Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#3009: Alex - Re: Re: Re: Re: Re: nici ministrul nu stia bine. a spus doar ca este ca pe barem. nici macar nu stia care este problema.
si la realitatea au deschis o petitie online:
Votati si la link-ul de mai sus, cu cat mai multi.... ambele variante sunt valide, sa se puncteze ambele!
Am inteles ca in unele centre se puncteaza ambele raspunsuri. Stiti ceva legat de acest subiect?
Felicitari
Multumitii Domnului Nicolaescu pentru ca v-a clarificat problemuta la care toti se plang.
Pentru #2976
scandal
Re:
Dupa cum i-am raspuns stimatului/stimatei domn/doamne,propozitia este o propozitie Predicativa.
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#3018: - Re: Re: Re: Re: Re: se vede. daca stiai romana vedeai ca este un nume predicativ antepus. nu stiu cata romana ai invatat dar pot sa presupun. dezamagitor
Re: Felicitari
#3030: Domnul Pop - Felicitari
mda .....am si eu un vecin , Nicolaescu .....a fost macaragiu
Re: Re: Nu stiti ce vorbiti
#3025: - Re: Nu stiti ce vorbiti
Sunt sigur ca majoritatea care au pus predicativa s-au gandit si la subiectiva stai tu linistit.
Re: Re: Stiu cum e!
#2954: Bobobobobo - Re: Stiu cum e!
Nu cred ca e corect sa-i numim 'prosti" pe cei au au raspuns corect. Ganditi-va ca printre ei se afla atatia copii buni la invatatura. Daca majoritatea ar fi scris ca e subiectica nu ar mai fi ajuns sa jignesca pe forum pe ceilalti. Nu e corect sa ne aratam rautatea. Oricum, ganditi-va ca potrivit proverbului " Ce-i al tau e pus deoparte", nu cred ca cele 0,60 sutimi pot sa influenteze viitorul copiilor. Deci fiecare are locul lui in aceasta societate. Pentru ca daca la restul cerintelor au raspuns corect, nota lor oricum e mare, iar la liceele bune nu se va intra cu obisnuitele note mari, ci cu note mai mici cu 0,60 sutimi. Deci tot aia e. Doamne ajuta la toti!
Re: Re: Felicitari
Copil prost crescut. Habar nu ai cine e domnul Nicolaescu. Ar trebui sa fi onorat ca iti citeste comentariile. Cel mai bun profesor de limba romana.
Re: Chiar ca e josnic !
#3008: Mada :) - Chiar ca e josnic !
esti josnica tu , cu ce ai scris aici 1
Re: Re: Re: Felicitari
ba , sigur ca stiu , v-am spus mai devreme ....a fost macaragiu , acum e pensionar !
| This discussion has been closed. |