Călin Georgescu prim-ministru al României

Călin Georgescu prim-ministru al României / Anunțuri / Continuam ! / Comentarii


Musafir

#1

2020-01-14 14:08

o petitie ce trebuie coroborată cu sprijin politic.depinde cine -si insuseste petitia pt ca actualul guvern vrea ANTICIPATE, deci excludem aceasta posibilitate, iar PSD din orgoliu ca si cu DANCILĂ pe post de locul 2 si infrangere vizibilă din satelit,, nu are timp si placere pt. nemembrii de partid, independenti, intelectuali, profesionisti.IOHANIS vrea doar ANTICIPATE SI POMUL MEU, PREMIERUL MEU, DUVERNUL M......euuuuuuuuuuuu!! sustin, respect si apreciez ideea comună! florin negoita

Musafir

#2

2020-01-14 14:17

Va dorim succes domnule vitor prim ministru al României și abia așteptăm niște legi drastice în România și interzicerea străinilor în tara noastră pana când u sunt controlați la sânge scopul și durata vizitei asa sa va ajute Dumnezeu sa scăpăm odată tara asta ocupata de corporațiile străine

Musafir

#3

2020-01-14 14:19

Va dorim succes domnule vitor prim ministru al României și abia așteptăm niște legi drastice în România și interzicerea străinilor în tara noastră pana când nu sunt controlați la sânge scopul și durata vizitei asa sa va ajute Dumnezeu sa scăpăm odată tara asta ocupata de corporațiile străine

Musafir

#4

2020-01-14 14:32

Cert ar fi un adevarat prim ministru.Noi suntem neputinciosi!

Musafir

#5

2020-01-14 19:29

Domule Radu Roncea. Va stimez pt initiativa insa eu cred ca daca domnul Georgescu ar fi dorit ca prim-ministru de romani ar fi avut o sustinere ff mare la cat de vizibil este in satiu si timp. OAMENII vor sa stie daca este mason iar domnia sa a evitat mereu sa raspunda direct si sincer... De aici i se trage lipsa de incredere.
Dana Chira
Musafir

#6

2020-01-14 20:04

Buna seara.
Inainte de toate va voi aminti ca ne aflam in Romania. Poate este important sa fac aceasta precizare. Drept urmare, sa ne amintim ca Romania de fapt sunt doua Romanii. Una ramasa in Evul Mediu si alta care face roboti pe la Nasa (romani). Pentru care dintre astia vrea Domnul Georgescu sa fie prim ministru?

Initiativa voastra este una inedita. Eu una am semnat-o. Cu toate acestea, sunt de parere ca Domnul Georgescu ar trebui sa fie mai incisiv, sa spuna lucrurilor mai pe nume, ca toti oamenii sa-l poatea intelege, iar in alta ordine de idei, sa gaseasca o metoda mai directa pentru a-si indeplini obiectivul.

Daca as sti sigur care poate fi, as sugera-o eu. Spre exemplu, ar fi putut candida la Presidentie . Sau ar putea incerca sa unifice toti reformistii, pe cei mai radicali, dar si onesti, din toate partidele. Sau sa obtina sprijinul organizatiilor civice reformiste. Nu am un raspuns. Ce stiu insa cu siguranta, este ca drama acestui popor se adanceste cu fiecare zi. Si mai stiu ca fiecare dintre noi, cei 30-50 de ani, suntem capabili si responsabili de directia in care vom merge. Pentru ca daca aceste generatii nu vor lupta ca sa ridice tara din noroiul in care este, cine o s-o faca??? Copiii de azi, care vor ajunge adulti maine, dintre care sute de mii au crescut fara parinti? Ce sistem de valori putem spera sa ne aduca viitorul? Noi, aceste generatii,   stim ce este comunismul, am vazut ce este "capitalismul' romanesc, ce pagube poate face lacomia, caci asa ar trebui sa se numeasca acesta al doilea curent politic enuntat, avem si posibilitatea sa calatorim, sa muncim in lume si sa filtram, vazand, ceea ce cunosteam deja, traim intr-o lume digitalizata, si totodata am copilarit "pe sanius' si nu pe telefon,  iar avand toate aceste informatii,  trebuie sa ne eliberam de ramasitele acestor doua lumi trecute si invechite, despre care vorbeam mai sus si sa aducem Romania in Mileniul 3. Cel putin, stiu ca multi romani vor asta. Poate ca si Domnul Georgescu doreste Romaniei acelasi fel de viitor.

Fiecare zi insa, in care politica este oglinda stearsa a unui alt joc de culise, este o alta zi in care poporul roman a murit. Asa ca, Domnule Georgescu, daca vrei sa conduci Romania, ia taurul de coarne si fa-o. Nu mai astepta. Succes!


Musafir

#7

2020-01-14 20:18

Buna ziua, D-l Calin Georgescu ar fi bun de prim ministru, dar pentru asta ar trebui sa fie numit de presedinte. El nu a aflat nici acum ca un prim ministru nu poate fi ales ci doar numit? Asta estw un fel de a "bate apa în piuă". A vrut un partid din Romania să îl bage în cursa prezidențială care a trecut și d-lui a refuzat spunînd ca vrea primministru. Apoi, Dumnezeu știe ce și cum vrea si d-l Calin Georgescu.

Musafir

#8

2020-02-07 18:00

Am semnat. Doamne ajuta! Silvia Lopatnic, Iasi

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2020-02-07 19:17

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook