Concurs national unic de titularizare 2012
Sustin revenirea la concursurile unice de titualrizare.
Titularizarea pe plan local nu va face decat sa adune laolalta o ,,haita de lupi flamanzi,, in locul unor cadre didactice competente. Vin cu aceasta oportunitate intre noi niste oameni care nu au reusit pana acum sa se titularizeze si la o adica, prin restrangere, raman ei, ca doar au relatii..... Ce daca nu sunt posturi?
Le inventeaza pentru un an pentru ca in anul urmator sa intre toate cadrele in restrangere.....Mizerie multa....
Unde esti tu, Tepes-Doamne.....?
Sunt educatoare,de cand cu noua lege nu mai am liniste,va rog sa ma credeti,Sa va spun povestea mea:
In anul 2012 am luat 8,30 a venit legea cu titularizarea pe scoala,directoarea a zis ca nu am sanse
Deci eu am un regret enorm,nu sunt de acord cu acest examen absolut deloc,trebuie schimbat ceva.
Am citit mesajele,sa stiti ca nu aveti dreptate examenul unic este o afacere,stiu multe dar nu vreau sa mi le aduc aminte.
Lasa-ti sa fie si o schimbare acum vre-o 9-10 ani tot asa a fost examinarea si a fost bine de ce sa nu poti sa te titularizezi acolo unde directorul si colegele te apreciaza si sunt multumite de tine...
Re:
Musafir 64 iti este teama de examenul de titularizare si stiu de ce.Cred ca esti un cadru didactic slab pregatit, mi-am dat seama de acest lucru din modul tau de exprimare in scris si de felul cum ai scris.Ei bine tocmai de aceea militam noi,oamenii de bine,pentru eliminarea incompetentei si a lipsei de performanta in invatamant.
Pe marginea sustinerii inspectiei prealabile exmenului se poate diiscuta mult.
Este o lege fortata care ii dezavantajeaza si pe debutanti.
tocmai multitudinea de cerinte neconforme cu realitatea o catalogheaza drept o lege ambigua.
judete pilot
| This discussion has been closed. |