Demisia Presedintelui Basescu si al guvernului PDL
Cristian
Laura
Doamne Ajuta sa iasa totul bine !
This comment has been removed by the person who wrote it.
Presedintele nostru n-a vrut sa vorbeasca cu "publicul", sa vedem daca o sa observe domniile lor ca mai sunt pe lume si ceilalti in afara de minunatii colegi din partidul perfect pdl,( as fi scris pdl cu cele mai mici litere posibile, la fel de mici ca si valoarea pdl-stilor.)
Re:
Suntem totusi un popor crestin, nu cred ca ar trebui sa vorbim de lichidari ci de pedepsirea drastica a celor care ne-au furat si pacalit.
Cred ca a sosit timpul ca astia de la conducere sa plece singuri pana nu ii luam noi la goana , de 2 zile tot manifesta populatia pe ici pe colo , eu unu ma uit si am hotarat sa ma astept , o sa ies si eu langa ei in momentul cand jandarmii incepe cu violenta , grosul populatie asteapta langa usa , nu sunt in strada mai trebuie inca o scanteie si ii dam afara de la cotroceni cu forta c a in 89 - nu se mai poate trai in tara asta de HOTI ,a stat Basescu la conducere 7 ani si ultimele lui cuvinte catre popor a fost ca se fura din sanatate si ca tara este corupta - pai de ce dracu mai este presedinte poate sa se angajeze intr-o televiziune , el parca nre prezinta stirile - asta stiam si noi ca se fura de peste tot din tara asta , o simtim pe pielea noastra , nu ne trebuie confirmare de la presedinte , asa ca PLECATI DIN TARA ASTA NENOROCITILOR
demisia basescu
stop murdarie cum?
MASINA DE FURT pusa la punct de Iliescu ramane in functiune si oricine vine dupa PDL o va folosi linistit mai departe.
Nu sunt prea in tema dar cred ca ar trebui lovita de moarte JUSTITIA ROMANA...apoi LEGISLATIVUL...altfel porcii astia de odrasle de securisti si profitori...toate lipitorile din tara unite cu cele din afara.... mai stau la adapost inca vreo 50 de ani de astazi inainte.
| This discussion has been closed. |