Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
salutare
Re :#4798
This comment has been removed by the person who wrote it.
Gramatica Academiei, 2005, vol.al II-lea, p.347 si p.894-895! PREDICATIVA ESTE CORECTA!
What the fuck?
Voi, da voi cu subiectiva voastra, vreau in acest moment propozitia originala si propozitia contrasa sa vad ca este intradevar subiectiva (si este subiectiva).
Voi, da voi cu atributiva voastra, WHAT THE HECK IS WRONG WITH YOU?
CLUJ
#4773: - BRAVO, FELICITARI, domnului Valentin Cuibus, mare curaj a avut acest domn ca a facut dreptate elevilor sai.Cat mai multe initiative si din alte judete ne dorim, poate reusim sa-l induplecam si pe dnl.POP de la bucuresti, care ne da dreptate, dar nu poate schimba regula in timpul jocului.
Re:
dak eshti asha deshtepata macar citeshte shi u cartea de gramatica unde sp clar ca numele predicativ nu este articulat cu articol hotarat niciodata decat in operele literare shi in dialog deci nu shi in articolele de ziar......dar se pare ca majoritatea nu shtiu nici cum arata o carte deci numele predicativ nu poate fi "dificultatea" ci doar propozitzia subordonata ''Ceea ce ma jeneaza"
Re: What the fuck?
#4809: Pam, pam. Sa va vad. - What the fuck?
Marele nostru intelectual , care ne trage la raspundere si ne sfideaza cu engleza, te rog si eu, contrage-mi acum propozitia subordonata si demonstreaza-mi ca este subiectiva !
Re:
da dar de unde nush2 ca nu ai greshit shi la alte exercitzii sau la compunerii asta nai garantzie deoarece itzi corecteaza 2 profi examenul
Re:
Asa... So? Your point is... ? Credeti ca daca faceti o petitie amarata pe internet cineva o s-o bage in seama? Da, da... si in Iad e Craciunul acum ... ._.
Re:
#4813: - da frate da`poate ca fara 0,6 ala unii nu iau la liceul dorit...te-ai gandit si la asta?
Am pierdut!
| This discussion has been closed. |
Re: Re: SUBIECTIVA!
#4718: - Re: SUBIECTIVA!
Si eu ce am spus ?!!! Nu stau chiar asa de rau cu gramatica!