Demisia premierului Victor Ponta cerută de mediul academic
I-o fi pus cand il pupa in c.. pe dl.profesor Nastase?
Un om care este inclinat sa-si asume ceea ce nu-i apartine si sa minta cu multa seninatate, afirmand una in fata presei si a organismelor europene si procedeaza in fapt alata, exact pe dos, prin suprimaarea rand pe rand autoritatilor statului de drept nu poate fi premierul unei tari ca ROMANIA care se dorerste o tara europeanu cu un stat de drept. Ponta este exemplul tipic de ASA NU. Aiasta nu se poate d-le Ponta
Pentru declaratiile nedemocratice de astazi, 3 august 2012 la adresa romanilor din Diaspora.
Jos acesti nemernici sus PP-DD Partidul Poporului Dan Diaconescu Victorie!!!
actiune,nu vorbe
Plagiatul este furt, minciuna si impostura
Prim Plagiator, nu Prim Ministru
Re:
uitativa la fizionomia lui basescu si a sustinatorilor lui si trageti concluzia.
Re: Re:
#2691: - Re: Uitati-va se scrie corect. Nu ti-a prea placut scoala, asa-i ? Te pomenesti ca ai si tu doctoratul ? Tot cu Nastase ?
Rusine!!!
Re: Re: Re:
Daca ai avea capacitatea intelectuala a Domnului Ponta, nu ai umbla bzmetic/bezmetica pe aceste site-uri , cu presupusuri. Ha-ha-ha! Esti meschin, concetatene! Pui sub semnul indoielii valoarea unui om ca Nastase, care a terminat facultatea cu media zece si a probat in fata poporului roman si bagajele de cultura, si inteligenta, si competenta profesionala. Romania este sub asediul unui dement fara cultura, un submediocru prin scoli, un smenar penal, iar voi ii aprobati, prin postarile si petitiile voastre, delirul nedemocratic," banditesc"(fara nicio exagerare). Ma intreb: Romania, incotro? Spre Dumnezeu sau spre haosul in care ne impinge preaiubitul vostru conducator ???
Re: Plagiatul este furt, minciuna si impostura
#2688: - Plagiatul este furt, minciuna si impostura
Musafirule invidios, se vede treaba ca ai multe frustrari la activ. Scrie si tu o carte, da un doctorat, si apoi sa vorbesti! Doamne, cum va aliniati ca prostii, la o comanda politica, fara sa mai ganditi cu capul vostru!
Cine cere?
Intimidarea antonesciano-pontica
Da, o sa ne impuste "poporul român" din capul matale, saracii de noi. Aulio, maica, si-o sa ne dai si afara din casa? Si din tara matale afara o sa ne scoti? Dar incepe sa ne fie frica, sa stii.
Terorist cu scoala, platit sa scrie cate patru comentarii unul dupa altul, sustinator al plagiatorilor, hotilor, sperjurilor, arivistilor, mitomanilor de la putere, Ponta si Antonescu. Bravo magarule
sunt un micinos si imi place de mine asa
N-am cerut sa fiu avocat in barou, m-au bagat ei cu forta pe baza doctoratului, fara examen. Pe urma tot ei m-au facut conferentiar si, cand sa fiu profesor plin, ati descoperit si voi ca am plagiat, voi si cu aia de la Nature, cica o revista stiintifica. De scandal. Cam tarziu, naturistilor, hotul neprins la timp e negustor cinstit. Am castigat toate procesele pe baza doctoratului plagiat, iar cele pierdute nu conteaza, le-au pierdut clienti. Sau Basescu. Nici n-am tinut cursuri, desi eram conferentiar, pentru ca cine mai are timp de prostii cand e ditamai politicianu'. Sunteti toti niste prosti dar trebuie sa ma votati. Va promit sa va scap de diavolul Basescu si sa fac legile dupa bunul meu plac, sa le schimb cand nu-mi convin si sa le reschimb daca imi convin. O sa fiu un dictator omenos cu cei care ma lauda. Numai cu aceia. Multumesc. La treaba toata lumea pentru ca imi trebuie si foarte multi bani. Romania se duce de-a dura in prapastie dar o sa zic ca e din cauza lu' chioru', ca toate sunt din cauza lui oricum. Sa n-aveti nicio grija.
| This discussion has been closed. |
Ponta si ai lui
ajungă miliardari prin frauda legalizata si furt justificat de comisii inepte obediente.