NU VENIRII LADY GAGA LA BUCURESTI!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția NU VENIRII LADY GAGA LA BUCURESTI!

Leibowitz

#351 Hoața!

2012-08-09 18:44

Lady Gaga vine să ne fure sufletele și să ne violeze copiii. Nu o lăsați să spurce aceste meleaguri cu mișcările ei copiate de la Madonna, care Madonna e aia cu sfinții și nicidecum aia cu ”Like a bow” care este o melodie totuși decentă dar necreștină Dumnezeu ajută-ne să scăpăm de amândouă amin.
Lady Gogu

#352 Amin

2012-08-09 18:46

Spurcarea într-u Isus este cel mai mare păcat săvârșit de această așa-zisă presupusă lady gaga care nu este o lady și nici măcar o gaga adicătele sexul oral n-ar trebui legalizat în biserică sfinte cristoase ce făcăleț mi-a crescut pe sub sutană când am văzut-o cum se mișcălea lasciv prin amvon bat-o Satana s-o bată de păcătoasă miau.
Lady Gaga Fan

#353 Un DA se poate?

2012-08-09 18:47

Sper ca petitia voastra sa devina foarte cunoscuta si populara. Astfel, o multime de oameni vor vedea ce idioti sunteti cu totii.
P.S. Am semnat petitia tocmai din acest motiv
Olol

#354 Votați

2012-08-09 18:47

Părintele Androhie Spurcamandritul președinte!
Papacioc

#355 Muie Isus

2012-08-09 18:48

Lady gaga mă face să mă gândesc la toate necuratele și-mi invadează clandestin somnul prin undele sonore intruitive culese de ploșnițele din radio. Sufletul meu este în pericol. Muie Isus.
cristian s

#356

2012-08-09 18:55

Tara noastra crestin ortodoxa nu are nevoie de astfel de manifestari!
LAURENRTIU

#357 NU VENIRII LADY GAGA LA BUCURESTI!

2012-08-09 19:01

NU VENIRII LADY GAGA PENTRU CA NOI SUNTEM O TARA CRESTINA ORTODOXA

Opened mind.

#358

2012-08-09 19:03

Sunteti un popor cretin. Blasfemiile si hulele sunt aiureli si fantezi, emanate de minti bolnave si indoctrinate, ale unora care sunt prea lenesi, ticalosi, inapti sau lasi, pentru a analiza stiintific biblia, sau orice alta teorie religioasa care nu se sustine prin nimic in afara de propria existenta. Dupa "logica" religioasa, si Harap Alb ar trebui sa existe, pentru ca nimeni nu poate dovedi contrarul, nu-i asa?
Toate religiile sunt gresite, au aparut ca instrument de control al maelor, si sunt sursa mai multor victime decat ambele razboaie mondiale. Poate nu ar strica sa aruncati un ochi pe istoria religiilor. :/

NICA

#359

2012-08-09 19:05

NU DORESC SA VINA LEDY GAGA LA BUCURESTI/ PROMOVEAZA PE SATAN SI ASA /BUNUL DUMNEZEU A INTORS SPATELE DE LA NOI DIN CAUZA PACATELOR NOASTRE/NU MAI NE INCARCAM CU ENERGII NEGATIVE DE LA ACEASTA PERSONA LEDY GAGA.
A. Ion

#360

2012-08-09 19:06

Muzica acestei persoane este plina de simboluri sataniste. E evident ca organizarea concertului in Bucuresti va atrage energii negative in orasul nostru.

Mai mult, cred ca acest concert va fi un atentat la spiritul tinerilor care vor participa.
Deci nu pot fi de acord cu organizarea concertului si m-as bucura sa aflu ca s-a anulat.

Cristina

#361

2012-08-09 19:07

Femeie posedata.. :| n-are ce cauta aici
Apocalipsa my ass

#362 Lady Gaga ar rade cu curu' de voi

2012-08-09 19:11

Ma bucur ca mai sunt oameni cu capul pe umeri in tara asta. Altfel ar fi fost 18 milioane de semnaturi, nu 1000! Poate intelegi careva cam unde bat.
NICA

#363 LEDY GAGA

2012-08-09 19:11

NU TE VREM LA NOI IN TARA LEDY GAGA/ IESTI FICA LUI SATAN/ NU TE VREM APROAPE DE COPII NOSTRI.
NU NE PLAC CINTECELE TALE SI NICI OBICEIURILE TALE STAI LA DISTANTA DE ROMANIA.
NU TE VREM IN ROMANIA LEDI GAGA
NU TE VREM IN ROMANIA LEDY GAGA
Gogu

#364 Nu LAdy GAGA

2012-08-09 19:19

Este o Satanista nu are ce cauta in Romania , noi vrem mantuirea , nu pe stanatista asta .
Sa se duca in America ca alora le place asa ceva .

Musafir

#365

2012-08-09 19:20

nu are ce cauta muntanta asta desfranata in romania!

Musafir

#366

2012-08-09 19:22

Nu avem nevoie de idolatrie. Nu va intoarceti la acest semn primitiv. Nu credeti in fii ai diavolului, paziti Sfanta Treime. Noi nu avem nevoie de ei noi avem nevoie de sfinti care sunt marturisitori ai Ortodoxiei!

Musafir

#367 nu are ce sa caute in tara asta!!!

2012-08-09 19:44

Nu au ce cauta aceste marionete, in tara asta.a fost madona, acum si saraca gaga...ce sa caute?au cumva fani si nu stiu? daca sant, sa mearga in alte tari sa le vada, si sper sa nu fie atat de multi inculti in aceasta tara.pentru, ca daca vine aceasta femeie, vom vedea cati oameni lipsiti de creier sant, cel putin la ,,concert''

Musafir

#368

2012-08-09 19:44

Suntem Crestini ortodocsi si trebuie sa promovam mesajul Divin; Toate spre Slava lui Dumnezeu!! Amin!
Romania sa nu mai accepte raul ,
blasfemii, insulte ,incultura din parte celor care sunt in intuneric.

A.

#369 curg injuraturile

2012-08-09 19:48

Cat de bine se pot evidentia prin comentariile lor ateii. pe langa atei mai sunt si altii revoltati impotriva acestei petitii, dar toti injura de cele sfinte si ii jignesc pe cei care sustin petitia. Halal educatie, unii chiar se bat in piept ca ei sunt culti si foarte inteligenti. Limbajul si atitudinea ii dau de gol ca se inseala. Pe cand petitia insasi este fundamentata pe respingerea nebuniilor asa zisei "artiste". Crestinii ortodocsi nu urasc persoana, ci faptele tampite ale acelei persoane. Agitatorii isi pierd vremea pe aici. Acesta este un semnal ca nu chiar toata lumea se lasa porcaita. Cine se simte bine in cocina propriului suflet, poate sa injure in continuare pana nu va mai putea, si sa viseze la lady gaga pana le trece.
Ioan Fayat

#370

2012-08-09 19:52

Nu pot sa spun decat ca suntem o tara crestina si trebuie sa ne unim si sa fim crestini adevarati nu numai din gura.
miki

#371 nu lady gaga

2012-08-09 19:57

nu va mai lasati pacaliti de oricine si orice. e in de-ajuns sa cititi biblia si va veti da seama ce se ascunde in spatele multor cantareti.este cazul si acestei fete care este o marioneta in mana lui satan. astfel poate ajunge el mai usor inclusiv la copii care ii fredoneaza melodiile. parinti,haideti sa nu ne lasam copiii pe mana celui rau-daca va iubiti copiii,spuneti "nu" venirii acestei fiinte malefice in tara noastra. binecuvantarea asupra acestei tari nu va veni daca primim la noi ce este rau. treziti-va romani crestini
Opened mind.

#372

2012-08-09 20:39

Daca va iubiti copiii, nu ii mintiti ca fiintele imaginare exista, ca si Mos Craciun sau Iepurasul de Paste, si dumnezeu, isus, alah, vishnu, buddha etc., sunt personaje inventate.
De ce isus arata ca un alb?
De ce alah si mahomed arata ca niste arabi?
De ce zeii indienii arata ca indienii?
De ce zeii asiaticii arata ca asiaticii?
De ce zeii nordici si cei greco romani, arata ca oamenii nordici si greco romani?
SIMPLU. OAMENII AU CREAT ZEII, NU EXISTA VREUN ZEU SAU D-ZEU CARE SA FI CREAT UN OM, PENTRU CA NU EXISTA VREUN ZEU SAU DUMNEZEU. Biblia, torah, coranul, sunt scrise de oameni, pe sistemul da-ne noua banii tai, ca sa nu te ia dracu', insa de ce te-ar pedepsi dracu'(care bineinteles ca nu exista), pentru ca nu crezi in dumnezeu, e ca si cum Jokerul te-ar ucide pentru ca nu iti place de Batman(ca tot se vorbeste de film in ultima vreme).
Religia era buna in evul mediu, cand stiinta nu putea explica multe, insa acum cand sti de ce ploua, ce se intampla cand e o eclipsa, cum a aparut universul, in era cand trimitem roboti pe Marte, si descoperirile stiintifice avanseaza pe toate planurile, raspunzand la cat mai multe intrebari. Nevoia de personaje imaginare, e din ce in ce mai redusa, si apare doar la redusii mintal.

anonim

#373 Prostie

2012-08-09 20:42

Spuneti ca sunteti o tara crestina si ca Lady Gaga este nu stiu ce trimis al diavolului. NU ascult Lady Gaga, nu voi merge la concert. Dar va spun doar atat. Cum puteti sa numiti tara crestina atata timp cat oamenii abia daca calca in biserica, atata timp cand multi incalca decalogul. Cum va puteti numi voi crestini cand faceti discriminari.
Lady Gaga nu promoveaza diavolul, Lady Gaga se promoveaza pe ea insasi. A vazut ca in lume, ca sa fi cunoscut, trebuie sa fii mai nebun, fapt care se vede in tinutele ei.
Spunti ca aduce blasfemie prin videoclipuri. L-a injurat vreodata pe Dumnezeu? A calcat in picioare Biblia? Fiecare are personalitatea si conceptile sale, iar voi le incalcati pe ale ei, sa spun asa.
Cineva de aici a spus:"NU , pentru tradarea neamului romanesc si pentru spurcarea acestui pamint Sfant !"
Tradarea neamului romanesc? O faceti singuri. Si cu venirea si fara venirea ei in Romania.
Spuneti ca ea incalca crestinitatea din Romania purtan fel si fel de haine ciudate si prin videoclipurile lor. Hai sa numaram vedetele aparute in PlayBoy si desigur si cumparatorii. Asta nu incalca nimic, asa-i?
Penibilitatea ramane in continuare in Romania. Penibilitatea oamenilor care se contrazic pe ei insisi.
Cred in Dumnezeu, am credinta, insa nu inseamna ca ea e Aducatoarea de rau, fata lui "SATAN".
Cele care se dezbraca, in Romania, pe bani ce sunt? Ingerii, cum le numiti voi, lui Dumnezeu?
Sunteti penibili. NU va devoreaza copii si nici nu o va face NICIODATA. Sunteti invidiosi pe averea ei, sa spun asa? Pe faima? Puneti mana si munciti si nu veniti cu fel si fel de scuze. Intr-un final veti vedea ca nimeni nu va tine cu voi, se vor duce la concert si rahaturile pe care voi si cu marele sfant Gigi Becali[facetii ma o statuie daca e asa mare] nu vor conta.
Va ganditi ca prin venirea ei poate aduce faima, sa spun asa Romaniei. Pun pariu ca pe siteurile ei va scrie unde are concert, cum este tara si etc, si astfel va venii mai multa lume.
Scuzati pentru greselile de tastare, nu mai corectez.
Voi aduce iar in discutie cele mai importante lucruri despre Gaga:
1. Ea nu mananca copii.
2. Ea nu devoreaza sufletul si crestinitatea oamenilor.
3. Este o persoana ca voi toti si voi o tratati ca un animal.
4. Nu este o trimisa a lui "satan"
5. Ea incearca sa-si faca reclama.
6. Nu mai aduceti vorba de crestinitatea romanilor atata timp cand voi nu respectati decalogul si cand Romania are asa zisi iepurasi/ ingeri ai lui Dumnezeu[cititi mai sus]
7. Lasati penibilitatea departe.
Opened mind.

#374

2012-08-09 20:43


“Live a good life. If there are gods and they are just, then they will not care how devout you have been, but will welcome you based on the virtues you have lived by. If there are gods, but unjust, then you should not want to worship them. If there are no gods, then you will be gone, but will have lived a noble life that will live on in the memories of your loved ones.”

― Marcus Aurelius

Musafir

#375

2012-08-09 20:49

http://zerobs.net/wp-content/uploads/2012/02/weapons-blessing.jpg Sfinteste doamne aceste arme cu care sa-i mitraliem pe "necredinciosiiiiiii", amiiiiiiiin.