Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-08 08:55


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-08 09:07


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-08 09:36



Musafir

#21754 Certificatele verzi, plătite dublu de către români

2014-06-08 10:31

http://www.money.ro/certificatele-verzi--platite-dublu-de-catre-romani_1258820.html

 

http://mediam.greenlab.ro//image/201406/w460/piperea_70001900.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Avocatul Gheorghe Piperea a publicat pe pagina sa de facebook un comentariu legat de introducerea ilegală în facturile românilor a unui cost dublat al certificatelor verzi. El consideră că românii au fost astfel furați cu acceptul autorităților. Redăm integral comentariul avocatului.

Presedintele ANRE a declarat ieri ca toate cele 8 companii de distributie a energiei electrice care activeaza in Romania au introdus ilegal in factura costul dublat al certificatelor verzi si ca in comisia de reglementare (un fel de board al ANRE) s-a decis ca 4,7% din valoarea acestor facturi sa fie eliminata treptat din factura.



Mie mi se pare de domeniul evidentei ca aceste sume facturate ilegal din 2012 sunt plati nedatorate, care ar trebui restituite consumatorilor, atit casnici, cit si industriali, imediat, cu orice risc. Furtul e furt si atit. Iar cei care il acopera sunt complici sau tainuitori.



Ceea ce mi-a atras insa atentia in mod deosebit este o alta afirmatie a presedintelui ANRE : cica doi-trei dintre cei 8 distribuitori de energie electrica au cerut ca sumele respective sa fie eliminate din facturi in mod treptat, intrucit o eliminare imediata a acestor sume ar duce la insolventa.



Iata inca unii care sunt prea mari pentru a fi lasati sa falimenteze.



Hai sa vedeti cam cum sta treaba cu astia care nu pot fi lasati sa falimenteze.

Avem un individ, sa zicem, un hot de pantofi. Este prins in fapt, dar individul cere autoritatilor sa il lase sa poarte in continuare pantofii furati pentru ca afara e ger si, in lipsa acelor pantofi furati, i-ar degera picioarele, sireacul. Autoritatile, miloase din fire, il gratifica pe hot cu un raspuns caldicel, permitindu-i sa restituie in transe pantofii. Victima poate sa mai astepte.



Si avem un numar de 8 corporatii din domeniul distributiei energiei electrice care recunosc ca au cam furat la factura, dar cer sa li se permita sa repare greseala treptat, ca sa nu cumva sa dea faliment. Daca nu intervenea sfinta spaga, nu aflam de aceasta tarasenie, pentru ca ANRE, autoritate a Statului roman care ar cam trebui sa ne protejeze pe noi, i-a protejat pe proprietarii si managerii celor 8 corporatii.



Va reamintiti, desigur, ca avem pe piata si 2-3 banci recidiviste la clauze abuzive care sustin ca, daca ar fi obligate de autoritati sa restituie banii incasati ilegal din aplicarea clauzelor abuzive, ar avea pierderi si ar risca falimentul. Motiv pentru care nu doar ca autoritatile le-au sarit in ajutor cu mic cu mare, dar au si modificat legile in parlament, astfel incit furtul sa fie uitat/amnistiat. Bine macar ca, in aceste cazuri, sistemul judiciar le-a dat overlorzilor sistemului o lectie severa, eliminind din contracte clauzele abuzive si dispunind restituirea catre consumatori a platilor nedatorate.



V-ati prins acum cam cum sta treaba cu too big to let fail / too big to go to jail?



PS 1 Ma intreb cit de mari sunt aceste costuri umflate ilegal in cazul consumatorilor industriali de energie electrica, spre exemplu, in cazul Oltchim.



PS 2 Avind in vedere aceste cazuri, precum si faptul ca sistemul national de transport al energei electrice este in proprietatea publica a Statului roman, ma intreb de ce trebuia privatizata aceasta distributie a energiei electrice. Ca sa se fure mai sofisticat? Ca, la mine la tara, unde la fiecare zapada de 3 cm sau la fiecare furtuna de vara se opreste curentul mai rau ca pe vremea lui Ceausescu, eu nu vad nicio imbunatatire a alimentarii cu curent…



PS 3 Mersi DNA ca ne-ai luminat. Desigur ca urmeaza a se extinde urmarirea penala si la aceste corporatii. Pozitia de institutie de incredere a sistemului judiciar pe care DNA o are in rapoartele MCV este din ce in ce mai realista. Sa vedem, insa, daca madame Viviane Reding isi va mentine aprecierea la adresa DNA sau va schimba macazul cind va vedea ca sunt atacate interesele overlorzilor. A, nu stiati ca cei 8 mari distribuitori sunt overlorzi ai sistemului in Europa?

IPU atunci i-am condamnat pe toti la moarte

#21755

2014-06-08 10:50

Nu realizati nici acum ca acest Piperea este o sluga a actualilor guvernanti de rahat,(40 de mii de euro si 4% pe luna din ce vand din productia Oltchimului) acum sifoneaza bani ptr. ei, ca doar modificarile din legii nu puteau sa le faca cu de la sine putere(nu are chiar atat de multa putere) si el si Vulpescu sant doar niste pioni care trebuie sa-si faca treaba,iar pacaliciul vesel de prim-ministru spune la TV ca Oltchimul nu mai are pierderi si este pe profit si v-a fi scos la privatizare pe 6 iunie si dupa  3 zile se amana privatizare cu 6 luni(ce caricatura de sef de guvern), cata dezimformare si minciuna este acum in aceasta guvernare, putini oameni stiu adevarul, iar restul cred ce se spune la televizor ca doar "graieste " un prim-ministru .


Musafir

#21756 Re: Certificatele verzi, plătite dublu de către români

2014-06-08 11:24

#21754: - Certificatele verzi, plătite dublu de către români

Dl. Piperea, parca iesiti din tipare si acum recunoasteti ceea ce ati negat fata de conducerea Roibu in ce priveste cheltuielile...!!!!!!! Cum se face ca acum intelegeti si va simtiti agresat de cei care ofera electricitate????  Va dati singur seama de ce idiotenii ati facut si sustinut pana azi, cand observati ce dezastru si prejudiciu a adus combinatului chimic Oltchim, furnizorul de electricitate.


Musafir

#21757 Oltchim: Un MILIARD DE LEI pierdere în 2013

2014-06-08 13:03

http://www.evz.ro/oltchim-un-miliard-de-lei-pierdere-in-2013.html

 

http://www.evz.ro/image-original-605-388/cache/2014-06/oltchim-465x390.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Combinatul chimic de la Vâlcea, aflat acum în insolvență, și pe care statul încearcă să îl vândă, a înregistrat în 2013 pierderi de 945 de milioane de lei, potrivit datelor publicate de Ministerul de Finanțe.

În 2012, combinatul a raportat pierderi de 569 de milioane de lei, deci cu aproximativ 400 de milioane de lei mai puțin decât în 2013. Oltchim avea la finele anului trecut datorii totale de 3,6 miliarde de lei și 2.744 de angajați.

Vineri a avut loc cea de-a patra încercare de vânzare a combinatului de la Vâlcea din acest an, însă nicio companie nu s-a arătat interesată.


Musafir

#21758 Chinezii vor să cumpere Oltchim şi să facă autostrada Craiova - Piteşti şi calea ferată Bucureşti -

2014-06-08 13:04

Chinezii vor să cumpere Oltchim şi să facă autostrada Craiova - Piteşti şi calea ferată Bucureşti - Constanţa

http://www.mediafax.ro/economic/chinezii-vor-sa-cumpere-oltchim-si-sa-faca-autostrada-craiova-pitesti-si-calea-ferata-bucuresti-constanta-12720284

Chinezii sunt interesaţi de modernizarea şi extinderea termocentralei Rovinari, dezvoltarea unităţilor 3 şi 4 de la Centrala Nucleară Cernavodă, privatizarea Oltchim, realizarea tronsonului de autostradă Craiova - Piteşti şi constructia căii ferate de mare viteză Bucureşti - Constanţa, potrivit Ministerului Economiei.

Potrivit unui comunicat transmis MEDIAFAX de către Ministerul Economiei, companiile chineze sunt interesate de modernizarea şi extinderea capacităţilor de producţie la termocentrala Rovinari, dezvoltarea Unităţilor 3 şi 4 de la Centrala Nucleară Cernavodă, privatizarea combinatului petrochimic Oltchim, realizarea centralei hidroelectrice cu acumulare prin pompaj de la Tarniţa, realizarea tronsonului de autostradă Craiova - Piteşti şi construcţia tronsonului feroviar de mare viteză Bucureşti - Constanţa.

"Potenţialul de investiţii al companiilor chineze este extrem de important, mai ales în contextul globalizării. România are proiecte în domenii cheie - energie, transport, IT, agricultură. Statul chinez a alocat o linie de credit de 10 miliarde de dolari pentru realizarea de proiecte în ţările Europei Centrale şi de Est, iar proiectele României sunt viabile şi pot obţine finanţarea necesară implementarii", a declarat într-un comunicat ministrul Constantin Niţă.

Ministrul Economiei, Constantin Niţă, s-a întâlnit sâmbătă cu ministrul Comerţului din China, Gao Hucheng, în cadrul unei vizite oficiale la Ningbo, în perioada 6–9 iunie, cu ocazia conferinţei ministeriale a miniştrilor Economiei şi Comerţului din China şi ţările Europei Centrale şi de Est.

S-a discutat astfel despre cooperarea României cu Republica Populară Chineză, despre dezvoltarea de parcuri industriale şi despre accesul pe piaţa chineză a produselor româneşti, în special a celor de origine animală.

Schimburile comerciale bilaterale dintre România şi China au totalizat 3,28 miliarde de dolari în anul 2013, potrivit Ministerului Economiei. În primele trei luni ale acestui an, schimburile comerciale au fost de 931 milioanede dolari, în creştere cu 23,5% faţă de perioada similară a anului precedent.

Musafir

#21759 Niţă a discutat cu reprezentanţii Chinei despre privatizarea Oltchim BURSA 08.06.2014

2014-06-08 13:32

http://www.bursa.ro/companii-afaceri/ministerul-economiei-nita-a-discutat-cu-reprezentantii-chinei-despre-privatizarea-oltchim-239199&articol=239199.html

Ministrul Economiei Constantin Niţă şi Ministrul Comerţului din China, Gao Hucheng au discutat despre modernizarea şi extinderea capacităţilor de producţie la termocentrala Rovinari, dezvoltarea Unităţilor 3 şi 4 de la Centrala Nucleară Cernavodă, privatizarea combinatului petrochimic Oltchim, realizarea centralei hidroelectrice cu acumulare prin pompaj de la Tarniţa - Lăpuşteşti, realizarea tronsonului de autostradă Craiova - Piteşti şi construcţia tronsonului feroviar de mare viteză Bucureşti - Constanţa, potrivit unui comunicat remis redacţiei.
Niţă, s-a întâlnit ieri cu Ministrul Comerţului din China. Întrevederea a avut loc în cadrul vizitei oficiale efectuate de Ministrul Economiei la Ningbo, în perioada 6-9 iunie, cu ocazia Conferinței ministeriale a miniștrilor economiei și comerțului din China și țările Europei Centrale și de Est.
Agenda discuţiilor a mai inclus: cooperarea României cu Republica Populară Chineză, atât în plan bilateral cât şi în contextul mai larg al apartenenţei ţării noastre la zona Europei Centrale de Est şi la Uniunea Europeană; dezvoltarea de parcuri industriale şi accesul pe piaţa chineză a produselor românești, în special a celor de origine animală.
Niţă: "Este esenţial să continuăm şi să menţinem la un nivel ridicat dialogul bilateral dintre România şi China, dialog care a fost marcat de două evenimente importante anul trecut -întâlnirile la nivelul şefilor de guvern român şi chinez de la Beijing (iulie 2013) şi Bucureşti (noiembrie 2013). Aniversăm 65 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre România şi China, respectiv 10 ani de la semnarea parteneriatului strategic amplu de cooperare dintre România şi R. P. Chineză. Toate aceste elemente sunt reflectate de nivelul schimburilor comerciale bilaterale care au totalizat 3,28 miliarde dolari în anul 2013. În primele trei luni ale acestui an, schimburile comerciale au fost de 931 milioane dolari, în creştere cu 23,5% faţă de perioada similară a anului precedent. Cu siguranţă există încă potenţial de creştere, iar produsele companiilor româneşti îşi pot găsi locul pe această piaţă ofertantă a Chinei".
În ceea ce priveşte dezvoltarea parcurilor industriale, cele două părţi au agreat asupra necesităţii identificării celei mai bune soluţii din punct de vedere al domeniilor şi locaţiilor care pot fi integrate în proiect, potrivit comunicării. O delegaţie de experţi chinezi urmează să efectueze o vizită de documentare în România.
"Potenţialul de investiţii al companiilor chineze este extrem de important, mai ales în contextul globalizării. Bunele relaţii politice confirmate în ultimii doi ani pot fi valorificate la nivelul schimburilor comerciale şi dezvoltării de proiecte majore de infrastructură. România are proiecte în domenii cheie - energie, transport, IT, agricultură. Prin dezvoltarea acestora vom avea efecte pozitive la nivel economic şi social - revigorarea industriei, crearea de noi locuri de muncă. Statul chinez a alocat o linie de credit de 10 miliarde dolari pentru realizarea de proiecte în ţările Europei Centrale şi de Est, iar proiectele României sunt viabile şi pot obţine finanţarea necesară implementării", a adăugat Ministrul Economiei.

Musafir

#21760 Re:

2014-06-08 15:40

#21752: -

Tu esti prost pentru ca asa te-ai nascut tu si nu vei ajunge niciodata la un nivel superior , oricat ai incerca.

Un singur lucru vreau sa-ti spun.

Unde am cules eu lemne , tu nici surcele nu poti sa aduni si probabil de aici intervine si invidia.

Sa te frec prin gurita pe tine si pe mamitica ta.


Musafir

#21761 Oltchim: Un MILIARD DE LEI pierdere în 2013.

2014-06-08 17:41

#21697: - HAI MOS CILEA, CU TOTII IN COR: "MULTUMIM DIN INIMA PARTIDULUI" CONDUCATOR!

Oltchim: Un MILIARD DE LEI pierdere în 2013

Autor: Raluca Florescu | duminică, 08 iunie 2014 | 1 Comentarii | 71 Vizualizari

http://www.evz.ro/image-original-605-388/cache/2014-06/oltchim-465x390.jpg...

Combinatul chimic de la Vâlcea, aflat acum în insolvență, și pe care statul încearcă să îl vândă, a înregistrat în 2013 PIERDERI DE 945 DE MILIOANE DE LEI ("CCA. 211 MILIOANE DE EURO), potrivit datelor publicate de Ministerul de Finanțe.

În 2012, combinatul a raportat pierderi de 569 de milioane de lei, deci cu aproximativ 400 de milioane de lei mai puțin decât în 2013. Oltchim avea la finele anului trecut datorii totale de 3,6 miliarde de lei și 2.744 de angajați.

Vineri a avut loc cea de-a patra încercare de vânzare a combinatului de la Vâlcea din acest an, însă nicio companie nu s-a arătat interesată.

http://www.evz.ro/oltchim-un-miliard-de-lei-pierdere-in-2013.html

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-08 17:51



Musafir

#21763 Re: Re: Re: Re: Re: SA VEDEM CE INSEAMNA OLTCHIMUL IN INSOLVENTA ... OLTCHIMUL LUI PIPEREA!

2014-06-08 17:53

#21602: - Re: Re: Re: Re: SA VEDEM CE INSEAMNA OLTCHIMUL IN INSOLVENTA ... OLTCHIMUL LUI PIPEREA!

SA VEDEM CE INSEAMNA OLTCHIMUL IN INSOLVENTA ... OLTCHIMUL LUI PIPEREA!

2014-05-05 21:05

#20390: - SA VEDEM CE INSEAMNA OLTCHIMUL IN INSOLVENTA ... OLTCHIMUL LUI PIPEREA!

JAF LA OLTCHIM:
- DATORII DE 220 MILIOANE DE EURO ACUMULATE IN PRIMUL AN DE LA REVOLUTIA USL DIN OLTCHIM (inceputa si pastorita in primele luni de M. BALAN & CLANUL COCLETILOR, CLANUL SPIRESTILOR & CLANUL CERNEVISTILOR);
- salarii restante de 3 luni si jumatate (sapte chenzine);
- cca. 1.000 de salariati ilegal DISPONIBILIZATI (pe liste initiate si intocmite de clanul CERNEVISTILOR & clanul SPIRESTILOR si clanul ADMININISTRATORILOR JUDICIARI);

- salarii compensatorii + avansul lunii ianuarie 2013 + CO / 2013 - neplatite disponibilizatiilor.

Hai sa lamurim si problema datoriilor Oltchim. Si cel mai bine este sa vorbim cu situatiile (este vorba despre acte oficiale publicate pe site-ul Oltchim) pe "masa".

Se vede in mod clar ca datoriile Oltchim sunt urmatoarele:
- la 30.09.2012 - 2.656.632.919 lei (adica - 603.780.209 EURO - la un curs EURO / lei = 4,40 lei) - datorie acumulata in 23 de ani de cand la conducerea Oltchim s-a instalat Domnul Constantin Roibu;
- la 30.09.2013 - 3.621.887.288 lei (adica - 823.156.202 EURO - la un curs EURO / lei = 4,40 lei).

Daca facem un mic calcul, vedem ca intr-un an de zile (de management Balan, Talpasanu, Spiru & co., management sustinut si promovat de Cernev), de la 30.09.2012 la 30.09.2013, s-au acumulat datorii de 219.375.993 euro (adica, 220 MILIOANE DE EURO).

http://i.imgur.com/j9lCoT4.png?1?8843...

http://i.imgur.com/4zfnoqY.png?1?5751...


Musafir

#21764 Re: Re: Re: Re: Re: SA VEDEM CE INSEAMNA OLTCHIMUL IN INSOLVENTA ... OLTCHIMUL LUI PIPEREA!

2014-06-08 17:54

#21603: - Re: Re: Re: Re: SA VEDEM CE INSEAMNA OLTCHIMUL IN INSOLVENTA ... OLTCHIMUL LUI PIPEREA!

ATENTIE! CE SPUNE PKF FINCOTA - AUDITORUL INDEPENDENT ANGAJAT DE PIPEREA:
- "La data aprobării situaţiilor financiare consolidate, SC Oltchim SA nu avea un plan de reorganizare care să indice măsuri de redresare"
- adica, Piperea nu are pana acum, la un an si patru luni de la intrarea OLTCHIM in insolventa si preluarea acestuia in "administrare judiciara" de catre ROMINSOLV & BDO, un PLAN DE REORGANIZARE A OLTCHIM;

- "Situaţia indică existenţa unei incertitudini semnificative care ar putea pune la îndoială capacitatea SC Oltchim SA de a-şi continua activitatea" - adica, FALIMENT scrie pe OLTCHIM;
-"La data de 31 decembrie 2013, Grupul a inregistrat capitaluri proprii negative în sumă de 2,29 miliarde de lei, o pierdere contabilă aferentă exerciţiului în sumă de 947,6 milioane de lei (cca. 211 MILIOANE de EURO).

Si sa vedem documentele (RAPORTUL transmis catre BURSA DE VALORI BUCURESTI):

http://i.imgur.com/WmhzyaU.png?1?2467...

http://i.imgur.com/6wDf1tr.png?1...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://i.imgur.com/UyDKhmg.png?1?2387...


Musafir

#21766 Chinezii vor Oltchim şi vor să facă autostrada Craiova-Piteşti şi calea ferată Bucureşti-Constanţa

2014-06-08 18:35

http://www.realitatea.net/chinezii-vor-sa-cumpere-oltchim-si-sa-faca-autostrada-craiova-pitesti_1457500.html

Chinezii vor Oltchim şi vor să facă autostrada Craiova-Piteşti şi calea ferată Bucureşti-Constanţa

Chinezii sunt interesaţi de modernizarea şi extinderea termocentralei Rovinari, dezvoltarea unităţilor 3 şi 4 de la Centrala Nucleară Cernavodă, privatizarea Oltchim, realizarea tronsonului de autostradă Craiova - Piteşti şi constructia căii ferate de mare viteză Bucureşti - Constanţa, potrivit Ministerului Economiei, informează Mediafax.

http://media.realitatea.ro/multimedia/image/201405/w728/autostrada_00427100.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Potrivit unui comunicat transmis MEDIAFAX de către Ministerul Economiei, companiile chineze sunt interesate de modernizarea şi extinderea capacităţilor de producţie la termocentrala Rovinari, dezvoltarea Unităţilor 3 şi 4 de la Centrala Nucleară Cernavodă, privatizarea combinatului petrochimic Oltchim, realizarea centralei hidroelectrice cu acumulare prin pompaj de la Tarniţa, realizarea tronsonului de autostradă Craiova - Piteşti şi construcţia tronsonului feroviar de mare viteză Bucureşti - Constanţa.

"Potenţialul de investiţii al companiilor chineze este extrem de important, mai ales în contextul globalizării. România are proiecte în domenii cheie - energie, transport, IT, agricultură. Statul chinez a alocat o linie de credit de 10 miliarde de dolari pentru realizarea de proiecte în ţările Europei Centrale şi de Est, iar proiectele României sunt viabile şi pot obţine finanţarea necesară implementarii", a declarat într-un comunicat ministrul Constantin Niţă.

Ministrul Economiei, Constantin Niţă, s-a întâlnit sâmbătă cu ministrul Comerţului din China, Gao Hucheng, în cadrul unei vizite oficiale la Ningbo, în perioada 6–9 iunie, cu ocazia conferinţei ministeriale a miniştrilor Economiei şi Comerţului din China şi ţările Europei Centrale şi de Est.

S-a discutat astfel despre cooperarea României cu Republica Populară Chineză, despre dezvoltarea de parcuri industriale şi despre accesul pe piaţa chineză a produselor româneşti, în special a celor de origine animală.

Schimburile comerciale bilaterale dintre România şi China au totalizat 3,28 miliarde de dolari în anul 2013, potrivit Ministerului Economiei. În primele trei luni ale acestui an, schimburile comerciale au fost de 931 milioanede dolari, în creştere cu 23,5% faţă de perioada similară a anului precedent.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/chinezii-vor-sa-cumpere-oltchim-si-sa-faca-autostrada-craiova-pitesti_1457500.html#ixzz344f95Kr1
Follow us: @realitatea on Twitter


Musafir

#21767 Re: Re: Re: Re: DEMISIA LIDERILOR DE SINDICAT,DEMISIA CONDUCERII OLTCHIM & ARPECHIM

2014-06-08 18:38

#21743: - Re: Re: Re: DEMISIA LIDERILOR DE SINDICAT,DEMISIA CONDUCERII OLTCHIM & ARPECHIM

DEMISIA LIDERILOR DE SINDICAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DEMISIA CONDUCERII  OLTCHIM & ARPECHIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.oltchim.ro/index.php?name=despre-noi/conducerea-societatii

Conducerea societatii


Consortiul alcatuit din
ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan

Administrator Judiciar

 

Stanescu Nicolae Bogdan Codrut       =>  Administrator Special


Avram Danut-Victor                            =>  Director General Adjunct


Talpasanu Mihail                               =>  Director Directia Productie


Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand    =>  Director Directia Comerciala


Smeu Alin-Ion                                   => Director Directia Economica


Munteanu Dana Maria                      => Director Directia Resurse Umane


Pirvu Marius                                     => Director Directia Petrochimica Bradu


Ultima actualizare 09 aprilie 2014

http://i1276.photobucket.com/albums/y462/staffpicks/Animated_GIFs/tumblr_myan6bE...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

 

http://magictictac.ro/templates/themza_j15_21/images/logo1.png...

 

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

 

http://i.imgur.com/FMRfNgt.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu

CIND NOI MARSALUIAM DE LA OLTCHIM LA PREFECTURA PRIN GER SI VISCOL, ASTA SE CINSTEA SI CHEFUIA  CA ERA UNS DOMN MARE SI DIRECTORI LA OLTCHIM EL SI NEVASTA-SA FUGIND CU MASINILE OLTCHIM !!!!!!

POSTAREA II APARTINE SI NE CONFIRMA CAT DE INDOLENT ERA EL SI NEVASTA-SA PUSI POLITC  CAND ERA BALAN de la CET!!!! TOT CE SCRIE JOS E CREATIA LUI PE FACEBOOK

 

https://www.facebook.com/armandspiru?fref=ts

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu
December 27, 2012
Bun ii vinu sus pe munte !

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu shared a link.

December 27, 2012 near Ramnicu Valcea
Apar chiar si eu aici :)

http://stirileprotv.ro/stiri/travel/domeniul-de-schi-transalpina-locul-care-ar-putea-sa-rivalizeze-cu-

statiunile-din-elvetia-si-austria.html

 

 

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/p480x480/526022_526034174...

http://i.imgur.com/ZDqTEdI.jpg...

 


Musafir

#21768 Re:

2014-06-08 18:39

#21655: - Acu' domnii conducatori ai Oltchimului sa vedem daca va tin izmenele la protestele care vor veni dupa Rusalii(de marti)ca pe noi nu ne mai tin curelele.

PENTRU DISPONIBILIZAȚII SI SALARIATII DE LA OLTCHIM:
STITI CEVA DESPRE INTALNIREA DE LA OLTCHIM DIN DATA DE 10 IUNIE 2014.
ESTE CEVA ORGANIZAT IN ACEST SENS? LA CE ORA?


Musafir

#21769 Re: Re:

2014-06-08 18:41

#21674: - Re:

 

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...


http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/gun3.gif...

IPU atunci i-am condamnat pe toti la moarte

#21770

2014-06-08 18:43

Ba chiar santem o natie de tampiti, credeti tot ce zic niste politicieni tampiti gen Nita, un habarnist care si asta minte si dezinformeaza,"vin chinezi si investesc la Cernavoda",o tampenie si o minciuna ordinara,la Cernavoda este tehnologie CANDU(China nu poseda acest patent) ,adica fara uraniu imbogatit(si o sa avem doua reactoare fara uraniu imbogatit si doua cu uraniu imbogatit,o tampenie mai mare decat casa),este o tehnologie total diferita de ce au chinezi,este ca si cum un tampit vine si spune ca a inventat motorul care merge cu motorina si cu benzina(este ca si cum Armand Spiru ne explica ca formula hidrogenului sulfurat este alta) ,adica ce vorbim tampeni,construiesc nu stiu ce autostrada,la Socola-Orba de Mures,ca de Pitesti-Sibiu nu avem nevoie,investim in termocentrale cand toata europa investeste in energie verde si noi ne apucam ca piromani sa ardem carbune si plati ca prosti certificate verzi,ba numai bazaconi, cat de creduli si naivi deveniti,va mai dau doi lei un mic si o bere.


Musafir

#21771 Avem acelasi numar de neuroni ca babuinii

2014-06-08 18:54

http://www.ziare.com/magazin/cercetare/avem-acelasi-numar-de-neuroni-ca-babuinii-1153898

http://tb.ziareromania.ro/Avem-acelasi-numar-de-neuroni-ca-babuinii/279cf1050d51...

Pana acum se stia ca oamenii au 100 de miliarde de neuroni. In realitate, insa, dupa cum a aratat o cercetare recenta, numarul acestora este cu 14 miliarde mai mic.

Conform unui raport publicat de Nature si citat de Daily Mail, avem acelasi numar de neuroni ca babuinii. In cadrul studiului, mai multe creiere (atat de la oameni, cat si de la babuini) au fost transformate intr-o "supa", dupa care s-au numarat nucleele. A reiesit ca scorul este egal - 86 de miliarde de neuroni.

In cadrul cercetarii, au fost folosite creierele provenind de la barbati adulti, de 50, 51, 54 si 71 de ani, care isi donasera creierul in scopuri stiintifice. Niciunul dintre ei nu decedase din cauze neurologice.


Musafir

#21772 Re: Chinezii vor Oltchim şi vor să facă autostrada Craiova-Piteşti şi calea ferată Bucureşti-Constan

2014-06-08 18:57

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-08 19:08