Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-03-12 15:19



Musafir

#18002 Re: CA ,geoana a patit o cernev al vostru,rahatilor cernevisti,,,,PICASSO

2014-03-12 15:31

juan duan

#18003 Do re mi

2014-03-12 15:46

Fota deja nu te mai ia nimeni in seama ,si nici macar nu stiu daca scri tu sau altcineva ,te-as ruga sa-ti pui si o poza cand postezi, eu cred totusi ca nu scri tu ci Picasoso


Musafir

#18004 Pentru cei care bateti campii despre Oltchim & Arpechim

2014-03-12 15:47

VA IMBOLNAVITI SI MURITI DE CANCER SI ALTE BOLI DE AICI :

LINK http://www.mediafax.ro/



Percheziţii în cazul unei grupări care ar fi livrat în magazine produse din CARNE ALTERATĂ. Angajaţi de la Direcţia Vămilor şi Protecţia Consumatorilor, printre persoanele vizate în anchetă

Anchetatorii fac percheziţii, miercuri, la peste 100 de adrese din Capitală şi din mai multe judeţe, în cazul unei reţele ai cărei membri sunt suspectaţi de evaziune fiscală şi spălare de bani, după ce ar fi livrat în magazine tone de produse din carne alterată.



Potrivit unor surse judiciare, percheziţiile, făcute de procurorii DIICOT, vizează membrii unei grupări organizate suspectate de evaziune fiscală, spălare de bani şi punere în circulaţie de produse alterate.

Conform surselor citate, gruparea infracţională ar fi produs, în acest fel, un prejudiciu de aproximativ 15 milioane de euro.

Sursele citate au precizat că membrii grupării aduceau din ţări ale Uniunii Europene carne pe care o puneau în vânzare în magazine din România fără să declare cantităţile. În cazul în care carnea depăşea termenul de valabilitate, aceasta era procesată şi transfomată în diverse produse care, de asemenea, ajungeau la vânzare în magazine, au mai spus sursele citate.

Percheziţiile au loc în Capitală şi în mai multe judeţe, între care Ialomiţa şi Dâmboviţa.

Angajaţi de la Direcţia Vămilor şi Protecţia Consumatorilor sunt printre persoanele vizate în anchetă, au declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

În urma percheziţiilor, persoanele suspectate în acest caz vor fi duse la sediul DIICOT central.


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-03-12 16:07


li na gnoy

#18006 Re: Sa traiti beneee

2014-03-12 16:19

#18000: na li yong - Sa traiti beneee

hahaha

bravo spirule!

cine s-a gasit sa ne aduca aminte de devalizarea tarii

hahaha

ai gasit mai mascaltzone tacamurile de aur ale lui roibu?

hahaha

buna asta

 

si cand credeam ca e vorba de spiru, hop si el, plagiatorul

bine mai, va bagati voi la furturi? pnl si psd?

sa facem o enumerare sumara a ceea ce ati dat voi degeaba si nu ati vandut macar:

BCR, PETROM, PETROMIDIA, DOLJCHIM, IMGB, peste 300 de mii de apartamente, pamanturi si paduri, combinatul de la baia mare, toata siderurgia, irigatiile, agricultura, vamile, pavilionul tarii unui srl, s.a.m.d.

 

ponta, daca gasesti tacamurile de aur ale lui roibu, cheama-l pe spiru si acolitii lui sa le vada, ok?

 

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-03-12 16:28



Musafir

#18008 Re: Re: Sa traiti beneee

2014-03-12 16:31

#18006: li na gnoy - Re: Sa traiti beneee

SPIRULE,CERNEVE,TALPASENE,PIPEREA,MARDERITA,SA NE MINCATI TACIMURILE,,LA OAMENIII OLTCHIMULUI TRADATORILOR,,,,,,,,ETE NA PICASSO


Musafir

#18009 Valentin Popescu nu mai conduce Direcţia Energetică-Mecanică BURSA 12.03.2014

2014-03-12 16:46

http://www.bursa.ro/?s=companii_afaceri&articol=231694

Pe 27 februarie, a încetat contractul individual de muncă, încheiat pe perioadă determinată, al lui Valentin Popescu, care a deţinut funcţia de Director al Direcţiei Energetică-Mecanică din combinatul Oltchim în perioada 15 octombrie 2012 - 26 februarie 2014, potrivit unui comunicat remis astăzi Bursei de Valori Bucureşti (BVB).
Până la numirea unui înlocuitor, interimatul va fi asigurat de Victor Avram, şef Divizie Energie în întreprinderea din Râmnicu Vâlcea, se mai arată în comunicat.
Combinatul chimic Oltchim (simbol BVB: OLT), aflat în insolvenţă din ianuarie 2013, a raportat pentru anul trecut pierderi cu 50% mai mici, de 285,08 milioane lei (64,5 milioane de euro), ca urmare a reducerii semnificative a cheltuielilor financiare. Compania a înregistrat din activitatea financiară o pierdere de 8,28 milioane lei, faţă de rezultatul negativ de 236,95 milioane lei în 2012, reiese din date trasmise către BVB pe 17 februarie. Din activitatea de explorare, Oltchim a consemnat pierderi cu 17,3% mai mici, de 276,79 milioane lei, de la 334,7 milioane lei în anul precedent.
Veniturile din exploatare au coborât cu 33,4%, la 497,74 milioane lei, iar cheltuielile au fost cu 28,4% mai mici, de 774,54 milioane lei.
Valoarea exporturilor şi a livrărilor intracomunitare în afara României a fost de 69,4 milioane de euro, reprezentând 62% din cifra de afaceri, iar valoarea importurilor şi achiziţiilor intracomunitare a fost de 10,5 milioane euro, astfel că balanţa externă a fost pozitivă anul trecut, de 58,9 milioane lei, potrivit unui raport al companiei.
Statul deţine, prin Ministerul Economiei, 54,7% din acţiunile Oltchim, şi a eşuat, în 2012, în încercarea de a privatiza combinatul chimic, care a intrat în insolvenţă în luna ianuarie 2013.


Musafir

#18010 Re: Valentin Popescu nu mai conduce Direcţia Energetică-Mecanică BURSA 12.03.2014

2014-03-12 16:50

#18009: - Valentin Popescu nu mai conduce Direcţia Energetică-Mecanică BURSA 12.03.2014

mari realizari

de fapt cine minte?

vosganian sau presa aservita?

 


Musafir

#18011 Re: Soţii Ciobescu, numiţi pe criterii politice în conducerea SC OLTCHIM SA

2014-03-12 16:55

#16896: - Soţii Ciobescu, numiţi pe criterii politice în conducerea SC OLTCHIM SA

Soţii Ciobescu, numiţi pe criterii politice în conducerea SC OLTCHIM SA

2014-02-09 14:05

http://ziaruldevalcea.ro/2012/10/22/sotii-ciobescu-numiti-pe-criterii/

http://i.imgur.com/HBRUdfm.jpg...

Postat in 07:34, luni, 22 octombrie 2012

• Ce vrăji au mai făcut politicienii Cîlea şi Buican:
Soţii Ciobescu, numiţi pe criterii politice în conducerea SC OLTCHIM SA

• combinatul tinde să se transforme dintr-o afacere portocalie într-una uselistă
• noii directori: Laurenţiu şi Felicia Spiru Ciobescu, liberali de frunte. Anterior au lucrat pentru Dan Ploscă ÔÇô patron Magic Tic Tac, ca şefi de distribuţie cafea, ceai şi alte produse asemănătoare

În data de 16.10.12 prin decizia Consiliului de Administraţie al S.C. Oltchim S.A., consiliu condus de către Traicu Rodin, lider de seamă al PSD, s-a decis înlocuirea fostei conduceri a Oltchim cu o echipă, condusă de Mihai Bălan, fost director al CET Govora. Din nefericire pentru combinat echipa este formată în cea mai mare parte din politruci, oameni fără experienţă în domeniul activităţii petrochimice, toţi membrii simpatizanţi sau activi ai partidelor care compun USL. Realitatea este că lui Mihai Bălan i s-a impus această nouă componenţă a conducerii Oltchim. Oamenii lui Roibu erau pătaţi din punct de vedere moral şi unii dintre ei chiar penal, dar măcar aveau tangenţe cu obiectul de activitate al combinatului chimic de la Râmnicu Vâlcea! Aşadar, Oltchim tinde să se transforme dintr-o afacere portocalie într-una uselistă! Faptul că actualii directori din subordinea lui Mihai Bălan sunt implicaţi aproape toţi politic şi că nu au cunoştinţele şi experienţa tehnică necesară este grav. Ceea ce este însă şi mai grav este că şi-au generat un sistem clientelar în care şi-au numit membrii de familie lucru ilustrat clar prin comunicatul la bursă anexat la articol.ÔÇ¿

Politică de personal dictată de USL (Cîlea plus Buican)

ÔÇ¿Politica de personal de la Oltchim pare a fi dictată de către preşedintele Consiliului Judetean Vâlcea, Ion Cîlea (probabil cot la cot cu liderul PNL, Cristian Buican), exact aşa cum făcea şi la CET în sensul că a inclus în schema de manageri numai persoane implicate politic, rude etc.

Ion Cîlea are antecedente în acest sens: recent “Ziarul de VâlceaÔÇ£ a semnalat angajările făcute pe criterii politice la CET (numai membrii de partid USL fără nici un concurs pe posturi fără selecţie, strict pe sistem clientelar). Probabil că se doreşte ca Ion Cîlea să patroneze şi Oltchim şi să fie groparul acestui combinat, să-i desăvârşească astfel opera “ilustruluiÔÇ£ manager Roibu.

Revenim la noua conducere numită de curând pe criterii politice: Norocel Marinescu – Director Directia Tehnica Calitate Mediu, membru PNL Vâlcea; Mihai Tălpăşanu – Director General Adjunct Oltchim susţinător al Partidului Conservator împreună cu liderul de sindicat nou promovat Cornel Cernev; Marius Pîrvu – Director Direcţie Petrochimica unul dintre membrii de frunte ai Partidului Conservator Pitesti şi sponsor în campania electorală a candidatului Daniel Constantin, omul lui Felix, care candidează în colegiul din Pitesti. De asemenea, este un apropiat al preşedintelui Consiliului Judetean Argeş, Constantin Nicolescu. Pîrvu este bun prieten cu Dumitru Marian, liderul de Sindicat Unirea sindicatul de pe Platforma Arpechim Piteşti; Laurenţiu Spiru Ciobescu şi Felicia Spiru Ciobescu, liberali de frunte. Anterior au lucrat pentru Dan Ploscă ÔÇô patron Magic Tic Tac, ca şefi de distributie cafea, ceai si alte produse asemănătoare. Numai că trebuie să precizăm ca ambii sunt soţ si sotie la fel ca şi în cazul altui director; Valentin Popescu – Director Directia Energetica si Mecanica fost Director Mentchim este omul care a adus în insolvenţă firma S.C. Mentchim S.A. cercetat în anii 2006 şi 2007 pentru spălare de bani şi afaceri cu metalurgice împreună cu fostul director Mentchim Serbulescu în relaţia cu ţiganii de la Strehaia, cercetat de DNA şi DIICOT. Aşadar, este clar pe ce criterii şi cum a fost construită noua conducere de la Oltchim.

Nu înţelegem de ce se extinde structura de personal în loc să se reduca. Un exemplu în acest sens este că pe lângă Serviciul Aprovizionare, existent la Oltchim, s-a mai creat şi Departamentul Achiziţii.
“Ziarul de VâlceaÔÇ£ continuă să monitorizeze situaţia de la Oltchim, urmând ca în numerele următoare să revenim cu noi dezvăluiri.

(Tiberiu Pîrnău)


Musafir

#18012 Re: Re: Re: Re: Re: Re: MAGIC TIC-TAC...!!! NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

2014-03-12 16:57

#17960: - Re: Re: Re: Re: Re: MAGIC TIC-TAC...!!! NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

MAGIC TIC-TAC...!!! NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

2014-02-10 22:22



http://magictictac.ro/templates/themza_j15_21/images/logo1.png...

 

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC
2014-01-30 19:12

NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

2014-01-30 19:12

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu

CIND NOI MARSALUIAM DE LA OLTCHIM LA PREFECTURA PRIN GER SI VISCOL, ASTA SE CINSTEA SI CHEFUIA  CA ERA UNS DOMN MARE SI DIRECTORI LA OLTCHIM EL SI NEVASTA-SA FUGIND CU MASINILE OLTCHIM !!!!!!

POSTAREA II APARTINE SI NE CONFIRMA CAT DE INDOLENT ERA EL SI NEVASTA-SA PUSI POLITC  CAND ERA BALAN de la CET!!!! TOT CE SCRIE JOS E CREATIA LUI PE FACEBOOK

 

https://www.facebook.com/armandspiru?fref=ts

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu
December 27, 2012
Bun ii vinu sus pe munte !

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu shared a link.

December 27, 2012 near Ramnicu Valcea
Apar chiar si eu aici :)

http://stirileprotv.ro/stiri/travel/domeniul-de-schi-transalpina-locul-care-ar-putea-sa-rivalizeze-cu-statiunile-din-elvetia-si-austria.html

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/p480x480/526022_526034174...

2013-12-10 18:57

#14121: -  NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

 

===========================================================================================================

 

SALVAREA OLTCHIM? CAND O ZBURA ...

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRY2-Wj0RSwUFvHAdOLU_sf8R79...


Musafir

#18013 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bun ii vinu sus pe munte !

2014-03-12 16:59

#17962: - Re: Re: Re: Re: Re: Bun ii vinu sus pe munte !

Spiru-Ciobescu AI INVATAT MA SA VINZI POLIOLI ????

2013-12-05 14:35

Sigur n-ai invatat nimic, ca noi RESTANTELE LE AVEM SI SE INMULTESC.

SAU O INTREBAM PE NAVASTA-TA CE TREABA FACI TU PE ACOLO SI CUM II IMPARTE EA :

=====================================================================

 

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu

CIND NOI MARSALUIAM DE LA OLTCHIM LA PREFECTURA PRIN GER SI VISCOL, ASTA SE CINSTEA SI CHEFUIA  CA ERA UNS DOMN MARE SI DIRECTORI LA OLTCHIM EL SI NEVASTA-SA FUGIND CU MASINILE OLTCHIM !!!!!!

POSTAREA II APARTINE SI NE CONFIRMA CAT DE INDOLENT ERA EL SI NEVASTA-SA PUSI POLITC  CAND ERA BALAN de la CET!!!! TOT CE SCRIE JOS E CREATIA LUI PE FACEBOOK

 

https://www.facebook.com/armandspiru?fref=ts

Armand Laurentiu Spiru-Cio

bescu
December 27, 2012
Bun ii vinu sus pe munte !

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu shared a link.

December 27, 2012 near Ramnicu Valcea
Apar chiar si eu aici :)

http://stirileprotv.ro/stiri/travel/domeniul-de-schi-transalpina-locul-care-ar-putea-sa-rivalizeze-cu-statiunile-din-elvetia-si-austria.html

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/p480x480/526022_526034174...

 

=================================================================================================================

http://i.imgur.com/VvE0nkB.png?1...

https://lh5.googleusercontent.com/-MoUG6fhMk_k/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAIck/0HUb6Eh_R...


Musafir

#18015 Angajatii Oltchim scandalizati de noua conducere numita pe criterii 100% politice si de nepotism

2014-03-12 18:51

#17966: - Angajatii Oltchim scandalizati de noua conducere numita pe criterii 100% politice si de nepotism
#17965: - Politică de personal la OLTCHIM dictată de USL (Cîlea plus Buican)

http://www.dinvalcea.ro/interes-general/angajatii-oltchim-scandalizati-de-noua-conducere-numita-pe-criterii-100-politice-si-de-nepotism

Un articol de presa vechi dar ... situatia persista si intrebarile raman.

Interes general

Angajatii Oltchim scandalizati de noua conducere numita pe criterii 100% politice si de nepotism

- 1500 de angajati Oltchim - satui de ignoranta si abuzurile instaurate de noua conducere Oltchim

Creat la Duminică, 28 Octombrie 2012 19:16
Afişări: 798

Circa 1500 de angajati din Oltchim suntem extrem de scandalizati de noua conducere Oltchim numita politic in data de 16.10.12.

Nu ne-am putut niciodata imagina ce nulitati manageriale au fost numite pe criterii politice recent la Oltchim.
Combinatul nu a fost repornit asa cum ni s-a promis de catre noul director general Balan Mihai si Cornel Cernev autoproclamatul conducator al comitetului de criza, ci numai o singura instalatie - electroliza cu membrana.
Desi se promitea de catre premierul Ponta si ministrul economiei Chitoiu ca se va asigura finantarea necesara pentru repornirea combinatului pana la data de 28.10.12, nu s-a asigurat nici o finantare.
S-a pornit numai instalatia de electroliza cu membrane, nu cu fonduri de la guvern, ci pe datorie (energia electrica este luata pe datorie si solutia salina - materia prima la fiind preluata de la Salrom tot pe datorie).

Asa a rezolvat guvernul USL reprezentat prin Mihai Balan noul director general problema noastra!!!
Vazand evolutia din ultima perioada, grupul de angajati Oltchim care va sesizeaza situatia de fapt, considera ca au fost martori la o mascarada totala timp de o luna si jumatate - cu referire la abordarea situatiei critice de la Oltchim prin prisma media.
Oltchim a fost prezentat ca fiind capusat de fostul director general, astfel incat USL sa isi creeze avantaj politic, iar apoi dupa ce in 22.08.12 au inchis Combinatul, l-au tinut oprit 2 luni de zile acumuland in medie 7 milioane euro/luna, nefunctionand (cheltuieli cu salariile si utilitatile s-au tot acumulat) si acum am fost socati sa constatam ca in loc sa reporneasca Combinatul si sa se faca restructurare au extins noua structura organizatorica cu noi functii de conducere bine platite la zi, iar noi salariatii suntem neplatiti de 2 luni de zile.

Toti managerii numiti in noua conducere sunt implicati politic si lipsiti de experienta manageriala si tehnica.


Au fost inscaunate in noua conducere Oltchim doua clanuri:
- sotii Ciobescu, lideri PNL - Tineret Valcea (el - Armand Ciobescu numit director Directia Comerciala, absolvent de Spiru Haret si fost distribuitor de Tic Tac - da ati citit bine Tic Tac, cafea, Maggi si ceai in Valcea) / ea - (Spiru Ciobescu Felicia fost Front Desk Office la cateva banci din Bucuresti) acum numita director general adjunct financiar;
- clanul Coclet (el - Coclet Ion a lucrat ca director termoficare la Cet Govora si a fost numit director resurse umane fara avea nici macar o zi experienta in acest domeniu - vedeti CV-ul sau pe link: http://cetgovora.ro/director-executiv-termoficare-urbana-ing.-ion-coclet; ea - Coclet Mihaela fost de asemenea angajata Cet Govora in prezent s-a infiintat un nou post in schema organizatorica Oltchim - acela de sef departament achizitii special pentru aceasta doamna.

Este strigator la cer cum Oltchim continua sa fie capusata de noua camarila USL, in timp ce noi salariatii asteptam solutii de repornire si asteptam salariile restante.
De fapt intelegem ca se urmareste strict mentinerea linistii sociale fortate la Oltchim pana la alegeri si apoi se intentioneaza dupa informatiile noastre falimentul.
Este dureros ca ultimul Combinat Chimic din Romania a incaput pe mana unor neaveniti si diletanti, iar angajatii vor ramane pe drumuri.
In data de 16.10.12 prin decizia Consiliului de Administratie al S.C. Oltchim S.A., consiliu condus de catre Traicu Rodin, lider PSD, s-a decis inlocuirea fostei conduceri a Oltchim cu o echipa, condusa de Mihai Balan, fost director al CET Govora. Noua conducere numita de curand pe criterii politice este formata din:
- Norocel Marinescu - Director Directia Tehnica Calitate Mediu, membru PNL Valcea;
- Mihai Talpasanu - Director General Adjunct Oltchim sustinator al Partidului Conservator impreuna cu liderul de sindicat nou promovat Cornel Cernev;
- Marius Pirvu - Director Directie Petrochimica unul dintre membrii de frunte ai Partidului Conservator Pitesti si sponsor in campania electorala a candidatului Daniel Constantin, care candideaza in colegiul din Pitesti. Am aflat de la colegii din Petrochimia Pitesti ca Pirvu nu a ocupat niciodata o functie de conducere in istoria combinatului Arpechim fiind angajat de tatal sau fostul Director Pirvu. De asemenea Pirvu Marius este un apropiat si al presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu fiind partener de afaceri cu acesta.
- Valentin Popescu - Director Directia Energetica si Mecanica fost Director Mentchim este omul care a adus in insolventa firma S.C. Mentchim S.A. cercetat in anii 2006 si 2007 pentru spalare de bani si afaceri cu metalurgice impreuna cu fostul director Mentchim Serbulescu in relatia cu tiganii de la Strehaia, cercetat de DNA si DIICOT. Anexat prezentului articol am inclus si noua organigrama a Oltchim care nu este deloc restructurata de noul Manager General Mihai Balan, ci dimpotriva. Pozitiile noi sunt marcate cu sageti rosii de catre noi pentru a realiza cate posturi noi de conducere au fost create.
Este dureros ce se intampla!!!! Noi nu ne primim salariile, iar Ministrul Chitoiu cu acolitii sai si Ponta umplu schema de conducere a unui combinat in letargie cu functii de conducere noi.
Ce sa mai discutam de numirile noii echipe manageriale facute pe criterii de nepotism si criterii politice.
Va atasam mai jos link-urile inspre CV-urile celor din conducerea Oltchim.

Musafir

#18016 Re: PETITII DE INTERES NATIONAL

2014-03-12 18:56

#18014: KEUL FLORIN - PETITII DE INTERES NATIONAL

ce sa citim mai? alte porcarii, alti magari

mama lor de hoti!


Musafir

#18017

2014-03-12 20:09

Ba o sa fiti scuipati de oameni cernevistilor de 1 an si 6 luni, ati mintit ati imbarligat oameni si nu ati realizat nimic folositor, decat ceva ce pute, ca voi toti niste gunoieri ai actualei miscari sindicale VICTORIA-RAHATULUI.Sa va puneti un panou de gunoaie ca cel vechi de la intrarea principala in Oltchim cu fetele voastre de neispraviti CERNEV,GAOAZA,MARCELA,ION DAN,BURDOAZA si care mai santeti ca numai minciuni si nimic concret.

Musafir

#18018 Re:

2014-03-12 20:22

#18017: -

asta au invatat ei la scoala :)

radu mami

#18019 ofticativa fraierilor

2014-03-12 20:40

BAI NESIMTITILOR NU VA MAI LEGATI DE CONDUCEREA SINDICATULUI VICTORIA CACI NOI DE LA EL III SUNTEM PUTEREA SUNTEM 60 DE VICTORIENI CU RADU ION MAISTOR CU 10 CLASE SI VICEPRESDINTE AL SINDICATULUI VICTORIA- LA MUNCA NESIMTITILOR DIN OLTCHIM.
radu tati (sic :) )

#18020 Re: ofticativa fraierilor

2014-03-12 22:30

#18019: radu mami - ofticativa fraierilor

da' ce mai? voua va sta in gat protestul asta pasnic? puneti mana si treceti la munca!

aaa, am uitat, nu puteti sa munciti, nu va da voie lindicatul victoria si gloria lui cernev

 

YILDIRIM

#18021

2014-03-13 09:09

Ba asta Radu Ion inseamna ca este "doctorant" daca are 10 clase(unde am ajuns Doamne cu toti prosti, sa ne dam mari cu 10 clase de parca ar avea Oxfordul )ca mai stiu eu unul la propen maistore care se chinui de vreo 3 ani sa isi echivaleze niste studi dar de cartea este grea a dracului ptr. uni si recur la fel de fel de tertipuri gen Bioterra.Puneti mana invatati si pe urma ridicati pretenti de intelectuali.

Musafir

#18022

2014-03-13 09:13

Niste HAIMANALE acesti cernevisti coane,vorba lui Caragiale.Iti este scarba sa-i privesti dar mite sa-i intelegi

Musafir

#18023

2014-03-13 09:58

Cerneve si cu aplaudaci tai mizerabili, pregatitiva ptr spati verzi. Huoooo mincinosilor

Musafir

#18024 Re: Valentin Popescu nu mai conduce Direcţia Energetică-Mecanică BURSA 12.03.2014

2014-03-13 09:58

KRIS

#18025 studii

2014-03-13 10:44

YILDIRIME, TU CE STUDII AI? CRED CA ESTI "TOBA" DE CARTE...REIESE DIN COMENTARIU TAU !!!