Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#12301 Re: Re: aici sint de acord cu tine d le;;;fota

2013-11-25 16:32


Musafir

#12302 Re:

2013-11-25 16:37

#12299: -

MUMETA CE ZICEA;CA ESTI CERNEVIST,NU I ASA,PAPA

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-11-25 16:38Musafir

#12304 Re: INCA O DATA ARATI A PROST CERNEVIST,CREDEMA,SPUNE I LA MATA;FOTA TE SALUTA FRAI

2013-11-25 16:41


Musafir

#12305 Re: VARUL SIC,CRED CA TU I AI SUPT O ZAU;;MIIIRS

2013-11-25 16:42

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-11-25 16:45


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-11-25 16:47


Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-11-25 17:28


Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-11-25 18:03Musafir

#12310 În Vâlcea și Argeș s-ar putea vorbi chinezește

2013-11-25 18:52

http://epitesti.ro/valcea-si-arges-s-ar-putea-vorbi-chinezeste/#

http://epitesti.ro/wp-content/uploads/2011/08/oltchim.jpg...Vizita în România a delegației chineze condusă de primul-ministru al acestei țări are rezultate imediate și pentru economia județelor Vâlcea și Argeș.

Două companii din China și-au arătat interesul pentru privatizarea Oltchimului. Prin reprezentanții lor, Baota Petrochemical Group şi Junlun Petroleum, au semnat astăzi o scrisoare de intenție în acest sens cu administratorii judiciari ai combinatului vâlcean.

„Prin această scrisoare de intenţie le garantăm companiilor chineze un tratament nediscriminatoriu la participarea la procesul de vânzare a Oltchim, precum şi respectarea tuturor angajamentelor europene. Pentru noi este un lucru foarte bun că mai există încă un consorţiu interesat de Oltchim. Există un interes major pentru Oltchim, care sper să se concretizeze în cât mai multe oferte”, a declarat într-o conferință de presă ministrul Economiei, Andrei Gerea.

Amintim că autoritățile guvernamentale din România, inclusiv ministrul Gerea, au declarat în repetate rânduri că privatizarea Oltchimului va fi făcută doar la pachet cu Arpechim Pitești.


Musafir

#12311 Companii chineze, interesate să participe la procesul de privatizare a Oltchim

2013-11-25 18:55

http://www.realitatea.net/companii-chineze-interesate-sa-participe-la-procesul-de-privatizare-a-oltchim_1324917.html

http://media.realitatea.ro/multimedia/image/201311/w728/oltchim_rv_69019200_6382...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ministrul Economiei, Andrei Gerea, administratorii judiciari ai Oltchim și președinții companiilor chineze Baota Petrochemical Group, Hengchao Sun și Junlun Petroleum Co. Ltd, Changqing Xie au semnat, luni, o scrisoare de intenție vizând participarea la procesul de privatizare a combinatului.

''Prin această scrisoare de intenție, garantăm companiilor chineze un tratament nediscriminatoriu, un proces transparent și perfect concurențial, precum și respectarea tuturor angajamentelor și regulamentelor europene. Scrisoarea de intenție se referă strict la ceea ce este în curtea noastră, dar, în cazul în care există interes pentru cumpărarea Arpechim, vom încerca să asigurăm condițiile de dialog necesare", a declarat ministrul Gerea, la finalul discuțiilor cu reprezentanții chinezi.

Documentul a fost semnat la cererea reprezentanților companiilor chineze, urmând ca, după o analiză mai amănunțită, aceștia să decidă dacă vor depune sau nu oferte pentru Oltchim.

"Ne-am întâlnit undeva la mijloc, această scrisoare de intenție fiind un gest simbolic, dar cu o încărcătură foarte mare în ceea ce privește relațiile noastre cu partea chineză. Există un interes major pentru privatizarea Oltchim, care sper să se concretizeze în cât mai multe oferte. În perioada următoare, ne vom întâlni și cu alți investitori, care și-au manifestat interesul pentru participarea la procesul de privatizare. Procedura de privatizare a intrat, de altfel, pe ultima sută de metri", a precizat Gerea.

Conform calendarului prezentat de șeful de la Economie, până pe 2 decembrie 2013, se are în vedere finalizarea acordului creditorilor, urmând ca strategia de selecție a investitorului să fie gata în perioada 15 — 20 februarie 2014.

Potrivit reprezentanților Ministerului Economiei, 17 ianuarie 2014 va fi data limită pentru depunerea ofertelor pentru Oltchim.

''Ne dorim la Oltchim un cumpărător capabil să opereze în cele mai bune condiții, să păstreze salariații și să dezvolte afacerea, repoziționând combinatul pe piața petrochimiei europene", a adăugat Andrei Gerea.

Planul de reorganizare a Oltchim, care prevede înființarea noii societăți Oltchim SPV, va fi discutat pe 2 decembrie, a declarat, pe 20 noiembrie, pentru AGERPRES, liderul Sindicatului Victoria, Corneliu Cernev.

"Pe 2 decembrie, se va întruni Adunarea Generală a Creditorilor, a tuturor creditorilor Oltchim. În cadrul acestei adunări, se va supune planul de reorganizare a societății Oltchim SPV, sau Oltchim II cum mai este numit. Asta nu înseamnă că în acea zi, probabil imediat după 2 decembrie, se va produce acest lucru. Tot în cadrul acestei adunări, se vor aproba și criteriile de preselecție ale investitorilor și graficul de depunere a ofertelor angajante. Știm că domnul ministru Gerea spunea de data de 20 noiembrie, dar, din motive obiective, această dată s-a decalat", a precizat Cernev.

Acesta a menționat că, la Londra, administratorii judiciari au discutat și cu un fond de investiții american interesat de preluarea combinatului.

Marți seara, rușii de la Oil Gas Trade și-au anunțat, într-o conferință de presă la Râmnicu Vâlcea, intențiile de a prelua combinatul vâlcean, afirmând că după preluare vor reangaja mare parte din salariații disponibilizați în cursul acestui an de la Oltchim.

Oltchim Râmnicu Vâlcea este cel mai mare agent economic din județ, acesta aflându-se de la începutul anului în procedură de insolvență.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/companii-chineze-interesate-sa-participe-la-procesul-de-privatizare-a-oltchim_1324917.html#ixzz2lgXYJpx0
Follow us: @realitatea on Twitter


Musafir

#12312 Două companii din China au semnat o scrisoare de intenţie cu administratorii judiciari ai Oltchim

2013-11-25 18:57

http://www.mediafax.ro/economic/doua-companii-din-china-au-semnat-o-scrisoare-de-intentie-cu-administratorii-judiciari-ai-oltchim-11720756

Administratorii judiciari ai Oltchim au semnat luni o scrisoare de intenţie cu Baota Petrochemical Group şi Junlun Petroleum, cele două companii din China fiind interesate să participe la privatizarea combinatului din Râmnicu-Vâlcea, aflat în insolvenţă.


"Prin această scrisoare de intenţie, garantăm companiilor chineze un tratament nediscriminatoriu la participarea la procesul de vânzare a Oltchim, precum şi respectarea tuturor angajamentelor europene. Pentru noi este un lucru foarte bun că mai există încă un consorţiu interesat de Olchim. Există un interes major pentru Oltchim, care sper să se concretizeze în cât mai multe oferte", a declarat luni într-o conferinţă ministrul Economiei, Andrei Gerea.

La conferinţă nu au participat şi reprezentanţii companiilor chineze.

Gherea a spus că va fi un proces transparent şi concurenţial, iar Ministerul Economiei este "optimist şi încrezător" şi aşteaptă "cu emoţie" să dechidă ofertele.

Întrebat dacă solicitarea de transparenţă şi de tratament nediscriminatoriu au reprezentat o cerinţă a companiilor chineze sau au venit din partea Ministerului Economiei, Gerea a afirmat: "Ne-am întâlnit undeva la mijloc".

"Scrisoarea de intenţie este, dacă vreţi, un gest simbolic, dar cu o încărcătură foarte mare", a mai spus ministrul.

Statul deţine, care deţine prin Ministerul Economiei 54,7% din acţiunile Oltchim, a eşuat anul trecut în încercarea de a privatiza combinatul chimic. Oltchim a intrat în insolvenţă în luna ianuarie a acestui an.

Vânzarea Oltchim este programată pentru luna februarie a anului viitor, iar ofertele angajante vor putea fi depusă până la 17 ianuarie.

Musafir

#12313 Consorțiul chinez a semnat scrisoarea de intenție pentru privatizarea Oltchim

2013-11-25 19:00

http://qmagazine.ro/actual/consortiu-chinez-a-semnat-scrisoarea-de-intentie-pentru-privatizarea-oltchim/

http://qmagazine.ro/wp-content/uploads/2013/11/chinezi.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

de Mircea Sărărescu

Luni, la Ministerul Economiei, preşedinţii companiilor chineze BAOTA Petrochemical Group, Hengchao Sun şi JUNLUN Petroleum Co, Ltd, Changqing Xie și administratorii judiciari ai Oltchim au semnat scrisoarea de intenție pentru participarea consorțiului chinez la procedura de vânzare a Oltchim.Delegația investitorilor chinezi face parte din grupul de oameni de afaceri care a venit în România împreună cu premierul chinez Li Keqiang.

Conform ministrului Economiei, Andrei Gerea, consorțiul format din cele două companii chineze ar deține, în cazul în care ar câștiga licitația de privatizare, prima societate în Europa. Scrisoarea de intenție care va sta la baza procedurilor pe care consorțiul le va demara pentru a participa la procesul de privatizare, conține asigurări din partea statului român că licitația va fi transparentă și va asigura investitorilor din China cadrul unei competiții corecte, respectându-se legislația europeană.

„Ministerul se angajează să asigure companiilor din China deplină transparență în procedură, tratament nedescriminatoriu și păstrarea cadrului Uniunii Europene. Acești termeni sunt rodul unei căi de mijloc între ce au cerut investitorii chinezi și ce am putut noi oferi.

Pentru noi este un lucru foarte bun faptul că s-a constituit încă un consorțiu pentru Oltchim. Scrisoare de intenție se referă doar la Oltchim și Petrochmie, dar noi vom încerca să asigurăm condițiile ca dacă cineva dorește să preia Rafinăria de la Arpechim să o poată face. Înțeleg că există posibilități. Noi vom încerca să profităm și să oferim cadrul necesar, dacă se consideră ca ministerul Economiei să fie parte în aceste discuții pe lângă OMV Petrom, care deține rafinăria.

Există un interes major și sper să se concretizeze în cât mai multe oferte de cumpărare pentru Oltchim. Demersul de astăzi face parte dintr-o campanie de discuții și tatonări pe care ministerul Economiei le-a avut cu toți cei interesați. În perioada următoare vom avea și alte întâlniri. Încurajăm pe cât mai mulți doritori să profite de această ocazie.

Procedura de vânzare este, așa cum ne-am angajat și în scrisoarea de intenție, transparentă și deplin concurențială. Ne dorim cumpărători capabili să administreze combinatul cât mai bine și să repoziționeze combinatul la nivel de top. Procedura de vânzare a intrat pe ultima sută de metri. Suntem optimiști și așteptăm cu emoție momentul în care vom avea ofertele pe masă și le vom deschide.

Cele două companii sunt suficient de puternice încât să facă cu brio față procedurii de competiție. Cele două companii nu mai operează în Europa, dar este un consorțiu foarte puternic. Sunt operatori principali în domeniu”, a afirmat ministrul Gerea.17 ianuarie 2014, termenul de depunere a ofertelor

Administratorul judiciar al Oltchim, Gheorghe Piperea, a anunțat că termenul limită pentru depunerea ofertelor pentru achiziția Oltchim va fi pe 17 ianuarie 2014. De asemenea, Piperea a anunțat că

pe 2 decembrie va avea loc un comitet și o adunare a creditorilor, în cadrul căreia va fi supus aprobării raportul de evaluare și constituirea Oltchim 2.


Musafir

#12314 Grupurile chineze BAOTA Petrochemical Group şi JUNLUN Petroleum Co,..

2013-11-25 19:04

http://adevarul.ro/economie/afaceri/oltchim-1_52937bd8c7b855ff5639f015/index.html

Grupurile chineze BAOTA Petrochemical Group şi JUNLUN Petroleum Co, interesate de preluarea combinatului Oltchim

http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2013/11/25/52937d28c7b855ff5639f85...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Administratorii judiciari ai Oltchim au semnat o scrisoare de intenţie cu reprezentanţii BAOTA Petrochemical Group şi JUNLUN Petroleum Co, care sunt interesate de preluarea combinatului vâlcean.

Administratorii judiciari ai Oltchim au semnat o scrisoare de intenţie cu reprezentanţii BAOTA Petrochemical Group şi JUNLUN Petroleum Co, care sunt interesate de preluarea combinatului vâlcean. "Reprezentanţii Oltchim se obligă la un proces transparent şi concurenţial, tratament nediscriminatoriu şi respectarea procedurilor europene", a declarat, luni, într-o conferinţă de presă Andrei Gerea, ministrul Economiei. "E un lucru foarte bun că s-a constituit încă un consorţiu pentru Oltchim. Există un interes major, sper să se concretizeze", a mai afirmat ministrul. Întrebat dacă autorităţile s-au referit şi la Arpechim în această scrisoare de intenţie, oficialul a spus că scrisoarea de intentire se referă doar la ceea ce este în curtea ministerului, dar că va asigura sprijin în cazul în care consorţiul va dori şi preluarea acesteia de la Petrom. La rândul sau, avocatul Gheorghe Piperea, administratorul judiciar al combinatului, a menţionat că vehicolul investiţional care va cuprinde Oltchim II nu poate fi constituit până în data de 2 decembrie, când va avea loc o Adunare a Creditorilor şi un Comitet al Creditorilor. Aceştia vor aproba evaluarea şi strategia de vânzare a combinatului, iar termenul-limită de depunere a ofertelor angajante este stabilit pentru data de 17 ianuarie. Finalizarea privatizării se va realiza în perioada 15-20 februarie, a mai menţionat Piperea. Combinatul Oltchim se află în insolvenţă de la începutul acestui an. Mai mult companii şi consorţii sunt interesate de cumpărarea acestuia: SIF-urile s-au aliat cu Chimcomplex Borzeşti, controlată de omul de afaceri Ştefan Vuza, iar acţionarul minoritar PCC SE se află în consorţiu cu fondul de investiţii Fortissimo Capital. De asemenea, producătorul turc de crom Yildirim Holding este interesat, dar şi ruşii de la Gazprom Neft şi-au exprimat interesul.

Citeste mai mult: adev.ro/mwtvyhMusafir

#12315 Oltchim, o maşină care nu funcţionează!

2013-11-25 19:21

http://saptamana.net/articol/4811-oltchim-o-masina-care-nu-functioneaza

http://saptamana.net/img/article_image.gif...


http://media.realitatea.ro/multimedia/image/201109/w298/bogdan_hossu_80358100.jp...


Bogdan Hossu, preşedintele CNS Cartel Alfa, spune că în cazul Oltchim e vorba de lipsă de viziune şi politici coerente din partea autorităţilor statului şi că în perioada următoare alte peste 1000 de persoane din Vâlcea şi-ar putea pierde locurile de muncă din cauza situaţiei în care se află în prezent combinatul chimic. Liderul de sindicat s-a aflat luni, 25 noiembrie, la Râmnicu Vâlcea pentru a discuta cu sindicaliştii din teritoriu despre situaţia Oltchim. Bogdan Hossu spune că, în cazul Oltchim, autorităţile au făcut totuşi un lucru bun atunci când au renunţat la ideea privatizării combinatului fără secţia petrochimică de la Bradu. „Deficienţa, dacă ne referim la Oltchim, este lipsa unei viziuni şi a unei politici coerente legate de Oltchim ca atare. Este un pas făcut, în sensul în care pentru prima oară s-a depăşit acea idee de a privatiza separat Oltchimul cu Arpechimul, dar este un pas mic care nu rezolvă alte probleme legate de vânzarea eficientă sau cu rentabilitate a întreprinderii. Evident că o întreprindere care stă e ca o maşină care stă şi nu funcţionează şi pe care o vinzi mai prost, decât dacă este funcţională şi poţi să demonstrezi că poţi să îţi faci treaba cu ea”, a precizat Bogdan Hossu. Acesta estimează însă, că în viitorul nu prea îndepărtat, vor avea loc noi disponibilizări în judeţul Vâlcea, datorate situaţiei de la Oltchim. „Estimatul nostru e undeva la o mie şi ceva de locuri de muncă. Pericolul este că în acelaşi timp guvernul nu a scos ceea ce am cerut şi noi şi patronatele, ceea ce era un instrument de păstrare a acestor locurilor de muncă, aşa numitul şomaj tehnic. Adică o împărţire a efortului de a menţine contractul, legătura contractuală dintre salariat şi întreprindere chiar dacă întreprinderea se află într-o relativă dificultate temporară. Să nu uităm că în lunile decembrie, ianuarie, februarie mare parte din întreprinderi sunt în dificultate, fiindcă de obicei sunt reconstruite noile contracte pentru anul viitor şi atunci nu au obiective de parcurs. Şomajul tehnic însemna plata cu 75 la sută a salariaţilor fără întreruperea contractului individual de muncă în care statul prelua de fapt sarcina de a plăti taxele aferente acestui salariu suportat de către angajator”, a adăugat liderul Cartel Alfa.


Musafir

#12316 Bogdan Hossu, Cartel Alfa: „În judeţul Vâlcea urmează să se desfiinţeze circa 1.000 de locuri de mun

2013-11-25 19:31

http://www.voceavalcii.ro/2013112518447/Bogdan-Hossu-Cartel-Alfa-In-judetul-Valcea-urmeaza-sa-se-desfiinteze-circa-1.000-de-locuri-de-munca.html

http://www.voceavalcii.ro/media/k2/items/cache/4f0ca1f73abb8938b0f17909747e3757_...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Scenariu sumbru pentru vâlceni. Liderul Confederaţiei Naţionale Sindicale „Cartel Alfa", Bogdan Hossu, a declarat, într-o conferinţă de presă la Vâlcea, că are informaţii conform cărora ar mai urma alte 1000 de disponibilizări de pe Platforma Chimică, dar şi din alte întreprinderi din judeţ. „Sperăm să creăm o coaliţie a parlamentarilor şi a partidelor din judeţ să lupte pentru Oltchim, o întreprindere determinantă mai ales în viitoarea descentralizare care se face la nivel naţional în determinarea resurselor financiare pentru judeţul Vâlcea, implicit pentru dezvoltarea acestui judeţ.

Am avut discuţii şi despre alte întreprinderi care sunt supuse restructurării. O astfel de firmă este cea de pe Platforma Oltchim şi care aparţine unor americani de lichidare a societăţii, ceea ce înseamnă încă 100 de locuri de muncă pierdute, cu efecte de propagare în perspectiva reintegrării acestor persoane pe piaţa de muncă a judeţului. Este vorba de FCT Industrial, o firmă care produce robineţi. (...) Mai sunt indienii de la Hervil care lărgesc în anumite secţii, dar restructurează în alte secţii şi suntem interesaţi să nu existe o pierdere a locurilor de muncă şi să vorbim de o răspundere socială. (...) Noi am estimat că în judeţul Vâlcea urmează să se desfiinţeze circa 1.000 şi ceva de locuri de muncă" – a declarat liderul Cartel ALFA, Bogdan Hossu.


Musafir

#12317 MAI PLEACA INCA 1.000 DINTRE NOI?

2013-11-25 20:34

#12316: - Bogdan Hossu, Cartel Alfa: „În judeţul Vâlcea urmează să se desfiinţeze circa 1.000 de locuri de mun

Bogdan Hossu, a declarat, într-o conferinţă de presă la Vâlcea, că are informaţii conform cărora ar mai urma alte 1000 de disponibilizări de pe Platforma Chimică, dar şi din alte întreprinderi din judeţ.

 


Musafir

#12318 Re: MAI PLEACA INCA 1.000 DINTRE NOI?

2013-11-25 20:40

#12317: - MAI PLEACA INCA 1.000 DINTRE NOI?

Platforma chimca .... cei de la Mentchim, USG,  FCT Indusctrial..... Hervil....

 

OLTCHIM nu mai face disponibilizari.


Musafir

#12319

2013-11-25 21:10

Aveti rabdare un pic, pana dupa sarbatori si mai stam de vorba.Ce crede-ti ca tiganiada sa terminat, urneaza actul II ,scena I cu tiganul pe post de regizor si sufleor (aici nu mai sant sigur, CAP DE CAL sau prostul de sudoro-sofer)ca la cati profitori si parveniti incep sa apara te apuca greata macar gasiti dracului alti ca cu astia va face-ti de tot rasu (bun venit la carnaval, cu calici si moftangi adunati de pe la balciuri )
IPU atunci i-am condamnat pe toti la moarte

#12320

2013-11-25 21:16

Fratilor sa traiti dupa cum a-ti votat si vorba unor intelepti, daca nu te implici in politica (sau macar sa mergeti la vot )o sa fiti condusi de prosti.Tine-ti minte, ca raul sau prostia sa triumfe este de ajuns ca binele sa nu faca nimic.

Musafir

#12321 Re: Re: MAI PLEACA INCA 1.000 DINTRE NOI?

2013-11-25 21:18

#12318: - Re: MAI PLEACA INCA 1.000 DINTRE NOI?

Platforma chimca .... cei de la Mentchim, USG,  FCT Indusctrial..... Hervil.... OLTCHIM nu mai face disponibilizari.

Esti sigur? De unde se strang 1.000 de disponibilizati, pentru ca nu ies la socoteala? Vrei sa spui ca Mentchim, USG,  FCT Indusctrial..... Hervil.... SE INCHID?

 


Musafir

#12322 Re: Re: Re: MAI PLEACA INCA 1.000 DINTRE NOI?

2013-11-25 21:25

#12321: - Re: Re: MAI PLEACA INCA 1.000 DINTRE NOI?

Oltchim nu mai face disponibilizari anul asta 2013

"Andrei Gerea a promis că nu se vor mai face concedieri în combinat până în ianuarie."

...de restul sigur se strand  la numar, ca mai sunt si alte societati de pe platforma chimica care dau afara salariati... "Hervil care lărgesc în anumite secţii, dar restructurează în alte secţii" a spus Hossu !!!


Musafir

#12323 Chinezii ar putea cumpăra Oltchim și Arpechim

2013-11-25 23:37

http://www.dcnews.ro/2013/11/chinezii-ar-putea-cumpara-oltchim-si-arpechim/

http://www.dcnews.ro/wp-content/uploads/2013/05/Oltchim2.jpg...Reprezentanții companiilor chineze care se află la București s-au arătat interesați de procesul de privatizare a combinatului Oltchim și de preluarea rafinăriei Arpechim de la OMV Petrom.

Chinezii ar putea cumpăra Oltchim și Arpechim

Reprezentanţii companiilor chineze BAOTA Petrochemical Group şi JUNLUN Petroleum Co. Ltd. şi administratorii judiciari ai Oltchim, RomInsolv şi BDO Business Restructuring, au semnat luni, în prezenţa ministrului Economiei, Andrei Gerea, Scrisoarea de intenţie în vederea participării consorţiului chinez la procedura de vânzare a combinatului Oltchim.

Prin acest document, reprezentanţii Oltchim se angajează să asigure companiilor din China cele mai bune condiţii de transparenţă, tratament nediscriminatoriu şi concurenţial în procedura de vânzare a combinatului, se arată într-un comunicat remis de Ministerul Economiei.

Semnarea de astăzi de la Ministerul Economiei a urmat la scurt timp după vizita de documentare întreprinsă de partea chineză în România la sfârşitul lunii octombrie.

Interes pentru Arpechim

Companiile chineze şi-au arătat, de asemenea, interesul pentru preluarea rafinăriei Arpechim de la OMV Petrom, Ministerul Economiei asigurând partea chineză de sprijinul său în facilitarea negocierilor privind funcţionarea integrată a combinatului Oltchim cu rafinăria de la Piteşti.

Semnarea Scrisorii de intenţie se înscrie în procedura demarată de administratorii judiciari împreună cu Ministerul Economiei pentru toţi investitorii interesaţi de privatizarea Oltchim, seria întâlnirilor urmând să continue în perioada următoare şi cu alte companii interesate de combinatul de Râmnicu Vâlcea.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-11-26 08:38


Justitiarul

#12325 Re:

2013-11-26 09:19

#12324: GOGU OLOGU -

...si da vor urma disponibilizari la Oltchim, dupa sarbatori (intrebati-l pe Parvu, de la el informatia, insa probabil va sustine ca iar isi da demisia daca mai pleaca cineva).


"Andrei Gerea a promis că nu se vor mai face concedieri în combinat până în ianuarie."

Deci se vor tine de cuvant: dupa sarbatori, asa cum zice Gogu, si incepand cu ianuarie, asa cum zice Gerea, urmeaza DISPONIBILIZARI!