Cerem interzicerea implementării și dezvoltării rețelei 5G în România

Cerem interzicerea implementării și dezvoltării rețelei 5G în România / Anunțuri / Situația curentă a implementării 5G în România. Cum încă putem opri 5G în România? / Comentarii


Musafir

#1

2020-02-17 17:24

Elvetia interzice prin Cantoanele care le au in forma lor de organizare, amplasarea antenelor pe teritoriul lor.

Musafir

#2

2020-02-18 07:38

Suntem in timpurile de pe urma , si ceea ce nu credem se infaptuieste.5g -inseamna control mental total, disparitia insectelor ,si poate a noastra ca specie, disparitia faunei si a florei ,si multe altele
Felix Moraru
Musafir

#3

2020-02-22 12:50

Dacă întrebi la ce folosește 5G ți se răspunde că pentru roboți, pentru IoT (Internet of Things), pentru AI, pentru cercetare, pentru dezvoltarea în n domenii, pentru viteză la net și cam atât. Deci 5G este dezvoltat pentru obiecte și pentru cercetare și profit. Dar celorlalți oameni care sunt necercetători în domenii științifice și nu fac parte din gașca care-și numără profitul de pe urma 5G aka Vodafone, Orange, etc., acestor celorlalți oameni, adică majorității noastre cum le este util 5G? La ce le folosește o tehnologie dezvoltată pentru supremația obiectelor așa-zis inteligente și lasă pe un loc secundar nevoia oamenilor de a trăi într-un mediu propice lor pentru a se dezvolta și trăi ca niște ființe umane ce chiar sunt?

Pe scurt. Pentru mulți 5G = descarcat de filme la secundă. Și cam atât. Suntem dispuși să ne riscăm sănătatea doar pentru atât?

Pentru cei care susțin în continuare că 5G face numai bine mesajul este unul cât se poate de clar: vă faceți părtași la crime împotriva umanității. Unii vor spune că nimeni nu a murit de pe urma 1G, 2G, 3G, 4G, 5G și că e loc și de 10G. Mesajul pentru aceștia este următorul: deținuții din lagăre mureau în timp dacă nu erau executați imediat, mureau mai repede sau mai încet de pe urma unui tratament inuman care-și punea amprenta în timp, în funcție de câte resturi de omenie mai primeau. Asta nu însemna că duceau o viață bună și că erau tratați ca niște ființe umane. Deci cei care spun că 5G nu va omorî pe nimeni nu se situează mai sus de niște naziști împuțiți care-și tratează semenii ca pe niște obiecte, că atât știu ei să mai aprecieze. Iar obiectele se mai strică și când se strică le aruncăm fără prea multă părere de rău, că ne luăm altele mai bune, nu-i așa?!

Celor care au încredere în OMS (Organizația Mondială a Sănătățil) care spune că 5G e sigur d.p.d.v al sănătății, le spun așa: OMS se poate feri de 5G dacă vrea, tu vei mai putea?

Iar celor care așteaptă cu nerăbdare implementarea 5G peste tot, să ajungă pân-la ei în dormitor, le doresc "penetrare" 5G plăcută și în toate pozițiile!

Jadu Omdejad

#4

2020-02-22 17:33

PRIN LEGILE DATE ÎN FAVOAREA IMPLEMENTĂRII REŢELELOR 5G, CONDUCĂTORII ROMÂNIEI SE FAC VINOVAŢI DE GENOCID!

TOATE PERSOANELE CARE SEMNEAZĂ SAU AU SEMNAT DOCUMENTE CE FAVORIZEAZĂ IMPLEMENTAREA REŢELELOR 5G (FIRME DE TELEFONIE MOBILĂ, POLITICIENI, PRIMARI DE SECTOR ETC) TREBUIE JUDECATE ŞI CONDAMNATE PE VIAŢĂ PENTRU FACILITAREA FOLOSIRII ARMELOR DE DISTRUGERE ÎN MASĂ!
 
Jadu Omdejad

#5 0G-1G-2G-3G-4G-5G-6G-7G

2020-02-23 13:28

Pentru că lucrurile sunt ştiute deja, este bine să dăm aceste informaţii tuturor celor la care ţinem, ca să afle ce urmează să se întâmple.

0. Era odată ca niciodată, în 1946…

 

1. VITALITATE/INTEGRARE ÎN PLAN FIZIC

Muladhara chakra – centru energetic situat la baza coloanei vertebrale. Proiecţie în plan fizic: zona situată între anus şi sex. Funcţie fiziologică: asigură vitalitatea organismului. Funcţie socială: face posibilă integrarea omului în “turmă”, asigură comunicarea la nivel non-verbal prin percepţia senzaţiilor de tipul “a fi acceptat/a nu fi acceptat” de turmă/societate.

Era în anul 1980

1G – Motto: “Connecting people!”. Tehnologie implementată: voce. Scop social: oamenii vor renunţa să mai vorbească direct unii cu ceilalţi, preferând să se “caute” unii pe ceilalţi pe celular. În loc să mergi să baţi la uşa prietenului să vezi dacă este acasă, îl suni pe mobil. În felul acesta, tot ce vorbesc oamenii între ei va fi monitorizat şi înregistrat. Scop ocult: nimeni să nu mai poată comunica fără intermediar. Comunicarea om-om să devină om-maşină-om. Minciuna ascunsă în reclamele TV: “Acum poţi comunica oricând cu oricine!”. Pericol pe termen lung: dacă i se ia celularul, omul nu mai ştie să comunice eficient cu ceilalţi oameni. Boli şi afecţiuni asociate: slăbiciune fizică generală, apatie, senzaţie de leşin, atacuri de panică, stări de confuzie.

Porunca I: să vorbeşti cu maşina (fiara) înainte de a vorbi cu orice alt om!

 

2. SENZUALITATE/PASIUNE

Svadhisthana chakra – centru energetic situat la două degete deasupra organelor sexuale. Proiecţie în plan fizic: zona organelor sexuale. Funcţie fiziologică: asigură buna funcţionare a organelor reproductive. Funcţie socială: oferă oamenilor posibilitatea de a se apropia unii de ceilalţi în funcţie de modul în care se percep reciproc, pe baza impresiilor de tipul “plăcut/neplăcut”. Menţine legăturile de sânge (de neam) cu părinţii şi cu rudele.

Era în anul 1991

2G – Motto: “Dacă deţii un celular, te apropii mai uşor de oamenii dragi!”. Tehnologie implementată: text. Scop social: oamenii vor renunţa să-şi mai manifeste sentimentele direct, preferănd să facă asta prin mesaje text. În loc să-i spui iubitei în faţă că ţi-e dor de ea, îi scrii un SMS. În loc să-i spui “la mulţi ani!” nepotului, îi trimiţi un SMS. În loc să-i suni măcar pe cei dragi ca să le auzi vocea, le trimiţi un “sărbători fericite!” prin SMS. Scop ocult: nimeni să nu mai manifeste sentimente fără intermediar. Sentimentele oamenilor tebuie să treacă şi ele prin procesul om-maşină-om. Minciuna ascunsă în reclamele TV: “Îţi este dor de cei dragi? Indiferent unde se află, le poţi trimite gândurile şi sentimentele tale prin SMS!”. Pericol pe termen lung: omul îşi pierde legăturile de sânge cu toţi cei apropiaţi, pe care începe să îi perceapă ca pe nişte străini. Boli şi afecţiuni asociate: infertilitate, disfuncţii erectile, lipsă de apetit sexual, infecţii urinare frecvente, boli cu transmitere sexuală.

Porunca a II-a: să pui maşina (fiara) să vorbească în locul tău cu cei apropiaţi!

 

3. VOINŢĂ/ACŢIUNE

Manipura chakra – centru energetic situat în zona plexului solar. Proiecţie în plan fizic: zona ombilicului. Funcţie fiziologică: administrează procesele de digestie. Funcţie socială: stabileşte ierarhiile între oameni, pe sistemul şef-subordonat. Persoanele dotate din acest punct de vedere pot conduce mase de oameni, cu ajutorul ideilor exprimate în plan social. La acest nivel, descoperim manifestarea voinţei umane.

Era în anul 2001

3G – Slogan: “Tehnologia îţi dă putere!”. Tehnologie implementată: pachete de date (internet). Scop social: oamenii îşi vor "spori" puterea obişnuită, voinţa şi abilităţile naturale, făcând totul “pe net”, mutând acţiunile lor din zona reală în zona virtuală. Comanzi bilete de avion de pe pagini web, îţi exprimi indignarea şi/sau dezbaţi idei-forţă pe forumuri, porneşti acţiuni civice pe net, pui preşedinţi şi dai jos guverne cu ajutorul netului, comanzi produse din China de pe net, ai puterea de a face tot ce doreşti… însă doar dacă ai net. Scop ocult: toată voinţa oamenilor trebuie să fie captată de maşină. Omul trebuie să devină neputincios, dar să aibă încă impresia (în plan virtual) că e la fel de puternic, ba chiar mult mai puternic cu ajutorul internetului. Minciuna ascunsă în reclamele TV: “Lumea este acum la picioarele tale şi ai libertatea să-ţi manifeşti voinţa aşa cum doreşti!”. Pericol pe termen lung: fără internet, omul nu va mai fi în stare să facă absolut nimic, va deveni maleabil. Boli şi afecţiuni asociate: gastrită, ulcer, boli de ficat şi de pancreas, cancer de colon.

Porunca a III-a : să aibă maşina (fiara) voinţă şi putere în locul tău!

 

4. AFECTIVITATE/IUBIRE

Anahata chakra – centru energetic aflat în zona plexului cardiac. Proiecţie în plan fizic: zona timusului. Funcţie fizică: asigură o bună funcţionare a aparatului cardio-respirator. Funcţie socială: stabileşte relaţiile de afecţiune reciprocă şi de iubire între oameni.

Era în anul 2009

4G – Slogan: “TU contezi, sentimentele tale contează cel mai mult!”. Tehnologie implementată: mesaje video în timp real. Scop social: oamenii vor trimite mesaje cu conţinut afectiv prin reţelele de telefonie şi prin internet. Scop ocult: să fii mai afectuos cu telefonul decât cu oamenii pe care spui că îi iubeşti. Să te îngrijoreze că se consumă bateria de la telefon, în loc să te îngrijoreze faptul că nu îţi alăptezi copilul. Să preferi să trimiţi poze cu tine în loc să fii acolo unde este nevoie de tine. Să ceri aprecierea tuturor oamenilor aflaţi în reţelele sociale. Să restrângi sentimentele oamenilor la doar zece – cincisprezece emoticoane. Să te uiţi cu drag la forma şi la ecranul telefonului, în loc să te uiţi cu drag la forma celui pe care îl iubeşti. Minciuna ascunsă în reclamele TV: “Fă-le o bucurie celor care se află acum departe de tine şi îţi duc dorul! Fă un clip cu tine şi trimite-l celor dragi! Bucură-te de clipe frumoase împreună cu cei dragi, folosid tehnologia video!”. Pericol pe termen lung: oamenii vor ajunge să confunde sentimentele pe care le au unii faţă de ceilalţi, considerând că obiectele (dar şi entităţile lipsite de viaţă), merită iubire umană. Boli şi afecţiuni asociate: psoriazis, boli cardiace, alergii, boli autoimune în general.

Porunca a IV-a: să iubeşti maşina (fiara) mai mult decât iubeşti oamenii!

 

5. SPAŢIU/TIMP

Vishuddha chakra – centru energetic aflat în zona gâtului şi a cefei. Proiecţie în plan fizic: zona glandei tiroide. Funcţie fiziologică: asigură o bună funcţionare a glandelor endocrine în general. Funcţie socială: integrare în timp şi spaţiu. Funcţie subtilă: percepţia timpului liniar cursiv, percepţie trecut-prezent-viitor, percepţie plan tridimensional.

Era în anul 2019

5G – Motto: “Ai internet cu viteza luminii [TIMP] şi [SPAŢIU] nelimitat de stocare în cloud”. Tehnologie implementată: “realitate” virtuală (VR). Scop social: comunicare mult mai rapidă pe internet, interconectarea tuturor aparatelor din întreaga lume (IOT), astfel încât omul să nu mai muncească (supravieţuirea omului va depinde de maşini). Scop ocult: tulburări de percepţie la nivel de mase (să nu mai fie individul capabil să distingă între lumea reală şi lumea virtuală). Concomitent cu asta, omul nu trebuie să mai aibă vreun pic de spaţiu personal (va rămâne fără intimitate). Minciuna ascunsă în reclamele TV: “Lumea este la picioarele tale! Poţi călători în realitate virtuală oriunde în lume! Ai spaţiu nelimitat şi gratuit în cloud, să-ţi muţi toate lucrurile personale din realitate în zona virtuală!”. Pericol pe termen lung: omul nu va mai şti ce este real şi ce este imaginar şi astfel îşi va pierde discernământul. Boli şi afecţiuni asociate: tulburări psihice, tulburări de percepţie, tulburări de concentrare, halucinaţii, sentimentul că în jurul tău se află fiinţe “de dincolo”, boli endocrine.

Porunca a V-a: lasă maşina (fiara) să-ţi asigure existenţa (ca fiinţă vie)!

 

6. INTELIGENŢĂ/INTELECT

Ajna chakra – centru energetic aflat în zona frunţii. Proiecţie în plan fizic: zona glandei pineale. Funcţie fiziologică: permite manifestarea intelectului uman, asigură funcţia vorbirii. Funcţie socială: conferă capacitatea de a comunica celor din jur gândurile şi ideile proprii. Funcţie subtilă: permite accesul la idealurile şi gândurile profunde ale omului în raport cu universul.

Era în anul 2030

6G – Slogan: “Niciun om nu poate gândi la fel de rapid şi de eficient precum maşina! Ca să fim eficienţi, trebuie să devenim maşini!”. Tehnologie implementată: viteză sporită la internet, holograme tridimensionale, combinaţie om-maşină. Scop social: controlarea tuturor obiectelor interconectate ale planetei cu ajutorul minţii. Scop ocult: implementarea unui microprocesor în creier, astfel încât omul să poată controla obiecte de la distanţă şi să devină parţial robot, pentru ca progresiv, partea automatizată (AI) să preia funcţiile intelectuale umane. Minciuna ascunsă în reclamele “TV” (nu va mai exista TV) : “Deţii puterea absolută a lumii în care trăieşti! Mintea ta poate face minuni! Doar te concentrezi şi ai lumea la picioarele tale!”. Pericol pe termen lung: omul va renunţa să-şi mai folosească propriul creier, aşteptând ca maşina să ia decizii în locul lui. În timp, funcţia intelectuală a omului se va reduce drastic, se va atrofia şi va ajunge la nivelul pe care îl au animalele. Boli şi afecţiuni asociate: retard, tulburări severe totale (de multe ori fatale) la nivelul organelor interne (fapt care le va da ocazia “oamenilor” de “ştiinţă” să le sugereze tuturor că trebuie înlocuite organele interne pe care le au, cu componente artificale).

Porunca a VI-a: lasă maşina (fiara) să pună stăpânire pe mintea ta şi pe corpul tău!

 

7. SPIRIT/SINE

Sahasrara chakra – centru energetic aflat în creştetul capului. Proiecţie în plan fizic: creştetul capului. Funcţie fiziologică: asigură buna funcţionare a glandei hipofize (pituitare). Funcţie socială: transmiterea prin atitudine şi la nivel de vibraţie a trăirilor spirituale interioare. Funcţie subtilă: permite legătura omului cu Tatăl Ceresc.

Era în anul 2034

7G – Motto: “Vei fi una cu Dumnezeu!”. Tehnologie implementată: nu se aplică (nu mai este necesară nicio explicaţie către masele de oameni, intelectul lor va fi în mare parte preluat de maşină). Scop social: nu se mai aplică, oamenii nu se vor mai putea opune implementării. Scop ocult: aspirarea/transferarea spiritului uman în materie. Pericol pe termen lung: se pierde în totalitate sinele uman. Boli şi afecţiuni asociate: corpul fizic nu va mai fi necesar deloc, toate corpurile umane vor fi simulate o perioadă de maşină, apoi vor fi eliminate, nemaifiind folositoare.

Porunca a VII-a: închină-ţi (oferă-ţi) sinele tău, maşinii (fiarei)!


Musafir

#6 Adevarul e ca 5G e bun

2020-04-07 13:47

fb.com/sfantul.5g


Musafir

#7

2020-04-12 13:43

Impotriva voinței noastre? Să-i f..! Dăm foc la antene cum fac cei din Marea Britanie. Așa radical trebuie să fie românul!!!


Musafir

#8 Re: 0G-1G-2G-3G-4G-5G-6G-7G

2020-04-13 09:36

#5: Jadu Omdejad - 0G-1G-2G-3G-4G-5G-6G-7G 

Diabolic dar genial reprezentat.

Felicitari.


Musafir

#9

2020-05-14 17:33

De acord cu stoparea si disfiintarea antenelor 5G

Musafir

#10

2020-10-31 11:05

La care rețele să ne mutăm abonamentul…? Nu cunosc altele.Dati-ne exemple.



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...