Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
NU VA MAI CERTATI! VA FI O CONFERINTA DE PRESA! MAI MULTE DETALII ACOLO
petitia a fost initiata de profesorii care sunt de acord cu ambele varianta.Informeaza-te mai intai si vei vedea k textul lasa loc de interpreteri.la ''musafir'' as adauga si ''nepoftit'' ptr k nu esti in tema cu subiectul dat.
Re: #3056
#3065: Ane - #3056 fara diplome, ministrii care plagiaza si care nu stie sa scrie nume de facultati celebre. arata mai mult a circ decat a minister
Unii spun ca este predicatia ,iar altii subiectiva .Sincer ar fi trebuit sa fie un enunt mult mai clar decat sa existe atatea neintelegeri si divergente in legatura cu acest subiect! Mi s-ar parea o nedreptate sa nu punctati pentru cei care au pus predicativa . Este posibil ca aceata fraza sa aiba 2 valorii : si SB si PR ...Deci ar trebuie sa luati in calcul ambele variante.
Re:
Deci sa inteleg ca tu sustii faptul ca nu ar trebui sa se ia in considerare si predicativa nu? Interesant, dar te rog mai documenteaza-te ca sa intelegi ca nu poate fi luata doar o varianta ci sunt doua mari si late, care bineinteles ar trebui punctate in mod egal.
Cineva cu cap!
Multumitii Domnului Nicolaescu pentru ca v-a clarificat problemuta la care toti se plang.
ESTE INADMISIBIL
Ion Vianu , cu tot respectul, nu stie despre ce scrie si MINISTERUL habar nu are ce copiaza.........Cum poate sa dea subiecte interpretabile la un examen si un text gresit de analizat ?!!!
examen
Re: Re: Nu stiti ce vorbiti
#3025: - Re: Nu stiti ce vorbiti
super simplu daca nu gandesti ca lumea
Re: Subectiva :>
#3074: AlexBY9595 - Subectiva :>
Asta dovedeste cat de redus mintal poate fi un copil care a pus la plesneala.
Re: scandal
SUBSCRIU SI IN ACEST DEMERS CA SI IN ACEASTA PETITIE. SA FACEM COPIILOR NOSTRII DREPTATE! TREBUIE SA MERGEM PANA LA CAPAT1
Re: Un fleac
#3062: Domnul Nicolaescu - Un fleac
Stimate domn,
Dascalii inca odata demonstreaza copiilor ca sunt si ei nepregatiti atata vreme cat este o disputa pe subiect.
Nu ne mai mira nici faptul ca elevii sunt batuti si batjocoriti si ies cu coronita cand ei nu stiu bine o ordine de operatii matematice.
Pacat de cei care au demnitatea de a ne privi si de a nu interveni in harababura asta.
Teapa pt aia care au scris Predicativ
Petitie
Desi nu as dori modificarea baremului pt ca eu am ales varianta C ca majoritatea elevilor totusi multi altii au ales varianta B.Avand in vedera acest fapt propunerea mea este urmatoarea:orice elev ce a ales drept raspuns al ex de la sub 2 A 3 varianta C sau de asemenea varianta B sa fie luata in considerare ca o varianta corecta in ascest fel putem evita multe alte lucruri cum ar fi: petiti, contestati, proteste si tot felul de manifestari de genul dar sa nu uitam de cel mai inportat lucru acest eveniment ne dorit de inspectoratul invatamantului a fost mediatizat si nu este vorba doar de cele 6 puncte mai este vorba si de onoarea si de mandria tari noastre nu ne-a fost de ajuns oare caci am fost luati in bajocura de inspecoratul invatamantului francez.
| This discussion has been closed. |