Examen național matematica 2016 exercițiul 6

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Examen național matematica 2016 exercițiul 6

Ck jrr.

#76 Re:

2016-07-01 00:38

#1: -  

Si acum ce ar trebuie facut dupa gandirea dv. ? Sa se anuleze raspunsul 3 si sa fie 8? Pai tu gandesti mai omule? Copii care nu prea trec pe la scoala si nu invata si au avut norocul de a pune 3 in loc de 8 acele sutimi conteaza foarte mult si pentru ei, la asta te ai gandit? 

Radu

#77 Și romana e grea

2016-07-01 04:58

Ești varza și la română ! Din cauza greșelii nu datorita greșelii ! Propune o petiție sa ramai repetent la română.

Musafir

#78 Re: Re:

2016-07-01 06:56

#10: - Re:  

Dar de cand notele încep de la 0? La asta s-a gândit cineva?  Era logic ca abscisa e axa notelor si ordonata axa elevilor.... Deci nu va mai revoltati pentru prostia voastra ca nu stiti sa cititi un grafic. 

Musafir

2016-07-01 07:04

Din pacat aici era doar o chestiune de atentie . Numerele de jos incep de la 1 si se termina la 10 , iar cele din stanga incep de la 0 si se termina la 10 . Concluzia fiind ca numerele de jos reprezinta notele

Musafir

2016-07-01 07:08

Domnilor, răspunsul corect este cât se poate de clar 3!!!! O CLASĂ DE ELEVI, NU POATE AVEA IN ROMANIA 52 de elevi!!!!! În plus, NOTELE SUNT DE LA 10 LA 1!!! Asta denotă ca nu avem simțul măsurii!!! Îmi pare rău pentru cei care au interpretat incorect! Dar ce facem cu cei care au raspuns corect? Nu s-ar zice ca-i depunctam?!? Este totusi un examen! Unii se prind, altii nu!!! 

Musafir

#81 Re:

2016-07-01 07:27

Dupa ei notele sunt de la 0 la 8.Nu mi se pare corect sa se accepte ambele variante, pentru ca cei care au rasuns cu trei au fost atenti, iar ceilalti nu.Daca nu erau siguri, puteau intreba.

Musafir

2016-07-01 09:38

Sa fie corecte ambele variante .

Musafir

2016-07-01 15:47

Mi se pare o jignire la adresa tuturor oamenilor din tara asta care fac si au facut matematica. E imposibil sa se accepte o varianta care nu este corecta doar pentru ca sunt anumiti elevi nemultumiti. Ai gresit un exercitiu iti asumi, inveti ceva din asta si te pregatesti mai bine. Nu era necesar sa fie trecute axele x0y. Aceste axe sunt necesare pentru interpretarea unui grafic, dar in examen era o diagrama. Toti cei ce fac scandal sa se informeze mai intai si sa vada ca diagramele se citesc dupa legenda care era in cerinta. Cum poti spune ca 3 elevi au luat notele 5,9 si 10 cand diagrama asta trebuie sa fie reprezentarea grafica a unei functii. Inainte sa semnati petitii documentati-va putin sa intelegeti despre ce e vorba. E mai simplu sa gasim un tap ispasitor si sa sarim ca oile pentru a scapa de raspundere. Nu este corect ca intr-un barem oficial la un examen de matematica sa se accepte o solutie gresita doar ca sa multumim lumea. Nota este in functie de munca depusa asa ca de ce sa ne batem joc de cei care au stiut? De ce sa piarda ei locul la un liceu pentru cineva care a profitat de pe urma unui scandal?

Daniel

#84 Boilor

2016-07-01 18:04

Bai prostilor, cine v-a trecut pe voi clasa? Daca in dreapta diagramei spune clar ca numarul elevilor e pe inaltime, ce e de comentat, ce e de gresit? Daca ai gresit, strict problema ta, problema este extrem de clara daca se specifica ca pe Oy este numarul elevilor. Cum s-a inteles ca jos ar fi numarul elevilor din moment ce este foarte clar precizat ca acele coloane pe inaltime reprezinta numarul. Coloana de 1 reprezinta 1 ca nr de elevi, aia de 5, reprezinta 5 elevi, ceva mai clar nici ca se poate. Hai inapoi la invatat, sa ziceti mersi ca ati trecut in clasa a 8 a, daca au gresit si profesorii de clasa, e de inteles de ce ati trecut. Sfat: nu mergeti la mate-info, daca sunteti uman e ok sa gresiti ca oricum nu o sa mancati asa ceva pe acolo. 

florin

2016-07-01 21:13

era umpic logica treaba ..nu aveau cum sa iti puna notele doar pana la 8 ..pute.ai sa iti dai seama !

Dan

#86 Nu incercati sa mutati muntii din loc,ca nu merge

2016-07-02 20:31

era clar ca raspunsul e 3,nici n am stat pe ganduri la examen,era perfect mentionat faptul ca cu negru e numarul de elevi.. si se vedea clar ca negru (numarul de elevi) se intersecteaza cu numarul corespunzator si era logic ca notele sa cuprinda 10 9 8.. ,ca doara nu or lua de la 8 in jos... . Pot sa confirm ca nu avea nici un rost semnarea acestei petitii deoarece era logic sa fie 3

.

Dan

2016-07-02 20:36

Vreti sa auziti ceva cu adevarat gresit? media la mate anu asta pe semestru 2 la mine o fost 6... iar la examen am luat 9.80 .sper c am facut.o pe profa s

a se simta prost prin rezultat...