca sunt singurul cate ti-o cere , fa o pauza.

Mizez totusi pe capacitatea ta de intelegere.


Musafir

#23081 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-06-29 10:38

#23080: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

LIDERI DE SINDICAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!! "SFINTI"

esti vre-un sfintisor sau pui de sfintisor?????

 

http://i.imgur.com/mb5YEut.gif...


Musafir

#23082 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-06-29 10:39

#23080: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Care este capacitatea ta intelectuala, iar te dai scula......, boala grea ai tu si nici picat cu ceara nu ti-o recunosti, psihologii tai stiu cum e treaba... (DAR ADEVARUL E CRUD SI DOARE DACA AI FACUT MIZERIE MULTA IN VIATA TA....), observ va cam deranjeaza caracterizarea acestor personaje.... si va regasiti in ele..., MULT SUCCES CA ATI DESCOPERIT CEEA CE SUNTETI.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-29 10:45



Musafir

#23084 Re: SA VA BANTUIE IN SOMNUL VOSTRU, AMIN !!!!!!!! IN ZI MARE AZI. SI IN TOATA VIATA VOASTRA:

2014-06-29 11:19

#23083: - SA VA BANTUIE IN SOMNUL VOSTRU, AMIN !!!!!!!! IN ZI MARE AZI. SI IN TOATA VIATA VOASTRA:

BRAVOOOOOOOO STIMABILEE,CEEA CE AFISEZI ,E  ADEVARUL IN CEEA CE AU MINCAT SI SUPT MIZERIILE CERNEVUISTE,IAR ACUM NU LE MAI PLAC ACADELELE,PAI SA VINA ATUNCI LA MARGELATU,CA LE DA BAIATU N GURAAAAAAAAAAAAAAA,,,,,,,,,,MIIIIRS ESCROCILOR,MIIIRS JAVRELOR PUPINCURISTEEEEEE


Musafir

#23085 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-06-29 11:23

#23080: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

APROPO CE ESTE NORMAL IN ANORMALUL CREAT SI DAUNELOR-PREJUDICII CARE NOI ASISTAM ZILNIC PRODUSE DE VOI,  NOUA????!!!!!!!! CE GASESTI TU NORMAL IN " CAPACITATEA TA DE INTELEGERE ", ZI MAI SCULA PE BASCULA....., SPUNE TU....INTELECUTALIZATULE.

 

REPETITIA E MUMA INTELEPCIUNII SI INTELEGERI INTELIGENTULE, LA NOI IN OLTCHIM SUNT MULTI CARE NICI AZI NU-SI REVIN, INCA STIUDIAZA CEEA CE EI SUNT CA SPECIE,  NU VOR SI NICI NU CONCEP CA EI SUNT, MAI RAU DE ATAT CE VREI... ZI SOMITATE!!!!!!

ELE EXISTA, ELE CHIAR EXISTA, MA JUR EXISTA, DE CE SA NU O FACEM PUBLIC,  EXISTA!!!! =)))))))))))

ATI REALIZAT VOI MASCARELILE VOASTRE, HAOOOSUL VOSTRU!!!!

 

ETEEEEE NAAAA  ASTIA SUNTETI.........

 

ASTA ATI CREAT VOI, PERSONAJE CA VOI. NOI NU NE INCADRAM LA MAIMUTARELILE, PORCISMELE, MUSTELOR ... S.A.M.D.  ALE  VOASTRE, N-AVEAM TIMP, MUNCEAM SA VA DAM PAPICA ZI DE ZI PE SALARII BABANE CARE LE SUGEATI DE LA NOI....


Musafir

#23086 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-06-29 12:11

#23080: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Dar de noi toti salariati si disponibilizati, de ce nu spui ca am obosit  sa va vedem pe voi, lasati vrajeala!


Musafir

#23088 PROCESUL MURDAR AL SECOLULUI / STATUL CONTRA ROIBU (II)

2014-06-29 13:50

http://www.criterii.ro/index.php/en/national/10093-procesul-murdar-al-secolului-statul-contra-roibu-ii

http://www.criterii.ro/plugins/content/jumultithumb/img/img.php?src=Li4vLi4vLi4v...



Când Constantin Roibu a fost obligat să demisioneze din funcția de director general al Oltchim Rm. Vâlcea, au fost voci care au spus că trebuie să plătească cu averea personală pierderile înregistrate de combinat. Așa păreau lucrurile în acel moment: Oltchim avea peste o jumătate de miliard de euro pierderi, în vreme ce managerul său general era bogat, pe cale de consecinţă, Roibu supsese combinatul pentru a se îngrăşa el. Dacă în acele zile din vara lui 2012, cineva ar fi intentat lui Constantin Roibu şi echipei sale de directori un proces prin care să îi oblige să suporte din buzunarele lor, considerate foarte adânci, pierderile Oltchim-ului, fac prinsoare că opinia publică ar fi fost de acord, iar foştii amici şi colaboratori ar fi aplaudat.

Desemnat drept administrator judiciar, avocatul Gheorghe Piperea ar fi fost genial dacă îşi începea misiunea printr-un proces contra lui Roibu. Trebuia, cu orice risc, să bată fierul cât era cald.

Numai că fierul, doamnelor şi domnilor, s-a răcit. S-au răcit şi minţile înfierbântate ale celor care credeau că ecuaţia e simplă: cât lipseşte din contul combinatului se regăseşte în contul lui Roibu. Un simplu transfer dintr-o parte în alta şi lucrurile s-ar fi rezolvat de la sine, muncitorii ar fi continuat să muncească şi să îşi ia salariile, combinatul s-ar fi ridicat din genunchi, Vâlcea şi Argeşul ar fi prosperat.

Mare greşeală aţi făcut, dle Piperea că nu aţi încercat atunci marea cu degetul. Poate ţinea figura.

În curând, se vor împlini doi ani de când Oltchim este pe mâna lui Gheorghe Piperea. Acum, Piperea ar trebui, dacă e consecvent, să se dea în judecată el pe el însuşi.

Pierderile din producţie pe 2013 se ridică la 65 de milioane de euro , ajungând în total la 110 milioane de euro, iar dacă luăm în calcul şi pe cele rezultate din declasarea unor active, ajung la 200 de milioane de euro. Noua administraţie pierde într-un ritm mai alert decât a făcut-o vreodată administraţia Roibu.

Desigur, în stilul cunoscut, premierul Victor Ponta declară că Oltchim este pe profit. Cine ştie, poate că are dreptate, poate că pentru unii combinatul vâlcean a început să devină profitabil şi trebuie să rămână aşa până la transformarea sa în fier vechi inclusiv. Culmea, au şi început să se facă probe în acest sens, un deputat vâlcean semnalând că, fără aprobarea creditorilor, a început vânzarea de fier vechi de la Vâlcea, iar de la Piteşti la jumătate de preţ.

În aceste condiţii, opinia publică a început să murmure, mai ales când s-a aflat că au fost pierdute pieţe pentru care s-a muncit ani de-a rândul. Întrebări tot mai des formulate în Vâlcea sunt:

-De ce l-aţi obligat pe Roibu să plece dacă voi nu redresaţi Oltchim-ul în condiţiile în care aţi dat afară o mie de muncitori (păcălindu-i crunt cu privire la salariile compensatorii) aţi continuat să lucraţi cu firme pe care altădată le consideraţi a fi căpuşe, aţi pierdut clienţi, iar privatizarea o amânaţi în mod suspect ?

-Ce naiba e chestia asta cu SPV-ul, din moment ce nici nu l-aţi înfiinţat, iar ceea ce vreţi să vindeţi e deja gajat ? Poate are dreptate Ilie Şerbănescu atunci când spune că acest SPV este un banditism ? Dacă acest om a înţeles asta, nu cumva înţeleg acelaşi lucru şi potenţialii investitori ?

Întrucât întrebările s-au înmulţit, aproape că îl înţeleg pe Gheorghe Piperea că a încercat să abată atenţia spre de mult plecatul Roibu. În fond, era nevoie de o diversiune. Să ceri unei persoane fizice despăgubiri de o jumătate de miliard de euro e un gest care ar trebui să facă înconjurul Europei.

Totuşi, procesul Statul contra Roibu nu a stârnit interesul scontat. Primul termen de judecată a avut loc pe fondul scandalului Mircea Băsescu – Bercea Mondial. Viaţa politică a ţării e prea agitată pentru a putea cineva să îndrepte atenţia opiniei publice spre altceva. Dacă dl Gheorghe Piperea va cere sprijinul Antenei 3 şi va lega procesul lui Constantin Roibu şi al directorilor din echipa sa de numele, să zicem, al lui Traian Băsescu, garantez reuşita.

Fară asta, demersul dlui Piperea e nedrept şi totodată inutil, e mizerabil, ceea ce am demonstrat în articolul precedent şi o vom mai demonstra, cu argumente suplimentare, în articolul următor.


Musafir

#23089

2014-06-29 17:50

MIERCURI LA CE ORA E INTALNIREA LA OLTCHIM?

Musafir

#23090 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-06-29 18:13

#23086: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

"Dar de noi toti salariati si disponibilizati, de ce nu spui ca am obosit  sa va vedem pe voi, lasati vrajeala!"

De voi ce pot sa spun decat ca sunteti prosti si va meritati soarta (in aceiasi situatie sunt si eu si simt aceiasi stare).

Raman la punctul de vedere anterior si sustin ca eu unul si nu numai m-am saturat sa intru pe petitie si sa vad o insiruire de poze si de regula aceleasi poze . Daca doar atat il duce capul asta e , ma dau batut. Stiu ca e mult mai usor sa dai copy paste (dar au mai facut-o si altii)  decat sa dezvolti un subiect cu capul tau.

Cu un singur punct de vedere sunt de acord cu tine si anume ca toti liderii de sindicat indiferent de culoare nu sunt nimic altceva decat niste hahalere ordinare care nu au facut nimic altceva decat sa-si urmareasca interesele lor si ak grupurilor lor de interese.


Musafir

#23092 Re: SI PT CA ASA VINE RINDUL,

2014-06-29 18:28

#23077: - SI PT CA ASA VINE RINDUL,

Lasati  vrajala asta cu "Corneliu Cernev a fost dat afară de la Oltchim" pentru ca Cernev este bine mersi la serviciu.
Asta a fost doar intoxicare pentru linistirea "spiritelor" din Oltchim. Cred ca toti cei care mai suntem in combinat l-am vazut pe Corneliu Cernev la munca, ca si cum nimic nu s-a intamplat.
Aduceti-va aminte ce scriau pe aici disponibilizatii despre ziua de 18 iunie, cand Piperea a fost la Tribunal! Cernev il sorbea din ochi pe Piperea si ii sufla in urechi cuvinte (otravite) numai de ei stiute.


ATENTIE: NU MUSAMALIZATI CAZUL CERNEV!

cernevee,ia pe muher si zbirrr in Bulgaria,daca nu,ti o babardesc

#23093 de la margelatu cerneveeeeeeee,o mai belesti lui baiatu?

2014-06-29 18:37

#23092: - Re: SI PT CA ASA VINE RINDUL,

CUM?NU SI A LUAT ZBORUL TAMBALAGIUL?O SA L FACEM ATUNCI SA ZBOARE SPRE BULGARIA CU TOATA SLEATA DE COCALARI. AI INTELES GAOAZA,AI INTELES MARCELO?


Musafir

#23094 Re: Re: SI PT CA ASA VINE RINDUL,

2014-06-29 18:39

#23092: - Re: SI PT CA ASA VINE RINDUL,

Asta cu soptitul la urechea lui piperea te cred ca l-am vaut toti care am fost acolo, dar cea cu desfacerea ccm..., si ce spui tu cu nedesfacerea cred, suna  exact cum ne-ati dat decesul colegilor nostri care sunt vi si nevatamati, dar niste petarde de indivizi au dorit sa-i ucida virtual. Presa a relatat desfacerea ccm a lui Cernev, dovezi inseamna ca au si raspund de faptele lor, tu poate l-ai vazut prin combinat cand isi facea lichidarea din combinat, sutu-n cur luat de el.

 

ATENTIE: NU MUSAMALIZATI CAZUL CERNEV!

#23077 SI PT CA ASA VINE RINDUL,

 

#23073: Problema ta ghioca, tu chiar esti un RAHAT, exact ca tacto cernev!
Si iti vine randu'.

BREAKING NEWS: Corneliu Cernev a fost dat afară de la Oltchim

http://www.voceavalcii.ro/2014062522178/BREAKING-NEWS-Corneliu-Cernev-a-fost-dat-afara-de-la-Oltchim.html

Cine sapă groapa altuia...Cernev a fost dat afară de la Oltchim

http://www.criterii.ro/index.php/en/valcea/10045-cine-sapa-groapa-altuia-cernev-a-fost-dat-afara-de-la-oltchim

Sindicalistul de carton Cernev ejectat din Oltchim


http://jurnalvalcean.ro/sindicalistul-de-carton-cernev-ejectat-din-oltchim/


Cernev nu mai e la Oltchim

http://www.monitoruldevalcea.ro/actualitate/44335/


Se sparge buba la Oltchim! Când intră DNA-ul să deşire tot complotul guvernamental de distrugere a Combinatului vâlcean ? Cernev a fost dat afară - Liderul Vâncea ne-a confirmat ştirea

http://www.viatavalcii.ro/index.php/component/content/article/50-primul/28097-se-sparge-buba-la-oltchim-cand-intr-dna-ul-s-deire-tot-complotul-guvernamental-de-distrugere-a-combinatului-valcean--cernev-a-fost-dat-afar-liderul-vancea-ne-a-confirmat-tirea.html


Cernev, pe făraş?


Corneliu Cernev, dat afară de la Oltchim

http://www.realitateavalceana.ro/

http://www.realitateavalceana.ro/wp-content/uploads/2014/06/Binder12.pdf



Musafir

#23095 Re:

2014-06-29 18:49


Musafir

#23096 Corneliu Cernev a primit un „şut în fund" de la Oltchim

2014-06-29 18:52

http://www.voceavalcii.ro/2014062522200/Corneliu-Cernev-a-primit-un-sut-in-fund-de-la-Oltchim.html

 

http://www.voceavalcii.ro/media/k2/items/cache/dd6288407f555894a88689ebcc227c40_...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Cel care a agitat apele sindicale la Oltchim mai bine de doi ani de zile, l-am numit aici pe Corneliu Cernev şi care a creat un sindicat paralel în cadrul combinatului a primit, în sfârşit, un binemeritat şut în fund. Acestuia i s-a desfăcut contractul de muncă în data de 25 iunie a.c. pe motiv că a fost găsit dormind în post de administratorul special, Bogdan Stănescu.

Cernev a dormit în post

De câteva săptămâni, administratorul special Bogdan Stănescu i-a declarat război liderului Sindicatului Victoria, Corneliu Cernev, pe care-l acuză de trădare, de sabotarea combinatului prin aruncarea de zvonuri mincinoase „pe piaţă". Întreg conflictul a pornit se pare de când Stănescu l-a prins pe Cernev dormind în post. Atunci, administratorul special nu a mai rezistat şi a scos la iveală toate informaţiile pe care le are despre sindicalistul de la Victoria. Printre cele dezvăluite de administrator se numără faptul că Cernev a complotat şi a propus să fie destituiţi mai mulţi angajaţi ce făceau parte din alte sindicate şi erau consideraţi „oamenii lui Roibu". Corneliu Cernev îndeplinea funcţia de dispecer la Oltchim, ceea ce înseamnă că trebuia să monitorizeze activitatea din combinat şi în cazul unei defecţiuni să coordoneze salariaţii din secţii. Ghinionul lui a fost că administratorul special, Bogdan Stănescu, l-a prins dormind în post şi încă de atunci i-a promis că nu se va lăsa până nu-l va vedea dat afară din combinat.

Cernev a făcut listele cu disponibilizări

Vajnicul apărător al drepturilor sindicale şi pupătorul tuturor fundurilor ministeriale ce s-au perindat în ultimii doi ani la Oltchim, promovat lider de sindicat al sindicatului alternativ „Victoria" de interese obscure, Corneliu Cernev, şi-a dat repede arama pe faţă agitând spiritele printre salariaţii dezorientaţi de degringolada care a pus stăpânire pe Oltchim. Ceea ce noi publicam anul trecut, a confirmat zilele trecute Bogdan Stănescu şi anume că acest Cernev a făcut liste cu angajaţii care, chipurile, erau oamenii lui Roibu, pentru a fi disponibilizaţi. La vremea respectivă, Cernev a fost acuzat de liderul Sindicatului Liber Oltchim, Mihai Diculoiu, că a făcut liste pe care le-a înaintat administratorilor judiciari cu angajaţii care trebuie să fie daţi afară pentru că „sunt oamenii lui Roibu". Acelaşi lucru îl susţine acum şi administratorul special Bogdan Stănescu, care îl acuză pe Cernev că le-a sugerat administratorilor judiciari să demită 1.000 de chimişti pentru a face economii. „Pentru a clarifica şi infirma toate aceste zvonuri, doresc să menţionez că într-o discuţie cu respectivul lider de sindicat, alături de un reprezentant al Administratorilor Judiciari, purtată în luna aprilie pe marginea unor nemulţumiri generate de noua organigramă a Oltchim şi de reducerea numărului de funcţii în cadrul societăţii, acesta (liderul de sindicat) a venit cu o propunere să calculăm ce economii s-ar face dacă 1000 de oameni pleacă acasă şi cu recomandarea să o aplicăm începând cu persoanele care îndeplinesc condiţiile de pensionare. Eu, personal, consider că această recomandare este împotriva a tot ceea ce facem noi la acest moment, a tuturor eforturilor depuse de echipa managerială a societăţii" – mai spune Stănescu în scrisoarea sa.
Ultima modificare Miercuri, 25 Iunie 2014 19:27

DIGI 24 TV:

Liderul de sindicat Corneliu Cernev a spus că 1.020 de persoane îşi vor pierde locul de muncă.

URMARITI LINK SI IN JOS ARATA DECLARATIA LUI:

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/OLTCHIM+Peste+o+mie+de+angajati+dati+afara

POZA ARATA EXACT CAND SE JURA, REPETITIV.....(SE OBSERVA SATISFACTIA SI BUCURIA....!!!)

http://i.imgur.com/IhfBzp0.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UNDE SUNT BANII, CERNEV SPUNAND CA DISPONIBILIZATII PLEACA CU BANII  PLATILOR COMPENSATORII CONFORM CCM???????!!!!!!!!?????????????!!!!!!!!!!!!


*Stiti ca SVO (stampile si semnaturi ) n-are semnaturi pe CCM pentru ca NU EXISTA si toti salariatii OLTCHIM au beneficiat de aceleasi drepturi legale din CCM indiferent de liderii lor, conducerea nefacand diferente, pentru ca asa e normal, ori el comenta in numele oamenilor pe CCM, cu ce drept?????  Multi nu am fost la el in sindicat si peste tot discuta in numele tuturor din combinat.


REZULTATUL,

COMUNICAT ROMINSOLV DISPONIBILIZARI:

 

Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări.

 

http://www.rominsolv.ro/comunicat-concediere-colectiva-oltchim/

 

DIGI 24 TV OLTCHIM:

 

http://www.digi24.ro/Utile/Search/?q=OLTCHIM


Musafir

#23097 Re: Re: SA VA BANTUIE IN SOMNUL VOSTRU, AMIN !!!!!!!! IN ZI MARE AZI. SI IN TOATA VIATA VOASTRA:

2014-06-29 19:00

#23084: - Re: SA VA BANTUIE IN SOMNUL VOSTRU, AMIN !!!!!!!! IN ZI MARE AZI. SI IN TOATA VIATA VOASTRA:

"BRAVOOOOOOOO STIMABILEE,CEEA CE AFISEZI .........."

Da stimabile pentru ca tu esti de departe cel mai prost personaj de pe aceasta petitie si e normal sa-ti placa asa ceva. Voi nu ati trecut inca de clasa pregatitoare si la nivelul asta inca mai sunteti atrasi de poze. Ceea ce nu observi tu domnule Fota , dar nu ai cum la nivelul la care te aflii e faptul ca el nu se refera  doar la Cernev ci se refera la toti liderii de sindicat. Nu te doare ca in aceiai oala e bagat si taticul tau Diculoiu?

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-29 19:12



Musafir

#23099 Re: Re: Re: BANUL DISPONIBILIZATILOR SI SALARIATILOR, URGENT OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!!!

2014-06-29 20:10

#23067: - Re: Re: BANUL DISPONIBILIZATILOR SI SALARIATILOR, URGENT OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!!!

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:

Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.

Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

ATENTIE! PLATILE SALARIALE ALE TUTUROR, SALARIATI SI DISPONIBILIZATI (PLATI SALARIALE COMPENSATORII) = > CREDITORI PRIVILEGIATI.  ANGAJATORUL ACHITA URGENT!!!

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

 

CONFORM SI LEGII INSOLVENTEI CARE SPUNE ACHITA SI MINIMIZEAZA DATORIILE CATRE CREDITORI, ACHITA URGENT!!!!!!!!

 

Legea insolventei: instrument de responsabilizare a debitorului si ajutor in continuarea activitatii

2014-06-27 10:18

#22896: un contribuabil care se simte umilit si batjocorit - Re: Legea insolventei: instrument de responsabilizare a debitorului si ajutor in continuarea activit



#22892 Legea insolventei: instrument de responsabilizare a debitorului si ajutor in continuarea activitatii

 

CU ACEEASI STIMA:

TIC-TAC PENTRU OLTCHIM

AI ACI http://m.bursa.ro/s=companii_afaceri&articol=240278.html , CONFIRMAREA CELOR DECLARATE CU PRECIZIE AZI IN TEXT 23.06.2014

"De asemenea, în 2-3 săptămâni, este posibil să fie aprobat şi tabelul final al creanţelor, după care va fi supus avizării şi planul de reorganizare"."

 

SI ATUNCI 18.06.2014, DUPA IESIREA DIN SALA DE JUDECATA, NU INAINTE http://www.economica.net/piperea-din-august-va-exista-un-plan-de-reorganizare-la-oltchim_82305.html

Piperea:Referitor la banii pe care îi so:licită disponibilizaţii de la Oltchim, avocatul Piperea spune că 'în secunda în care vor fi 9 milioane de euro în conturile societăţii, eventual din vânzarea Oltchim SPV, vor fi plătite sumele disponibilizaţilor'.

 

Secunda Piperea, SA NE DEA DREPTURILE NOASTRE. OBLIGATIE.

http://ultramall.ro/poze/1287772/2/ceas-desteptator-nostalgic-cu-doua-clopotele-...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Judecatorul-sindic Ramnicu Valcea ORDIN: ACHITATI BANII SI VENITI CU PLANUL DE REORGANIZARE.

De data asta are clepsidra domnul Piperea, pana acum a stat. Timpul curge...

SECUNDA LUI PIPEREA:

http://4.bp.blogspot.com/-W2INCJXiPCo/UBEs-MxII6I/AAAAAAAAAF8/WcPhMRZaB0o/s400/c...


Musafir

#23100 SURSE: "Propunerea RCS să crediteze Oltchim este extrem de curioasă" Companii-Afaceri - 30.06.2014

2014-06-30 05:16

http://www.bursa.ro/s=autentificare&s_a=companii_afaceri&a_articol=240834.htm

http://www.bursa.ro/_img/articole/240834.gif...



Companii-Afaceri - 30.06.2014
Propunerea gigantului telecom RCS-RDS de a credita cu 1,5 milioane de euro combinatul din Râmnicu Vâlcea Oltchim este una extrem de curioasă, ne-au declarat surse din piaţă, chiar dacă oficialii din conducerea Oltchim au respins "oferta" companiei controlată de Zoltan Teszari. Potrivit acestora, faptul că RCS s-a oferit să împrumute Oltchim reprezintă o surpriză mare, dată fiind...