Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Marianna

#1851 pt. # 1827 - un chimist care stie ce spune

2013-03-11 21:50

Pe langa fatul ca nu stii ce spui chiar daca te recomanzi ca fiind "un chimist care stie ce spune" esti un mare mitocan si un mare misogin. 
Cum iti permiti sa-mi spui ca sunt asa cum esti tu?

Chimisti ca tine, facuti la xerox, au adus Oltchimul in starea in care se afla astazi!

Et moi ... aussi

#1852 A mai ramas o singura zi si au inceput sa se agite!

2013-03-11 21:59

Voi (Alain, Truth si ceilalti emanati ai lui Cernev), nici nu stiti
Cat de mici incepeti sa fiti!
BUTICARUL

#1853 Cine nu este cu voi este impotriva voastra!

2013-03-11 22:07

Ati inceput sa "muscati" acum si din jurnalistii care nu scriu ceea ce vreti voi sa scrie!
Este ura voastra atat de mare fata de Roibu incat vreti sa sacrificati Oltchimul si locurile de munca de la Oltchim pentru al "omori" pe Roibu?
Rezolvati-va cum vreti problemele cu Roibu dar veniti cu solutii pentru salvarea Oltchim.
De 6 luni tot spuneti ca ve-ti rezolva problema La Oltchim si ve-ti da drumul pe conducte la "miere si lapte" dar nu produceti decat venin, minciuni, delatiuni si promisiuni desarte - indreptand Oltchimul catre un faliment sigur.

adevarul ... nu truth

#1854 pentru alain ... delon, alain ... prost, prost, prost rau de tot ... chiar in toate "posturi(le)"

2013-03-11 22:24

Tu chiar esti prostul de serviciu?

Te-am rugat sa prezinti dovezi (te-ai laudat ca ai documente mai abitir decat DNA-ul); dar tu ce faci: indrugi verzi si uscate in timpul celor 8 ore de lucru - exceptand cazurile in care esti in postura de pilot al autoturismului de serviciu din dotare de parca ai fi angajat pe post de raspandac!

Nu ai decenta si nu poti sa te abtii pana nu-i pupi in c.. pe tambalgiu si pe cei din formatia lui de flasnetari si trombonisti? Vezi sa nu cumva sa te puna sa le sufli si in "tromboane"!
Nu poti sa te abtii pana nu-l musti de c.. pe Roibu?
Este vreo postare de-a ta in care sa nu-l "injuri" pe Roibu si sa nu bati campii cu "... a fost odata"?
Cine esti de fapt si de drept? Cand spui ca nu lucrezi in Oltchim; cand spui ca esti salariat al Oltchim de aproape 15 ani. Care este adevarul? Iti reamintesc ca ai afirmat ca esti amanta tambalagiului iar acum dai dovada ca esti doar o "coarda ordinara" ... dar nu de tambal.
Dupa cum insisti sa-ti etalezi ineptiile, sa-ti versi ura la adresa vechii conduceri a Oltchim si sa proferezi ameninţări la adresa salariatiilor de la Oltchim (si citez: "numai ca vedeti ce faceti, sa nu se infurie al'de Piperea si sa va trimita direct acasa..." sau "nu stiu daca am reusit sa ma cobor la nivelul tau, chiar trebuie sa fac eforturi") parca ai avea ceva de castigat de pe urma acestor actiuni ale tale.
Ai inceput sa mirosi a TNL-ist angajat in lupta pentru obtinerea postului de director general al Oltchim.
Crezi ca ai sanse cu astfel de program de (laturi) restructurare?

Ti-am mai spus ca topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM! Nu trebiuie sa o confisti tu pentru "DISTRUGETI OLTCHIM"!

Daca esti asa destept precum te dai si vrei sa ne faci pe noi sa credem, creeazi-ti propria petitie in care sa-ti debitezi ineptiile impreuna cu toti cei asemenea tie; poate reusesti sa-ti prezinti si propriul program de redresare a Oltchim! Sau nu te pricepi? Hai sa te vad! Crezi ca poti?

P.S. Orice postare de-a ta care va fi contrara topicului de discutie creat automat VA FI "RAPORTATA CA AVAND UN CONTINUT INADECVAT" PENTRU A FI STEARSA DE CATRE AUTORUL PETITIEI!

Mihaita

#1855 un om normal # 1813

2013-03-11 22:51

DA "OMULE" AI DREPTATE: DE LA UN CONSUM EXAGERAT DE CARBURANT (EXAGERAT PRIN FURT) DE CIRCA 10 (ZECE) TONE / SAPTAMINA, ACUM S-A AJUNS LA 9 (NOUA)TONE / LUNA. SE CUNOASTE DE CAND SOFERUL, TRANSFORMAT IN SUDOR (SI CARE CAT DE CURAND SE VA TREZII CU SUDOARE PE SIRA SPINARII), NU MAI ARE IN DOTARE MASINA PENTRU "VAMA" CARE FACEA FIZIC CCA. 70 - 80 KM / ZI IAR SCRIPTIC (PE FOILE DE PARCURS) CCA. 320 - 350 KM / ZI.

ATAT DE MULT FURA "SUDORUL"?

Negretu Radu

#1856 Re:

2013-03-12 00:05

#1767: negretu -

Un impostor marsav face declaratii despre OLTCHIM folosindu-se neautorizat de numele NEGRETU RADU.Declar ca aceste afirmatii nu-mi apartin. Semnat : NEGRETU RADU

Alain

#1857 deci...truth zici

2013-03-12 12:07

@1854 : truth adevarat =))

nici nu stiu in ce ordine sa-ti raspund - in principiu am spus ca prezint documente si pot sustine oricand cele spuse de mine, adica, faptul ca nu sunt din conducere, faptul ca sunt de aproape 15 ani pe platforma, ca nu fac politica - daca ai inteles ca ar fi vorba de alte documente, e problema ta;

 

in rest, cred ca ai niste probleme de personalitate si ce sa zic, inteleg ca esti unul din initiatorii petitiei; e foarte bine, si eu vreau salvarea Oltchim si sunt suparat pe cei care l-au adus in starea asta; si da, sunt postari in care nu-l atac pe Roibu....

 

dar, nu m-ai lamurit cu o chestie : daca eu iti demonstrez ca am dreptate, ce faci? bine... in afara de a sterge post-arile - si apropos, daca aveati bun simt, le stergeati pe alea cu numere de telefon personale, ca de injuraturi... ce sa zic....

 

si ca sa fii tu linistit, pot sa-ti spun ca da, sunt prostul de servicu - e bine?

 

cu planul de pornire, ce sa zic, nu m-am laudat ca detin asa ceva, insa nu stiu daca te-ai prins, banuiesc ca nu, orice plan de pornire depinde de niste bani, pe care, deocamdata, cei din UE nu vor sa-i mai de aici - de ce? Pai, poate din pricina celor 800 milioane lasate gaura....

 

 

electroliza3

#1858 Greva USG

2013-03-12 15:57

Domnule Cernev fostii tai colegi de la USG manifesteaza in oras.Tu de ce nu sustii demersul lor?
Nici macar la Oltchim nu mai protestezi.Se apropie data de 15 cand au fost promise salariile.Sper sa aperi drepturile salariatilor asa cum pretinzi (si bonurile).
un anomim din pavilion

#1859 Sa aratam traseistii si turnatorii combinatului.

2013-03-12 16:09

Va spun unul din pavilion care a avut salariul marit de actuala conducere:Alexandru Giurea omul de casa al directorului comercial.Multe din postarile actuale sunt scrise de el si de mascota de langa el.Sa nu uite ca negocierile privind achizitionarea de materii prime din vremea faraonului erau facute de el.Se pare ca de acolo s-a ajuns asa de mandru,din comisioanele incasate.Sa se verifice referatele de achizitionare din fosta perioada cand mai functionam nu ca acum opriti.
oxo

#1860 Au disparut profitorii de ocazie

2013-03-12 16:27

Unde se ascunde Cernev ,Burdoaza si Ghioca cei care au promis pornirea combinatului si asigurarea cu materii prime.
De ce nu se revolta gasca lor din propen si electroliza 3 acum cand nu mai functionam cu nici o sectie.
Unde sunt grevistii foamei care se bateau cu pumnul in piept ca ei aduc combinatul in stare de functionare.Nu sunt deloc vizibili.Ati luat banii conducerii si stati la caldura in promisiunile lui Cernev.Copii vostri nu sufera de foame pentru ca au avut de grija actualii lideri si conducatori sa va umple buzunarele.
RUSINE!!!!
oltean

#1861 bravo USG

2013-03-12 18:11

baaa! boule !!! auzi:"de ce nu mai protesteaza Cernev??" bai dar esti chiar cretin..tu sa stai la caldurica si ala sa protesteze..hai ca esti prost
Alain

#1862 Re: Sa aratam traseistii si turnatorii combinatului.

2013-03-12 19:31

#1859: un anomim din pavilion - Sa aratam traseistii si turnatorii combinatului.

...cine e mascota in discutie?

 

@oxo : nu sta nimeni ascuns - poti trece pe la sediul Victoria sa te interesezi de cele intrebate, stiu ca intalnirile au loc dimineata pe la 8....

membrana

#1863 Va veni vremea adevarului

2013-03-12 19:44

Colegule din pavilion un alt mercenar din combinat este IGNAT de la electroliza 4 la care cu onor victorian salariul a fost majorat pentru merite deosebite.El este cel care nu lasa muncitorii la greve pupand in cur conducerea actuala.A terorizat lumea si de frica nu vorbim nimic.O sa vina vremea cand vom cere socoteala acestui parvenit.
Aici vorbeste ca pe el nu-l da nimeni afara ca eletroliza merge indiferent de patron.Si nu in ultimul rand ,sa o ia mai usor cu spagile si promisiunile de la oameni.
ministru

#1864

2013-03-12 19:49

Ai dreptate OXO # 1860.......... dar nu stii un lucru ca Dl Pipera si Dl Balan (AD Judiciar )au zis ca toate maririle de salari sau sporurile acordate fara acoperire din luna Decembrie 2012 se vor sterge si revin la cele normale.Asteapta acest lucru pana pe 15-04-2013.
propen

#1865 Incepe untdelemnul sa iasa la suprafata

2013-03-12 20:11

Ce se intampla oare?
Incep salariatii sa spuna adevarurile din sectii?
Asteptam mesaje.
ghimpele

#1866 A rasarit soarele pe strada Uzinei nr.1

2013-03-12 20:24

MULT V-A TREBUIT SA VA DATI SEAMA CA GIUREA ESTE UN TURNATOR.TOATA ZIUA FACE ANTICAMERA LA CERNEV.A MURIT DE DORUL POSTULUI DE DIRECTOR APROVIZIONARE.DE ALTFEL L-A SAPAT CU VOINICIE PE COSMIN DEACONU.
SA NU UITE UN LUCRU.EL INITIA REFERATELE DE ACHIZITIONARE MATERII PRIME SI LE SEMNA.EL ESTE PRINCIPALA CAPUSA A COMBINATULUI.CA SA SCAPE DE ACEASTA INVINUIRE A TRANSMIS TUTUROR CONTROALELOR DIN OLTCHIM INCLUSIV MENTORULUI SAU CERNEV,DATE ELECTRONICE DESPRE CONTRACTE/PRETURI/CANTITATI.
AICI TREBUIE VAZUT SABOTAJUL ECONOMIC SI TEHNIC DIN OLTCHIM. UNDE SUNT SERVICIILE SI DE CE TAC???
sudori

#1867 soferul

2013-03-12 20:26

de ce emile nu-i mai lasi sa fure motorina esti un neserios doar erau colegi tai raule
colegul din Novaci

#1868 Ghioca declara razboi presei valcene

2013-03-12 20:42

Colegule GHIOCA EMIL esti tare in carici!!
Dupa ce te-ai facut frate de sange cu Roibu sudand gardul combinatului ai inceput sa mesteci la presa valceana.
Se vede ca paranoia ta atinge maximul posibil (ca la toti bolnavii psihic)in acest frumos anotimp PRIMAVARA.
Cum iti imaginezi ca poti ingenunchea presa valceana cu vorbele tale ciobanesti.Se urca astia pe tine ca pe corcodus.Pune mana de termina liceul.
In declinul actual al Oltchimului si minciunile spuse de tine te astepti oare ca lumea sa te salute pe strada???
Pregateste-te de transhumanta.

jan

#1869 Re: soferul

2013-03-12 20:43

#1867: sudori - soferul

nu poate gauri bordul la ford,asta costa.

pastorul

#1870 pt diculoiu

2013-03-12 21:18

ce faci taticutule nu te mai speria de ghioca e doar un cioban tu esti cel mai tare doar tu esti tatal hotilor doar ai luat cursuri de la nea costica bafta emile atentie la oi ca le pierzi din turma si te bate baciul cernev
pastorul

#1871 pt cernev

2013-03-12 21:24

ce facceti don cantaret(tambalagiu) pana la urma ghioca e cataret sau cioban vedeti ca nu prea are grija de oi si au inceput sa plece din turma trimite catelul sa le adune si mai schimba pastorul punel pe burdoaza sa le pazeasca poate asa nu mai fug din turma (satra)
el.4

#1872 Re: Va veni vremea adevarului

2013-03-12 21:31

#1863: membrana - Va veni vremea adevarului

E mai rau la 4 de cat va imaginati.Dictatura lui Roibu este joaca fata de ce se petrece aici.

Sunt prea speriati oameni ca sa spuna adevarul.

sodistul

#1873 USG

2013-03-12 21:35

Sa va fie rusine oltchim.O mana de oameni de la USG au aratat ce inseamna unirea.Voi sunteti gargaristi.Vedeti cum este cu polonezul in curte.Nu uitati Cernev a trecut si pe la noi.
URMATI VOI dar vai!!!!
Roibos

#1874 o gasca de mincinosi

2013-03-12 21:46

Incepand cu Vladescu, continuand cu Vulpescu apoi cu Ponta si Chitoiu, si nu in ultimul rand cu gasca de politruci catarata in fruntea combinatului, toti ne-au mintit de ne-au rupt. Ca dau finatarea in cinci zile, ca 20 milioane, ca 10 milioane, ca 45 milioane...etc. Cand s-a iesit la greva au inceput iar sa faca promisiuni. Cum s-a terminat gerava au inceput cu amenintari.
Balacareala o intretin paranoicul nr. 1 (Ghioca - individul este deja in atentia politiei pentru amintari repetate), unul sau doi TNL-isti cu pseudonime de piloti + informatorul de casa (mare sef de aprovizonare) care alerga cu bratul de documente dupa cei de la curtea de conturi si cu stik-ul dupa tambalagiu. Am auzit si eu ca i s-a marit salariul pentru ca, desi a dat curtii de conturi contractele "dubioase" a reusit performanta de aproviziona marfa de la aceiasi furnizori. De ce va cacati ba pe voi daca continuati sa aprovizionati si sa vindeti la acelasi capuse? Daca doriti, in urmatoarea postare am sa le enumar.
mircea pensionarul

#1875 Luminita de la capatul Rematului

2013-03-12 21:47

Ce se intampla in Oltchim.Toata lumea tace.
Nu se mai plimba nimeni pe la Bucuresti,nu mai vorbeste nimeni de Oltchim,nu sunt promisiuni si minciuni sindicale.
Se apropie sfarsitul.
Felicitari Diculoiu,felicitari Cernev ati reusit sa ne vindeti voi pensionati-va linistiti.