OPRIȚI ABUZURILE ASUPRA PERSOANELOR care NU VOR INJECTAREA cu VAKCINURI sau SERURI EXPERIMENTALE!

OPRIȚI ABUZURILE ASUPRA PERSOANELOR care NU VOR INJECTAREA cu VAKCINURI sau SERURI EXPERIMENTALE! / Anunțuri / RĂSPUNS de la Ministerul Sănătății pentru ANGAJAȚII NEVAKCINIȘTI, pe site-ul AVP/18.05.2021 / Comentarii


Musafir

#1

2021-05-19 07:51

Mulțumim!! D zeu sa ne ajute!

Musafir

#2

2021-05-19 14:07

Vor gasi alte metode de constrangere a oamenilor,ca sa'i vaccineze,iar scopul final al acestui demers,(plan-demie+vaccin+noi reguli emise) se va vedea in final: Imputinarea oamenilor pe planeta,sub un guvern mondial! Suna a teorie a conspiratiei? Kiar asta este,sau avem macar un singur motiv sa credem ca totul este o intamplare? Peste porcine,gripe aviare,HIV,chemtrails,virusuri de sinteza(sarccov-19),si multe alte experimente facute inpotriva oamenilor,ce nu fac parte din elita mondiala!! Planul este demult facut,si se ved limpede intentiile "lor" si a slugilor din guvernele multor tari!!
mihai

#3 Re: https://www.petitieonline.com/forum/post/4517533#messageBox

2021-05-19 14:09

#2: -  

 Vor gasi alte metode de constrangere a oamenilor,ca sa'i vaccineze,iar scopul final al acestui demers,(plan-demie+vaccin+noi reguli emise) se va vedea in final: Imputinarea oamenilor pe planeta,sub un guvern mondial! Suna a teorie a conspiratiei? Kiar asta este,sau avem macar un singur motiv sa credem ca totul este o intamplare? Peste porcine,gripe aviare,HIV,chemtrails,virusuri de sinteza(sarccov-19),si multe alte experimente facute inpotriva oamenilor,ce nu fac parte din elita mondiala!! Planul este demult facut,si se ved limpede intentiile "lor" si a slugilor din guvernele multor tari!!  Mai ales a tradatorilor de la noi,din tara!




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...