Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
eu tot nu inteleg de ce trebuie sa schimbe topica...daca respectiva propozitie...ne-a fost data asa...de ce trebuie noi sa schimbam topica la cea obisnuita???...pentru ca vedeti...sunt 2 variante...asa ca...prop trebuie luata ca atare si este subiectiva....in cazul schimbarii topicii...da...este predicativa...dar acea fraza trebuia luata ca atare..;)
Re: Re: Re:
cine tea invatat frate pe tine romana...daka o iei intrun fel ii una daka o iei in altfel ii acelasi lucru ?!? :| ...
Solutia , domnilor !
Anonim
Re:
#3095: Costy - dupa cum scrii si forma cuvintelor tale esti un om extrem de ''cult''. nu ai invatat cum sa scrii la scoala? mai fa patru ani atunci si vino pe urma si comeneaza.
prostia
This comment has been removed by the person who wrote it.
Nu este corect pt. cei care au pus predicativa
Re: Teapa pt aia care au scris Predicativ
#3096: CiuruitorulDEProsti - Teapa pt aia care au scris Predicativ
E clar ca tu esti redus mintal si ar trebui sa pui pe cineva sa te ciuruie. Apropo m-a sunat tatal tau si a zis ca nu l-ai lasat sa te futa in cur de dimineata.
Re: Re: Re: Stiu cum e!
o ! crede-ma ca 0.60 influenteaza viitorul unui copil . majoritatea celor care au pus subiectiva nu stiu de ce au pus , asa ca toti cei care nu stiu bine au pus subiectiva deci ei vor intra si in consecinta noi cei care ne-am straduit sa ne gandim nu vom avea sansa la un liceu bun , iar la mine in liceu majoritatea copiilor buni au pus predicativa. deci putini. Sper sa se puna 0.6 si la cei cu predicativa. Succes ! Sper sa fie bine !
Re: Solutia , domnilor !
#3104: Domnul Nicolaescu - Solutia , domnilor !
Va multumesc stimate profesor.VA MULTUMESC!!!
As vrea si eu sa vad p cineva cum ma contrazice
Re: Subectiva :>
#3074: AlexBY9595 - Subectiva :>
Cata ura! Injuri si vorbesti atat de urat fara macar sa stii despre ce e vorba. Stii tu mai bine decat profesorii de la Sf. Sava si decat Domnul Nicolaescu? Rusine!
............
Re: Re: Subectiva :>
Ce sa ii faci unui handicapat ajutat de femeia de serviciu.
| This discussion has been closed. |