Apel adresat românilor pentru respectul faţă de Coroana României, Dinastie şi Casa Regală

Apel adresat românilor pentru respectul faţă de Coroana României, Dinastie şi Casa Regală / Anunțuri / Mulţumim celor peste 1.000 de persoane care susţin ca Palatul Elisabeta să rămână Familiei Regale! / Comentarii

svn

#1

2017-12-22 18:27

Ne intoarcem la anul 1948! Palatul Elisabeta face parte din Patrimoniul Casei Regale a Romaniei, mostenit de la inaintasi. Guvernul si parlamentul nu pot dispune in problema!


Anonymous

#2

2018-01-02 21:28

Palatul Elisabeta a fost şi este in proprietatea statului român, A FOST CONSTRUIT DIN BANII ROMÂNILOR şi NU A FOST IN PROPRIETATEA FAMILIEI REGALE.


Musafir

#3

2018-01-05 00:33

UNDE ATI FOST CAND TREBUIA SA APARATI. COROANA ???
Tot ce credeti ca apartine casei regale defapt apartine POPORULUI ROMAN acum pururea si in veci vecilor!! Romanul de rand a faurit totul .Coroana si boierimea au luat bani si munca taranului !! Ce au facut regi si boierii in afara sa omoare taranii ? Poporul Roman a platit biruri la turci ,unguri si austrieci dupa ce am castigat atate razboie !! Am fost vom fi pe veci un popor de Lingai, Pupincuristi si lasi !!! Palatul Elisabeta sa fie un muzeu sau altceva deca sa vad hoiturile parvenite in el !! Iar raspunsul meu de Roman este NUUUUUUUU DAM STRAINILOR NIMIC SA RAMANA POPORULUI ROMAN !!

Facebook