Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Re: Re: Re: Re: Re: EVALUARE NATIONALA
#2132: - Re: Re: Re: Re: EVALUARE NATIONALA
cei buni la care te referi sunt cei cu media 10? urmare a meditatiilor cu profesorul de la clasa? nedeclarate la fisc? adica spagi? foarte buni indeed... Pentru ca stiu si eu cateva cazuri care confirma supozitia: cei care au furat note mari 4 sau 8 ani de zile pe spaga mamicutelor... rusine sa va fie pseudoscolarilor de frunte!
Re: Mdaaa
Asta este raspunsul corect si mie mi-a trecut prin cap , dar stii cum e... ori e b ori e c
Am disutat cu profesori din MM care aproape au terminat corectarea lucrarilor, nu au primit nicio scrisoare, au mers dupa barem si gata. Situatia nu se va mai intoarce decat daca profesorii (nu elevii) vor iesi in media si vor face ceva. Dar repede ca azi se termina corectarea lucrarilor
Re:
Bai , am obosit la cat de mult am auzit " a-ti schimbat topica , a-ti inversat fraza " !
Nici voi nu sunteti mai inteligenti , asa ca daca a-ti ales subiectiva, nu vad rostul inscrierii voastre in aceasta petite, sau de ce comentati aiurea :|
Vreti sa ne demonstrati ca sunteti mai desteti ca noi, cei care am ales predicativa ?! Am avut un motiv bun pentru care a m ales, nu am dat cu banul cum au facut altii .
Re:
De acord cu tine! Ceva trebuia sa departajeze, altfel toata lumea are nota 10. Dar acel CEVA sa nu genereze o scindare a opiniei profesorilor fata de veridicitatea raspunsului!
Acum
Re: Re: Re: Re: Re: Re: EVALUARE NATIONALA
#2177: - Re: Re: Re: Re: Re: EVALUARE NATIONALA
bai nesimtitule sau nesimtito nu judeca tu copiii altora ca nu stii cat au muncit ,se vede ca esti un prost care te bucuri de necazul altora
Re: Re: Re:
Argument solid precum cel al Minsitrului de-aseara ? :)
" Asa scrie pe barem ! " E destul de solid ? :|
Re:
Stim deja asta , toti olimpicii la orice materie au ajuns acolo prin munca ,dar si prin logica . Aici de ce nu se mai aplica >?
Re: Nu mai fiti penibili
#2085: Ionut Alex - Nu mai fiti penibili
ce sa zica si el , marea majoritate din cati cunosc au pus C la vrajeala si cei care chear au gandit au pus B deci ce facem , si in plus dak ai pus C la vrajeala pastreazo pentru tn nu intereseaza pe nimeni afirmatia ta
Re: Re: Re: Re:
Ministrul practic nu a zis nimic nou la Realitatea aseara deoarece nici el nu stie cum sa mai iasa din asta , nu are o solutie concreta
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
eu pun pariu ca daca ii intrebi pe elevi de ce au pus subiectiva, majoritatea o sa spuna ca au raspuns la nimereala, iar in primul rand nimeni dintre cei care au spus ca e subiectiva nu a explicat concret de ce e asa.vreau si eu un argument solid care sa sustina ideea ca raspunsul corect este c.