Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

m.eu

#18552 Diferenta

2014-03-24 18:25

Este o mare diferenta pe vremea PCR toata lumea avea serviciu.

Musafir

#18553 Re: Diferenta

2014-03-24 19:05

#18552: m.eu - Diferenta

Era un fals, la fel ca acum si asta ca tot ei sunt dupa 25 ani. Te tineau in frig, fara apa la robinet, cu cartela pentru alimente ca in timp de razboi, fara lumina, cu tv de doua ore..., munceai ca un cretin in jeguri  si poluare ...si multe altele.... Aveai cenzura si mureai ca un caine, cu ochii copiilor saraci in discernamant si obositi de sistem, haituiti in sistem ca nu adeceau ode comunismului si indobitociti, asa cum dorea sistemul. Ai uitat nenicule, ai uitat, ce spionat si jegmanit ereai in hala, la coada..., ai uitat ce navete faceam, ai uitat ce propaganda primeam............


Musafir

#18554 Re: Diferenta

2014-03-24 19:29

#18552: m.eu - Diferenta

Noi ne facem ca te tinem angajat, tu te faci ca muncesti si noi ne facem ca-ti facem viata deosebita si superba!!! PCR.

X MEN

#18555 ofticatii

2014-03-24 19:46

SUNT DISPONIBILIZAT SI TOTUSI AM INCREDERE CA IN URMA PRIVATIZARII LA CITEVA LUNI VOI BENEFICIA DE SALARIILE COMPENSATORII. DACA OLTCHIM NU SE PRIVATIZEAZA VA M-AI DURA O LUNGA PERIOADA PINA LA COMPENSATORII CARE IN CAZ DE FALIMENT VOR FI DIMINUATE.APROPO, PENTRU CEL CARE SCRIE LA 18497 VEDETI CA NU SE FACE NICI-O LISTA SAU TABEL PENTRU PLATIILE COMPENSATORII. ASTA ESTE O MINCIUNA SCOASA DE OAMENII LU DICULOIU PENTRU A SCOATE OAMENI IN STRADA FIINDCA LATUL ESTE APROAPE.DICULOIU NU M-AI ARE CONTROL ASUPRA CELOR DIN OLTCHIM SI NE PROVOACA PE NOI DISPONIBILIZATII SA FACEM MITINGURI IN FATA OLTCHIMULUI PENTRU A SE SALVA EL.














X MEN

#18556 PT DISPONIBILIZATI

2014-03-24 20:05

ASTEPTATI SA VEDEM CINE CUMPARA OLTCHIMUL . NU ASCULTATI DE CEI CARE VOR SA SCOATA JARUL DIN FOC CU MINA NOASTRA .NU ACCEPTATI PROVOCARILE LOR. SUNTEM O FORTA SI EI STIU ASTA SI UNII SI ALTII . SA NU-I LASAM SA NE MANIPULEZE. AVEM NISTE PROCESE PE ROL SI AVEM TIMP SA MANIFESTAM ,DAR NU AICI IN FATA OLTCHIMULUI CI ACOLO UNDE POLITICUL NU M-AI POATE INFLUENTA : LA C E D O . NU DISPERATI.

Musafir

#18557 Vâlcea a ajuns în toate topurile negative

2014-03-24 20:12

#18551:
Dupa "marea revolutie" din septembria 2012, de la OLTCHIM, Valcea a ajuns în toate topurile negative

http://www.viatavalcii.ro/index.php/component/content/article/49-opinia-mea/25266-valcea-a-ajuns-in-toate-topurile-negative.html

Vâlcea a ajuns în toate topurile negative

Luni, 24 Martie 2014 Scris de Gabi Bercea

În ultima perioadă, judeţul Vâlcea se află pe cele mai negre hărţi întocmite de diferite instituţii şi institute, în diverse domenii de activitate. Nu departe de săptămâna trecută, Vâlcea se afla pe ultimul loc în ţară la arieratele pe care primăriile din judeţ le au pentru lucrări executate şi neachitate. Tot săptămâna trecută, Evenimentul Zilei publica o hartă neagră a judeţelor afectate de un fenomen grav: disponibilizările. Scria acolo că Vâlcea a disponibilizat în acest an 100 de persoane. “În unele zone, acesta este efectul mega-disponibilizărilor de anul trecut. În Vâlcea, de exemplu, scăderea activităţii la Oltchim, care funcţionează de mai bine de un an la mai puţin de 20% din capacitate, a atras diminuarea afacerilor altor parteneri ai combinatului, de unde şi numărul mare de concedieri din zonă”, explica Evenimentul Zilei.

Nici anul trecut n-am stat foarte bine la disponibilizări, Oltchim fiind în topul companiilor, cu 900 de angajaţi trimişi acasă. Probabil că suntem şi în topul judeţelor în care firmele dispar cu sutele în fiecare lună. Iată că, mai nou, am ajuns în top şi cu înscrierile la clasa pregătitoare, fiind printre judeţele în care, în acest an, au rămas foarte multe locuri libere pe acest sector. Suntem în topul judeţelor datornice la bănci, suntem în topul judeţelor în care economia nu mai funcţionează.

Cu alte cuvinte suntem în aproape toate topurile negative întocmite la nivel naţional. Judeţul se duce în cap, iar guvernanţilor nici că le pasă. Ei s-au întors cu spatele la judeţul Vâlcea, altădată în toate topurile pozitive din ţară. Şi să nu credeţi că Vâlcea a ajuns aşa de rău fără ajutorul guvernanţilor.
Începând cu închiderea Oltchim, băgarea lui în insolvenţă şi până la datoriile care apasă peste judeţul nostru, toate sunt rezultatele unei guvernări proaste şi a unui dezinteres total pentru judeţul Vâlcea.

Care este motivul supărării actualei Puteri pe judeţul Vâlcea? Dumnezeu ştie! Poate că îşi doresc desfiinţarea judeţului pentru alte interese ascunse. Altfel nu există o explicaţie pentru starea jalnică în care a ajuns Vâlcea.


Musafir

#18558

2014-03-24 20:20

FOTA UNDE ESTI? TI-A PUS CERNEV BANDA ADEZIVA LA GURA?

Musafir

#18559 Dilema zilei în Vâlcea: L-au avertizat „serviciile” pe Cîlea de vreun pericol pe platformă ...

2014-03-24 20:28

#18557: - Vâlcea a ajuns în toate topurile negative

http://curieruldevalcea.ro/index.php?option=com_k2&view=item&id=37478:dilema-zilei-in-valcea-l-au-avertizat-serviciile-pe-cilea-de-vreun-pericol-pe-platforma-sau-bate-campii-despre-iminente-explozii-catastrofale&Itemid=286

Luni, 24 Martie 2014 13:03

Dilema zilei în Vâlcea: L-au avertizat „serviciile” pe Cîlea de vreun pericol pe platformă sau bate câmpii despre „iminente explozii catastrofale”?

Scris de  Marius Ciutacu

Năucit de efectele şi reacţiile apărute după nota trimisă ministrului Economiei, Constantin Niţă, despre cum „au devenit iminente şi foarte riscante evenimentele de avarii sau explozii cu efecte ce pot fi catastrofale”, şeful Consiliului Judeţean trebuie să iasă urgent cu câteva explicaţii lămuritoare pentru toată Vâlcea!

Chiar dacă în faţa sindicaliştilor lui Marian Dumitru şi Corneliu Cernev, abia dacă a găsit două – trei vorbe de apărare a acestei afirmaţii cumplit de grave, Ion Cîlea nu se poate ascunde de răspunderea unei explicaţii lămuritoare şi liniştitoare pentru cei aproape jumătate de milion de vâlceni de care răspunde. Aşadar, este sau nu Vâlcea într-un pericol iminent de catastrofă? Este sau nu OLTCHIM-ul gata de vreo explozie la una din instalaţiile sale? Sunt sau nu serviciile secrete sursa acestor AFIRMAŢII OFICIALE transmise ministrului Economiei înainte cu doar o săptămână de privatizarea combinatului? Au fost sau nu ascunse informaţii grave despre siguranţa angajaţilor combinatului şi a tuturor cetăţănilor Vâlcii? Un lider politic adevărat şi un preşedinte de Consiliu Judeţean nu-şi poate permite astfel de declaraţii oficiale fără să ofere şi explicaţiile de rigoare celor 130.000 de votanţi cu care se laudă la fiecare prilej.

În contextul actual, când toată ţara stă cu ochii pe OLTCHIM şi privatizarea sa chinuită, orice secundă de întârziere şi amânare poate avea consecinţe uriaşe şi costuri inimaginabile dacă nu se spune adevărul până la capăt despre ceea ce se petrece într-adevăr pe platformă!

Pentru Vâlcea şi pentru Ion Cîlea, alternativa ar fi simplă şi totuşi dureroasă. La mijloc, ar putea fi vorba doar de o nouă şi penibilă gafă de comunicare. A dumnealui şi a oamenilor cu care se înconjoară, pe care-i ţine prin preajmă numai pentru că nu îndrăznesc să-l contrazică vreodată şi care-i transmit numai şi numai ceea ce ştiu că-i place şefului să audă. O gafă periculos de mare în aceste ore decisive pentru viitorul combinatului şi a întregului judeţ. O bucată de hârtie semnată pe fugă la presiunea sau ameninţărilor vreunui trepăduş politico-sindical cu gură mare ce nu mai reprezintă pe nimeni dar faţă de care s-au adunat nişte datorii morale…Aşteptăm cu mare interes reacţia preşedintelui Cîlea, răspunsul lămuritor al dumnealui la… propriile afirmaţii sau, poate, nişte sancţiuni pentru cei care-i bagă pe sub nas fel de fel de fiţuici pe care apoi le transmit spre Bucureşti, pictând un şef de judeţ în pragul isteriei şi paranoiei.

Asumaţi-vă greşeala, domnule preşedinte, sau spuneţi adevărul pe care-l ştiţi numai dumneavoastră şi de care vă e aşa de teamă despre ceea ce vi s-a spus că se petrece la OLTCHIM! Faceţi acest gest de om politic şi vâlcean adevărat, până nu e prea târziu şi pentru dumneavoastră, şi pentru judeţ….

Vine Niță în ajunul privatizării?

Rugămințile oficialităților județene, dar și ale sindicaliștilor par să fi ajuns la urechile șefului Economiei, despre care se spune că vrea să ajungă pe platformă chiar cu o zi până la termenul oficial pentru depunerea cererilor. Sperăm din toată inima ca vizita ministrului Constantin Niţă nu este un efect direct ale notei președintelui Cîlea, cum că o explozie catastrofală este iminentă la combinat, ci numai una normală, prealabilă unei privatizări mult-așteptate.


Musafir

#18560

2014-03-24 20:36

ASTA CU EXPLOZIA CREDEM CA E SCOASA DE CERNEV CARE MAI REPREZINTA DOAR 119 MEMBRI S.V.O.

Musafir

#18561 Re: Diferenta = asa era si Romania care spui tu.

2014-03-24 21:41

#18552: m.eu - Diferenta

http://gandul.re/o-tara-scufundata-in-intuneric-cum-arata-coreea-de-nord-vazuta-noaptea-din-spatiu/

O tara scufundata in intuneric. Cum arata Coreea de Nord, vazuta noaptea din spatiu

Din spatiu, situatia din Coreea de Nord este la fel de “neagra” ca atunci cand e vazuta de pe Pamant. In timp ce se aflau deasupra Asiei, membrii echipajului de pe Statia Spatiala Internationala au fotografiat tara al carui regim a fost numit de ONU intr-un raport recent drept vinovat de “exterminari, asasinate, sclavie, torturi, violuri, avorturi forturi, violente de natura sexuala,  politice, religioase si rasiale”.

Fotografia a fost realizata cu o camera Nikon D3S si demonstreaza cat de izolat este restul tarii fata de capitala Phenian, singurul punct luminos in intunecimea care cuprinde statul asiatic la caderea noptii. Insa, pana si acesta pare timid in comparatie cu Seulul, vazut noaptea din spatiu.

Emisiile de lumina din Phenian sunt comparate de NASA cu cele din orasele micute din Coreea de Sud. Situatia din poza este sustinuta si de cifrele din cele doua capitale: in Coreea de Sud e un consum de 10.162 kilowati pe ora, in timp ce in Coreea de Nord e unul de 739 kilowati pe ora.

Partea pozitiva este ca lipsa de poluare luminoasa face ca nord coreenii sa aiba cea mai buna priveliste cand admira stelele. Partea proasta – nu mai vad nimic altceva.

http://image.stirileprotv.ro/media/images/620xX/Feb2014/61473109.jpg...


Musafir

#18562 Respectarea legii si situatia de la Oltchim sunt prioritatile noului prefect al judetului

2014-03-25 08:58

#18561: - Re: Diferenta = asa era si Romania care spui tu.

http://www.administratie.ro/articol.php?id=46475

 

Respectarea legii şi situaţia de la Oltchim sunt priorităţile noului prefect al judeţului Vâlcea

Prefectul judeţului Vâlcea, Dumitru Cornoiu, a declarat luni cu ocazia învestirii în funcţie că situaţia de la Oltchim, precum şi respectarea legii sunt priorităţile mandatului său.

http://www.administratie.ro/admin3/img/cornoiu_dumitru.jpg...

"Prefectura Vâlcea va fi cunoscută ca instituţia care va veghea la respectarea legii şi va fi în directă legătură cu cetăţenii judeţului. Mai mult decât atât, în ultimii ani, judeţul a coborât în toate clasamentele şi a înregistrat din păcate recorduri negative în ceea ce priveşte locurile de muncă sau situaţia economică.
Oltchimul este o prioritate pentru mine ca de altfel tot ce ţine de siguranţa şi securitatea traiului locuitorilor. Un mare avantaj sau un atu ar fi faptul că îi cunosc pe majoritatea directorilor instituţiilor deconcentrate, pentru că am fost colegi în vremea cât am condus Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă", a afirmat Dumitru Cornoiu.

La ceremonia de învestitură a participat secretarul de stat în Ministerul de Interne Florea Oprea. Dumitru Cornoiu, sprijinit de UNPR, l-a înlocuit din funcţie pe prefectul Mircea Nadolu, sprijinit de PNL. Dumitru Cornoiu a ocupat funcţia de director al AJOFM Vâlcea, iar în 2010 a fost secretar de stat la Ministerul Muncii. AGERPRES


Musafir

#18563 Re: Respectarea legii si situatia de la Oltchim sunt prioritatile noului prefect al judetului

2014-03-25 09:30

#18562: - Respectarea legii si situatia de la Oltchim sunt prioritatile noului prefect al judetului

GARGARA SI MINCIUNA, LA FEL CUM FACEA LA AJOFM SI PE UNDE A MAI FOST. OMUL ASTA MINTE SI CAND RESPIRA. MASLUIESTE BINE HARTIILE, SAU ASA CREDE EL!!!! PARTIDUL TE VREA VICLEAN, HOT SI MINCINOS. LE INDEPLINESTI, MULT SUCCES. BINE CA ESTI INTERIMAR, NU TI OCUPAT MULT SCAUNUL DE PREFECT....

XYZ

#18564

2014-03-25 12:10

FELICITARI CELUI CARE L-A CONVINS PE FOTA [PIPICASSO ] SA NU MAI POSTEZE COMENTARII !!! IN SFARSIT S-A IGIENIZAT ACEASTA PETITIE !

Musafir

#18565 Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

2014-03-25 13:27

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-03-25 14:04


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-03-25 14:07



Musafir

#18568 mizerii, mizerii !

2014-03-25 14:37

ASTAZI -AM CITIT UN FEL DE MANIFEST -RASPANDITE PRIN DESIGN RO-DE CATRE UN LIBIDINOS CU OCHELARI DIN SVO. SINDICATELE SE ATACA DE ZOR, SE IMPROASCA CU RAHAT PE ACEASTA PETITIE. PANA NU SCAPAM DE TRANTORII ASTIA, FIE EI DE LA SVO,SLO SI CARE DRACU MAI SUNT, NU FACEM NIMIC. DACA AR AVEA DE MUNCA, LIBIDINOSUL DIN DESIGN RO, NU AR MAI AVEA TIMP DE SCRIS MANIFESTE. AR TREBUI VERIFICAT, DE LA CE XEROX AU FOST SCOASE. DUPA ACEEA, SA FIE SANCTIONAT SAU DAT AFARA. ASTIA, AU INVRAJBIT OAMENII !!! COMBINATUL A AJUNS CLOACA DE DERBEDEI-SINDICALISTI, CARE TOATA ZIUA,MARSALUIESC PRIN COMBINAT , IMBARLIGAND OAMENII. DOMNULE PARVU, LUATI DOMNE MASURI CU ACESTE LIPITORI, CU ACEST GHIOCA CARE DIN LIPSA DE OCUPATIE, FACE MANIFESTE CU LIBIDINOSUL DE LA DESIGN RO.

Musafir

#18569 NU DISCUTAM

2014-03-25 14:53

DE CREDIBILITATEA CELOR SCRISE IN MANIFESTE. DAR, CUM DRACU SE GASESC CA TOCMAI ACUN, IN PRAGUL PRIVATIZARII, SA BAGE RACA INTRE OAMENI. NU NE INTERESEAZA DE VECHEA CONDUCERE, DE NOUA { NOI ZICEM CA AU RESPECTAT TERMENELE DE PLATA}CONDUCERE, VREM SA MUNCIM PENTRU A NE CRESTE COPIII. ACESTE SINDICATE, NE-AU DEMONSTRAT, CA ISI APARA PROPIILE INTERESE ! SE INCEARCA ALTE MANARII CU ACEST DUMITRU. ALIANTE INTRE BORFASI-SINDICALISTI. NU VA MAI VREM !!!!! FIE EI-SVO-SLO-UNIREA-SOLIDARITATEA SI CARE DRACU MAI SUNTETI. LASATI OMUL ASTA SA LUCREZE IN LINISTE {DIRECTORUL} IAR DACA COMBINATUL SE PRIVATIZEAZA, ADUCE PE CINE VREA. NU VA LASATI MANIPULATI SI TREBUIE SA TERMINAM ODATA CU ACESTE PANARAME SINDICALE.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-03-25 15:31


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-03-25 15:33


Musafira

#18572

2014-03-25 15:38

DE CAND E D-NUL PIRVU LA CONDUCERE SE DAU BANII CONFORM COMUNICATULUI SI-I MULTUMIM PTR LUCRUL ACESTA ! DE CE D-LE FOTA NU-I RECUNOSTI MERITELE ACESTUI OM ?????

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-03-25 15:47


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-03-25 15:49



Musafir

#18575 Re: NU DISCUTAM

2014-03-25 15:53

#18569: - NU DISCUTAM

CIT DE ESCROCI PUTETI FII;CERNEVEE SAU TU GAOAZA MOARTAAA,,,,,,,,,,,,,,OSOR ,OSOR,VA DAM MUIEEEEEEEE IN VIITOR,,PIPICASSO