Unirea datelor de Paşti
deoarece sotul meu este ortodox si eu sunt catolica din aceasta cauza intotdeauna amandoi sarbatorim sfintele Pasti de doua ori,dar Cristos
a inviat o singura data.Doresc din inima sa fim o
singura turma si un singur Pastor.
LAUDA TIE CRISTOASE!
Felicitari Dvs, celor care ati avut aceasta initiativa. Spiritul Sfant sa reverse peste noi harurile Sale si sa ne calauzeasca pe toti ca sa implinim voia Domnului si Matuitorului nostru, fiecare dupa carisma sa.
Laudati sa fie Isus si Maria!
Unicitatea totului
Eugen .
Re: Iubirea este cea care va birui
Draga mea Forentina,
Ai dreptate. Domnul ne da si dorinta si infaptuirea. Sa ne rugam ca toti sa fim Una, ca noi toti, copii ai aceluiasi Parinte, sa fim verigi unite in lantul iubirii divine.
Va multumesc tuturor. Domnul sa va binecuvanteze si Sfanta Fecioara Maria sa va protejeze.
Ii rog pe Isus, Maria si Iosif sa ne calauzeasca pasii pe drumul spre Viata in pasuni verzi.
Camelia
Dumnezeul meu, Dumnezeul meu, Te iubesc în Preasfântul Sacrament!
Mă rog ca toţi oamenii să Te iubească şi să Te adore
Şi ca Tu să ne salvezi de satana care voieşte să ne piardă.
My God, my God, I love You in the Most Blessed Sacrament!
I pray that all people will come to love and adore You
and that You will save us from satan who is seeking our ruin.
Mesajul din 18 martie 2003 - Aparitia anuala a Mirjanei Dragicevic-Soldo
E-atât de simplu, Doamne, să iubeşti...
Marin Bunget
E-atât de scurtă trecerea prin lut.
Când ai ajuns la ceasurile serii
Să nu pui întrebarea... ce-ai făcut?
Alege doar, când viaţa ta e goală,
Să nu fii singur dincolo de stele
Impovărat de propria-ţi greşeală.
Nu ţine ură-n viaţa ce-o trăieşti.
Numai iubind ajungi în nemurire.
E-atât de simplu, Doamne, să iubeşti...
de Corneliu Coposu
Cerne, Doamne, liniştea uitării
peste nesfârşita suferinţă,
seamănă întinderi de credinţă
şi sporeşte roua îndurării.
Răsădeşte, Doamne, dragostea şi crinul
în ogorul năpădit de ură
şi aşterne peste munţi de zgură
liniştea, iertarea si seninul.
Re: Re: Iubirea este cea care va birui
#34: Camelia - Re: Iubirea este cea care va birui
“O singură inimă şi un singur suflet” sau despre sfârşitul unei epoci în care “adevărul meu poate să-l bată pe adevărul tău”
Eu nu sunt in masura sa judec pe nimeni, dar mi-as dori foarte mult sa fie asa!Eu sunt catolica, sotul ortodox: la noi pastele e de 2 ori!Nu cred ca e corect si eu imi doresc din suflet sa fim “O SINGURA INIMA SI UN SINGUR SUFLET!
Re: Re: Re: Iubirea este cea care va birui
#35: Camelia - Re: Re: Iubirea este cea care va birui
Parintele Arsenie Boca in amintiri - Marturiile Parintelui Ioan Sofonea
Si eu sunt de parere ca ar fi foarte bine,daca am uni datele de Pasti.Eu sunt romano-catolica si sotul este ortodox,va puteti imagina cum ma simt,cand eu ar trebui sa sarbatoresc Sfintele Pasti,pe cand sotul este inca in post.
Numai Bunul Dumnezeu poate inlatura din gandirea si inimile noastre pacatul unicitatii, al singularitatii intru "adevarata" credinta, adesea insotit de mandria de a fi adevaratii credinciosi si, de o totala intoleranta fata de orice abatere de la unicul adevar(dogmatic) pe care numai noi, "adevaratii" credinciosi, sustinem ca il cunoastem si l-am practica. Unde sunt: iubirea, bunatatea, compasiunea, SMERENIA, intelegerea, daruirea, reflexivitatea, toleranta, respectul, aspiratia la UNITATE, increderea in PURTAREA DE GRIJA A LUI DUMNEZEU PENTRU OM, trairea launtrica a credintei = singurele care pot face din noi, crestinii, adevarati PURTATORI de DUMNEZEU si TRAITORI ai EVANGHELIEI DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS? DUMNEZEU sa ne ajute si sa faca posibila VENIREA IMPARATIEI SALE, DUMNEZEIESTI, PE PAMANT. Amin.
Dana
Bine ar fi sa se tina cont, in unirea datelor de Pasti, de adevarata data cand, la Mormantul Sfant, se aprinde Sfanta Lumina, venita de la Dumnezeu. Doamne, ajuta-ne sa urmam calea Adevarului Tau!
Dana
| This discussion has been closed. |