PETIȚIA " Călin Georgescu - PREMIERUL NOSTRU"

PETIȚIA " Călin Georgescu - PREMIERUL NOSTRU" / Anunțuri / Continuam ! / Comentarii


Musafir

#1

2020-01-14 13:08

o petitie ce trebuie coroborată cu sprijin politic.depinde cine -si insuseste petitia pt ca actualul guvern vrea ANTICIPATE, deci excludem aceasta posibilitate, iar PSD din orgoliu ca si cu DANCILĂ pe post de locul 2 si infrangere vizibilă din satelit,, nu are timp si placere pt. nemembrii de partid, independenti, intelectuali, profesionisti.IOHANIS vrea doar ANTICIPATE SI POMUL MEU, PREMIERUL MEU, DUVERNUL M......euuuuuuuuuuuu!! sustin, respect si apreciez ideea comună! florin negoita

Musafir

#2

2020-01-14 13:17

Va dorim succes domnule vitor prim ministru al României și abia așteptăm niște legi drastice în România și interzicerea străinilor în tara noastră pana când u sunt controlați la sânge scopul și durata vizitei asa sa va ajute Dumnezeu sa scăpăm odată tara asta ocupata de corporațiile străine

Musafir

#3

2020-01-14 13:19

Va dorim succes domnule vitor prim ministru al României și abia așteptăm niște legi drastice în România și interzicerea străinilor în tara noastră pana când nu sunt controlați la sânge scopul și durata vizitei asa sa va ajute Dumnezeu sa scăpăm odată tara asta ocupata de corporațiile străine

Musafir

#4

2020-01-14 13:32

Cert ar fi un adevarat prim ministru.Noi suntem neputinciosi!

Musafir

#5

2020-01-14 18:29

Domule Radu Roncea. Va stimez pt initiativa insa eu cred ca daca domnul Georgescu ar fi dorit ca prim-ministru de romani ar fi avut o sustinere ff mare la cat de vizibil este in satiu si timp. OAMENII vor sa stie daca este mason iar domnia sa a evitat mereu sa raspunda direct si sincer... De aici i se trage lipsa de incredere.
Dana Chira
Musafir

#6

2020-01-14 19:04

Buna seara.
Inainte de toate va voi aminti ca ne aflam in Romania. Poate este important sa fac aceasta precizare. Drept urmare, sa ne amintim ca Romania de fapt sunt doua Romanii. Una ramasa in Evul Mediu si alta care face roboti pe la Nasa (romani). Pentru care dintre astia vrea Domnul Georgescu sa fie prim ministru?

Initiativa voastra este una inedita. Eu una am semnat-o. Cu toate acestea, sunt de parere ca Domnul Georgescu ar trebui sa fie mai incisiv, sa spuna lucrurilor mai pe nume, ca toti oamenii sa-l poatea intelege, iar in alta ordine de idei, sa gaseasca o metoda mai directa pentru a-si indeplini obiectivul.

Daca as sti sigur care poate fi, as sugera-o eu. Spre exemplu, ar fi putut candida la Presidentie . Sau ar putea incerca sa unifice toti reformistii, pe cei mai radicali, dar si onesti, din toate partidele. Sau sa obtina sprijinul organizatiilor civice reformiste. Nu am un raspuns. Ce stiu insa cu siguranta, este ca drama acestui popor se adanceste cu fiecare zi. Si mai stiu ca fiecare dintre noi, cei 30-50 de ani, suntem capabili si responsabili de directia in care vom merge. Pentru ca daca aceste generatii nu vor lupta ca sa ridice tara din noroiul in care este, cine o s-o faca??? Copiii de azi, care vor ajunge adulti maine, dintre care sute de mii au crescut fara parinti? Ce sistem de valori putem spera sa ne aduca viitorul? Noi, aceste generatii,   stim ce este comunismul, am vazut ce este "capitalismul' romanesc, ce pagube poate face lacomia, caci asa ar trebui sa se numeasca acesta al doilea curent politic enuntat, avem si posibilitatea sa calatorim, sa muncim in lume si sa filtram, vazand, ceea ce cunosteam deja, traim intr-o lume digitalizata, si totodata am copilarit "pe sanius' si nu pe telefon,  iar avand toate aceste informatii,  trebuie sa ne eliberam de ramasitele acestor doua lumi trecute si invechite, despre care vorbeam mai sus si sa aducem Romania in Mileniul 3. Cel putin, stiu ca multi romani vor asta. Poate ca si Domnul Georgescu doreste Romaniei acelasi fel de viitor.

Fiecare zi insa, in care politica este oglinda stearsa a unui alt joc de culise, este o alta zi in care poporul roman a murit. Asa ca, Domnule Georgescu, daca vrei sa conduci Romania, ia taurul de coarne si fa-o. Nu mai astepta. Succes!


Musafir

#7

2020-01-14 19:18

Buna ziua, D-l Calin Georgescu ar fi bun de prim ministru, dar pentru asta ar trebui sa fie numit de presedinte. El nu a aflat nici acum ca un prim ministru nu poate fi ales ci doar numit? Asta estw un fel de a "bate apa în piuă". A vrut un partid din Romania să îl bage în cursa prezidențială care a trecut și d-lui a refuzat spunînd ca vrea primministru. Apoi, Dumnezeu știe ce și cum vrea si d-l Calin Georgescu.

Musafir

#8

2020-02-07 17:00

Am semnat. Doamne ajuta! Silvia Lopatnic, Iasi

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2020-02-07 18:17



Musafir

#10 Dr. Arieșan

2020-04-07 18:46

Bună seara stimate domnule Radu Roncea. Sunt unul dintre mulții medici care a părăsit țara, pentru a fi tratat ca om într-o țară străină (Germania). Nu vreau sa discut amănunte care nu fac subiectul pentru care incerc să vă contactez. Doresc însă sa va întreb cat se poate de politicos: Dacă sunteți demaratorul acestei petiții, ceea presupune că vă doriți poate mai mult ca oricine o schimbare in bine a Romaniei, de ce nu vă implicați mai mult? Ați fost întrebat in luna februarie (vezi nr. #11 comentarii) sa fiți mai explicit in legătură cu posibilitatea de a face publicitate acestei petiții contra unei anumite sume de bani (5€, 10€ - s.a.m.d.), întrebare pe care am reluat-o si eu la rândul meu aseară (06.04.2020). Nu vă supărați, dar nu considerați ca în condițiile actuale, în care suntem destul de "abătuți" de la "a fi un popor fericit" , ar fi trebuit sa fiți mai prompt si să acționați cu toate resursele pe care le aveți la dispoziție pentru ca ,în ceea ce credeți (și implicit și noi credem) să ia amploare?


Musafir

#11

2020-04-08 16:54

NU MAI PUNETI BOTUL LA CE SPUNE ACEST INDIVID CG ESTE MASON. SE VEDE CLAR CA E OMUL OCULTEI MONDIALE SI A SATANISTILOR, CARE VOR SA NE FACA PE TOTI SCLAVII LOR ROBOTIZATI!!!!


Musafir

#12 .

2020-04-08 20:11

Bună seara!
In primul rând doresc să subliniez faptul că expresia „nu puneți botul" nu denotă nimic demn de luat în seamă. Totuși aș asculta și acorda tot respectul unei alte opinii ,atâta timp cât este si susținută de niște argumente demne de luat în considerare.
Știm că internetul este o sursă de informare dar in același timp si de dezinformare. Așadar, la o simplă căutare a unui nume, în aproximativ o oră avem „impresia” că știm tot! Ok, Clubul de la Roma, ONU, consilier in probleme de dezvoltare, masonerie, tată, soț - sunt rezultatul unui „Google search”. „Toate-s vechi și noi sunt toate.”
Respect din start faptul că aveți dreptul să vă exprimați dezacordul, dar vă rog să fiți mai explicit și la SUBIECT! Avem nevoie de o schimbare în bine, de oameni care sa fie uniți, de persoane capabile. Mason sau nu, mulatru sau alb, chel sau pletos – versus - hoț sau cinstit, incompetent sau capabil, demagog sau sincer, iată ceea ce face diferența.
Cu stimă și respect.


Musafir

#13

2020-04-09 08:02

Buna ziua am trimis deja unor prieteni.

Musafir

#14

2020-04-22 19:58

Eu am distribuit la toți prietenii din pagina mea,cit si watzap.O sa iau din nou legatura cu cei care am nr de telefon.Saptamina viitoare vin in Romania si am mai multe legături. Trebuie cit mai repede de semnat aceasta petitie pînă la final.Doamne ajuta!



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...