Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#18126 Cilea va schimba conducerea politica numita la Oltchim de ... acelasi Cilea.

2014-03-16 13:08

#18015: - Angajatii Oltchim scandalizati de noua conducere numita pe criterii 100% politice si de nepotism

Interes general

Angajatii Oltchim scandalizati de noua conducere numita pe criterii 100% politice si de nepotism

- 1500 de angajati Oltchim - satui de ignoranta si abuzurile instaurate de noua conducere Oltchim

Creat la Duminică, 28 Octombrie 2012 19:16
Afişări: 798

Circa 1500 de angajati din Oltchim suntem extrem de scandalizati de noua conducere Oltchim numita politic in data de 16.10.12.

Nu ne-am putut niciodata imagina ce nulitati manageriale au fost numite pe criterii politice recent la Oltchim.
Combinatul nu a fost repornit asa cum ni s-a promis de catre noul director general Balan Mihai si Cornel Cernev autoproclamatul conducator al comitetului de criza, ci numai o singura instalatie - electroliza cu membrana.
Desi se promitea de catre premierul Ponta si ministrul economiei Chitoiu ca se va asigura finantarea necesara pentru repornirea combinatului pana la data de 28.10.12, nu s-a asigurat nici o finantare.
S-a pornit numai instalatia de electroliza cu membrane, nu cu fonduri de la guvern, ci pe datorie (energia electrica este luata pe datorie si solutia salina - materia prima la fiind preluata de la Salrom tot pe datorie).

Asa a rezolvat guvernul USL reprezentat prin Mihai Balan noul director general problema noastra!!!
Vazand evolutia din ultima perioada, grupul de angajati Oltchim care va sesizeaza situatia de fapt, considera ca au fost martori la o mascarada totala timp de o luna si jumatate - cu referire la abordarea situatiei critice de la Oltchim prin prisma media.
Oltchim a fost prezentat ca fiind capusat de fostul director general, astfel incat USL sa isi creeze avantaj politic, iar apoi dupa ce in 22.08.12 au inchis Combinatul, l-au tinut oprit 2 luni de zile acumuland in medie 7 milioane euro/luna, nefunctionand (cheltuieli cu salariile si utilitatile s-au tot acumulat) si acum am fost socati sa constatam ca in loc sa reporneasca Combinatul si sa se faca restructurare au extins noua structura organizatorica cu noi functii de conducere bine platite la zi, iar noi salariatii suntem neplatiti de 2 luni de zile.

Toti managerii numiti in noua conducere sunt implicati politic si lipsiti de experienta manageriala si tehnica.

Au fost inscaunate in noua conducere Oltchim doua clanuri:
- sotii Ciobescu, lideri PNL - Tineret Valcea (el - Armand Ciobescu numit director Directia Comerciala, absolvent de Spiru Haret si fost distribuitor de Tic Tac - da ati citit bine Tic Tac, cafea, Maggi si ceai in Valcea) / ea - Spiru Ciobescu Felicia fost Front Desk Office la cateva banci din Bucuresti, acum numita director general adjunct financiar);
- clanul Coclet (el - Coclet Ion a lucrat ca director termoficare la Cet Govora si a fost numit director resurse umane fara avea nici macar o zi experienta in acest domeniu - vedeti CV-ul sau pe link: http://cetgovora.ro/director-executiv-termoficare-urbana-ing.-ion-coclet; ea - Coclet Mihaela fost de asemenea angajata Cet Govora in prezent s-a infiintat un nou post in schema organizatorica Oltchim - acela de sef departament achizitii special pentru aceasta doamna.

Este strigator la cer cum Oltchim continua sa fie capusata de noua camarila USL, in timp ce noi salariatii asteptam solutii de repornire si asteptam salariile restante.
De fapt intelegem ca se urmareste strict mentinerea linistii sociale fortate la Oltchim pana la alegeri si apoi se intentioneaza dupa informatiile noastre falimentul.
Este dureros ca ultimul Combinat Chimic din Romania a incaput pe mana unor neaveniti si diletanti, iar angajatii vor ramane pe drumuri.
In data de 16.10.12 prin decizia Consiliului de Administratie al S.C. Oltchim S.A., consiliu condus de catre Traicu Rodin, lider PSD, s-a decis inlocuirea fostei conduceri a Oltchim cu o echipa, condusa de Mihai Balan, fost director al CET Govora. Noua conducere numita de curand pe criterii politice este formata din:
- Norocel Marinescu - Director Directia Tehnica Calitate Mediu, membru PNL Valcea;
- Mihai Talpasanu - Director General Adjunct Oltchim sustinator al Partidului Conservator impreuna cu liderul de sindicat nou promovat Cornel Cernev;
- Marius Pirvu - Director Directie Petrochimica unul dintre membrii de frunte ai Partidului Conservator Pitesti si sponsor in campania electorala a candidatului Daniel Constantin, care candideaza in colegiul din Pitesti. Am aflat de la colegii din Petrochimia Pitesti ca Pirvu nu a ocupat niciodata o functie de conducere in istoria combinatului Arpechim fiind angajat de tatal sau fostul Director Pirvu. De asemenea Pirvu Marius este un apropiat si al presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu fiind partener de afaceri cu acesta.
- Valentin Popescu - Director Directia Energetica si Mecanica fost Director Mentchim este omul care a adus in insolventa firma S.C. Mentchim S.A. cercetat in anii 2006 si 2007 pentru spalare de bani si afaceri cu metalurgice impreuna cu fostul director Mentchim Serbulescu in relatia cu tiganii de la Strehaia, cercetat de DNA si DIICOT. Anexat prezentului articol am inclus si noua organigrama a Oltchim care nu este deloc restructurata de noul Manager General Mihai Balan, ci dimpotriva. Pozitiile noi sunt marcate cu sageti rosii de catre noi pentru a realiza cate posturi noi de conducere au fost create.
Este dureros ce se intampla!!!! Noi nu ne primim salariile, iar Ministrul Chitoiu cu acolitii sai si Ponta umplu schema de conducere a unui combinat in letargie cu functii de conducere noi.
Ce sa mai discutam de numirile noii echipe manageriale facute pe criterii de nepotism si criterii politice.
Va atasam mai jos link-urile inspre CV-urile celor din conducerea Oltchim.

 

 


Musafir

#18127 REGULAMENT CU PRIVIRE LA POSTAREA DE COMENTARII PE PETITIA “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM”

2014-03-16 13:54

abcdef

REGULAMENT CU PRIVIRE LA POSTAREA DE COMENTARII PE PETITIA “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” ()

Postarea unor comentarii pe PETITIA “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” se face va sub autoritatea acestui regulament, in termenii si conditiile de mai jos.

PETITIA “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” cuprinde o sectiune de comentarii in care cititorii isi pot posta / prezenta opiniile si comentariile, in mod liber dar in conditiile prezentului “regulament”.

Postarea opiniilor presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Prin postarea opiniilor sau oricaror texte pe PETITIA “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” cititorii / utilizatorii / autorii de comentarii sunt de acord cu urmatoarele:

1. Este interzisa postarea materialelor pentru care autorii postarilor respective nu detin drepturile legale de autor (copyright) sau nu au incuviintarea proprietarului pentru a utiliza materialul.

2. Este interzisa postarea multipla a aceluiasi comentariu.

3. Este interzisa utilizarea unui limbaj indecent, vulgar, abuziv in discutiile cu alti cititori / utilizatori / autori de comentarii.
Sunt interzise comentariile denigratoare, care sa contina amenintari sau sa violeze intimitatea, viata privata a altor persoane.
Injuriile de orice fel nu sunt permise.

4. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale.
Nu este permisa promovarea activitatilor infractionale sau a utilizarii bunurilor sau substantelor ilegale.

5. Nu sunt permise comentarii cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene.
Nu sunt permise discriminarile referitoare la sex, varsta, religie, etnie, orientare sexuala ori alte discriminari personale.

6. Este interzis furtul de semnatura al altor utilizatori.

7. Toate comentariile exprima punctul de vedere si opiniile autorilor acelor comentarii si nu ale AUTORULUI PETITIEI (exceptie facand mesajele scrise chiar de catre acesta), motiv pentru care nu ne asumam responsabilitatea pentru materialele postate pe acesta petitie de catre alte persoane.
Raspunderea asupra continutului opiniilor si comentariilor postate de cititori pe PETITIA
“SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” revine in intregime autorilor acestor opinii si comentarii.

8. AUTORUL PETITIEI “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” nu ofera garantii pentru lipsa de acuratete a comentariilor si opiniilor postate de cititori, pentru mesajele incomplete, inutile sau pentru orice informatii prezentate.
Comentariile exprima punctele de vedere ale autorilor respectivelor comentarii si nu ale AUTORULUI PETITIEI.

9. AUTORUL PETITIEI “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” isi rezerva dreptul de a sterge continutul discutabil al unor comentarii, intr-un timp rezonabil.
Acesta va fi un proces manual, astfel incat nu va fi posibila stergerea sau modificarea mesajelor instantaneu.
AUTORUL PETITIEI
“SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” isi rezerva dreptul de a elimina acele opinii / comentarii pe care le considera daunatoare sub orice forma, imaginii PETITIEI “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM”.
AUTORUL PETITIEI “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” se obliga sa nu modifice, sub nici o forma, continutul comentariilor postate de cititori in conditiile prezentului regulament.
Acceptate spre publicare, comentariile devin parte integranta a PETITIEI
“SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM”.
Sub nici o forma autorul unui comentariu nu va revendica vreun drept legal sau vreo raspundere din partea AUTORULUI PETITIEI
“SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” asupra textului postat de catre autorul comentariului respectiv.
Raspunderea personala, a celui care posteaza un comentariu, pentru orice aspect legal in legatura cu postarea, nu poate fi delegata AUTORULUI PETITIEI
“SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” sau altei persoane.

10. Modificarea si / sau stergerea integrala sau partiala a comentariilor postate este dreptul exclusiv al AUTORULUI PETITIEI “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” la libera apreciere a acestuia.
Orice solicitari de modificare si / sau stergere comentarii ale autorilor care au postat respectivele comentarii, precum si solicitarile cititoriilor cu privire la comentariile ce nu le apartin, nu sunt permise si nu pot fi luate in considerare de catre AUTORUL PETITIEI
“SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” sau de catre ADMINISTRATORUL SITE-ului http://www.petitieonline.com, singurii in masura sa decida conformitatea comentariilor cu regulamentul si conditiile postarii de comentarii pe acest SITE si pe PETITIA “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM”.

11. Autorul comentariului este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Comentariile postate nu sunt monitorizate in fiecare secunda si, in consecinta, AUTORUL PETITIEI
“SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul lor.

12. Postarea unui mesaj in sectiunea de comentarii, sectiune pusa la dispozitia cititoriilor, inseamna acceptarea tacita a continutului acestui regulament.

13. Daca considerati ca orice material de pe acesta petitie, postat de catre AUTORUL PETITIEI “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati, astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.
AUTORUL PETITIEI
“SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” isi rezerva dreptul de a sterge orice comentariu care nu se supune acestor conditii.

Prezentul regulament poate fi modificat de catre AUTORUL PETITIEI “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” fara instiintari prealabile atunci cand situatiile noi o impun.


Musafir

#18128 Re:

2014-03-16 13:59

#18123: X MEN -

ma si mai slobozi pe fata ta escrocule,dar vreau sa vedeti sau sa cititi bine ce spune musafirul de la pag.18120 si 18121,sper ca ati inteles cernevistilor ceva,,,,,,,,,,,,ca tradatoriiiii de piperea,talpasanu si cernev ,au lat banii de la zaremba sa minta ca niste ordinari,baniii putini e adevarat pe care[osul]ia ti luat si voi cu grevele PROSTILOR,dar ei cu VOZGANIAN au luat GROSUL fraierilor,iar acum veniti cu balecareli ca FOTA ce?,,,,,,,,,,,,,,,escrocilor si lasilor?,,UNDE E DEMNITETEA VOASTRA INCULTILOR?


Musafir

#18129 Re: de acord cu X MEN

2014-03-16 14:21

#18124: FIFI - de acord cu X MEN

VA DAU EU CARACTERIZARE TRADATORILOR DE CERNEV,TALPASANU SI GAOAZA,VA MANINC,VA CAC SI IAR VA FAC[ATENTIE ION DAN,ATENTIE CA ACUM TE CUNOSC ESCROC TIGAN] SCIRBE MIZERABILE SI OPORTUNISTEEEEEEEE ,,,,,,,,,ATENTIE LA PICASSO


Musafir

#18130 Re: adevar,,NU STI NIMIC ESCROCULE,esti papagal cernevistEE

2014-03-16 15:36

#18103: X MEN - adevar

daca nu esti chiar tu escroculeeeeeeeee de TALPASANU,,,,,,,,,,,,,,,,SAU TU CERNEVE TAMBALAGIULEEEEEEEEEE

Musafira

#18131

2014-03-16 15:39

Mister PICASSO, comentarii mai dulci nu sti sa postezi? astea sunt gretoase rau...

Musafir

#18132 Re: Re: adevar,,NU STI NIMIC ESCROCULE,esti papagal cernevistEE

2014-03-16 15:42

#18130: - Re: adevar,,NU STI NIMIC ESCROCULE,esti papagal cernevistEE

RAU IMI PARE TALPASENEE CA TU CUNOSTI NEAMUL FOTA,ESCROCULEEEEEEEEEE,TRADATORULEEEE,DUTE LA NASUL MEU FOTAAA SI INTREABA L MULTEEE,SA VEZI ADEVARUL ESCROCULEEEEEEEEEEEEE,TU CU CERNEV,TRADATORILOR DE OLTCHIM,,,,,,,,,,,,PAAAAAAAAAA,,,,,,,,,,,,,,,,,PICASSO


Musafir

#18133 Re: Re: Re: adevar,,NU STI NIMIC ESCROCULE,esti papagal cernevistEE

2014-03-16 15:46

#18132: - Re: Re: adevar,,NU STI NIMIC ESCROCULE,esti papagal cernevistEE

INTREBATI L SI PE D NUL RADUTOIU DESPRE NEAMUL SI FOSTUL DIRECTOR FOTAAAAA TRADATORILOOOR,CA SA VEDETI RASPUNSURI ADEVARATEEEEE,ESCROCILOR


Musafir

#18134 Re:

2014-03-16 15:48

#18131: Musafira -

PT TINE D NA GRETOASA CARE ESTI ,VOI VORBI FRUMOS NUMAI CIND AI TUPEU SA TI DAI NUMELE, PINA ATUNCI ESTI O HAHALERAAAAAA


Musafir

#18135 Re: Re: APROPO MUSAFIROOO,ESTI O MIZERABILA CERNEVUISTAA

2014-03-16 16:03


Musafir

#18136 TREBUIESTE A MA MAI RECOMANDA FOTA?

2014-03-16 16:05

IPU atunci i-am condamnat pe toti la moarte

#18137

2014-03-16 16:22

Ce sa mai spunem fratilor ca am ajuns de rasul europei cu prosti(guvernarea USL-ista sau cum dracu so mai numi acum) astia care sant la guvernare nu vedeti ce prefect au pus acum pe Cornoiu ala care prin AJOFM cand era director le spunea la disponibilizati din Oltchim ca nu crede ca guvernul le da compensatorile si acum vin si va intreb, nu este normal ba aburitilor de disponibilizati nu ar fi bine sa va duceti peste el (ca de acum este aproape ca si cum ar fi din guvern )sa vedeti ce va spune, va spun eu alta rahateala cu alta aroma(ca la alegerile SVRO)astia nu au nici o treaba cu salvarea combinatului ci numai cu umplerea buzunarului( ca fomistul ala de SPIRU care cauta lingurile de aur ale Faraonului sa le fure?, numai ca mai iute de mana l-ea manglit tiganu)astia acum profita cat pot sa-si umple si ei buzunaru(magnifica conducere si cu curisti de serviciu SVRO)si mai incolo va da cu tifla scuzati-ne ,pardon noi atat am putut, dar sa stiti ca de vina este ala care a batut primul tarus la temelia combinatului ca nu la batut 100 de metri mai incolo.Ba nesimtitilor ACTUALI eu va intreb ce dracu ati facut voi acum, in astia 2 ani ca mai are putin si cade pasarela si nu cred ca de vina sant FOSTI, asa ca inca o data HAI SICTIR ,sa deschis sezonul la mancat rahat moca, aviz SVRO ca si asa santeti dupa profit si interes, daca mai schimba astia mult conducerea o sa va incurcati dracului in curururi ca nu mai stiti pe care sa le mai pupati .

Musafir

#18138 Re:

2014-03-16 16:30

#18137: IPU atunci i-am condamnat pe toti la moarte -

ZIII CERNEVEEE,ZI TALPASENEEEE,ZIIIIIIII PIPEREA [PE MUHER EU FOTA SA O PUP],ZICETI TRADATORILOR CE AVETI DE AFIRMAT SAU DE SPUS?,,,,,,,,,,ZI CERNEVE TIGAN IMPUTIT,CE MAI AI DE SPUS ,CA TE MANINC DE LUNI,TRADATORULEEEEEEEE ,,,,,,,,,,,,,,TE VOI VINAAAAAAAA,,,,,,,,,,,,,,EU PICASSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-03-16 16:32


Musafira

#18140

2014-03-16 16:45

Multumesc nene pipi-CASSO, dar injuriile tale ma lasa rece...!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-03-16 16:53


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-03-16 17:01


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-03-16 17:04


Musafira

#18144

2014-03-16 17:12

Nici daca te nasti a doua oara n-ai sanse sa ajungi "ACOLO", nene pipi-CASSO...!!!!!

Musafir

#18145 Re: PE O TRADATOARE CRED CA VOMIT ,,,,,,,,,,ZAU EU FOTAAAA

2014-03-16 17:20

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-03-16 17:23


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-03-16 17:27


IPSE

#18148

2014-03-16 17:49

cum posteaza cineva pe aici si deranjaza grupare hotilor autor nemernic platit cu bani faraonului cum hop le stergi
cind injura aurolaci pe cernev e ok si te bucuri
e petitia voastra si laso asa ca mai avem si noi ocazia sa va mai bagam cite ceva prin frigidere
drumul vostru se ingusteaza pe zi ce trece...gata cu cascavalu..............

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-03-16 17:52


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-03-16 17:56