Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

un contribuabil care se simte umilit si batjocorit

#22826 Re:

2014-06-25 18:32

#22785: -

Pt. 5 revizuit - Procedura de insolventa nu exonereeaza societatea de efectuarea platilor curente, dimpotriva obliga.

Chestia cu amendamentele cu forumurile nu e decat demagogie si bla bla bla, traim in Romania. Pe noi nu ne ia nimeni in seama , dar vorbim de amendamente.

Referitor la tepe , oamenii au luat si vor lua in continuare tepe atata timp cat nu vor stii si nu vor avea curajul sa-si exprime public nemultumire

Pt. 4 revizuit - Nu ai prins momentul ca nu ai vrut sa-l prinzi. Ti-am zis ca am fost pro Diculoiu ,dar il consider principalul vinovat de situatia actuala si il mai fac vinovat de lipsa lui de implicare in privinta disponibilizarilor, dar in Romania institutia sindicatului este inerta , ea nu exista decat ca titulatura in rest activitate zero. In ceea ce-l priveste pe acest nemernic care raspunde la numele de Cernev, daca nu ai auzit niciodata discursurile si interpelarile  lui , poti sa te duci linistit dupa el. Ai uitat cand amarati aia de disponibilizati erau in greva foamei in fata prefeturii , el dadea interviuri prin care spunea opiniei publice ca "disponibilizatii trebuie sa isi ia banii la privatizare sau cand societatea este pe profit". Cu alte cuvinte oamenii aia stateau de nebuni acolo. Te-as ruga sa studiezi codul muncii , legea insolventei, CCM-ul care nu a fost denuntat si sa imi spui si mie unde scrie ce a declarat Cernev. Cernev al tau nu a fost decat un tradator si un imbarligator ordinar care nu a urmarit decat interesul lui si al grupului lui de interese. Mai rau e ca a atras langa el si pe unii ca tine si daca te uiti mai atent vei constata ca alaturi de el nu a avut niciodata un om de valoare.

Decat Cernev, oricand Diculoiu


Musafir

#22827 Re: ce faci acum ghioca

2014-06-25 18:35

#22817: dreptatea - ce faci acum ghioca

Lasati-l ma ca si asa e suparat.


Musafir

#22828 Re:

2014-06-25 18:47

#13426: -

video http://www.digi24.ro/Stiri/Regional/Digi24+Craiova/Stiri/Angajatii+Oltchim+au+reluat+protestele uitati-va voi aici cine e Diculoiu pentru SLO.  Are si text scris acolo, daca nu se intelege in video discutia...

"
Salariat: - De ce nu scoti domnule oamenii afara ? Ca nu mai este sindicat !
Diculoiu: - Pai ce sa ii scot eu ?
Salariat: - Dar cine sa ii scoata ?
Diculoiu: Ies ei daca vor.
Salariat: - Dumneata, ca dumneata ai sindicatul !
Salariat: Face sindicatul ce vrea !
Salariat: Pai dumneata esti seful."


ASA CA SA MAI COTIZATI IN FLUTURAS LA ACEST INDIVID DICULOIU !!!!

ESTE CAM VECHE POVESTEA SI  ACUM ISI DA ARAMA PE FATA SI NU ESTE PRIMA DATA

http://ziaruldevalcea.ro/foto/2011/c_dulacioiu_nu_reprezinta.jpg...


Musafir

#22829 Re: Re: Ce faci acum ghioca ?PAI INCEPUSI SA SUGI LA ALT CAPAT?

2014-06-25 18:48

#22824: - Re: Ce faci acum ghioca ?PAI INCEPUSI SA SUGI LA ALT CAPAT?

Problema lui cernev este mult mai grava si se aude ca va fi actionat si "in penal" pentru lasarea fara supraveghere a instalatiilor si punerea in pericol a functionarii in siguranta a combinatului chimic.


Musafir

#22830 Re: "STICLA" ATI VRUT ... "STICLA" VORBESTE! UN SIMPLU CLICK SI ... "PROMISIUNILE" SI MINCIUNILE CUR

2014-06-25 18:52


Musafir

#22832 Re: Ion VÂNCEA DEMOLATORUL

2014-06-25 18:57

#11981: - Ion VÂNCEA AUTOINTITULATUL

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQScb5o8b3fipHUgK5G6j6rKAOJ...

Vincea a ajuns la judet presedinte CARTEL ALFA impins de politic. Mentchim unde era lider sindicat neales de salariati, a dat faliment.

Uniunea Sindicala Teritoriala Filiala VALCEA
Ramnicu Valcea, Calea lui Traian, Nr. 134, 240183
Tel/fax: 0250 733 949, 0350 412 428
filialavl@cartel-alfa.ro
Presedinte: Aurel POPESCU 0744.601.943
Vicepreşedinte: Ion VÂNCEA
Vicepresedinte: Gheorghe Mungioiu
Vicepresedinte: Minodor Capatanescu

 

http://www.cartel-alfa.ro/default.asp?nod=110#


Musafir

#22833

2014-06-25 18:57

http://www.economica.net/piperea-din-august-va-exista-un-plan-de-reorganizare-la-oltchim_82305.html

Piperea:Referitor la banii pe care îi solicită disponibilizaţii de la Oltchim, avocatul Piperea spune că 'în secunda în care vor fi 9 milioane de euro în conturile societăţii, eventual din vânzarea Oltchim SPV, vor fi plătite sumele disponibilizaţilor'.

"'Dacă disponibilizaţii ar cere falimentul Oltchim, ar fi o acţiune complet greşită deoarece falimentul înseamnă cel puţin un an jumătate până când se obţin nişte bani din vânzări şi, de asemeni, lichidarea nu se ştie cât ar dura. Dar ar trebui pus în balanţă, a aştepta 6-7 luni de zile până la privatizarea combinatului sau a aştepta doi ani de zile pentru lichidare, cu riscul de a intra în concurs cu creditorii. Şi ar trebui să ştie toată lumea că dacă se va ajunge la faliment, Piperea nu va fi lichidator. Dacă se va ajunge la faliment, în secunda următoare eu am plecat', a mai spus Piperea.

PAI FRATELE MEU PIPEREA SA NE FIE CLAR,ASTA PUTEAI SA O SPUI INAINTE SA DAI LUMEA AFARA,DADEAI LUMEA AFARA CUM ZICI IN SECUNDA IN CARE AVEAI BANI DE COMPENSATORII .NU VII ACU SI NE SPUI ASTA ,LA UN AN DE ZILE.

http://adevarul.ro/locale/ramnicu-valcea/avocatul-gheorghe-piperea-nu-garanta-oltchim-privatiza-data-12-decembrie-1_53a194590d133766a8afcf7f/index.html

Piperea:Administratorul judiciar al Oltchim a ţinut să precizeze, în faţa mai multor persoane concediate anul trecut de la combinat, că nu poate oferi garanţii nici măcar în ceea ce priveşte plata salariilor compensatorii, în cazul în care societatea se privatizează. „Nu le pot garanta acestor oameni că-şi vor primi banii după 12 decembrie."




JUDECATI SI VOI,DUPA MINTEA LOR ANUL ASTA DISPONIBILIZATII NU VOR VEDEA NICI UN BAN DIN COMPENSATORII.SCRIE MAI SUS CLAR SI CONCIS.CE ESTE DE FACUT?

TINETI MINTE,NE-O SPUN IN FATA:

ANUL ASTA NU SE DAU SALARIILE COMPENSATORII(scrie destul de clar mai sus)

DECIDETI VOI CAND II VOM LUA DE GULER!


Musafir

#22834 CIT SINT DE MINIOS ,SA TE FEREAQSCA DUMNEZEU SA TE AFLUZAU O VEI BELIIII,SA NMOARA M

2014-06-25 19:00

RIP CERNEV !!!!!!!!!!!!!!! ALELUIAAA.......

#11662: - Re: Re: Re: CIT SINT DE MINIOS ,SA TE FEREAQSCA DUMNEZEU SA TE AFLUZAU O VEI BELIIII,SA NMOARA MATA

#11656: - Re: Re: CIT SINT DE MINIOS ,SA TE FEREAQSCA DUMNEZEU SA TE AFLUZAU O VEI BELIIII,SA NMOARA MATA

  • luni, 8 aprilie 2013
  • 1.221 vizualizări
- liderul Sindicatului Victoria din Oltchim a mers la toţi şefii de secţii din combinat, ameninţându-i cu demiterea dacă ei şi subordonaţii lor vor merge la protestul de la Bucureşti • Cernev se dă mare viitor director şi se laudă că are sprijinul administratorilor judiciari Piperea şi Bălan • Mihai Diculoiu, liderul Sindicatului Liber Oltchim, susţine însă că protestul din faţa Guvernului României va avea loc marţi, 9 aprilie a.c., iar de la Vâlcea vor fi prezenţi peste 500 de angajaţi, cărora li se alătură încă 500 de salariaţi de la Arpechim.

Pe zi ce trece, sindicalistul Cernev de la Oltchim îşi dă arama pe faţă. Gurile rele vorbesc de mult timp că „Victoria” lui Cernev este „vândută” PCC-ului şi de aceea vulpoiul lider de sindicat face jocurile polonezilor în defavoarea combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea. În ultimul timp însă, Corneliu Cernev nici măcar nu se mai ascunde după deget, el arătând clar că scopul său este de a distruge societatea vâlceană şi a le face pe plac celor de la PCC. Prima dată când s-a demascat public a fost chiar la celebra şi controversata întâlnire cu o parte din parlamentarii vâlceni, de la Prefectura Vâlcea, când liderul Sindicatului „Victoria” nu s-a sinchisit să apere interesele colegilor săi, care erau ameninţaţi cu disponibilizările, ci mai degrabă a spus că aceste concedieri sunt necesare. Toată lumea ştie însă că, alături de directorul Tălpăşanu, Cernev a întocmit listele de concedieri, propunând să fie disponibilizaţi oameni care se împotrivesc politicii lor distructive.

Acum însă, sindicalistul a schimbat tactica şi nu-şi mai face jocurile pe la spate. Zilele trecute, el a trecut la acţiune, deplasându-se prin toate secţiile combinatului şi împărţind ameninţări în dreapta şi-n stânga, avertizându-i pe angajaţi că el va fi „viitorul director de la Oltchim”.

„Ne-a transmis că vom fi filmaţi, iar cei prezenţi la protest vor fi daţi afară” – un angajat de la Oltchim

După cum bine se ştie, angajaţii combinatului Oltchim Rm. Vâlcea au organizat pentru marţi, 9 aprilie a.c., un miting de amploare la Bucureşti, chiar în faţa Guvernului. Numai că, participarea acestora la protest, sindicalistul Cernev s-a pus pe treabă şi a mers la toţi şefii de secţii din combinatul Oltchim, ameninţându-i că, dacă ies în stradă, vor fi daţi afară. El le-a cerut şefilor de secţie să le transmită angajaţilor că vor fi filmaţi la Bucureşti, iar când vor fi văzuţi pe camere de administratorii judiciari şi de guvernanţi, vor fi concediaţi. Acest lucru ni l-au dezvăluit câţiva salariaţi din Oltchim, care, sub protecţia anonimatului, ne-au mărturisit că, în ultimul timp, Cernev face toate „treburile murdare” ale PCC – ului în combinat. „Ne-am săturat de el, acum ne este clar la toţi că este omul PCC-ului şi nu face decât să distrugă Oltchim. Acum Cernev încearcă să împiedice oamenii să iasă în stradă la protest. S-a dus prin toate secţiile combinatului şi i-a ameninţat pe şefii de secţie cu demiterea. Le-a transmis şi angajaţilor că vor fi filmaţi la proteste şi dacă îi va vedea pe camere, el îi va da afară, pentru că are tot sprijinul lui Piperea şi Bălan şi va fi director la Oltchim. Din păcate, multora dintre angajaţi le este frică să mai iasă la proteste. Ne întrebau jurnaliştii, când au venit la combinat,  de ce nu ies 3.000 de angajaţi în stradă? Păi unii dintre ei sunt în schimburi, iar altora le este frică pentru că acest Cernev umblă numai cu ameninţări şi cu mizerii. Se alege praful de Oltchim, iar Cernev pune umărul serios să se întâmple acest lucru. Sper că toţi colegii mei din combinat vor fi curajoşi şi nu se vor lăsa intimidaţi de acest nemernic care distruge Oltchim. Trebuie să mergem cât mai mulţi la protest la Bucureşti” – ne-a spus unul dintre angajaţi, căruia din motive lesne de înţeles îi vom păstra anonimatul.

„Sunt convins că Cernev este capabil de orice” – Mihai Diculoiu

Despre ameninţările lui Cernev nu era la curent liderul Sindicatului Liber Oltchim, Mihai Diculoiu, care, însă, susţine că nu-l mai miră nimic. El speră totuşi ca oamenii să nu se lase intimidaţi şi să vină la protestul de la Bucureşti pentru a-i sensibiliza pe guvernanţi să facă ceva pentru salvarea combinatului Oltchim. Conform spuselor acestuia, marţi, 9 aprilie a.c., peste 500 de angajaţi de la Oltchim Rm. Vâlcea şi încă 500 de la Arpechim Piteşti vor protesta în faţa Guvernului României. „Nu ştiam de ameninţările lui Cernev, dar nu cred că oamenii îl vor băga în seamă. Totuşi, sunt convins că Cernev este capabil de orice şi de aceea nu mă mai miră nimic. Eu nu am primit niciun semnal din partea membrilor sindicatului pe care-l conduc. Cei care ştiu că s-a făcut presiuni pe ei, eu îi îndemn să aibă curaj şi să iasă public să o spună. În privinţa protestului de la Bucureşti, din faţa Guvernului României, noi avem deja listele cu cei 500 de angajaţi de la Oltchim Rm. Vâlcea care vor fi prezenţi. Nu cred că vor fi probleme…” – ne-a declarat liderul Sindicatului Liber Oltchim, Mihai Diculoiu.

CLAUDIA STANCIU

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR08DVG6-7_dZQpDCht32onsKYU...


Musafir

#22835 RIP: INITIATORII SVO, ULTIMUL DANS SI ... UMEDA "RECUNOSTINTA"!

2014-06-25 19:15


Musafir

#22836 Re: OLTCHIMUL IN INSOLVENTA ... OLTCHIMUL LUI PIPEREA. URMEAZA FALIMENTUL?

2014-06-25 19:20

#22825: - OLTCHIMUL IN INSOLVENTA ... OLTCHIMUL LUI PIPEREA. URMEAZA FALIMENTUL?

http://ziarulargesul.ro/33679-petrochimistii-disponibilizati-nu-si-au-primit-de-un-an-salariile-compensatorii.html

Petrochimiştii disponibilizaţi nu şi-au primit de un an salariile compensatorii!
Articol scris de: Minodora Martin Data publicării: 25.06.2014

http://ziarulargesul.ro/wp-content/uploads/2014/06/protestArpechim03.jpg...

Pe 14 iunie 2013, de la Divizia Petrochimică Bradu au fost disponibilizaţi 326 de angajaţi. Fiecare dintre aceştia trebuia să primească, în funcţie de vechimea în muncă, contravaloarea a cel mult 18 salarii compensatorii, adică între 35.000 şi 50.000 lei. În loc de bani, foştii angajaţi s-au pomenit cu câte o adeverinţă în care se preciza că o să primească respectivele sume conform contractului colectiv de muncă.

A trecut un an de la disponibilizare. Salariile compensatorii nu au fost virate pe cardurile oamenilor, în schimb în fişele fiscale ori pe fluturaşul de salariu banii apar ca viraţi. Ieri-dimineaţă, vreo 50 de petrochimişti s-au strâns în faţa Prefecturii pentru a protesta şi a le cere autorităţilor judeţene să facă lumină în aest
Concret, după un an de şomaj, oamenii vor să ştie unde sunt respectivele salarii compensatorii?

La calculul pensiei…

Am îndeplinit condiţiile de pensionare şi am depus dosarul. La calculul pensiei s-a ţinut cont şi de aceste salarii pe care nu le-am primit. Cine le-a încasat? Vrem să ştim ce s-a întâmplat cu aceşti bani. Nu am primit niciun leu, tocmai de aceea încercăm să sensibilizăm autorităţile judeţene pentru a afla adevărul” – ne-a spus unul dintre protestatari.

Pe fluturaş figurează aceşti bani, dar pe cardul de salariu nu au fost viraţi. A trecut un an de când suntem şomeri, de lucru nu ne-am găsit, avem nevoie de bani. Cerem dreptul nostru prevăzut în contractul colectiv de muncă” – a completat un alt şomer.

“Vă rugăm să scrieţi şi următorul aspect: au plecat 326 de oameni în iunie 2013. Combinatul era şi este în insolvenţă… De ce s-au mărit salariile celor care au mai rămas? De unde bani, dacă nu se produce nimic de ani buni? Mai mult, se discută că unii dintre disponibilizaţi au fost angajaţi cu jumătate de normă. Cum sunt plătiţi aceşti oameni? Vrem să ştim unde au ajuns salariile noastre” – a mai spus un fost petrochimist.

Cu jalba la subprefect

O delegaţie a protestatarilor a mers la subprefectul Ion Burnei. Acesta le-a cerut să lase la Prefectură o sesizare cu toate doleanţele. Foştii petrochimişti au redactat sesizarea, au făcut copii după fişele fiscale şi după fluturaşi şi le-au depus la Instituţia Prefectului. Li s-a promis că sesizările vor fi analizate şi în maximum o săptămână o să li se dea un răspuns.

Promisiuni…

Ne-am săturat de promisiuni. Timp de patru ani am fost duşi cu zăhărelul… În urmă cu un an, fostul ministru al Muncii, Mariana Câmpeanu, spunea că ministerul dispune de fondurile necesare pentru plata salariilor restante şi a salariilor compensatorii pentru noi, cei disponibilizaţi de la Oltchim. Dacă ministerul a avut bani, dacă pe fluturaşi sunt trecuţi, unde sunt banii? Cine i-a luat? Vrem să ne răspundă conducerea Oltchim, să ne spună conducerea sindicatului. Am protestat de atâtea ori, mai protestăm până aflăm adevărul. Cineva trebuie să răspundă” – a spus un alt protestatar.

Datorie de plată

Liderul Sindicatului Unirea, Marin Dumitru, a rămas surprins că foştii angajaţi nu cunosc de ce plăţile compensatorii apar în fişele fiscale. “Conform prevederilor legale, Oltchim trebuia să prindă, în 2013, în contabilitate respectivele sume ca datorie de plată, cu impozitele aferente. Atât la Oltchim, cât şi la Divizia Petrochimică Bradu s-a afişat acest lucru. Oamenii au fost informaţi. Aşa sunt reglementările fiscale, nimeni nu le-a luat banii” – a spus Marin Dumitru.

======================================================================================

"Oltchim trebuia să prindă, în 2013"-– a spus Marin Dumitru. SUNTEM IN 25.06.2014 MARINEEEE AI BAUT CAM MULT NEBUNULE, BA BAIATULE A DRACU CONTABILITATE, PRINZI PE 2013 SI NOI SUNTEM LA JUMATEA ANULUI 2014. BAAA DU-TEE BAAA CU CERNEV MERGETI IMPREUNA SAU DACA STI UNDE-S BANII POATE TE FACI SI DE BRATARI LA MAINI, CA NUMAI VOI ATI PARTICIPAT LA ORGIA DIN HARTII SI IMPOZIT PE AER.

 

MARINEEEEEEEEEEE AI CAZUT IN CAP CAND AI FOST MIC, AI LEZIUNI GRAVE, PAI SA TRANSMITEM UNIUNII EUROPENE CE SPUNETI VOI, MAI BINE FACEM NOI PETITIE CATRE AMBASADE, ESTE MAI BENEFIC,  IMPOZITATI AER SI CONSUMATI SI HARTIE PLUS CARTUSE SA IMPRIMATI CA NOI SUNTEM CU BANII LUATI IMPOZITATI, DAR ASAA... FICTIV, PENTRU CA VOI..., BA AI DRACU SUNTETI VOI, CAND VA CONVINE DATI CU LEGEA COMUNISTA PE TIMPUL PCR, CAND NU VA CONVINE DATI CA RESPECTATI  UE  SI NU SE POATE, I-A MAI DUCETI-VA MA VOI LA PUSCARIE TOTI DERBEDEII SI RESPECTATI LEGILE EUROPENE, "SUNTEM CETATENI SI AVEM DREPTURI" (vorba alora in publicitate), CE CONTABILITATE FANTOMA FOLOSESTI, PE CEA PCR  INAINTE DE 1989, NEMERNICILOR. TU CU CINE VORBESTI TOVARASE SECRETAR DE UTC SAU DRACU STIE CE LOZINCI SPUI TU... BAAA JIGODIE.

==============================================================================

PREFECTII VALCEA  SI  ARGES IMPREUNA  CU CONSILIUL JUDETEAN VALCEA  SI  ARGES, SA SUSTINA PETITA CERAND SOLUTIONAREA DATA DE DISPONIBILIZATI OLCHIM SI SOCIETATEA  OLTCHIM RAMNICU VALCEA CATRE GUVERN, ACESTIA CERAND IMEDIAT ACHITAREA BANILOR . SA REZOLVE DECIZIILE AMIABIL SI SA REPARE PREJUDICIUL CREAT DE EI PRIN IMPOZITAREA ANAF (STATUL ROMAN ) SI VIRAREA PILON II PENSII (PRIVAT), ADEVERINTELE ANAF CARE AU ADUS GRAVE PREJUDICII DISPONIBILIZATILOR (LA ALTE INSTITUTII UNDE NE-AU CERUT DE LA ANAF ADEVERINTA SI N-AM PUTUT BENEFICIA DE DREPTURILE NOASTRE LEGALE DEOARECE APAREM CU SUME IMPOZITATE, NU SI PRIMITE)  SI PROBLEMELE CELOR CARE APAR CU ACEASTA SUMA IMPOZITATA DAR NU AU INTRAT IN POSESIA LOR  RESPINGANDU-NE DE LA A BENEFICIA .....(AICI FIECARE POATE VENI CU PROBLEMA LUI PUSA IN COMPLETARE, EXEMPLU: COPIII N-AU BENEFICIAT DE BURSE SCOLARE SAU LA FACULTATE, ALTII  N-AU BENEFICIAT DE CURSURI GRATUITE, ALTII SCUTIRE LA LEMNE LA TARA, CALDURA LA ASOCIATIILE DE PROPRIETARI, ALTII SCUTIRE PE CAZ DE BOALA LA MEDICAMENTE, TINERE MAME CARE N-AU BENEFICIAT IN TEMEIUL LEGII LA DIVERSE AJUTOARE...ETC.) LEZANDU-NE DREPTUL CA CETATENI AI ACESTEI TARI . SUNT CAZURI REALE SI ADEVARATE. STATUL ROMAN ESTE DIRECT IMPLICAT PRIN REMEDIEREA PREJUDICIULUI, LASAND OAMENI PE DRUMURI SI AJOFM PACALINDU-I CU DIVERSE RECALIFICARI CARE N-AU NICIO PERSPECTIVA DE VIITOR, LOCURI DE MUNCA NECREANDU-SE IN JUDET. SUMA DE 9 MILIOANE EURO FIIND DREPTURI LEGALE DIN CCM UNDE STATUL ROMAN ESTE MAJORITAR  IN OLTCHIM SI OBLIGAT SA ACHITE, NU NUMAI SA IMPOZITEZE ( NOI NE ADRESAM LOR LA UN AN DE LA DISPONIBILIZARE  SI PE PARCURSUL ANULUI PRIN DIVERSE METODE.... ) CASTIGUL LOR FIIND 14,4 milioane euro anual, NOUA SA NE REVINA DREPTURILE NOASTRE CELE 9 MILIOANE EURO, BANII NOSTRI, SEMNATE SI PARAFATE DE REPREZENTANTII STATULUI ROMAN IN ADMINISTRAREA SC.OLTCHIM SA.

 


Musafir

#22837 Re: Re: Re: OLTCHIM Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective

2014-06-25 19:26

#22814: - Re: Re: OLTCHIM Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective

AI ACI http://m.bursa.ro/s=companii_afaceri&articol=240278.html , CONFIRMAREA CELOR DECLARATE CU PRECIZIE AZI IN TEXT 23.06.2014

"De asemenea, în 2-3 săptămâni, este posibil să fie aprobat şi tabelul final al creanţelor, după care va fi supus avizării şi planul de reorganizare"."

 

SI ATUNCI 18.06.2014, DUPA IESIREA DIN SALA DE JUDECATA, NU INAINTE http://www.economica.net/piperea-din-august-va-exista-un-plan-de-reorganizare-la-oltchim_82305.html

Piperea:Referitor la banii pe care îi so:licită disponibilizaţii de la Oltchim, avocatul Piperea spune că 'în secunda în care vor fi 9 milioane de euro în conturile societăţii, eventual din vânzarea Oltchim SPV, vor fi plătite sumele disponibilizaţilor'.

 

Secunda Piperea, SA NE DEA DREPTURILE NOASTRE. OBLIGATIE.

http://ultramall.ro/poze/1287772/2/ceas-desteptator-nostalgic-cu-doua-clopotele-...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Judecatorul-sindic Ramnicu Valcea ORDIN: ACHITATI BANII SI VENITI CU PLANUL DE REORGANIZARE.

De data asta are clepsidra domnul Piperea, pana acum a stat. Timpul curge...

SECUNDA LUI PIPEREA:

http://4.bp.blogspot.com/-W2INCJXiPCo/UBEs-MxII6I/AAAAAAAAAF8/WcPhMRZaB0o/s400/c...

BAI RAHATULE CERNEVIST SI MUIST

#22838 R pt acest mizerabil care se considera salariat,asculta la FOTA

2014-06-25 19:52

#22828: - Re:

BA HAHALERO,PAI CE VREI MA ESCROCULE SA TI MAI FACA D L DICULOIU DECIT SA TE INFORMEZE ADEVARUL DESPRE MIZERIA DIN OLTCHIM ,CONDUSA DE TACTO CERNEV?CE GREVE BOULEEEE,CE SA SCOATA ESCROCULEEEE CIND JOCURILE SUNT LA GUVERN?DA TU CE MATA N CUR AI FACUT CA MINE FOTA SI D L DICULOIU SA TE BATI CU CERNEV PT ADEVAR?MARS LA MATA N ASTERNUT CA TE FREC AUROLACULEEEEEEE,O GREVA SE FACE NUMAI CU ACORDUL TUTUROR LIDERILOR DIN SINDICATUL LIBER,ADICA CU LIDERII DE SECTIII PAPAGALULEEEEEEEE SI NU CEEA CE A FACUT TILHARUL DE CERNEV PINA ACUM,SA O SUGI LA PIPICASSO

,O BELESTI RAU LA BAIATU CIND TE VA PRINDE

#22839 ,ZI GHIOCAAA, CINE I HOTUL?PE MATA N GURA EU MARGELATU

2014-06-25 19:58


Musafir

#22840 OLTCHIMUL IN INSOLVENTA ... OLTCHIMUL LUI PIPEREA. URMEAZA FALIMENTUL?

2014-06-25 20:25

#22836: - Re: OLTCHIMUL IN INSOLVENTA ... OLTCHIMUL LUI PIPEREA. URMEAZA FALIMENTUL?

Inghesuiala la disponibilizari

http://www.valcea1.ro/wp-content/themes/pagina/images/tv.jpg...

8 mai 2013 - 11:02 PM - 185 vizualizari - Niciun comentariu

http://www.valcea1.ro/wp-content/uploads/2013/05/CERNEV-86x78.jpg...

Dupa ce au strigat luni in sir, ca din gura de sarpe, ca vor sa munceasca, nu sa fie disponibilizati, destui salariati de la Oltchim abia asteapta acum sa fie inscrisi pe lista celor care urmeaza sa primeasca preavize saptamana viitoare. Cel putin asa sustine liderul Sindicatului Victoria, Corneliu Cernev. Iar acest lucru se datoreaza beneficiilor pe care le vor primi disponibilizatii.

Liderul Sindicatului Victoria Oltchim, Corneliu Cernev, este multumit ca investitorii se arata interesati de combinat.
Mai mult, Cernev sustine ca salariatii socientatii vor fi protejati social, in sensul ca cei disponibilizati vor beneficia de indemnizatie de somaj, de un venit de completare si de plati compensatorii de 6, 12 sau 18 salarii.
De pe Platforma Chimica Rm. Valcea ar urma sa fie disponibilizati 600 de salariati si 300 de la Divizia Bradu.
Liderul Sindicatului Victoria Oltchim, Corneliu Cernev, precizeaza ca se fac deja listele cu salariatii care doresc sa primeasca preavize saptamana viitoare. Iar doritori sunt multi tinand cont de beneficii, sustine Cernev.

Nu credeti, dati click si urmariti videoclipul: http://www.valcea1.ro/inghesuiala-la-disponibilizari/


Musafir

#22841 RIP: INITIATORII SVO, ULTIMUL DANS SI ... UMEDA "RECUNOSTINTA"!

2014-06-25 20:26

http://www.voceavalcii.ro/2014062522178/BREAKING-NEWS-Corneliu-Cernev-a-fost-dat-afara-de-la-Oltchim.html

http://www.voceavalcii.ro/media/k2/items/cache/bd431ec3791267398177d781b0ecb555_...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cel care a agitat apele sindicale la Oltchim mai bine de doi ani de zile, l-am numit aici pe Corneliu Cernev şi care a creat un sindicat paralel în cadrul combinatului a primit, în sfârşit, un binemeritat şut în fund. Acestuia i s-a desfăcut contractul de muncă în data de 25 iunie a.c. pe motiv că a fost găsit dormind de administratorul special, Bogdan Stănescu.

De câteva săptămâni, administratorul special Bogdan Stănescu i-a declarat război liderului Sindicatului Victoria, Corneliu Cernev, pe care-l acuză de trădare, de sabotarea combinatului prin aruncarea de zvonuri mincinoase „pe piaţă". Întreg conflictul a pornit se pare de când Stănescu l-a prins pe Cernev dormind în post. Atunci, administratorul special nu a mai rezistat şi a scos la iveală toate informaţiile pe care le are despre sindicalistul de la Victoria. Printre cele dezvăluite de administrator se numără faptul că Cernev a complotat şi a propus să fie destituiţi mai mulţi angajaţi ce făceau parte din alte sindicate şi erau consideraţi „oamenii lui Roibu".

=======================================================================================

ALELUIAAAAAAA..........

LA CAPATAIUL LUI VIN CATEII :

Salvati OLTCHIM si ARPECHIM! / #20585 INITIATORII SVO, ULTIMUL DANS SI ... UMEDA "RECUNOSTINTA"!

2014-05-10 13:39

 

#20582: - AFARA CU CERNEV, ADORMITUL DIN OLTCHIM! DEMITETI-L PE CERNEV PT. CA

 

DOARME IN TIMPUL SERVICIULUI!


#22835 RIP: INITIATORII SVO, ULTIMUL DANS SI ... UMEDA "RECUNOSTINTA"!

2014-06-25 20:15

 


Musafir

#22843

2014-06-26 04:52

BAI DAR CE LE MAI CUNOSTI TU PE TOATE AUTORULE CARE ESTI

Musafir

#22844

2014-06-26 05:36

http://www.economica.net/piperea-din-august-va-exista-un-plan-de-reorganizare-la-oltchim_82305.html

Piperea:Referitor la banii pe care îi solicită disponibilizaţii de la Oltchim, avocatul Piperea spune că 'în secunda în care vor fi 9 milioane de euro în conturile societăţii, eventual din vânzarea Oltchim SPV, vor fi plătite sumele disponibilizaţilor'.

"'Dacă disponibilizaţii ar cere falimentul Oltchim, ar fi o acţiune complet greşită deoarece falimentul înseamnă cel puţin un an jumătate până când se obţin nişte bani din vânzări şi, de asemeni, lichidarea nu se ştie cât ar dura. Dar ar trebui pus în balanţă, a aştepta 6-7 luni de zile până la privatizarea combinatului sau a aştepta doi ani de zile pentru lichidare, cu riscul de a intra în concurs cu creditorii. Şi ar trebui să ştie toată lumea că dacă se va ajunge la faliment, Piperea nu va fi lichidator. Dacă se va ajunge la faliment, în secunda următoare eu am plecat', a mai spus Piperea.

PAI FRATELE MEU PIPEREA SA NE FIE CLAR,ASTA PUTEAI SA O SPUI INAINTE SA DAI LUMEA AFARA,DADEAI LUMEA AFARA CUM ZICI IN SECUNDA IN CARE AVEAI BANI DE COMPENSATORII .NU VII ACU SI NE SPUI ASTA ,LA UN AN DE ZILE.

http://adevarul.ro/locale/ramnicu-valcea/avocatul-gheorghe-piperea-nu-garanta-oltchim-privatiza-data-12-decembrie-1_53a194590d133766a8afcf7f/index.html

Piperea:Administratorul judiciar al Oltchim a ţinut să precizeze, în faţa mai multor persoane concediate anul trecut de la combinat, că nu poate oferi garanţii nici măcar în ceea ce priveşte plata salariilor compensatorii, în cazul în care societatea se privatizează. „Nu le pot garanta acestor oameni că-şi vor primi banii după 12 decembrie."




JUDECATI SI VOI,DUPA MINTEA LOR ANUL ASTA DISPONIBILIZATII NU VOR VEDEA NICI UN BAN DIN COMPENSATORII.SCRIE MAI SUS CLAR SI CONCIS.CE ESTE DE FACUT?

TINETI MINTE,NE-O SPUN IN FATA:

ANUL ASTA NU SE DAU SALARIILE COMPENSATORII(scrie destul de clar mai sus)

DECIDETI VOI CAND II VOM LUA DE GULER!


Musafir

#22845 Se sparge buba la Oltchim! Când intră DNA-ul să deşire tot complotul guvernamental de distrugere a

2014-06-26 06:06

Se sparge buba la Oltchim! Când intră DNA-ul să deşire tot complotul guvernamental de distrugere a Combinatului vâlcean ? Cernev a fost dat afară - Liderul Vâncea ne-a confirmat ştirea

http://www.viatavalcii.ro/index.php/component/content/article/50-primul/28097-se-sparge-buba-la-oltchim-cand-intr-dna-ul-s-deire-tot-complotul-guvernamental-de-distrugere-a-combinatului-valcean--cernev-a-fost-dat-afar-liderul-vancea-ne-a-confirmat-tirea.html


http://www.viatavalcii.ro/images/2014/corneliu-cernev-26062014.jpg...


Pentru că a fost prins de conducerea Oltchim dormind în post, adică în dispeceratul unde lucrează în cadrul combinatului chimic, Corneliu Cernev, liderul Sindicatului „Victoria”, un sindicat care mai are aproximativ 100 de membri, a fost băgat în Comisia de Disciplină. „Judecarea” actelor sale disciplinare a fost făcută ieri, când s-a dat şi decizia finală. Liderului de sindicat Corneliu Cernev i s-a desfăcut contractul de muncă pentru abateri disciplinare. Informaţia ne-a fost confirmată şi de liderul Cartelului Alfa, filiala Vâlcea, Ionel Vâncea. Este posibil ca liderul de sindicat Corneliu Cernev să conteste decizia conducerii societăţii Oltchim în instanţă. Mihaela Borcan


Musafir

#22846

2014-06-26 06:26

CERNEV NU A FOST DAT AFARA
SI DACA SE FAC PRESIUNI DIN ASTEA DE CATRE CONDUCERE PT A DA AFARA UN LIDER DE SINDICAT E NASOL,PROBABIL E NECESAR SA INTERVINA DNA-UL
CE SA MAI ASTEPTAM NOI SA SE REZOLVE CEVA CAND NE UITAM IN GURA UNUI RETARDAT CA VANCEA
HALAL NATIUNE

Musafir

#22847 Corneliu Cernev, dat afară de la Oltchim

2014-06-26 06:36

http://www.realitateavalceana.ro/corneliu-cernev-dat-afara-de-la-oltchim/

Cine sapă groapa altuia cade singur în ea! Așa s-a întâmplat și în cazul liderului Sindicatului Victoria de la Oltchim, Corneliu Cernev, care a fost dat afară.Desfacerea contractului de muncă, spun surse neoficiale, ar fi datorată faptului că Cernev a fost prins dormind în timpul serviciului?!?

Printre cele dezvăluite de administratorul Bogdan Stănescu, precizăm că Cernev ar fi complotat și a propus să fie destituiți mai mulți angajați ce făceau parte din alte sindicate și erau considerați ca fiind „oamenii lui Roibu”. Iată că, în sfârșit, încep să se limpezească lucrurile!
dreptatea

#22848 Ghioca sofer pe masina de slam

2014-06-26 06:41

Ghioca va fi pus pe masina de slam sa care la batal si sa respecte roi sa poarte exhipament complet salopeta bocanci si dai bataie spoit de var sa se tavaleasca pe sub masina sa repare la ea ca radea de colegi lui so ii facea prosti la munca cu el ca de 3 ani tot doarme la serviciu la munca cu licheaua

Musafir

#22849 Re: Ghioca sofer pe masina de slam

2014-06-26 06:47

#22848: dreptatea - Ghioca sofer pe masina de slam

Si daca e obosit de atata somn si el..., urmeaza dupa Cernev, drum bun!


Musafir

#22850 Re: Corneliu Cernev, dat afară de la Oltchim

2014-06-26 07:31

#22847: - Corneliu Cernev, dat afară de la Oltchim

A complotat el?Cu cine?De unde stie Bogdan Stanescu treburile astea?I le-a spus Talpasanu?Nu cumva Talpasanu a dat oamenii aia afara care vroiau sa-l arunce pe geam si a dat vina pe Cernev?A facut Cernev disponibilizari?Despre care oameni ai lui Roibu se vorbeste?Popescu al cui om este?Dar Stanescu?Ce inseamna "oamenii lui Roibu"?Puteti lamuri?