PETIȚIA " Călin Georgescu - PREMIERUL NOSTRU"

Quoted post


Musafir

#11

2020-04-08 16:54

NU MAI PUNETI BOTUL LA CE SPUNE ACEST INDIVID CG ESTE MASON. SE VEDE CLAR CA E OMUL OCULTEI MONDIALE SI A SATANISTILOR, CARE VOR SA NE FACA PE TOTI SCLAVII LOR ROBOTIZATI!!!!

Raspunsuri


Musafir

#12 .

2020-04-08 20:11:01

Bună seara!
In primul rând doresc să subliniez faptul că expresia „nu puneți botul" nu denotă nimic demn de luat în seamă. Totuși aș asculta și acorda tot respectul unei alte opinii ,atâta timp cât este si susținută de niște argumente demne de luat în considerare.
Știm că internetul este o sursă de informare dar in același timp si de dezinformare. Așadar, la o simplă căutare a unui nume, în aproximativ o oră avem „impresia” că știm tot! Ok, Clubul de la Roma, ONU, consilier in probleme de dezvoltare, masonerie, tată, soț - sunt rezultatul unui „Google search”. „Toate-s vechi și noi sunt toate.”
Respect din start faptul că aveți dreptul să vă exprimați dezacordul, dar vă rog să fiți mai explicit și la SUBIECT! Avem nevoie de o schimbare în bine, de oameni care sa fie uniți, de persoane capabile. Mason sau nu, mulatru sau alb, chel sau pletos – versus - hoț sau cinstit, incompetent sau capabil, demagog sau sincer, iată ceea ce face diferența.
Cu stimă și respect.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...