Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Adevarul
Re: Re: Conferinta
Nu va faceti griji,eu sunt prieten bun cu Domnul Nicolaescu si este un om de cuvant.Este ca un inger care a coborat pe pamant pentru a pedepsi nedreptatea adusa de minister.Propozitia este PREDICATIVA!!!
Rușine pentru guvernul vitreg, care dă unul din cele mai urate subiecte de evaluare nationala ale României pradă în ghearele unui vampir! (ca sa faca el baremul)
Vai de Eminescu, de Caragiale, de Creanga ca in trecut, mult mai bine se invata, eram respectati in lume, aveam personalitati, pe langa cele mentionate, ca Brancusi, Vuia etc. Nu se va mai intampla asta in curand sau in viitor, se stinge tara, se stinge trist si nimeni nu o poate salva... Daca nu ascultam, nu luam in considerare ceea ce profesori buni si oameni de cultura ca Domnul Nicolaescu sau alte persoane care ar fi in stare sa isi dea sufletul (si cunostintele) pentru tara asta sa o ridice din groapa...
Ar trebui ambele variante corecte... ca sa nu mai fie scandal...
Predicativa
Sa dea Dumnezeu sa se considere ambele variante sau macar sa se puncteze predicativa cu 3. Daca ea numai subiectiva, nu ar fi explodat jumatate de tara. Ince ceva, uitati-va la ultima propozitie din acest articol:http://ro.stiri.yahoo.com/fraza-bucluca%C8%99%C4%83-de-la-evaluarea-na%C8%9Bional%C4%83--l%C4%83murit%C4%83-ast%C4%83zi.html
Re:
daca profesorii nu s pun de acord , copiii nu trebuie sa fie condamnati .
nu se pune problema sa dea 10 pentru toti , este normal sa fie lucrulrile clare .
Re: x
Nu mi se pare normal sa acorde cele 6 puncte pentru ambele variante.Sunt si care au stiut raspunsul corect.Ce ar insemna asta?
#3202: Domnul Nicolaescu - Conferinta
Domnule Nicolaescu!Va rugam frumos sa faceti dreptate, sa faceti tot posibilul sa aratati, sa dovediti si sa ii convingeti pe cei din minister si pe toti telespectatorii ca propozitia era PREDICATIVA, si sa fie si aceasta punctata!Sunteti sansa noastra!Va rugam din tot sufletul!
Am vorbit in numele tuturor, toti cei 23.945 de elevi isi doresc asta!!
Multumim mult, cu stima, 23.770 de elevi nedreptatiti, desi multi nu stiu de petitie si ar semna-o.
Adevarul
Re: Dreptate oameni buni
#3151: Domnul Nicolaescu - Dreptate oameni buni
Da , oricine se poate ascunde sub identitatea "d-lui Nicolaescu " . Pe cine aveti care a spus ca e predicativa si acum , tot bateti apa in piua cu asta ?
Re: Adevarul
Defapt asta este o prostie care nu va fi luata in considerare,avand in vedere ca semneaza si unii din alte tari(ex.Ramy Ramy)!Petitia http://www.petitieonline.com/revizuire_barem_proba_romana_en_2012_sesiunea_25_iunie_2012 este singura petitie care merita cat mai multe "voturi"!
Domnul profesor Luca Augustin
Re: Re: Adevarul
Ce stii tu despre Ramy, ma rog?! Poate e roman, l-ai interogat tu si nu stim noi?
Propozitia aia nu e predicativa nici macar in vise, dragalasilor.
Re: Adevarul
O indepartez pe mata de pe pula mea ca ma doare la cum musca ;x
Re: Profesor Universitar...
#3164: Profesor Godin Petrascu - Profesor Universitar...
un limbaj demn de cei inculti ,dar ce doresti tu altora se va intoarce inzecit spre tine
| This discussion has been closed. |