Apel adresat românilor pentru respectul faţă de Coroana României, Dinastie şi Casa Regală

Apel adresat românilor pentru respectul faţă de Coroana României, Dinastie şi Casa Regală / Anunțuri / Am atins 200 de semnături! / Comentarii


Musafir

#1

2017-12-19 18:44

Este unica sansa a României de a scoate capul în lume.Traiasca în veci Coroana României!!!

Musafir

#2

2017-12-22 17:09

Sunt de acord cu cele scrise în petiție pentru ca acest palat nu a fost de drept al statului roman ci confiscat de acesta în mod ilegal. Prin urmare, se cuvine ca Palatul Elisabeta sa revină FamilieI Regale măcar acum după moartea Regelui Mihai din respect pentru iubirea Sa pentru poporul roman. Votez pentru ca Palatul Elisabeta sa revină moștenitorilor regali.

Musafir

#3

2017-12-22 17:11

Sunt de acord cu cele scrise în petiție pentru ca acest palat nu a fost de drept al statului roman, ci confiscat de comunisti în mod ilegal. Prin urmare, se cuvine ca Palatul Elisabeta sa revină Familiei Regale, măcar acum după moartea Regelui Mihai, din respect pentru iubirea Sa pentru poporul roman. Votez pentru ca Palatul Elisabeta sa revină moștenitorilor regali.

Musafir

#4

2018-02-03 15:50

Mai nesimtitilor, urmasii fostului rege Mihai I s-au nascut dupa abdicarea acestuia, nu au nici un drept sa ceara nimic de la statul roman! Ce ''Casa Regala'' vreti in Romania? Romania este REPUBLICA! Urmasii fostului rege sa-si caute locuri de munca daca nu le ajung palatele. domeniile si padurile luate de la poporul roman! Sa nu mai stea cu mainile intinse ca niste cersetori la bietul popor roman. Ne-am saturat sa fim jecmaniti. AJUNGE!