Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
CITITI
Re:
..
Ma jur daca puncteaza ambele raspunsuri va dau la Pro TV si la Antena 1 .. va dau la Romania te Iubesc .. .
Re: A disparul de pe site-ul gandul.info declaratia profesoarei
#1214: DAN - A disparul de pe site-ul gandul.info declaratia profesoarei
pacat ca judeci atta de ingust
noi nu suntem de la sf sava , dar la fel am invatat la scoala, deci asa e corect
Re:
Taci ma si tu din gura! Te trezesti destept dupa ce copiezi sau pui la nimereala si citesti apoi niste explicatii cum ca ar fi doar subiectiva!
Re: Re:
Nu sunt de acord cu petitia. Nu pot fi corecte doua variante. Corect era SB.
Re:
ba omule uitate mai bine elementul de relatie in propozitie est ela inceput.... daka schimbi topica este predicativa "Dificultatea este ceea ce ma jeneaza" cam asha ar iesi..... din punct de vedere morfologik propozitia este subiectiva dar din punct de vedere gramatik ea este PREDICATIVA si avand in vedere ca exercitiul este in categoria intrebarilor de gramatica trebuie sa gandesti gramatical deci este predicativa!!!!
AR FI NEDREPT FATA DE CEI CARE AU ALES CORECT. OBISNUITI-VA CU IDEEA CA ATI GRESIT SI ATATA TOT.
Re: Discutie Despre E-Book
#7: Ion Vianu - Discutie Despre E-Book
Puteti sa ne spuneti si parerea dumneavoastra?Mi se pare corect sa semnati si dumneavoastra petitia deoarece asa cum spuneti nu sunteti sigur de corectitudinea formularii.
-sinonimele medicament si socotise(se folosea cand s-a scris Letopisetul) nu corespund sensurilor din text. In barem nu exista si alte sinonime, lasandu-se la latitudinea profesorului daca le puncteaza sau nu (remediu, solutie/ considerase, isi inchipuise, etc.) SI 1
Re: Re:
Ştii la ce apelează dobitocii atunci când nu au dreptate?
La jigniri!
Eu nu sunt nemulţumită. Mai mult de atât, nici măcar nu-mi pasă. Dar mi-e milă de voi, că semnaţi în turmă petiţii online ce n-au niciun folos.
Abţine-te de la injurii, nu-mi demonstra că eşti neanderthal!
...
Re:
Nu mi se pare corect ca si cei care au ales predicativa sa primeasca punctele.Corect era c-subiectiva.Resemnati-va,odata!!Ati gresit,ati gresit,nu trebuie sa schimbati voi baremul aprobat de minister pentru ca pierdeti voi 6 puncte!!
| This discussion has been closed. |
deci normal era ce ma jeneaza este dificultatea si daca faci contragerea iese jena este dificultatea...
si ce ma jeneaza este subiectiva toata ziua