Respectati autonomia universitara la UMF Tg-Mures!
Re: Re: Re: Re: Re: Toti cei care semneaza, semneaza aiurea
#3238: - Re: Re: Re: Re: Toti cei care semneaza, semneaza aiurea
Cum adică unde sunt drepturile voastre????
Tu chiar crezi că dacă minorităţile au dreptul (constituţional!) la învăţământ în limba maternă, asta va influenţa pe români?
Dacă le daţi drepturi minorităţilor, VOI NU O SĂ AVEŢI MAI PUŢINE!
Ce logică bolnavă aveţi?!
Sa facem in asa fel incat altii sa DOREASCA sa fie ca noi...
Drepturile constituţionale a minorităţilor
Dacă daţi câteva drepturi şi altora, VOI NU O SĂ AVEŢI MAI PUŢINE.
N-am înţeles nici-odată această mentalitate (şi nu numai la români ci nici la unii maghiari, căci din păcate există la fiecare).
Voi credeţi că există un "SET" de drepturi şi dacă acordaţi un drept unei minorităţi, voi o să aveţi cu 1 mai puţine? Sau ce?
Credeţi că numărul drepturilor pozitive este limitată şi dacă daţi una, atunci voi n-o să aveţi destule?
Sau ce e în capul vostru?
Vă rog să-mi răspundeţi şi să-mi explicaţi acest lucru. Spun foarte sincer că pur şi simplu nu înţeleg.
1. Babeş-Bolyai Cluj,
2. Academia de Teatru,
si 3. UMF Târgu Mures,
La primele două sunt LINII separate maghiare (la UBB Cluj ŞI GERMANĂ!), IAR ACELASI LUCRU se cere si pentru UMF TG.Mures!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Voi de ce nu puteţi respecta legile? De ce nu puteţi suporta ca minorităţile să aibă drepturi egale (constituţionale!) şi la voi?
Şi chiar şi medicii sunt grav infectaţi... :-(
Re: Re:
Respectaţi legile!! Chiar dacă eşti rector sau profesor universitar!
Re:
#3410: - Exista deja ceea ce doresc maghiarii la Targu Mures, ce vrei sa spui ca nu stii?! Exista de la bun inceput linie de predare in limba maghiara, ceea ce se doreste e facultate maghiara si dezacredityarea facultatii in limba romana! Ce nu intelegeti?!b Nu sunt privati de nimic din ceea ce cer, sunt doar niste muieri obisnuite cu miorlaiala! Scopul lor este DESFIINTAREA SECTIEI ROMANE! Asta trebuie sa intelegeti, dar ei se ascund dupa fraze alambicate si lumea nu intelege care e problema!
La Gheorgheni trebuie sa vorbesti maghiara pentru a putea lucra ca medic in spital. CUM DE ESTE POSIBIL ?
PRESEDINTELE SI GUVERNUL SUNT NISTE TRADATORI !
RESPECTATI AUTONOMIA UNIVERSITARA LA UMF TG.MURES !
Re:
#3335: - Nu l-am auzit pe rectorul UMF Targu Mures facand afirmatii supide de genul celei pe care o enunti! Este un mare doctor, un mare roman si un om destept, nu mai aruncati cu gunoaie in el ca nu le merita, am avut noroc cu el in astfel de vremuri! SUUUUUCCEEEES domnule rector!
| This discussion has been closed. |