Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#12276 Andrei Gerea: Oltchim are o mare sansa, trebuie sa revina pe piata petrochimiei europene

2013-11-24 22:17

http://www.mondonews.ro/andrei-gerea-oltchim-are-o-mare-sansa-trebuie-sa-revina-pe-piata-petrochimiei-europene/

http://www.mondonews.ro/wp-content/themes/mondonews/timthumb/720/0/wp-content/up...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerea, a declarat ca Oltchim are o mare sansa prin interesul aratat de potentialii investitori si a tinut sa sublinieze ca societatea are nevoie de o gandire strategica si de un capital serios investit, in asa fel incat sa revina acolo unde ii este locul pe piata petrochimiei europene.

“Eu spun ca Oltchim are o mare sansa in acest moment prin interesul care este in jurul sau si cred ca ar trebui sa profitam, pentru ca are un potential fantastic. Este vorba de un miliard de euro cifra de afaceri, iar acest miliard de euro greu poate fi realizat cu investitii minime si cu inchirieri de active (…). Oltchim are nevoie de o gandire strategica si de un capital serios investit, in asa fel incat sa revina acolo unde ii este locul pe piata petrochimiei europene”, a declarat Gerea.

Ministrul Andrei Gerea a mai spus ca societatea Oltchim prezinta in continuare interes atat pentru investitorii romani, cat si pentru cei straini, o delegatie de oameni de afaceri chinezi urmand sa fie prezenta la Bucuresti, la inceputul saptamanii viitoare, cu ocazia Forumului Economic China – Europa Centrala si de Est.

“Am vazut ca sunt inclusiv investitori romani care doresc si in acest moment se pozitioneaza cu un important capital financiar in spate. (…) Avem un anunt facut de cei de la Chimcomplex, care au spus ca deja au strans o suma importanta de bani si sunt pregatiti sa intre decisiv in cursa pentru preluarea Oltchim”, a spus Andrei Gerea.

“Ne aflam pe ultima suta de metri in ceea ce priveste derularea procedurii de insolventa, pe 2 decembrie vom avea adunarea creditorilor. (…) Totodata incercam ca, pana sa se finalizeze procedura de vanzare, sa reusim sa aducem Oltchim pe zero in ceea ce priveste pierderile. Pe parcursul acestui an, societatea a reusit sa-si reduca pierderile pana la un nivel de aproape 700.000 de euro pe luna, noi dorim sa le aducem la nivel zero, chiar cu un pic de profit, in doua-trei luni”, a mai spus ministrul Economiei.
- See more at: http://www.mondonews.ro/andrei-gerea-oltchim-are-o-mare-sansa-trebuie-sa-revina-pe-piata-petrochimiei-europene/#sthash.2UHZD6Hn.dpuf


Musafir

#12277 Comunistii

2013-11-25 01:26

L-am impuscat pe Ceausescu sa scapam de comunism si acum il cautam, chinezii nu sant o solutie

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-11-25 07:30



Musafir

#12279 Declaraţie încurajatoare din partea lui Andrei Gerea...

2013-11-25 09:32

Declaraţie încurajatoare din partea lui Andrei Gerea: „Oltchim are o mare şansă prin interesul care este în jurul său“

http://ziartop.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=59160:declaraie-incurajatoare-din-partea-lui-andrei-gerea-oltchim-are-o-mare-ans-prin-interesul-care-este-in-jurul-su&catid=3:subiectul-zilei&Itemid=4

http://ziartop.ro/images/stories/2011/19/andrei%20gerea4%203.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

Interesul arătat de potenţialii investitori pentru Oltchim reprezintă o mare şansă pentru salvarea societăţii, care poate redeveni un jucător important pe piaţa europeană de profil, ne-a afirmat ieri ministrul Economiei, Andrei Gerea. "Eu spun că Oltchim are o mare şansă în acest moment prin interesul care este în jurul său şi cred că ar trebui să profităm, pentru că are un potenţial fantastic. Este vorba de un miliard de euro cifră de afaceri, iar acest miliard de euro greu poate fi realizat cu investiţii minime şi cu închirieri de active (...). Oltchim are nevoie de o gândire strategică şi de un capital serios investit, în aşa fel încât să revină acolo unde îi este locul pe piaţa petrochimiei europene.", a declarat Andrei Gerea. Ministrul Economiei s-a arătat mulţumit de faptul că societatea Oltchim a început să devină interesantă şi pentru capitalul autohton." Am văzut că sunt inclusiv investitori români care doresc şi în acest moment se poziţionează cu un important capital financiar în spate. (...) Avem un anunţ făcut de cei de la Chimcomplex, care au spus că deja au strâns o sumă importantă de bani şi sunt pregătiţi să intre decisiv în cursa pentru preluarea Oltchim.", a spus Andrei Gerea. El a adăugat că societatea Oltchim prezintă în continuare interes şi pentru investitorii străini, o delegaţie de oameni de afaceri chinezi urmând să fie prezentă la Bucureşti, la începutul săptămânii viitoare, cu ocazia Forumului Economic China - Europa Centrală şi de Est. "Ne aflăm pe ultima sută de metri în ceea ce priveşte derularea procedurii de insolvenţă, pe 2 decembrie vom avea adunarea creditorilor. (...) Totodată încercăm ca, până să se finalizeze procedura de vânzare, să reuşim să aducem Oltchim pe zero în ceea ce priveşte pierderile. Pe parcursul acestui an, societatea a reuşit să-şi reducă pierderile până la un nivel de aproape 700.000 de euro pe lună, noi dorim să le aducem la nivel zero, chiar cu un pic de profit, în două-trei luni.", a mai spus ministrul Economiei. Ioana Făcăleaţă


Musafir

#12280 un bagator de seama

2013-11-25 11:03

bai nebunilor nu m-ai pune-ti botul la vrajeala lui Gerea,de unde dracului scoate asta pierderile ,parca a-ti lucrat o viata la fabrica de pufuleti nu in combinat, daca il prinde iarna cu instalatiile nepornite nu il m-ai porneste nici dracul,iar asta vine cu vrajala solutiei integrate Arpechim +Oltchim, tineti minte ca acum 6 ani pana sa opreasca Arpechimul in iarna aia s-au spart traseele de etilena si propilena de vreo 5 ori in Colonia Nuci,in conditiile in care m-ai functionau,dar acum ca sunt goale de atata timp ,SUNT VARZAAAA,deci e cea m-ai mare vrajeala, stati ca boii si pune-ti botul la vrajala guvernantilor, soarta va fost pecetluita,3 sectii care merg la PCC iar restul la fier vechii pentru achitarea datoriilor catre debitori, Somn Usor in continuare tovarasi ne meritam soarta ,iata ce spuneau istoricii din antichitate despre noi;Horodot: “ La ei, la traci, trândăvia este un lucru foarte ales, în vreme ce munca câmpului e îndeletnicirea cea mai umilitoare; a trăi de pe urma jafului este pentru ei cel mai frumos fel de viaţă. (…) La traci există următoarea rânduială: îşi vând copiii pentru a fi duşi peste hotare”.

Horodot: “După indieni, neamul tracilor este cel mai mare; dacă ar avea o singură conducere şi ar fi uniţi în cuget, ei ar fi, după părerea mea, de neînfrânt”.

Leneşi, beţivi, poligami, mincinoşi, vânzători de copii, aşa i-au descris pe strămoşii noştri autohtoni toţi marii istorici ai antichităţii.

În schimb, eram viteji, cei mai viteji dintre traci.

Ceea ce nu e rău deloc.

Totuşi, niciun istoric clasic nu a spus că obişnuim să ne minţim pe noi înşine, ca proştii.

Probabil că această trăsătură a apărut mai târziu.

Musafir

#12281 Sta 3 zile .

2013-11-25 11:17

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Delegatia+guvernamentala+a+Chinei+a+sosit+la+Bucuresti

Premierul Chinei a sosit la București. Este prima vizită a unui șef de guvern de la Beijing în 19 ani

Premierul Chinei a ajuns în România pentru prima dată după 19 ani. Va rămâne aici până la 28 noiembrie şi este însoţit de o importantă delegaţie guvernamentală şi de oameni de afaceri.

Premierul chinez, Li Keqiang, a fost întâmpinat pe aeroportul Otopeni de Victor Ponta. Pe aeroport s-au aflat și mai mulți miniștri ai României, printre care ministrul de externe Titus Corlățean, ministrul energiei, Constantin Niță, vicepremierul Liviu Dragnea.

În afară de forumul economic cu delegații din 16 țări din Europa Centrală și de Est și din China, se împlinesc 65 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice cu Republica Populară Chineză și 10 ani de la semnarea parteneriatului cu Beijingul.

Forumul Economic şi Comercial China - Europa Centrală şi de Est, care se desfăşoară la Bucureşti, provoacă îngrijorare în cancelariile europene. Oficialii români au adoptat o strategie defensivă şi dau asigurări că nu există motive de îngrijorare. La summitul de la Bucureşti vor participa 16 prim-miniştri din Europa Centrală şi de Est plus şeful Guvernului de la Beijing, dar şi 1.500 de oameni de afaceri - dintre care 300 din China.

Potrivit datelor furnizate de Ministerul Comerţului de la Beijing, schimburile comerciale între China şi România s-au ridicat la 3,27 miliarde de dolari, în primele 10 luni ale anului 2013.

Investiţiile chineze în România sunt în valoare de 160 de milioane de dolari, în timp ce investiţiile româneşti în China sunt de 280 de milioane de dolari.Exporturile româneşti în China au crescut de la 360 de milioane de dolari în 2008, la aproape un miliard de dolari, anul trecut.

http://sud-est-forum.ro/wp/wp-content/uploads/2013/08/China.gif...





Musafir

#12282 Cernev (sindicalist): Arpechim ar deveni profitabilă doar în sistem integrat cu Oltchim

2013-11-25 11:20

http://www.agerpres.ro/media/index.php/economic/item/240068-Cernev-sindicalist-Arpechim-ar-deveni-profitabila-doar-in-sistem-integrat-cu-Oltchim.html


Arpechim ar fi o rafinărie profitabilă doar dacă ar funcţiona integrat cu Oltchim, a declarat luni, pentru AGERPRES, liderul Sindicatului Victoria, răspunzând astfel declaraţiilor oficialilor OMV care au afirmat într-o conferinţă de presă la Viena că activul piteştean nu va fi profitabil indiferent de cine îl va cumpăra.

http://www.agerpres.ro/media/images/2013-11/112512061638058160.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 


(Foto: AGERPRES ARHIVA /GEORGE ONEA)

"Ştim că peste tot în lume se închid rafinării şi că nu este neapărat o investiţie profitabilă, dar aceste rafinării nu au în spate un combinat petrochimic, ci sunt efectiv rafinării care produc combustibili. Una e să vinzi la pompă doar benzină şi motorină, alta e să produci PVC, adică să mergi cu rafinarea petrolului până la produse petrochimice. Arpechim nu este profitabilă fără Oltchim, aşa cum nici Oltchim nu ar fi la capacitate maximă fără această rafinărie. Cel care va prelua Oltchim şi vrea o cifră de afaceri de un miliard, va lua şi rafinăria, adică va dori o paletă largă de produse", a precizat Cernev.

Nicio companie petrolieră din lume nu ar putea opera rafinăria Arpechim astfel încât să obţină profit, a declarat vineri Manfred Leitner, şeful diviziei de Rafinare şi Marketing, în cadrul OMV Media Summit, organizat la Viena. 'Am fi surprinşi dacă cineva în lumea asta va opera Arpechim pe profit...Altfel n-am fi închis-o', a precizat Leitner.

Potrivit acestuia, OMV nu poartă în acest moment discuţii cu vreun potenţial cumpărător privind vânzarea rafinăriei, pe care a închis-o în 2011. 'OMV a pierdut mult din 2004 încoace cu Arpechim. Nu am avut discuţii serioase cu vreun potenţial cumpărător. Dacă statul român va veni cu un investitor care vrea să cumpere rafinăria la pachet cu Oltchim, suntem deschişi la discuţii', a spus oficialul companiei austriece.

Andrei Gerea, ministrul Economiei, a precizat că statul român va scoate la vânzare combinatul Oltchim la pachet cu Arpechim, principalul său furnizor de materii prime. AGERPRES/(AS-autor:Liviu Popescu, editor: Karina Olteanu)


Musafir

#12283 Cernev: Arpechim ar fi profitabila doar daca ar functiona integrat cu Oltchim

2013-11-25 11:22

http://www.business24.ro/companii/cifra-de-afaceri/cernev-arpechim-ar-fi-profitabila-doar-daca-ar-functiona-integrat-cu-oltchim-1538379

http://tb.bizwiz.ro/Cernev--Arpechim-ar-fi-profitabila-doar-daca-ar-functiona-in...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arpechim ar deveni profitabila doar daca ar functiona in sistem integrat cu Oltchim, a declarat luni liderul Sindicatului Victoria, raspunzand astfel declaratiilor oficialilor OMV care au afirmat intr-o conferinta de presa la Viena ca activul pitestean nu va fi profitabil indiferent de cine il va cumpara.

"Stim ca peste tot in lume se inchid rafinarii si ca nu este neaparat o investitie profitabila, dar aceste rafinarii nu au in spate un combinat petrochimic, ci sunt efectiv rafinarii care produc combustibili. Una e sa vinzi la pompa doar benzina si motorina, alta e sa produci PVC, adica sa mergi cu rafinarea petrolului pana la produse petrochimice. Arpechim nu este profitabila fara Oltchim, asa cum nici Oltchim nu ar fi la capacitate maxima fara aceasta rafinarie. Cel care va prelua Oltchim si vrea o cifra de afaceri de un miliard, va lua si rafinaria, adica va dori o paleta larga de produse", a precizat Cernev.

Nicio companie petroliera din lume nu ar putea opera rafinaria Arpechim astfel incat sa obtina profit, a declarat vineri Manfred Leitner, seful diviziei de Rafinare si Marketing, in cadrul OMV Media Summit, organizat la Viena. 'Am fi surprinsi daca cineva in lumea asta va opera Arpechim pe profit...Altfel n-am fi inchis-o', a precizat Leitner.

Potrivit acestuia, OMV nu poarta in acest moment discutii cu vreun potential cumparator privind vanzarea rafinariei, pe care a inchis-o in 2011. 'OMV a pierdut mult din 2004 incoace cu Arpechim. Nu am avut discutii serioase cu vreun potential cumparator. Daca statul roman va veni cu un investitor care vrea sa cumpere rafinaria la pachet cu Oltchim, suntem deschisi la discutii', a spus oficialul companiei austriece.

Andrei Gerea, ministrul Economiei, a precizat ca statul roman va scoate la vanzare combinatul Oltchim la pachet cu Arpechim, principalul sau furnizor de materii prime.


Musafir

#12284 Cernev: Arpechim ar deveni profitabila doar in sistem integrat cu Oltchim

2013-11-25 11:26

http://www.dailybusiness.ro/stiri-companii/cernev-arpechim-ar-deveni-profitabila-doar-in-sistem-integrat-cu-oltchim-96155/

http://www.dailybusiness.ro/imgs/uploads/articles/3a/52932aa076724.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Arpechim ar fi o rafinarie profitabila doar daca ar functiona integrat cu Oltchim, a declarat luni, Corneliu cernev, liderul Sindicatului Victoria, raspunzand astfel declaratiilor oficialilor OMV care au afirmat intr-o conferinta de presa la Viena ca activul pitestean nu va fi profitabil indiferent de cine il va cumpara.

"Stim ca peste tot in lume se inchid rafinarii si ca nu este neaparat o investitie profitabila, dar aceste rafinarii nu au in spate un combinat petrochimic, ci sunt efectiv rafinarii care produc combustibili. Una e sa vinzi la pompa doar benzina si motorina, alta e sa produci PVC, adica sa mergi cu rafinarea petrolului pana la produse petrochimice”, a precizat Cernev.

“Arpechim nu este profitabila fara Oltchim, asa cum nici Oltchim nu ar fi la capacitate maxima fara aceasta rafinarie. Cel care va prelua Oltchim si vrea o cifra de afaceri de un miliard, va lua si rafinaria, adica va dori o paleta larga de produse", a adaugat el, conform Agerpres.

Nicio companie petroliera din lume nu ar putea opera rafinaria Arpechim astfel incat sa obtina profit, a declarat vineri Manfred Leitner, seful diviziei de Rafinare si Marketing, in cadrul OMV Media Summit, organizat la Viena. “Am fi surprinsi daca cineva in lumea asta va opera Arpechim pe profit...Altfel n-am fi inchis-o”, a spus Leitner.

Potrivit acestuia, OMV nu poarta in acest moment discutii cu vreun potential cumparator privind vanzarea rafinariei, pe care a inchis-o in 2011. “OMV a pierdut mult din 2004 incoace cu Arpechim. Nu am avut discutii serioase cu vreun potential cumparator. Daca statul roman va veni cu un investitor care vrea sa cumpere rafinaria la pachet cu Oltchim, suntem deschisi la discutii”, a spus oficialul companiei austriece.

Andrei Gerea, ministrul Economiei, a precizat ca statul roman va scoate la vanzare combinatul Oltchim la pachet cu Arpechim, principalul sau furnizor de materii prime.


Musafir

#12285 Re:

2013-11-25 12:46


Musafir

#12286

2013-11-25 14:23

scotoceste dihorul de diculoiu in infecta-i arhiva ....sa vada pe cine a inscris in sindicat legal cu adeziune si care a fost bagat cu japca. se aude ca ar mai avea nevoie de citeva zeci sa mai fie sind reprezentativ,dar atentie dihorule ce treci pe acele liste; sa treci si oameni care au plecat cu ordonanta ,morti, si pe cei care sint pe la bica s-au dumitru la pitesti ca oameni legi sint cu ochi pe tine ca pe ciresul de mai
asta iti e finalul..tradator al muncitorilor din oltchim


Musafir

#12287

2013-11-25 14:31

o mare parte si nu dau nume din lideri de nuclee ai lui diculoiu s-au saturat atit de el cit si de bositul de prisacaru ca de mere padurete.
cu 1 ian 2014 multi vor pleca de linga acesti lingai daca nu vor demisiona si sa mearga la pensie.
SINT TOTI PARTASI JAFULUI ECONOMIC DIN OLTCHIM...AU TINUT ANGAJATI SUB TALPA SI AU PROTEJAT HOTI PT A SE INBOGATI SI EI.....MARS ACASA PUSCARIABILOR!!!!

Musafir

#12288 Gerea: "Oltchim are o mare şansă prin interesul din jurul său" BURSA 25.11.2013

2013-11-25 14:35

http://www.bursa.ro/gerea-oltchim-are-o-mare-sansa-prin-interesul-din-jurul-sau-222917&s=companii_afaceri&articol=222917.html

Interesul arătat de potenţialii investitori pentru "Oltchim" reprezintă o mare şansă pentru salvarea societăţii, care poate redeveni un jucător important pe piaţa europeană de profil, a afirmat duminică ministrul Economiei, Andrei Gerea.
"Eu spun că Oltchim are o mare şansă în acest moment prin interesul care este în jurul său şi cred că ar trebui să profităm, pentru că are un potenţial fantastic. Este vorba de un miliard de euro cifră de afaceri, iar acest miliard de euro greu poate fi realizat cu investiţii minime şi cu închirieri de active (...). Oltchim are nevoie de o gândire strategică şi de un capital serios investit, în aşa fel încât să revină acolo unde îi este locul pe piaţa petrochimiei europene", a declarat Gerea, citat de Agerpres.
Ministrul Economiei s-a arătat mulţumit de faptul că societatea Oltchim a început să devină interesantă şi pentru capitalul autohton.
"Am văzut că sunt inclusiv investitori români care doresc şi în acest moment se poziţionează cu un important capital financiar în spate. (...) Avem un anunţ făcut de cei de la Chimcomplex, care au spus că deja au strâns o sumă importantă de bani şi sunt pregătiţi să intre decisiv în cursa pentru preluarea Oltchim", a spus Andrei Gerea. El a adăugat că societatea Oltchim prezintă în continuare interes şi pentru investitorii străini, o delegaţie de oameni de afaceri chinezi urmând să fie prezentă la Bucureşti, cu ocazia Forumului Economic China - Europa Centrală şi de Est.
"Ne aflăm pe ultima sută de metri în ceea ce priveşte derularea procedurii de insolvenţă, pe 2 decembrie vom avea adunarea creditorilor. (...) Totodată încercăm ca, până să se finalizeze procedura de vânzare, să reuşim să aducem Oltchim pe zero în ceea ce priveşte pierderile. Pe parcursul acestui an, societatea a reuşit să-şi reducă pierderile până la un nivel de aproape 700.000 de euro pe lună, noi dorim să le aducem la nivel zero, chiar cu un pic de profit, în două-trei luni", a mai spus ministrul Economiei.


Musafir

#12289

2013-11-25 14:40

domnule dir pirvu daca incerci sa faci blat cu nemernicul de diculoiu zilele care le vei sta in oltchim le ai numarate ,vezi ca bogdan stanescu nu va face multi pureci prin oltchim si daca nu te schimbi o leaca nici tu.
cu talpaseanu ne-am purtat cit de cit frumos ca de a fost din oltchim ,vechi si i-am purtat respect ,dar pe tine te unflam ca pe cimpoi si nu mai iesi pe usa pe unde ai intrat ci prin geamuri
unu ...altu

#12290

2013-11-25 14:54

baaaaaaaaa nu mai vorbiti de arpechim ca din pacate o spun acolo e moarta purceaua
vorbim vorbe si facem meniul de prinz de porc mistret dar noi nici nu l-am vinat
vorbim de o rafinarie cazuta care nu e a statului roman ci a omv de inst care nici dracu nu se risca sa le mai porneasca gen monomer,pvc 1 ,pvc 2 electroliza 3 fara de care integrat cu pitestiu nu se poate....ce dracul de sinteti ma asa de naivi si ascultati la ce elucubreaza figurantul asta de gerea ca asta minte mai frumos decit varujan s-au chitoiu
bai colegilor in oltchim vor ramine maxim 1200 de angajati cu sectiile care acum merg redus si paaaaaaaaaaaa
haideti sa ne alaturam unor oameni care de la inceput au spus asta si sa facem presiuni sa plecam cu ordonanta cum au plecat si cealalta mie,altfel vom pleca cum au plecat angajati de la menchim ai "MARELUI LIDER VINNCEA"....cu coada intre picioare
OXO

#12291

2013-11-25 15:18

DA E CORECT SA NE DEE ORDONANTA SI SA PLECAM . DACA IL MAI PORNESC VREODATA (PRIVATI)CA STATUL NU E IN STARE NE POATE FACE CHIMARE SI MAI VEDEM.
IN HALU IN CARE ACUM SINTEM NU SE MAI POATE ..RUPETI MITA ODATA

Musafir

#12292

2013-11-25 15:31

Legea somajului cu compensatorii intra atata timp cat pica ordonanta care o anuleaza, ceea ce nu o sa mai vedeti asa ceva curand de la Ponta , ca deja are belele de cereri prea multe in somaj de la alte societati si institutii. Toti au spus clar ca nu o sa mai fie disponibilizari. Problema actuala este sa punem mana pe munca, sa cerem sa muncim ca sa ne scoatem salariile, sa porneasca combinatul cu tot cu cei de la Bradu si sa faca SPV- ul asta performant. HAI OLTCHIM !!!!


Musafir

#12293 Re: lasatineee cernevistilor,dar lasati ne,nu mai minca ti bors de 1an,pa

2013-11-25 15:39


Musafir

#12294 Re: deci;uitati va fratilor la acesti tigani si tradatorii oltchimului[cernev ]

2013-11-25 15:44

#12287: -

esti cea mai proasta creatura,ipocrita si libidinoasa din oltchim[credema tradatorule];papa


Musafir

#12295 Re:

2013-11-25 15:46

#12286: -

sa treci si oameni care au plecat cu ordonanta ,morti, ...


Bai dobitocule, bagati mintile in cap; oameni care au plecat cu ordonanta nu sunt morti, sunt vii.
Fi atent ce scrii pentru ca s-ar putea sa ti se implineasca!


Musafir

#12296 aloo ce faci mirlane[ameninti]inca o data da i dov de lasitate,miiiirs

2013-11-25 15:47


Musafir

#12297 Re: nu o sa mai aveti curajul cernevistilor,v a asigur[un pas gresit siiiii]se v a cam termina cu vo

2013-11-25 15:50


Musafir

#12298

2013-11-25 16:03

De, ce sa le faci daca la uni le place sa stea capra si in genunchi (aviz celor de la propen cu liderul de te umfla rasul CAP DE CAL),daca lor le place sa fie reprezentati de un tigan si un prost de sudoro-sofer si cu o cireada de profitori daca lor le place minciuna si prostia lasa-ti dracului sa-si faca satra si pe urma vede-ti in care caruta cu coviltir va suiti

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-11-25 16:26


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-11-25 16:31