Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Re: Academia Romana spune ca este subiectiva
#1129: DAN - Academia Romana spune ca este subiectiva
facem recontestati pana ne pucteaza.academia Romana poate sa spuna ca e si atributiva.ca ea e predicativa
Re: Re:
tocmai.pentru ca indiferent cum s-ar lua,daca ai facut scoala pana acum iti dai seama ca in propozitia "jena este dificultatea rasfoirii." dificultatea =subiect ; rasfoirii = atr.subs.genitial ; este jenanta = PN
e logic mai oameni buni!si toti stim asta,mai putin cei care nu vor sa ni se acorde punctajul.si a zis acum ala pe realitatea ca pana si profesorii se contrazic si asta e o mare problema.or sa le iasa vine contestatiile pe ochi daca nu aproba mai repede!si nu conteaza ca profii sau apucat de corectat.ca daca se aproba se dau 6 puncte la fiecare care am scris.
Re: Re: Discutie Despre E-Book
Re:
Prost esti tu si tot neamu tau imputit de tiganoi! Handicapatu-le! A fost usor sa copiezi subiectiva, ai? Retardatu pulii!
bbb
de ce vi se pare gresit b ?
si de ce nu vi se pare corect ca si b si c sa fie alese corecte atata timp cat si voi si noi suntem impacati..
MAI MULT, a dat vina pe profesori, citez: "Elevii au fost indusi in eroare de profesori care nu au calificare!"
Deci, Romania, ce ne facem?
Re:
de ce spui ca au gresit cei ce au ales propozitia ca fiind predicativa, atata timp cat foarte multi profesori sustin asta? Eu personal eram suparata pe fiica mea gandind ca a ales gresit, acum ma bucur sa constat ca ea a ales asa tocmai pentru ca invatase ,a ales in cunostinta de cauza si nu la modul superficial ca mine....nu crezi ca merita sa fie punctate ambele?...eu cred ca da!
Re:
Auzi.la ce sa te astepti de la niste asemenea oameni.eu nu a astept la nimic anul trecut a fost floare la ureche.
Ceva extraordinar ce se intampla. Habar nu are nici el si totusi ca afirma ca asa e, pentru ca asa zice baremul. Rusine, bataie de joc. Si-au batut joc de noi, asta au facut.
Daca vede vreunu din Minister mesajele astea, sa fiti multumiti! Ne-ati stricat medii, si poate viitorul, caci nu mai ajungem la liceele la care ne doream. Voi nu vedeti realitatea?! Nu va e clar, dupa atata lupta? De ce ne zbatem asa? Daca m-ati pune sa mai dau tetsul o data, tot predicativa as pune. Bravo pentru ce ati facut. Tot asa si la mai mare. Asteptam sa vedem ce-o sa faceti la mate.
Re:
#1151: didi1235 - nu vor anula subiectiva.le vor puncta pe amandoua..tocmai despre asta este petita,pentru ca amandoua sunt bune!
RUSINE.
Macar 3 puncte din 6 sa se dea si pentru raspunsul b!!!
Subiect
Re:
Rahat cu ochi, invata limba romana ma, "este" este verb copulativ, aici fiind vorba de un PNI
Re:
Poate am invatat mai mult ca tine noi astia ratati. :)) Intamplarea face ca nu numai noi,elevii ne-am incurcat la acest exercitiu enervant,ci si profesorii,care se presupune ca au studii si ar trebui sa stie mai multe ca noi...asa ca noi nu cerem nimic din mila... Vrem doar dreptate,sa fie punctate ambele variante...
| This discussion has been closed. |