Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Re: Re: Nu stiti ce vorbiti
#3025: - Re: Nu stiti ce vorbiti
Cuvintele dumneavoastra ma ranesc,domnule/doamna.Nu sunt fratele dumneavoastra si nu am nici o relatie cu dumneavoastra.
@Domnule Nicolaescu sunt un fan infocat al dumneavoastra,v-am citit cartile inca de cand eram un mic pustan pe strazile Bucurestiului.Sper sa ne putem intalni intr-o zi la biserica sau la biblioteca
Ar trebui ca ministerul educatiei sa accepte ambele variante avand in vedere ca aprox. 90% dintre candidati au pus predicativa !!!
Re: #3027
#3042: Ane - #3027 asta este. asa oameni vrem noi sa ne conduca. nu au ce cauta acolo.
Azi la ora 16:00 cand probabil va fii prea tarziu, right ?
Un fleac
Multumesc , tuturor sustinatorilor teoriei mele nu prea complicate. Trebuie insa recunoscut ca faptul este consumat si intradevar , propozitia a fost una PREDICATIVA , scuzati-mi Caps Lock-ul. Vreau sa ii multumesc Domnului Pop si Doamnei Anneta pentru sustinera colectiva atat a dreptatii si justitiei in Ministrul Invatamantului cat si lamurirea copiilor despre problema de fata. Multumesc Anticipat , Domnul Nicolaescu
Re:
Ce sa le faci... dar eu insa sunt foarte curios de cei care au pus subiectiva ce nota vor lua per total la examenul de limba si literatura romana.
De ce acum schimbam regulile jocului ? Nu este posibil ca sa acceptam doua variante corecte atata vreme cat numai una poate fi. Dar daca situatia era invers ? Cred personal ca premiantii si sefii de promotie au ales varianta disputata si nu au cum sa demonstreze ca ei sunt cei mai buni.
Haideti fiti cerebrali si nu mai incercati cu orice pret sa intoarcem scorul.
Cine a facut propunerea de subiect are si un raspuns care nu poate fi unul si altul ci doar unul singur.
Suntem de tot rasul si ne pricepem al naibii de bine sa profitam de harababura care este in tara a.i. sa propunem orice ne trece prin cap.
SEMNATIII!!!
http://www.realitatea.net/petitie-realitatea-net-revizuirea-baremului-la-proba-de-romana_956231_semneaza.html
Re: Re: Re: Re:
Re: Un fleac
#3062: Domnul Nicolaescu - Un fleac
Este incredibil cat de nerespectuosi sunt unii tineri.Dumneavoastra v-ati dedicat intreaga viata sa studiati propozitiile predicative si acum NISTE PUSTANI(subliniez acest cuvant)incearca sa VORBEASCA CU DUMNEAVOASTRA pe un ton AGRESIV si satiric.
Rusine.
Re: Re: Re: Stiu cum e!
Imi pare foarte rau daca s-a inteles gresit.Eu am vrut sa spun ca elevii slabi au pus subiectiva din greseala.Nu ma refeream ca cei care au pus subiectiva sunt prosti, pentru ca am inteles ca ambele variante sunt corecte.
Subectiva :>
Re:
subscriu. dar si cei care au facut baremul sa fie examinati, chiar si psihiatric.
| This discussion has been closed. |
Re:
#3045: -
De luat normal ca ar trebui sa se ia amandoua in considerare.