Deschiderea şcolilor şi grădiniţelor (NU învăţământului online)

Deschiderea şcolilor şi grădiniţelor (NU învăţământului online) / Anunțuri / Nu abandonam lupta! / Comentarii


Musafir

#26

2020-11-16 11:14

Felicitari pentru demers, noi, cativa parinti din Deva am depus la scoli si inspectorate dinainte cereri de reanalizare a acestor masuri, dar acum suntem dispusi si deschisi ideii de a actiona in instanta autoritatile competente. Daca doriti sa ne organizam la nivel regional sau national, haideti sa discutam detalii. aveti adresa mea de email la petitie.


Musafir

#27

2020-11-16 11:16

Va susțin în tot demersul dvs!

Musafir

#28

2020-11-16 15:20

Mulțumim și doamne ajută să le vină mintea la cap să deschidă școlile! Mama a doi băieți în ani terminali (8 și 12)

Musafir

#29

2020-11-17 08:56

Buna ziua. Scoala online nu este scoala. Este absurd ca un copil de clasa I sa invete litera de mana dupa cum o aude, asa cum ati mentionat in petitie. Este stupid de-a dreptul. Plus ca in urma cu ceva timp ne condamnau pe noi ca si parinti ca lasam copii prea mult in fata telefoanelor, tabletelor, etc. Dar cand vor autoritatile, trebuie sa ne supunem? Sunt copilasi care nu au ce manca, nu au lumina, de unde sa poata invata online? Poate ei sarmanii traiau cu amaratul ala de corn si lapte care il primeau de la scoala. Am ajuns sa fim chiar prostii lor? Scolile le inchid dar vor ca noi parintii sa mergem sa ii votam? Pentru ce? Ca sa isi mai bata joc de noi inca 4 ani? Ma opresc aici pentru ca trebuie sa ii cedez laptopul copilului meu de clasa I ca sa isi continue ora online. Sa auzim de bine! Doamne ajuta!
Corina,mama unui copil de 13 ani si unul student

#30 Re:

2020-11-20 12:05

#25: -  

Ridicati problema sanatatii fizice si psihice a copiilor care stau 7 ore in fata calculatorului...ce se va intampla cu acesti copii care sunt privati de miscare,de contactul cu aerul curat,cu alti copii cu care sa interactioneze?De ce toata Europa are scolile deschise,in conditii de infectare mult mai numeroase iar la noi prima data s au inchis scolile?Unde sunt medicii care recomandau maxim o ora pe zi cumulat(laptop,tv,telefon)?


Musafir

#31

2020-11-28 20:42

Felicitările mele doamna Ionela Gavril! Va susțin și apreciez efortul și implicarea dvs care a făcut auzita părerea atâtor parinti și copii deopotriva, dar și cadre didactice, victime ale unui sistem de conducere bolnav din care se pare ca nu mai este scăpare. Nadajduim în Domnul și în oameni cu inițiativa și orizonturi deschise de gândire, ca se va soluționa cu bine acest lucru ce tine de normalitate - Scoli deschise și dreptul la educație pentru fiecare copil din România!

Musafir

#32

2020-11-28 20:45

Felicitările mele doamna Ionela Gavril!
Va susțin și apreciez efortul și implicarea dvs care a făcut auzita părerea atâtor parinti și copii deopotriva, dar și cadre didactice, victime ale unui sistem de conducere bolnav din care se pare ca nu mai este scăpare.
Nadajduim în Domnul și în oameni cu inițiativa și orizonturi deschise de gândire, ca se va soluționa cu bine acest lucru ce tine de normalitate - Scoli deschise și dreptul la educație pentru fiecare copil din România!


Musafir

#33

2020-12-10 16:24

Au trecut 2 saptamani și încă nu a trimis Ministerul Educației un răspuns. Au fost ocupați oamenii, au fost alegeri.



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...