Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#16301 Re: Re:

2014-02-01 10:58

#16299: - Re:

sa intelegi jigodie, sa intelegi, ca noi nu toleram mizeriile tale si a altora.


Musafir

#16302 Re: crema OLTCHIMULUI

2014-02-01 11:01

#16296: - crema OLTCHIMULUI

400 dar buni baieti de baieti si fete de fete.

 

sigur e o optiune muuult peste cea de a cotiza in continuare unui excroc precum diculoiu, responsabil pentru dezastrul de la Oltchim.

oameni care au avut curajul sa aiba pareri diferite fata de ceilalti


Musafir

#16303 Re: Re: Re:

2014-02-01 11:03

#16301: - Re: Re:

eu inteleg ca mai bine lasi spritul de-o parte si, in loc sa injuri pe aici mai bine te uiti la televizor, nici acolo nu-ti trebuie cine stie ce inteligenta, ca de gramatica, nici atat.


Musafir

#16304 Re: Re: crema OLTCHIMULUI

2014-02-01 11:04

#16302: - Re: crema OLTCHIMULUI

spargatorii de nuci  ca tine asa vorbesc, dar tu ai tradat mai rau si mai mult de cat toate magariile facute de toti, vrei sa-ti improspatam memoria, sau o ai inghetata, diculoiu sa raspunda in fata instantei pentru nemerniciile lui, dar vine timpul la toti si pe nepregatite, atunci cand uitati, atunci apare ....HOP SI NOI !


Musafir

#16305 Re: Re: Re: Re:

2014-02-01 11:06

#16303: - Re: Re: Re:

Las-o balta ca esti mort copt si latrii la luna inghetata, inteligibilule...


Musafir

#16306 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-01 11:11

#16305: - Re: Re: Re: Re:

asta spui tu, asa, din creierasul tau? sau ai citit pe undeva? suna bine, pompos, dar... sec, varza; probabil prin comprehensivitatea gandirii tale e posibil sa insemne ceva.... ca de exemplu ca ai facut gramatica fix cu femeia de servici aflata in stare de ebrietate.


Musafir

#16307 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-01 11:14

#16306: - Re: Re: Re: Re: Re:

Mai bine iesi la dezapezit prin combinat, sa te vad in suba  la lopata, ca vad  la prostii, nu te intrece nimeni,  sa fi un lider si sa fiti voi aia care dati si faceti. Pana acum gogosile si minciunile va reprezinta.


Musafir

#16308 Re: Re: Re: crema OLTCHIMULUI

2014-02-01 11:15

#16304: - Re: Re: crema OLTCHIMULUI

spargatorii de nuci  ca tine asa vorbesc,

serios? de unde naiba stii tu? adica... cum?

dar tu ai tradat mai rau si mai mult de cat toate magariile facute de toti, vrei sa-ti improspatam memoria,

daaaa, te rog, uimeste-ne

sau o ai inghetata,

nesemnificativ, sigur nu eu am lasat gaura de cateva sute de milioane :D

diculoiu sa rapunda in fata instantei pentru nemerniciile lui, dar vine timpul la toti si pe nepregatite, atunci cand uitati, atunci apare ....HOP SI NOI !

ptiiiii ce profund esti, asa sa dea Dumnezeu precum spui; Dumnezeu si Base, ca tare mai tine el niste dosare prin sertare

 

hai, la mai mare, ca ma plictisesti.


Musafir

#16309 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-01 11:18

#16307: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Mai bine iesi la dezapezit prin combinat, sa te vad in suba  la lopata, ca vad ca la prostii, nu te intrece nimeni,  sa fi un lider si sa fiti voi aia care dati si faceti. Pana acum gogosile si minciunile va reprezinta.

 

 

daaaa, mai bine, sau

eu zic sa te duci cu capra la coafor, cu grija mare sa nu alunecati (tu si capra). :D


Musafir

#16310 Re: Re: Re: Re: crema OLTCHIMULUI

2014-02-01 11:18

#16308: - Re: Re: Re: crema OLTCHIMULUI

Ti-am spus esti inghetat, creierul tau e sufocat, baaa n-ai lasat gaura in buget direct, dar indirect ai facut si tu , banii au fost investiti in combinat si firesc sa fie pierderi, dar ai facut plinul ala gros pe alte cai. PRIN TRADARE SI DEZINFORMARE !!!!!!!!!!!


Musafir

#16311

2014-02-01 11:24

daca zici tu, sigur asa e. De unde naiba aveti voi limbajul asta asa elevat, de zici ca mama, mama. Banii aia s-au scurs inclusiv prin buzunarele tale si ale altor privilegiati care nu puteati sta pe salarii ca muritorii de rand. Voi aveati ceva mai multe circumvolutiuni (stii - cu doi i- chestiile alea de pe creier). Banii aia s-au mai scurs pe la centrele alea de afaceri de pe langa combinat in care erau nu stiu cati consilieri - aceeasi... etc.

lasa-ne cu vrajelile si intoxicarile astea. minti cu nesimtire si cand esti intrebat de argumente incepi sa injuri.

cine nu e de acord cu tine inseamna ca e impotriva ta. tolerezi injuraturile si limbajul tendentios la adresa unor oameni. ai creat o mizerie special pentru a acoperi raul facut de altii, rau care se traduce in situatia actuala a Oltchim


Musafir

#16312 Re:

2014-02-01 11:30

#16311: -

Asa e cand te apuca, ai crize si dai semne de Alzheimer, esti tare bolnav, sau vrei sa scapi.... Tu vorbesti din texte (FABULATII), actele si faptele vorbesc (nu ce racai si denigrezi tu aici), uite ca din 2007- 2008 pana azi, e liniste, oare nu te intrebi de ce ??? Si tu unde ai fost si ce ai facut pana azi.....??? PCC iti spune ceva... DE AGA AI AUZIT , sti ce este asta....


Musafir

#16313

2014-02-01 11:45

PCC - nu au fost adusi aici de extraterestrii! Oricum, nu eu i-am adus!
AGA au fost intotdeauna controlate, ghici, NU de extraterestrii de mai sus, nici de mine!

eu inteleg unde bati: nu sunt arestati, sunt nevinovati; nu sunt capuse sunt centre de afaceri... bla...bla...bla.

datoriile alea le-au facut altii, asa e. suntem directori la Oltchim, suntem in consiliile de administratie pe la toate "centrele de afaceri".... usturoi nu mancam.... ce cheste

auzi ma? tu crezi prostiile alea pe care le scrii?

Musafir

#16314 Re:

2014-02-01 11:49

#16313: -

Unde ai fost si ce ai facut tu pana azi.... ???? Aud...., ce scrii tu iar e lipsa sau spatiu in creierul tau. Ai momente cand iti revi, dar brusc, te uiti pe tine.


Musafir

#16315 Re: Re:

2014-02-01 12:01

#16314: - Re:

Dar, ce te freaca pe tine unde am fost eu? am fost undeva unde am vazut, ca si altii, ce se intampla in jurul meu - adica dezastrul.Ideea este ce ati facut voi de ati adus societatea aici.

Ce scriu eu este realitatea vazuta de noi, palpata. Banii sunt pe la voi, privilegiatii.

 

si inca o data scrii, in acel caz se scrie cu doi i - dar sigur e de la lipsa din creierul meu, ca la tine nu poate fi vorba (de lipsa, nu de creier, cum altfel?). :D

Justitiarul

#16316 Sacrificați pentru interese obscure…

2014-02-01 12:07

#16314: - Re:

http://www.ziarulnatiunea.ro/wp-content/uploads/2014/01/peste-300-de-angajati-ai...

http://www.ziarulnatiunea.ro/2014/01/27/sacrificati-pentru-interese-obscure/


Dacă ne uităm puţin în urmă, combinatele Oltchim (Râmnicu Vâlcea) şi Arpechim (Piteşti) erau apreciate ca unităţi reprezentative
pentru industria petrochimică din România.
Iar dacă ne uităm astăzi, au ajuns falimentare, în starea de insolvenţă şi lichidare judiciară. De ce s-a întâmplat lucrul acesta? Sunt mulle explicaţii. Dar, cele mai multe datorii, care le împovărează acum, s-au făcut, şi prin penalităţile de întârziere de unu la sutăpe zi percepute de statul român (un gen de cămătărie!). Ştim că aceste două mari unităţi economice sunt legate între ele, mai ales prin faptul că Arpechim livrează materii prime către Oltchim.
În mod evident, acţiunile întreprinse la Arpechim (reducerile de personal, închiderea unor secţii ş.a.) au afectat Oltchim-ul.

Ne amintim dacă vreţi, de promisiunile generoase făcute de USL în campania electorală pentru alegerea parlamentarilor noştri. Au promis că vor aduce investitori, că vor crea locuri noi de muncă şi vor salva economia argeşeană. Când colo, vedem că primul-ministru Victor Ponta pasează cu uşurinţă întreaga vină şi responsabilitate către Consiliul Europei, organismul care chipurile nu doreşte redresarea acestora, ci închiderea lor (asemenea altor ,,găuri negre” ale economiei româneşti).

Ne întrebăm în mod firesc, dacă nu a existat sau există într-adevăr nici un plan de redresare şi reorganizare sau o soluţie acceptabilă a acestora. Ne întrebăm şi de ce oare a fost închis sistematic Arpechim-ul, care are şi rafinărie şi utilaje performante.

Mai degrabă constatăm, că nu a existat şi nu există nici la ora actuală voinţa politică din partea autorităţilor centrale. Acum, când au ajuns la putere, chiar de ce le-ar mai păsa de economia reală a ţării şi de viaţa salariaţilor în cauză (plus familiile acestora!), care nu şi-au mai primit drepturile salariale de luni întregi? S-au pus ei cumva în situaţia lor dramatică?

Şi cu toate acestea, deşi în disperare, aceşti salariaţi au fost nevoiţi să iasă în plină stradă şi să protesteze pentru drepturile lor, vedem că nimeni nu îi ia cu adevărat în seamă. Nici măcar mass media locală şi centrală. A ocolit dezbaterea subiectului acesta de interes general (ca în mai toate problemele importante, de pildă protestul nemediatizat al sutelor de preoţilor în faţa Guvernului împotriva actelor biometrice), considerându-l poate insipid sau neinteresant, ori de teamă faţă de guvernanţi. Credem că nu întâmplător, unele lozinci ale protestatarilor sunau astfel: ,,ROMÂNIA TREZEŞTE-TE!”, ,,JOS MAFIA!” (de stat, bineînţeles),,,JOS GUVERNUL!”, ,,VREM SĂ MUNCIM, NU VREM SĂ CERŞIM”!, ,,ASTĂZI SUNTEM NOI, MÂINE SUNTEŢI VOI!”

Nu putem trece cu vederea ceea ce se ascunde în spatele acestor manevre iresponsabile. Există anumite grupuri de interese (corporaţii şi companii transnaţionale), care practică mai mult decât un lobby pentru interesele lor, pe lângă guvernanţi. Este vorba de concurenţa neloială şi perfidă, prin diverse mijloace, puţin cunoscute de opinia publică (trafic de influenţă ş.a.). Scopul lor nu este să le ajute, ci dimpotrivă, să înlăture concurenţa firmelor româneşti autohtone şi de asemenea să acapareze terenurile şi utilajele acestora (bunuri valorând în fapt multe miliarde de euro, create prin sudoarea poporului român, mai ales în timpul defunctului regim comunist), cumpărându-le la preţuri de nimic sau derizorii, ca şi în cazul multor altor unităţi închise şi demolate în România. Ne prefacem că nu vedem astăzi sutele şi miile de unităţi economice, ajunse o ruină pretutindeni în ţară sau înlocuite cu luxoase supermarkete, în care mai toate mărfurile vin din import?

Şi jaful economiei româneşti nu se opreşte aici. Se întrezăresc alte mari înstrăinări de bunuri şi reduceri de personal (sub paravanul ,,reorganizării” şi ,,privatizării” lor) în cadrul unor unităţi strategice precum S.C. Hidroelectrica S.A., C.F.R. Marfă şi în domeniul forestier al statului român!

Vă mai amintiţi poate de guvernarea PSD-ului dintre 2000 şi 2004, când s-a furat cel mai mult? Nu m-ar mira să văd reeditată această poveste (ori, chiar întrecută), acum când PSD este prima vioară în cadrul USL-ului, mai ales prin poziţia primului-ministru Victor Ponta iar funcţiile de decizie din partid sunt ocupate de aceeaşi baroni locali (mari afacerişti, preşedinţi de Consilii Judeţene). Dacă mergem mai departe cu analiza, descoperim tentaculele unei caracatiţe mult mai mari. În spatele corporaţiilor pe care le pomeneam mai sus, se ascunde cu grijă oculta mondială (masoneria), care cu ajutorul cozilor de topor autohtone (trădători de neam şi de ţară) urmăreşte înrobirea economică şi politică a tuturor statelor lumii, mai apoi distrugerea statelor naţionale, a tradiţiilor şi culturii acestora.

16293

#16317 Re: 16292 esti varza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2014-02-01 12:12

Ai tras pluta in jos,adica ai ciupit,sau mai bine zis ai muscat momeala ca pestii.Esti fraier tata , esti un slugoi,AI PUS BOTU'
TE PUP PA PA [16293]
Te-am urmarit ce scri pe aceasta PETITIE.Nici tu nu crezi ce scri sau poate esti un PARANOIC.
''''''''''''' ESTI UN PROST'''''''''''''''''

Musafir

#16318 Re: Sacrificați pentru interese obscure…

2014-02-01 12:21

#16316: Justitiarul - Sacrificați pentru interese obscure…

Stii ce e foarte aiurea in tara asta? Nimeni nu-si asuma vreo responsabilitate. Adicatelea pentru dezastrul pe care-l facem noi sunt de vina, de obicei, altii. E cam cum e la echipa nationala de fotbal... cam asa.

Problema cu Oltchim este de un sfert de veac. Ca e FSN, ca e PSD, ca e CD, ca e PDL ca e USL mafia a fost in primul rand in interior. Datoria aia care este e facuta in primul rand pe mana caracatitei locale.

 

Restul sunt vrajeli.

 

Sau ca un rezumat iti spun asa: combinatul asta a fost preluat de aceasta generatie de iresponsabili (acum vreo 35 ani), generatia care cam iese acum la pensie, generatie care a tras pe el cat a putut si pana l-a pus pe butuci. Si cand sa lase ceva mai departe... aoleu, stati asa ca sunt altii de vina.

 

Sper ca ai priceput mesajul.


Musafir

#16319 Re: Re: Re: Re: Re: NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

2014-02-01 12:46

#16254: - Re: Re: Re: Re: NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

http://magictictac.ro/templates/themza_j15_21/images/logo1.png...

 

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

2014-01-30 19:12

NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

2014-01-30 19:12

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu

CIND NOI MARSALUIAM DE LA OLTCHIM LA PREFECTURA PRIN GER SI VISCOL, ASTA SE CINSTEA SI CHEFUIA  CA ERA UNS DOMN MARE SI DIRECTORI LA OLTCHIM EL SI NEVASTA-SA FUGIND CU MASINILE OLTCHIM !!!!!!

POSTAREA II APARTINE SI NE CONFIRMA CAT DE INDOLENT ERA EL SI NEVASTA-SA PUSI POLITC  CAND ERA BALAN de la CET!!!! TOT CE SCRIE JOS E CREATIA LUI PE FACEBOOK

 

https://www.facebook.com/armandspiru?fref=ts

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu
December 27, 2012
Bun ii vinu sus pe munte !

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu shared a link.

December 27, 2012 near Ramnicu Valcea
Apar chiar si eu aici :)

http://stirileprotv.ro/stiri/travel/domeniul-de-schi-transalpina-locul-care-ar-putea-sa-rivalizeze-cu-statiunile-din-elvetia-si-austria.html

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/p480x480/526022_526034174...

2013-12-10 18:57

#14121: -  NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

=======================================================================================

 

SALVAREA OLTCHIM? CAND O ZBURA ...

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRY2-Wj0RSwUFvHAdOLU_sf8R79...

http://mediam.greenlab.ro//image/201312/w460/porc_tuica_74742600_43893700.jpg...


Musafir

#16320 Re: INCA UN OSCIOR PENTRU FRAIERI DE LA "NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM"

2014-02-01 12:51

#16247: Justitiarul - INCA UN OSCIOR PENTRU FRAIERI DE LA "NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM"

INCA UN OSCIOR PENTRU FRAIERI DE LA "NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM"

2014-01-31 14:02

http://i.imgur.com/ati5xEN.png?1?5461...



MINCIUNA SI DEZINFORMARE LA NIVEL GUVERNAMENTAL PRIVIND OLTCHIM.

TOATA LUMEA VORBESTE DESPRE SALARII NEPLATITE DE DOUA LUNI SI JUMATATE.
FALS. ESTE VORBA DESPRE TREI LUNI SI JUMATATE (SAPTE CHENZINE SALARIALE)!

RESTANTELE SALARIALE ale oamenilor de la OLTCHIM sunt de 7 CHENZINE (3 LUNI SI JUMATATE), astfel:
1. valoare transport luna DECEMBRIE 2012 (max. 80 lei / salariat) – functie de timpul efectiv lucrat in luna DEC. 2012 - (trebuia achitata in data de 10.01.2013);
2. avans luna IANUARIE 2013 (trebuia platit in data de 25.01.2013) – (40% din salariul tarifar aferent lunii IANUARIE 2013);
3. avansul lunii NOIEMBRIE 2013 (trebuia platit in data de 25.11.2013);
4. lichidarea lunii NOIEMBRIE 2013, cu transport inclus (trebuia platita in data de 10.12.2013);
5. avansul lunii DECEMBRIE 2013 (trebuia platit in data de 25.12.2013);
6. lichidarea lunii DECEMBRIE 2013, cu transport inclus (trebuia platita in data de 10.01.2014);
7. tichetele de masa aferente lunii DECEMBRIE 2013 (trebuiau distribuite in data de 10.01.2014);
8. avansul lunii IANUARIE 2014 (trebuie platit in data de 25.01.2014);
9. lichidarea lunii IANUARIE 2014, cu transport inclus (ar trebuii platita in data de 10.02.2014);
10. tichetele de masa aferente lunii IANUARIE 2014 (ar trebuii distribuite in data de 10.02.2014).

RESTANTELE SALARIALE ale disponibilizatilor de la OLTCHIM (trebuiau platite in momentul disponibilizarii – respectiv pana cel mai tarziu in data de 13.06.2013, sunt urmatoarele:
1. valoare transport luna DECEMBRIE 2012 (max. 80 lei / salariat – functie de timpul efectiv lucrat in luna DEC. 2012);
2. avans luna IANUARIE 2013 – (40% din salariul tarifar aferent lunii IANUARIE 2013);
3. o suma de bani aferenta concediilor de odihna neefectuate in anul 2013 sau rest. anterioare anului 2013 - conform unui comunicat al OLTCHIM, sumele aferenta CO se vor achita in perioada februarie - iunie 2014, in ultima zi a fiecarei luni;
4. salariile compensatorii datorate de OLTCHIM conform CCM.

Sa nu uitam de DETURNARILE DE FONDURI (furturi din avutul personal) facute de catre conducere OLTCHIM cu binecuvantarea liderilor SVO (directorul CAR este si lider / contabil SVO): retinerea CAR-ului pe statele de plata si nevirarea acestor sume la CAR, retinerea ratelor bancare pe statele de plata si nevirarea acestora la banci, retinerea “garantiilor” pe statele de plata si nevirarea acestor sume in depozitele bancare de garantii, etc.

Sa nu uitam ca, desi la ora aceasta OLTCHIM, functioneaza la maxim 10% din capacitatea de productie (dar managementul vorbeste de 25%), numarul de personal a scazut cu 30%, numarul directorilor (numiti pe criterii politice si de rudenie nu pe criterii de competenta) a crescut, fiind supradimensionat - este 22 directori (spre exemplu conducerea executiva a OLTCHIM a crescut de la 6 directori la 9 directori, deci cu 50% mai multi). Ei nu au fost sacrificati, nefiind disponibilizati!

Justitiarul

#16321 Sacrificați pentru interese obscure…

2014-02-01 13:05

#16318: - Re: Sacrificați pentru interese obscure…

Hai sa lamurim si problema datoriilor Oltchim. Si cel mai bine este sa vorbim cu situatiile (este vorba despre acte oficiale publicate pe site-ul Oltchim) pe "masa".

Se vede in mod clar ca datoriile Oltchim sunt urmatoarele:
- la 30.09.2012 - 2.656.632.919 lei (adica - 603.780.209 euro - la un curs euro / lei = 4,40 lei) - datorie acumulata in 23 de ani de cand la conducerea Oltchim s-a instalat Domnul Constantin Roibu;
- la 30.09.2013 - 3.621.887.288 lei (adica - 823.156.202 euro - la un curs euro / lei = 4,40 lei).
Daca facem un mic calcul, vedem ca intr-un an de zile (de management Balan, Talpasanu, Spiru & co., management sustinut si promovat de Cernev), de la 30.09.2012 la 30.09.2013, s-au acumulat datorii de 219.375.993 euro.

Asta inseamna ca daca se continua ca acest management inca 1 an si jumatate se vor acumula datorii echivalente celor acumulate timp de 23 de ani in vremea Domnului Constantin Roibu.

http://i.imgur.com/j9lCoT4.png?1?8843...

http://i.imgur.com/4zfnoqY.png?1?5751...


Musafir

#16322

2014-02-01 13:15

asa, si? face asta sa poata lua Oltchim imprumut?

Musafir

#16323 Re:

2014-02-01 13:17

#16322: -

STATUL ROMAN < ROMANIA > BAU BAU, GARANTIA !!!!!!!!! SA-I TREZIM... " POATE "  !!! E POTENT OLTCHIM.


Musafir

#16324 Re:

2014-02-01 13:21

#16322: -

lasa ca facem o partie pentru Spiru, acolo e garantia...... CE SA FACEM NOI CU PRODUCTIA OLTCHIM..., prostimea din conducere " nu stie chimie" si nici mentenanta intretinerii si dezvoltarii societatii, e grea viata la munca, de furat e usor....


Musafir

#16325 Re: Re: crema OLTCHIMULUI

2014-02-01 13:28

#16302: - Re: crema OLTCHIMULUI

"400 dar buni baieti de baieti si fete de fete.

 

sigur e o optiune muuult peste cea de a cotiza in continuare unui excroc precum diculoiu, responsabil pentru dezastrul de la Oltchim.

oameni care au avut curajul sa aiba pareri diferite fata de ceilalti"

 

Da ai dreptate pentru ca si la colt de strada mai dai cate un ban, dar inainte de toate te uiti cui ii dai.