Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-07 14:38



Musafir

#21727

2014-06-07 15:01

Semnarea unor petitii de cauze si simpatii nu ajuta la nimic...un protest (cu oameni multi si uniti)ar fi muuult mai eficient,chiar si la limita violentei,altfel astia nu se clintesc din nesimtirea lor.


Musafir

#21728 EXCLUSIV: Gata cu OLTCHIM! Combinatul se vinde la fier vechi (FOTO)

2014-06-07 16:39

http://www.voceavalcii.ro/2014060721862/EXCLUSIV-Gata-cu-OLTCHIM-Combinatul-se-vinde-la-fier-vechi-FOTO.html

http://www.voceavalcii.ro/media/k2/items/cache/03dd0bc72379e036b7440fe8cf6798b3_...

http://www.voceavalcii.ro/images/oltchim_contracte/oltchim%20contract%201.jpg...

http://www.voceavalcii.ro/images/oltchim_contracte/oltchim%20contract%201%201.jp...

http://www.voceavalcii.ro/images/oltchim_contracte/oltchim%20contract%202.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VOCEA VÂLCII vă prezintă dovezi covârşitoare că din combinatul chimic Oltchim se vinde fier vechi. După a doua încercare ratată de privatizare a combinatului chimic Oltchim, atât salariaţii, cât şi cei disponibilizaţi nu mai au nicio speranţă că ceea ce a fost odată perla chimiei româneşti nu va ajunge la fier vechi. De fapt, încet, încet din combinat dispar utilaje, ba chiar secţii întregi, iar totul se face cu girul managerilor care s-au perindat pe la conducerea societăţii după ce fostul manager Constantin Roibu a fost înlăturat.

De curând, am intrat în posesia a două contracte, din care rezultă, fără echivoc, că fostele conduceri ale combinatului din timpul mandatelor miniştrilor liberali Vosganian şi Gerea au vândut fier vechi din Oltchim.

Primul document în posesia căruia am intrat este un contract de vânzare-cumpărare din data de 14.05.2013, când director era Mihai Tălpăşanu, care avea drept obiect vânzarea, respectiv cumpărarea deşeurilor metalice şi nemetalice, adică deşeuri inox austenitic pregătit şi deşeuri inox austenitic nepregătit. Firma care urma să cumpere deşeurile este din Râmnicu Vâlcea şi se numeşte SC SILNEF MG şi este administrată de Ion Mihalcea. Contractul s-a derulat în perioada 01.05.2013 – 31.12.2013. Preţul pentru care s-a perfectat afacerea a fost de 1.680 USD/tonă deşeu pregătit, respectiv 1.500 USD deşeu nepregătit.

Surse din combinat susţin că afacerea cu fier vechi a ajuns şi la urechile administratorului judiciar Gheorghe Piperea, care a turbat când a auzit. Avocatul s-a dus şi i-a cerut sprijinul ministrului Economiei de atunci, Varujan Vosganian, care a demarat o anchetă. Din păcate, aceasta nu a mai fost finalizată niciodată pentru că Vosganian a fost schimbat, iar la cârma ministerului a ajuns un alt liberal, Andrei Gerea.

Al doilea contract de vânzare a fierului vechi apare în „epoca" Gerea, când combinatul a fost condus de un apropiat al acestuia şi anume directorul Marius Pîrvu. Perioada se suprapune primului contract deoarece este cuprinsă între 16.10.2013 şi 31.12.2013. Ceea ce este ciudat şi creează semne de întrebare este preţul, de data aceasta mult mai mic. În acest al doilea contract, unde beneficiar este o firmă din judeţul Argeş, SC LIFE TIME CHIMICAL SRL, preţul negociat este de 1.020 USD/tonă în cazul deşeurilor din inox austenitic pregătit şi de 975 USD/tonă, în cazul din inox austenitic nepregătit.

Aşteptăm explicaţii publice din partea Ministerului Economiei în privinţa celor două contracte şi poate cei care conduc acum combinatul reuşesc să ne răspundă la câteva întrebări de bun simţ:

• de ce se vinde din combinat fier vechi, dacă se trâmbiţează peste tot că se doreşte privatizarea combinatului?

• unde a dispărut secţia de apă distilată?

• ce cantităţi de fier vechi au fost vândute şi ce s-a întâmplat cu banii încasaţi din vânzare?


Musafir

#21729

2014-06-07 17:44

Asta e doar o parte,si de la Arpechim s-a vandut mult "fier vechi",chit ca se mai puteau numi si instalatii dezasamblate.Munctorii stiu asta,de unde si pesimismul general ca s-a ales praful...cei care propovaduiesc repornirea/privatizarea ori mint cu nerusinare ori traiesc in alta lume.


Musafir

#21730 Re: Re: Re: Re: Gheorghe Piperea

2014-06-07 18:02

#21726: DE LA FOTA PRIN GURITEEEEEEEEEE - Re: Re: Re: Gheorghe Piperea

are dumitru de la pitesti bani de bagat in fraieri acum asteapta momientul preielnic


Musafir

#21731

2014-06-07 18:20

Oltchim NU ARE VOIE SA VANDA FARA STAMBILA SI SEMNATURA JUDECATORULUI-SINDIC. Actele semnate ca vanzare-cumparare sunt nule si pasibile de puscarie si recuperare a pagubei de la cei  care au comis fapta. Societatea este in insolventa, numai judecatorul - sindic aproba acte de vanzare-cumparare, la cererea administratorilor, daca este cazul si face necesitatea vanzarii.

http://www.voceavalcii.ro/2014060721862/EXCLUSIV-Gata-cu-OLTCHIM-Combinatul-se-vinde-la-fier-vechi-FOTO.html

 


Musafir

#21732 Re: Re: Re: Oltchim Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective

2014-06-07 19:42


Musafir

#21733 Re: Atributiile Judecatorului Sindic

2014-06-07 19:46

#20542: - Atributiile Judecatorului Sindic

http://www.euroavocatura.ro/articole/255/Atributiile_Judecatorului_Sindic

Cadrul legal: a) Legea 85/2006 privind procedura insolventei, b) Legea 304/2004 privind organizarea judiciara, republicata, in mod aleatoriu, in sistem informatizat.

Judecatorul-sindic are un rol activ in aplicarea procedurii insolventei, detine statutul de judecator al tribunalului si este nominalizat de catre presedintele tribunalului, dintre judecatorii desemnati ca judecatori sindici. El indeplineste o functie publica, de interes general; organizeaza si conduce intreaga procedura a insolventei sub autoritatea tribunalului.
Judecatorul-sindic actioneaza in calitatea sa de magistrat, iar nu ca reprezentant al debitorului sau al creditorilor. In consecinta, actele sale sunt obligatorii atat pentru debitor, cat si pentru creditori.

Conform art. 11 din Legea 85/2006, principalele atributii ale judecatorului-sindic sunt urmatoarele:
a) pronuntarea motivata a hotararii de deschidere a procedurii si, dupa caz, de intrare in faliment atat prin procedura generala, cat si prin procedura simplificata;
b) judecarea contestatiei debitorului impotriva cererii introductive a creditorilor pentru inceperea procedurii; judecarea opozitiei creditorilor la deschiderea procedurii;
c) desemnarea motivata, prin sentinta de deschidere a procedurii, dintre practicienii in insolventa care au depus oferta de servicii in acest sens la dosarul cauzei, a administratorului judiciar provizoriu sau, dupa caz, a lichidatorului care va administra procedura pana la confirmarea ori, dupa caz, inlocuirea sa de catre adunarea creditorilor, stabilirea remuneratiei in conformitate cu criteriile stabilite prin legea de organizare a profesiei de practician in insolventa, precum si a atributiilor acestuia pentru aceasta perioada . In vederea desemnarii provizorii a administratorului judiciar, judecatorul-sindic va tine cont de toate ofertele de servicii depuse de practicieni, de cererile in acest sens depuse de creditori si, dupa caz, de debitor, daca cererea introductiva ii apartine;
d) confirmarea, prin incheiere, a administratorului judiciar sau a lichidatorului desemnat de adunarea creditorilor, confirmarea onorariului negociat cu adunarea creditorilor;
e) inlocuirea, pentru motive temeinice, prin incheiere, a administratorului judiciar sau a lichidatorului;
f) judecarea cererilor de a i se ridica debitorului dreptul de a-si mai conduce activitatea;
g) judecarea cererilor de atragere a raspunderii membrilor organelor de conducere care au contribuit la ajungerea debitorului in insolventa, potrivit art. 138, sesizarea organelor de cercetare penala in legatura cu savarsirea infractiunilor prevazute la art. 143-147;
h) judecarea actiunilor introduse de administratorul judiciar sau de lichidator pentru anularea unor acte frauduloase si a unor constituiri ori transferuri cu caracter patrimonial, anterioare deschiderii procedurii;
i) judecarea contestatiilor debitorului, ale comitetului creditorilor ori ale oricarei persoane interesate impotriva masurilor luate de administratorul judiciar sau de lichidator;
j) admiterea si confirmarea planului de reorganizare sau, dupa caz, de lichidare, dupa votarea lui de catre creditori;
k) solutionarea cererii administratorului judiciar sau a comitetului creditorilor de intrerupere a procedurii de reorganizare judiciara si de intrare in faliment;
l) solutionarea contestatiilor formulate la rapoartele administratorului judiciar sau ale lichidatorului;
m) judecarea actiunii in anularea hotararii adunarii creditorilor;
n) pronuntarea hotararii de inchidere a procedurii.

Judecatorul-sindic pronunta hotarari in indeplinirea atributiilor sale. Hotararile sale sunt definitive si executorii, art. 12 alin. 1 Legea 85/2006. Acestea pot fi atacate separate cu recurs exercitat la Curtea de Apel – instanta competenta . Termenul de recurs este de la 10 zile de la comunicarea hotararii, daca lege nu prevede altfel – art. 8 alin. 2.
Judecatorul-sindic poate fi ajutat de persoane desemnate de acesta, de ex. experti, avocati, etc. Retributiile acestora vor fi platite din patrimoniul debitorului, conform art. 10 din Legea 85/2006.


Musafir

#21734 Re: Judecatorul-sindic in procedura insolventei

2014-06-07 19:46

#20544: - Judecatorul-sindic in procedura insolventei

http://e-juridic.manager.ro/articole/judecatorul-sindic-in-procedura-insolventei-3104.html

Judecatorul-sindic in procedura insolventei

Repartizarea cauzelor avand ca obiect procedura insolventei, prevazuta de Legea nr. 85 din 2006, judecatorilor desemnati ca judecatori-sindici se realizeaza potrivit art. 53 din Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciara, republicata, in mod aleatoriu, in sistem informatizat.

La propunerea administratorului judiciar sau lichidatorului, judecatorul sindic va putea desemna, prin incheiere, persoane de specialitate, stabilindu-le si remuneratia. Plata remuneratiei se va face din averea debitorului sau. Principalele atributii ale judecatorului-sindic, in cadrul legii, sunt:
a. pronuntarea motivata a hotararii de deschidere a procedurii si, dupa caz, de intrare in faliment atat prin procedura generala, cat si prin procedura simplificata;
b. judecarea contestatiei debitorului impotriva cererii introductive a creditorilor pentru inceperea procedurii; judecarea opozitiei creditorilor la deschiderea procedurii;
c. desemnarea motivata, prin sentinta de deschidere a procedurii, dintre practicienii in insolventa care au depus oferta de servicii in acest sens la dosarul cauzei, a administratorului judiciar provizoriu sau, dupa caz, a lichidatorului care va administra procedura pana la confirmarea ori, dupa caz, inlocuirea sa de catre adunarea creditorilor sau creditorul care detine cel putin 50% din valoarea creantelor, fixarea remuneratiei in conformitate cu criteriile stabilite de legea de organizare a activitatii practicienilor in insolventa, precum si a atributiilor acestuia pentru aceasta perioada. In vederea desemnarii administratorului judiciar provizoriu sau a lichidatorului provizoriu, judecatorul va avea in vedere cererea depusa in acest sens de creditorul care a solicitat deschiderea procedurii sau de debitor, daca cererea introductiva ii apartine. In situatia in care cel care a introdus cererea de deschidere a procedurii nu solicita numirea unui administrator judiciar sau lichidator, numirea se va face de catre judecatorul sindic din randul practicienilor care au depus oferte in dosarul cauzei;
d. confirmarea, prin incheiere, a administratorului judiciar sau a lichidatorului desemnat de adunarea creditorilor sau de creditorul care detine cel putin 50% din valoarea creantelor, confirmarea onorariului negociat. Daca nu exista contestatii impotriva hotararii adunarii creditorilor sau a deciziei creditorului care detine cel putin 50% din valoarea creantelor, confirmarea se va face in camera de consiliu, fara citarea partilor, dupa depunerea procesului-verbal al adunarii creditorilor;
e. inlocuirea, pentru motive temeinice, prin incheiere, a administratorului judiciar sau a lichidatorului;
f. judecarea cererilor de a i se ridica debitorului dreptul de a-si mai conduce activitatea;
g. judecarea cererilor de atragere a raspunderii membrilor organelor de conducere care au contribuit la ajungerea debitorului in insolventa, potrivit art. 138, sesizarea organelor de cercetare penala in legatura cu savarsirea infractiunilor prevazute la art. 143 - 147;
h. judecarea actiunilor introduse de administratorul judiciar sau de lichidator pentru anularea unor acte frauduloase si a unor constituiri ori transferuri cu caracter patrimonial, anterioare deschiderii procedurii;
i. judecarea contestatiilor debitorului, ale comitetului creditorilor ori ale oricarei persoane interesate impotriva masurilor luate de administratorul judiciar sau de lichidator;
j. admiterea si confirmarea planului de reorganizare sau, dupa caz, de lichidare, dupa votarea lui de catre creditori;
k. solutionarea cererii administratorului judiciar sau a comitetului creditorilor de intrerupere a procedurii de reorganizare judiciara si de intrare in faliment;
l. solutionarea contestatiilor formulate la rapoartele administratorului judiciar sau ale lichidatorului;
m. judecarea actiunii in anularea hotararii adunarii creditorilor;
n. pronuntarea hotararii de inchidere a procedurii.

Atributiile judecatorului-sindic sunt limitate la controlul judecatoresc al activitatii administratorului judiciar si/sau al lichidatorului si la procesele si cererile de natura judiciara aferente procedurii insolventei. Atributiile manageriale apartin administratorului judiciar ori lichidatorului sau, in mod exceptional, debitorului, daca acestuia nu i s-a ridicat dreptul de a-si administra averea. Deciziile manageriale pot fi controlate sub aspectul oportunitatii de catre creditori, prin organele acestora.

Hotararile judecatorului-sindic sunt definitive si executorii. Ele pot fi atacate separat cu recurs. Dispozitiile art. 24 alin. 1 din Codul de procedura civila privind incompatibilitatea nu sunt aplicabile judecatorului-sindic judecatorului-sindic care pronunta succesiv hotarari in acelasi dosar, cu exceptia situatiei rejudecarii, dupa casarea hotararii in recurs.


Musafir

#21735 Re:

2014-06-07 19:46

#20545: -

judecatorul sindic => comunică sec, tranşant, Legea nr. 85/2006 instituie o obligaţie de a pune la dispoziţia administratorului judiciar sau, după caz, a lichidatorului toate informaţiile cerute de acesta, precum şi toate informaţiile apreciate ca necesare cu privire la activitatea şi averea sa, precum şi lista cuprinzând plăţile şi transferurile patrimoniale făcute de el în cele 120 de zile anterioare deschiderii procedurii, sub sancţiunea prevăzută la art. 1081 alin. (1) pct. 2 lit. d) şi e) C. pr. civ

 

http://biblioteca.regielive.ro/referate/drept-comercial/judecatorul-sindic-71085.html

 

Insolventa - Judecatorul sindic
Consideraţii preliminare:
Perspectiva aderării României la Uniunea Europeană şi dobândirea, în cursul anului 2004 a unui statut de economie de piaţă funcţională din partea Comisiei Europene (de fapt, o economie de piaţă ,,semifuncţională”) a declanşat un amplu proces de armonizare a legislaţiei în toate domeniile de reglementare, dar mai ales în cel economico-financiar şi juridic. Necesitatea instaurării şi menţinerii unui mediu economic ,,sănătos” a determinat orientarea cadrului normativ spre crearea de instituţii şi instituirea de proceduri menite să excizeze agenţii economici neperformanţi. În materia societăţilor comerciale, procedura prin care comercianţii neperformanţi sunt înlăturaţi estereglşementată de Legea nr. 64/1995.
Potrivit Legii nr. 64/1995 , republicată şi modificată, procedura reorganizării judiciare şi falimentului se aplică tuturor comercianţilor – societăţilor comerciale, persoanelor fizice care acţionează individual sau în asociaţii familiale , organizaţii cooperatiste - aflaţi în stare de insolvenţă, precum şi societăţilor agricole, ca şi oricărei alte persoane juridice de drept privat care desfăşoară şi activităţi economice Procedura reorganizării se va aplica în mod corespunzător şi grupurilor de interes economic (G.I.E.) ca forme asociative cu personalitate juridică şi scop patrimonial, potrivit art. 218 din Legea nr. 161/2003, indiferent dacă acestea au sau nu calitatea de comerciant.
Prin insolvenţă cadrul legal defineşte acea stare a patrimoniului debitorului, caracterizată prin incapacitatea vădită de plată a datoriilor exigibile cu sumele de bani disponibile.
Insolvenţa comercială nu presupune în mod necesar şi implicit ca activul patrimoniului debitorului să fie mai mic decât pasivul acestuia, condiţia esenţială de existenţă a stării de insolvenţă fiind imposibilitatea debitorului de a-şi plăti datoriile.
Procedura , pur comercială prin natura ei, are de regulă caracter colectiv, concursual, general şi unitar, având drept scop – declarat tot de către legiuitor – acoperirea integrală sau parţială a pasivului, fie prin reorganizarea comerciantului (implicit a activităţii acestuia) sau prin lichidarea unor bunuri din patrimoniul său până la stingerea pasivului, fie prin declararea falimentului.
Starea de insolvenţă a debitorului trebuie să rezulte exclusiv din imposibilitatea de plată a datoriilor. Nu va putea fi considerată stare de insolvenţă şi, pe cale de consecinţă, nu se vor aplica regulile care guvernează procedura reorganizării judiciare şi falimentului împrejurarea în care debitorul refuză, justificat sau nu, să onoreze debitele rezultate din raporturi contractuale sau obligaţii bugetare.
Procedura reorganizării judiciare şi falimentului este o procedură contencioasă, în care instanţa judecătorească, prin judecătorul sindic, exercită atribuţii de decizie şi control. Alături de instanţa de judecată şi de judecătorul sindic mai participă la aplicarea procedurii administratorului sau lichidatorului, adunarea creditorilor, comitetul creditorilor şi comitetul asociaţilor sau acţionarilor.
Competenţa materială în aplicarea procedurii prevăzute de Legea nr.64/1995, republicată şi modificată, revine tribunalului ca instanţă de fond şi Curţii de Apel ca instanţă de recurs. Competenţa teritorială revine instanţei de la sediul debitorului.
Procedura reorganizării judiciare şi a falimentului are drept scop plata pasivului debitorului aflat în imposibilitate de plată (art.2 din Legea nr.64/1995).
Aceasta procedură a reorganizării judiciare şi a falimentului, pentru a fi ocrotite interesele generale ale bunei desfaşurări a activităţii comerciale,se realizează,de că--tre instanţele judecătoreşti şi de alte organe, sub autoitatea organelor judecătoreşti.
Potrivit art.5 din Legea nr.64/1995, organele care aplică procedura sunt:
- instanţele judecătoreşti;
- judecătorul sindic;
- adunarea creditorilor;
- comitetul creditorilor;
- administratorul;
- lichidatorul
Judecătorul-sindic are statutul juridic al unui judecător al tribunalului el îndepli -neşte o funcţie publică, de interes genreal; organizează şi conduce întreaga proce- -dură a reorganizării judiciare şi a falimentului sub autoritatea tribunalului.
Judecătorul-sindic este desemnat de către preşedintele tribunalului dintre ceilalţi judecători sindici desemnaţi.
Toate procedurile prevazute de Legea nr 86 / 2006 privind procedura insolventei, cu exceptia recursului prevazut la art 8 din aceeasi lege, sunt de competenta tribunalului in a carui raza teritoriala isi are sediul debitorul, astfel cum figureaza acesta in registrul comertului, respectiv in registrul societatilor agricole sau in registrul asociatiilor si fundatiilor, si sunt exercitate de un judecator-sindic.
Asadar, deschiderea procedurilor prevazute de Legea nr 86 / 2006 sunt de competenta tribunalului in a carui raza teritoriala isi are sediul debitorul si nu in competenta tribunalului de la sediul creditorului.
Astfel, daca debitorul figureaza ca are sediul conform inregistrarii in registrul comertului in Pitesti, instanta competenta va fi Tribunalul Pitesti.
Repartizarea cauzelor avand ca obiect procedura prevazuta de prezenta lege judecatorilor desemnati ca judecatori-sindici se realizeaza potrivit art. 53 din Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciara, republicata, in mod aleatoriu, in sistem informatizat.


Musafir

#21736 Re:

2014-06-07 20:10

#21731: -

sa intelegem ca cineva a ciordit STAMBILA lu nenea judecatoru sindic?


Musafir

#21737 Re: Re:

2014-06-07 20:22

#21736: - Re:

este o femeie judec.-sindic, dar din ce arata pozele nu apare nici stampila si nici semnatura, sau  decizia sa


Musafir

#21738 Re: Re: Re: Re: Re: Gheorghe Piperea

2014-06-07 20:42

#21730: - Re: Re: Re: Re: Gheorghe Piperea

DACA VRETI SA-L INTREBATI CEVA PE GHEORGHE PIPEREA INTRATI PE FACEBOOK (https://ro-ro.facebook.com/gheorghe.piperea) SI INTREBATI-L?
PUTETI SA-L INTREBATI DESPRE:
- PRIVATIZARILE ESUATE DE LA OLTCHIMUL CONDUS DE PIPEREA;
- VANZAREA FIERULUI VECHI DE LA OLTCHIMUL CONDUS DE PIPEREA;
- DESPE SALARIILE RESTANTE;
- DESPRE SALARIILE COMPENSATORII NEPLATITE;
- DESPRE DEURNAREA BANILOR DE LA CAR DE CATRE CONDUCEREA OLTCHIM;
- DESPRE CONDUCEREA SUPRAAGLOMERATA DE LA OLTCHIM - SLAB PREGATITA DAR SUPERRENUMERATA;
- DESPRE CRESTEREA DATORIEL OLTCHIMULUI INTR-UN TRIMESTRU (TRIM. IV / 2012) CU PESTE 200 DE MILIOANE DE EURO;
- DESPRE CRESTEREA PIERDERILOR OLTCHIM IN ANUL 2013 (ANUL INSOLVENTEI OLTCHIM, ANUL LUI PIPEREA LA OLTCHIM) CU PESTE 200 MILIOANE DE EURO.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-07 21:12


CE MAI SUGI CERNEVEEE,,,ACADELE SAU COAIELE MELE

#21740 Re: EU FOTA SI NU PICASSO,GANTOI,SAU MARGELATU,EU FOTA

2014-06-07 21:23

#21729: -

D LEE,NUMAI HIENEEEE CA RAHATUL DE CERNEV,POT SA MAI SPERE N CEVA,PT CA AU BANI SI ISI PERMIT SA MINTA SI SA DENIGREZE TOT,DAR TOT,DAR EU TRAG SPERANTA CA LE O VOM TRAGE PRIN GURITEEEEEEEEEEE


Musafir

#21741 Re: Re: EU FOTA SI NU PICASSO,GANTOI,SAU MARGELATU,EU FOTA

2014-06-07 21:36

#21740: CE MAI SUGI CERNEVEEE,,,ACADELE SAU COAIELE MELE - Re: EU FOTA SI NU PICASSO,GANTOI,SAU MARGELATU,EU FOTA

ABSOLUT ŞOCANT ! Iată STAREA DE SPIRIT a liderului sindical EMIL GHIOCA de la OLTCHIM

Detalii Publicat Monday, 12 August 2013 07:48 Autor Elena Popa

http://www.criterii.ro/plugins/content/jumultithumb/img/img.php?src=Li4vLi4vLi4v...


Combinatul vâlcean Oltchim pare a se îndrepta cu paşi repezi spre faliment şi dezafectare.

Această crimă economică şi socială comisă de Guvern are complici chiar în lumea sindicală.

Iată cât de “deprimat” se prezintă, pe pagina sa de Facebook,  Emil Ghioca, vicepreşedintele sindicatului colaboraţionist “Victoria”, al cărui preşedinte este Corneliu Cernev.

Fotografia a fost postată ieri, aşa încât putem spune că exprimă starea de spirit la zi a liderului sindical.

Românii şi-au făcut-o întotdeauna cu mâna lor.

 

http://www.criterii.ro/index.php/en/valcea/6882-absolut-socant-iata-starea-de-spirit-a-liderului-sindical-emil-ghioca-de-la-oltchim


Musafir

#21742 ABSOLUT ŞOCANT ! Iată STAREA DE SPIRIT a liderului sindical EMIL GHIOCA de la OLTCHIM

2014-06-07 21:46

#21741: - Re: Re: EU FOTA SI NU PICASSO,GANTOI,SAU MARGELATU,EU FOTA

ABSOLUT ŞOCANT ! Iată STAREA DE SPIRIT a liderului sindical EMIL GHIOCA de la OLTCHIM

Detalii Publicat Monday, 12 August 2013 07:48 Autor Elena Popa

http://www.criterii.ro/plugins/content/jumultithumb/img/img.php?src=Li4vLi4vLi4v...


Combinatul vâlcean Oltchim pare a se îndrepta cu paşi repezi spre faliment şi dezafectare.

Această crimă economică şi socială comisă de Guvern are complici chiar în lumea sindicală.

Iată cât de “deprimat” se prezintă, pe pagina sa de Facebook,  Emil Ghioca, vicepreşedintele sindicatului colaboraţionist “Victoria”, al cărui preşedinte este Corneliu Cernev.

Fotografia a fost postată ieri, aşa încât putem spune că exprimă starea de spirit la zi a liderului sindical.

Românii şi-au făcut-o întotdeauna cu mâna lor.

 

http://www.criterii.ro/index.php/en/valcea/6882-absolut-socant-iata-starea-de-spirit-a-liderului-sindical-emil-ghioca-de-la-oltchim

 

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/06/06/article-0-0EEA04B200000578-530_634x646...


Musafir

#21743 Re: Re: Re: DEMISIA LIDERILOR DE SINDICAT,DEMISIA CONDUCERII OLTCHIM & ARPECHIM

2014-06-07 21:48

#21699: - Re: Re: DEMISIA LIDERILOR DE SINDICAT,DEMISIA CONDUCERII OLTCHIM & ARPECHIM

DEMISIA LIDERILOR DE SINDICAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DEMISIA CONDUCERII  OLTCHIM & ARPECHIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.oltchim.ro/index.php?name=despre-noi/conducerea-societatii

Conducerea societatii


Consortiul alcatuit din
ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan

Administrator Judiciar

 

Stanescu Nicolae Bogdan Codrut       =>  Administrator Special


Avram Danut-Victor                            =>  Director General Adjunct


Talpasanu Mihail                               =>  Director Directia Productie


Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand    =>  Director Directia Comerciala


Smeu Alin-Ion                                   => Director Directia Economica


Munteanu Dana Maria                      => Director Directia Resurse Umane


Pirvu Marius                                     => Director Directia Petrochimica Bradu


Ultima actualizare 09 aprilie 2014

http://i1276.photobucket.com/albums/y462/staffpicks/Animated_GIFs/tumblr_myan6bE...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

 

http://magictictac.ro/templates/themza_j15_21/images/logo1.png...

 

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

 

http://i.imgur.com/FMRfNgt.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu

CIND NOI MARSALUIAM DE LA OLTCHIM LA PREFECTURA PRIN GER SI VISCOL, ASTA SE CINSTEA SI CHEFUIA  CA ERA UNS DOMN MARE SI DIRECTORI LA OLTCHIM EL SI NEVASTA-SA FUGIND CU MASINILE OLTCHIM !!!!!!

POSTAREA II APARTINE SI NE CONFIRMA CAT DE INDOLENT ERA EL SI NEVASTA-SA PUSI POLITC  CAND ERA BALAN de la CET!!!! TOT CE SCRIE JOS E CREATIA LUI PE FACEBOOK

 

https://www.facebook.com/armandspiru?fref=ts

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu
December 27, 2012
Bun ii vinu sus pe munte !

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu shared a link.

December 27, 2012 near Ramnicu Valcea
Apar chiar si eu aici :)

http://stirileprotv.ro/stiri/travel/domeniul-de-schi-transalpina-locul-care-ar-putea-sa-rivalizeze-cu-

statiunile-din-elvetia-si-austria.html

 

 

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/p480x480/526022_526034174...

http://i.imgur.com/ZDqTEdI.jpg...

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-07 22:24


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-07 22:31



Musafir

#21746 EXCLUSIV: Gata cu OLTCHIM! Combinatul se vinde la fier vechi (FOTO)

2014-06-08 06:59


Musafir

#21747

2014-06-08 08:05

NU DAU CHINEZII BANI
BANII DE FUNCTIONARE SUNT ;
9 MILIOANE EURO DE LA DISPOINIBILIZATI
5 MILIOANE EURO SALARII NEPLATITE CATRE CEI CE MAI SUNT ANGAJATI
UN MILION EURO DE LA CAR OLTCHIM
TOTAL 15 MILIOANE

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-08 08:31



Musafir

#21749

2014-06-08 08:45

MAIMUTA CARE MESTECA LA GREU A LUAT IN LOC DE ANAFURA DIN TRUPUL LUI ISUS HRISTOS ZGIRCIU PULI ...
CULMEA !!!!!!!!!!!!! NU E VORBA DE PULA LUI HRISTOS SI E ZGIRCI DIN MADULARU LUI CERNEV MESTECA ....MESTECA ...MAIMUTOILE DAR MAI SI SUGE DIN CIND IN GIND
IA DE LA MARGELATU GHIOCA[GAOZARULEEEE]

#21750 Re:

2014-06-08 08:53

#21749: -

GHIOCAAAAAA,RECUNOSTI PERSOANA?ALA E TACTO CERNEV SAU TU MAGARULEEEEEE