Doritii restaurarea monarhiei in Romania?

OK

/ #12 MONARHIA CONSTITUTIONALA SALVEAZA ROMANIA

2012-12-29 19:10

Se apropie momentul pentru a repara efectul loviturii de stat comise in 1947 de lacheii Moscovei: abolirea monarhiei. Prin viitoarea revizuire a Constitutiei trebuie restaurata MONARHIA CONSTITUTIONALA. Optiunea restaurarii monarhiei trebuie sa fie optiunea poporului roman prin referendum si nu a USL-ului sau a Opozitiei. Imediat dupa 1990, aceasta a fost si este dorinta multor romani, insa democratia originala ilesciana (neocomunista) nu a permis acest lucru. Regele va aduce - in primul rand - echilibru in plan politic, EL fiind un factor de stabilitate deasupra partidelor politice. Ceea ce nu s-ar petrece niciodata cu oricare alt Presedinte, deoarece acesta nu s-ar putea desprinde sufleteste de partidul din care a facut parte si care l-a propulsat. Asadar, echidistanta politica a unui Presedinte este o iluzie.

In prezent, din pacate, Regele Mihai I are o varsta inaintata si probabil ca nu mai are resursele de sanatate necesare preluarii Tronului Romaniei. Este nevoie de un Rege tanar, in plina putere si care face parte din Casa Regala a Romaniei. Acesta ar putea fi Printul Nicolae, care se afiseaza mereu la dreapta unchiului sau: Regele Mihai I. Printul Nicolae s-a stabilit recent in Romania si invata asiduu limba romana. De altfel, nu are nicio importanta daca in prezent nu vorbeste limba romana. Nici stramosul sau, Regele Carol I - intemeietorul Romaniei moderne - nu stia limba romana cand a fost uns Regele romanilor.

Normalitatea in tara noastra nu o poate aduce decat o Monarhie Constitutionala, asa cum a fost cea stabilita de Constitutia din 1923.