Vrem serialele si filmele online inapoi
Vreeeem seriaaaaleleeeeee inapoooooooooi!!!!
Trebuie să ne uităm la prostiile difuzate astăzi la TV. Cum nu știu ce proști se ceartă după nu știu ce sau cum nu știu ce vedetă nu știu ce a păţit. Emisiunile alea penibile de care Mi-e scârbă!!!! Sau să vedem la TV niște filme difuzate de n ori pe care le știm pe de rost. Sau seriale turcești și indiene tâmpite!
SIMO, UNDE ȚI-E PICIORUL?
Imi vreau serialele inapoi! Jegurile dracu ce sunteti
Ce pula mea le o venit? Sa ma pis pe ea tara si pe ele legi! Sper sa muriti jegurile dracu ce sunteti!
Restrictiile in cadrul fumatorilor! Acum si restrictii online pentru filme/seriale! Ce o sa urmeze?
Nu am mai deschis televizorul de un an si jumatate fiindca imi e scarba de ce este pe "sticla impusa" si acum mi se interzice sa ma uit la un serial online?
RUȘINE!!!!
În România sunt chestii mult mai ilegale și voi fix serialele ați decis să le închideți... chiar suntem o tara de tot râsul...Imi este chiar rușine și scârbă de voi. Nu puteati să vă vedeți de treaba si sa va duceți la maneliști, prostituate sau mai stiu eu ce.... fix la ce nu e ilegal v.ati dus. Rușine!!!
Re:
De aceea nu mă uit eu la televiziunea din România... doar Capatos, Acces Direct, etc si Antena 3 care manipuleaza oamenii... Dacă si serialele a ajuns sa ni le ia dacă nu le plătim înseamnă că suntem o tara de rahat. În România sunt chestii mult mai grave și ei s.au trezit să închidă serialele.... De tot râsul suntem..........
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.