Doritii restaurarea monarhiei in Romania?

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Doritii restaurarea monarhiei in Romania?


Musafir

#1

2012-02-01 18:46

Guvernul si Presedintele Romaniei nu fac nimic...
Monarhii si familiile regale au in sange dorinta de a face bine tarii, pun ramasag ca Regele Mihai(sau fiul sau) ar conduce tara mult mai bine...

Musafir

#2

2012-02-02 00:39

traiasca majestatea sa Regala !!!!
D.Liviu

#3 Sunteti niste tradatori buni de spanzurat!

2012-02-12 23:16

Regele Mihai a fost denumit de presa vremii "printul viteza", "regele viteza", deoarece s-a nascut dupa 5 luni de la casatoria masii cu tradatorul pro jidan de tasu. Nu avea si nu are cum sa fie fiu lu' tasu Carol al 2-lea. Trebuie facut testul adn. Poate este al sefului securitatii casei regale grecesti...Numai masa stie cu cine l-a facut. Ca si tasu adoptiv a tradat Romania dand pe mana rusilor toti soldatii care au luptat onorabil pentru ca tradatorul de tasu daduse gratis pamantul tarii. Mihai a tradat interesele nationale si poporul pentru 2 jeep-uri si 2 avioane de vanatoare rusesti. Ba mai mult decat atat a ABTICAT! Stiti ce inseamna asta? Este lege unica pe plan mondial: regele care abdica pierde pentru totdeauna toate privilegiile atat pentru el cat si pentru urmasii sai! Documentati-va, intrebati oameni de cultura! Numai la noi vine tradatorul asta ordinar si isi ia inapoi toate posesiunile si acum mai vrea si conducerea tarii. Vrajeala asta tine cu prostii, dar nu toti romanii suntem prosti.

Musafir

#4

2012-02-15 11:30

SA REVINA LA CONDUCEREA TARII,SA NE ADUCA OAMENI NOI CU DRAGOSTE PENTRU TARA SI NEAM ,OPRIREA JAFULUI IN TARA,LEGI NOI PENTRU TOTI FARA DISCRIMINARE!

Musafir

#5 JAF IN TARA DE JOS IN SUS-PRIMARI -PRESEDINTE

2012-02-15 11:53

Nu a-ti avut bunici sa va spuna adevarul,cei care au luptat pe front si au indurat IADUL PE PAMANT la rusi! Nu a-ti avut bunice si mame ,matusi etc sa fie violate de rusi si doar istetimea mamelor ,etc sa se apere in fel si fel,s-au strigand TIFOS,TIFOS! furand animalele si tot ce le picau ! REGELE A FOST ALATURI DE SOLDATI ! MA DOARE ! DE AR FI TRAIT BUNICII NOSTRII ,V-AR FI SPUS ACUM ADEVARUL CURAT DESPRE REGE! ERONAT CE VA,SI NE MINT ! ISTORICII CU RESPECT PENTRU REALITATEA FAPTELOR ,CUI SI UNDE SI DE CINE SA FIE ASCULTATI? NE AMETESC TV CU CUMATRUL LUI BASESCU -ZIS PRINTUL PAUL -CE A CASTIGAT ETC! UNII CETATENII AI ROMANIEI NU SI-AU PUTUT REVENDICA AVERILE DEOARECE SUNT OCUPATE,CUMPARATE DE CEI CARE SANT LA PUTERE DIN 1990 SI MAI VREM CINSTE ,RESPECT DIN PARTEA LOR? SANT BOGATII ROMANIEI ,DIN CE SI CAT? OAMENI BUNI CU INIMA SI SUFLET NU VEDETI CA SI-AU BATUT JOC DE NOI!!LUATI SI CANTARITI DE LA PRIMARII DIN COMUNE IN SUS!!!???!!
REGALISTU_DIN_86

#6 DEGEABA

2012-06-11 03:59

DACA N-ARE NIMENI TUPEU SA IA ATITUDINE ...S-A FACUT FACEBOOKU PULII MELE CA E CEL MAI BUN MIJLOC DE MOBILIZARE SA IESIM IN STRADA SA CEREM MONARHIA...DA NU ASA CATEVA ZECI DE MII ...ASA VRO 10 MILIOANE SA DEVASTAM CE A FACUT ILIESCU FUTUI MORTII MASII ...NU NE VA SALVA REGELE DACA NU-I CEREM AJUTORUL,,,
REGALISTU_DIN_86

#7 8 semnaturi?

2012-06-11 04:03

RUSINE ROMANIA! NU VINE NIMENI CU IDEEA SCHIMBARII CONSTITUTIEI ,...VACA DE BASESCU PESTE 2 ANI DACA AR VREA SA AIBA STATUI IN FIECARE ORAS SI SAT DIN TARA SI SA FIE POMENIT PESTE SUTE DE ANI, SA FACA REFERENDUM SA SCHIMBE CONSTITUTIA IN SENSUL RESTAURARII MONARHIEI, SI ASA NU MAI ARE DREPTUL SA CANDIDEZE LE-AR RUPA JARTEAUA NEMERNICILOR DIN FOSTUL FSN SI IN CATIVA ANI AR REVENII TARA ASTA LA LOCUL CARE LA PIERDUT PE 30 DECEMBRIE 1947
REGALISTU_DIN_86

#8 D.Liviu vai de mama ta saraca

2012-06-11 04:09

D.Liviu pt astia ca tine, daca D-zeu da minune peste 2 ani si infaptuieste ce am scris eu mai sus, MS, ar redeschide inchisorile Fagaras, Pitesti etc si le-ar umple cu de astia ca tine pro iliescu ciu deplina justificare, MORTULE CARE ESTI TU MORT, CEEA CE S-A INTAMPLAT PE 30.DEC 47 E CA Regele Mihai I NU A ABDICAT el fiind OBLIGAT SA ABDICE ultimul sistem legitim al Romaniei a fost monarhia. dupa lovitura de stat din 1947 si pana in momentul de fata Romania a fost condusa de catre comunisti si mai tarziu neocomunisti insa niciodata de la Revolutia din 89 si nici inainte nu a fost facut un referendum pentru a se vedea dorinta poporului roman in privinta sistemului de guvernare.Oricum chiar si fara referendum Romania este monarhie deoarce actul de abdicare a fost semnat de catre MS Regele Mihai sub amenintarea lui Petru Groza ca va omora 1000 de studenti monarhisti inchisi de catre guvernul comunist cu cateva zile inainte si ca va convoca parlamentul (nelegitim) pentru a forta abdicarea.Pentru ca Romania sa isi recapete locul sau de drept intre popoare si sa nu mai fie batjocura tuturor statelor europene ne trebuie o clasa politica performanta un sistem democratic si constitutional pe care republica dupa cum sa vazut in ultimii 23 ani nu il poate asigura. BOULE!

Musafir

#9 monarhia

2012-07-15 05:25

Monarhia este o institutie nu o persoana. Pentru a avea monarhie e nevoie de o casa regala apartinatoare de o dinastie importanta si acordul poporului prin referendum. Monarhul nu face politica ci este persoana care domneste.

Musafir

#10

2012-07-19 23:56

singura garantie pentru stabilitate si o adevarata integrare in lumea civilizata este institutia monarhica !!!!

Musafir

#11

2012-12-23 19:03

Monarhia salveaza Romania!
OK

#12 MONARHIA CONSTITUTIONALA SALVEAZA ROMANIA

2012-12-29 19:10

Se apropie momentul pentru a repara efectul loviturii de stat comise in 1947 de lacheii Moscovei: abolirea monarhiei. Prin viitoarea revizuire a Constitutiei trebuie restaurata MONARHIA CONSTITUTIONALA. Optiunea restaurarii monarhiei trebuie sa fie optiunea poporului roman prin referendum si nu a USL-ului sau a Opozitiei. Imediat dupa 1990, aceasta a fost si este dorinta multor romani, insa democratia originala ilesciana (neocomunista) nu a permis acest lucru. Regele va aduce - in primul rand - echilibru in plan politic, EL fiind un factor de stabilitate deasupra partidelor politice. Ceea ce nu s-ar petrece niciodata cu oricare alt Presedinte, deoarece acesta nu s-ar putea desprinde sufleteste de partidul din care a facut parte si care l-a propulsat. Asadar, echidistanta politica a unui Presedinte este o iluzie.

In prezent, din pacate, Regele Mihai I are o varsta inaintata si probabil ca nu mai are resursele de sanatate necesare preluarii Tronului Romaniei. Este nevoie de un Rege tanar, in plina putere si care face parte din Casa Regala a Romaniei. Acesta ar putea fi Printul Nicolae, care se afiseaza mereu la dreapta unchiului sau: Regele Mihai I. Printul Nicolae s-a stabilit recent in Romania si invata asiduu limba romana. De altfel, nu are nicio importanta daca in prezent nu vorbeste limba romana. Nici stramosul sau, Regele Carol I - intemeietorul Romaniei moderne - nu stia limba romana cand a fost uns Regele romanilor.

Normalitatea in tara noastra nu o poate aduce decat o Monarhie Constitutionala, asa cum a fost cea stabilita de Constitutia din 1923.
psy

#13

2012-12-29 19:17

Regele ar aduce - in primul rand - echilibru in plan politic, EL fiind un factor de stabilitate deasupra partidelor politice. Ceea ce nu s-ar petrece niciodata cu oricare alt Presedinte, deoarece acesta nu s-ar putea desprinde sufleteste de partidul din care a facut parte si care l-a propulsat. Asadar, echidistanta politica a unui Presedinte este o iluzie.

Musafir

#14

2013-02-06 16:05

Urez poporului roman ganduri bune pentru viitorul sau si minte limpede pentru luarea unei decizii corecte. Doamne ajuta!

Musafir

#15

2013-02-16 14:03

IMPREUNA CU SOTUL DORIM SA NE INSCRIEM IN ASOCIATIA PENTRU RESTAURAREA MONARHIEI

Musafir

#16

2013-02-17 15:02

Niciodata monarhie cu cel ce a abdicat, care a distrus crema intelectualitatii si patura e mijloc din Ro cu abdicarea sa. Degeaba ii canta in Parlament osanale Iliescu si feciorul Tariceanu, recunoscatori ca daca nu era el putintelul la cap care a facut gestul acela crud, ei niciodata nu ar fi fost fost ce sunt ei acum, spoliatorii poporului si distrugatorii sai cruzi. MIhai care nici numele de Hohenzolern nu il are ca drept de mostenire, fiind obligat sa renunte la el, caci Hohenzolernii stiau adevarul despre nasterea sa,este cuscrul bolsevicului Iliescu. Radu Duda este unul din cei 5 copii pe care Iliescu ii are in alte familii, nu in a sa. Doar sotia sa Nina nu putea avea copii, el are.Copii lui sunt: Tariceanu, Monica Macovei, Radu Duda, Mircea Murgu, si ... MIhai Tariceanu.Acest tip de increngaturi nu va duce la nimic bun pt poporul roman. Cu un monarh din marea nobilime romanesca a Transilvaniei, DA pt Monarhie, nu cu bastardul lui Carol facut de o printesa dementa cu un ofiter din garda ei de onoare. Se stia in acele vremi ca a fost facut la 7 luni si culmea este ca el cantarea 5,5 kg la nastere!!! Si Patriarhul vremii a mormait ceva .... neortodox cand l-a bagat in cristelnita... despre kilele pruncului "prematur" care cantarea atat de greu ca era sa il scape in cristelnita, neasteptandu-se sa fie un prematur atat de greu! Cu asemena ciori... bine poporului nu ii va fi, deci da pt o monarhie din marea nobilime romaneasca, nu pt bastardul lui Carol, oligofren si pervers mintal &familia ce erediteaza boala sa. Deocamdata il avem pe smintitul de Basescu si am vazut cat prapad a facut, inca pe veci o fmilkie de asta, hotarat NU, NU, NU!

Musafir

#17

2013-02-17 15:51

semnez pt a fi o monarhie cu un rege sau regina romanca, din marile familii aristocratice ale Transilvaniei. Exclusa monarhie cu abdicati oligofreni care au inchis pe maresalul Antonescu in cabinetul regal pt sa prelua puterea si a abdica. A nu se uita ca se astia adevarul despre oligofren in cercurile inalte ale vremii, la supeul cu Hitler, acesta nu i-a adresat nici un cuvant oligofrenului. Un oligofren nu are capacitatea de a conduce o tara nici in vren=mi de pace, deci gestul sau generat de dorinta fara limite a sa si a mamei sale care l-a determinat cu uneltirile ei si pe Carol sa plece din tara nu ne este de folos, noua si iata ca avem inca si acum de platit scump, caci a data pe mana bolsevicilor si evreilor tara si inca nu avem patura de mijloc. Defapt, tot ce poporul acesta a realizat sub monarhie, a fost distrus cu un singur gest de oligofren : Inchiderea maresalului in ziua de 22 august in cabineul din castel si predarea tarii pt foloase personale. La inceput am crezut minciunile sale, ca saracul a fost santajat si ca nu se putea face nimic mai mult. Inca nu stiam adevarul atunci, nu e singurul longeviv din tara asta, cei care mai traiesc au spus ca studentii fusesera deja eliberati cu 24 de ore in urma si ca el nu avea motiv de santaj la acea ora, deci a dorit sa semneze acel pact, pt ca stia ca nu le poate tine piept si isi dorea in imensa lacomie generata de oligofrenie sa aibe cat mai multi bani.Pana nu m-am uitat pe goage sa vad ce caracteristici presupune acesta boala, nu am inteles adevarul si apoi am descoperit cat este de urata si perversa boala lor, caci o au toti, si mama lui era la fel, ea il invata sa fure pana si tablourile date intitutiei numita Casa Regala, din bani publici, pt a fi intretinuyta corespunzator, bunuri care nu le apartineau lor.Deci si nepotii sunt la fel, va invata asta l.romana f greu si fata Margareta este la fel, si in videouri o sa vedeti ca apare cu exemple din copilaria ei in care se furau intre ele fetele lui Mihai, si te cutremuri cand ii vezi promovati si pe astia si si pe Paul ,cetateanul Hohenzolern, fiul unei... ca pe vremea aceea erau rau famate si aratate cu degetul, iar din acea casatorie monstruoasa a iesit tatal sau, casatorie desfacuta si vizite ioc din partea tatalui sau, deci ti-e scarba de ei, si versi. Toti sunt pt ciolan, pt afaceri si niciunul nu are sange romanesc pt popor, caci singur Domnul Dumnezeu poate da iubirea de popor intr-un ales de-al Sau, spre binele neamului.Avem in Transilvania familii de vita nobila, din stramosi regi romani, dar ele sunt cunoscute de sistemul militiei politice si actioneaza si acum asupra lor.Acest organ de represiune a actionat intotdeuna cu mijloace incorecte de maipulare si tehnici specifice de control si modificare a caracterului, facand schimburi interenergetice intre cei cu valoare reala de lideri si cei fara aflati la putere, tigani ca iliescu, vacarescu, care nu recunosc ca sunt tigani.Daca aveti indoieli despre realitattea ocultaata maselor descrisa aici, luati teza de doctorat a lui Radu Timofte, teza care l-a promovat in sef SIE. E o teza de specialitate si se refera la schimburile inter energetice dinbtre structurile vii, iar structuri vii suntem cu totii, caci aveam ceakras-uri i o anatomie a partilor subtile ( energetice) ale corpului non fizic, care cunoscuta de specialisti( preoti inclusiv) poate manipula, modifica, subordona, mintea, dorinta, vointa, unei persoane asa cum altii doresc sa procedeze ea. Daca se doreste o "imbunatatire" a unui saracut din parlament, este necesara gasirea "susrsei" adica a persoanei care detine acele daruri de Sus pt a-i fi prelevate apoi si puse in structurile celui favorizat. daca se vrea, se poate si recrea in bine sau rau o persoana, tot pe energetica, si tot prin transfer d la o sursa, care ARE. Ca nu poti lua niic de unde nu este. Deci, cine are, i se fura, poporul il crede ok, il voteaza si el inseala intentionat poporul. Pai, nu sursa ar trebui sa fie monarh?? Iata ca v-am explicat culisele izeriilor la care sunt supusi urmasii voievozilor romani din partea actualilor guvernanti, care vrea la putere, apare si se infrupta din sursa, si iata ca are susces. Ce s eintampla cu susrsa? Este o stare cumplita, in care traieste abia, are mereu grupuri energetice puse pe cat sa o urmareasca, controleze, limitata in miscare si gandire, actiune, e verificat energetic de cei supusi sisteului, care mai insfaca pt aceste contraservicii si ei ce nu pot insfaca cei de sex masculin.Si apar divele de carton,suscesele efemere, caci si aici este concurenta intre ele, care sa se foloseasca de calitati, care sa fie cea favoorizata. si multe se fac cu concursul preotilor, ai episcopilor care au dat binecuvantare dieciloor lor, si acestia lucreaza pt sistem, si iata tarasenia este completa, De aceea este sustinuta biserica econoic, pt ca face servicii oribile de acesta natura. Un preot care este de generatie veche este fost securist, toti au colabiorat cu securitatea si au preluat tehnici de la acestia prin care recunosc o persoana de valoare si o pot depriva de energiile bune in favoarea propriei familii si a politrucilor.
re

Musafir

#18

2013-03-06 12:12

sunt pentru o monarhie constitutionala

Musafir

#19

2013-06-07 20:06

doresc actiuni pentru restaurarea monarhiei
STIUAB

#20 ACTIUNI PENTRU RESTAURAREA MONARHIEI,CANONIZAREA IN VIATA A REGELUI MIHAI INTII

2013-06-07 20:15

MA MIRA SI MA INTRISTEAZA SI MA REVOLTA FAPTUL CA PREOTII NU SUSTIN CU NIMIC RESTAURAREA MONARHIEI ,CU TOATE CA EI AR TREBUI SA FIE PRIMII CARE SA SUSTINA PE UNSUL LUI DUMNEZEU ,REGELE MIHAI INTII.LA POSTUL LOR TV ,TRINITAS, NU AM VAZUT O DATA O EMISIUNE CU MONARHIA.CRED CA PREOTII SINT BOLSEVIZATI SI SINT PLATITI PREA BINE DE ACESTIA CA SA MAI TINA SEAMA DE UNSUL LUI DUMNEZEU!

Musafir

#21

2013-06-07 21:28

NU S-AR PUTEA FACE REVENIREA REGELUI PE TRONUL ROMANIEI PRINTR-UN ACT DE JUSTITIE?.PENTRU CA REGELE A ABDICA FORTAT DE TRADATORII BOLSEVITI ,NU DIN VOINTA POPORULUI ROMANESC,DE ACEIA REPUBLICA ESTE ILEGALA ,NULA SI NEAVENITA!

Musafir

#22

2013-07-03 12:10

Traiasca Regele

Musafir

#23

2013-09-09 09:32

TRAIASCA REGELE

Musafir

#24

2013-10-31 20:42

Consider ca regalitatea este singura solutie pentru disparitia coruptiei si binele romanilor. Astept revenirea ei.
V.Gaspar

Musafir

#25

2013-11-19 20:48

TRAIASCA REGELE