Scrisoare deschisă de susținere a comunității LGBT

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Scrisoare deschisă de susținere a comunității LGBT


Musafir

#551 Re: pro sau contra?

2016-06-07 11:44

#548: paul - pro sau contra? 

 sa circuli pe strada nu este exhibitionism!!! wtf is the matter with you?

un părinte

#552

2016-06-07 11:57

Atât timp cât stau între ei acolo și nu ne deranjează, atât timp cât ne lasă copiii în pace.....e problema lor cum se reproduc, e problema lor cum se iubesc între ei....mai rău e de copiii care vor fi adoptați de cupluri din astea...cui vor spune mama sau tata, cum vor fi priviți de ceilalți, dacă părinții lor n-au minte și suflet e problema lor, dar să lase copiii în pace. Și ce dacă plătesc taxe și impozite...și noi plătim, dar asta nu înseamnă că de taxele astea nu beneficiază și ei, cred că mult mai mult decât noi, mai ales de asigurări de sănătate, chiar dacă ei nu sunt asigurați...sau poate dacă plătim toate acestea, avem dreptul de a-i deranja, a-i asupri etc. ....să stea în banca lor și să nu mai ceară atâtea drepturi, dacă nu le convine să meargă acolo unde li se permite....

Enrique

#553 Parteneriat civil

2016-06-07 14:38

Va rog, semnaţi şi petiţie pentru recunoaşterea parteneriatului civil :

http://www.petitieonline.com/vrem_parteneriat_civil_in_romania 

Iohan

#554

2016-06-08 06:36

Ar trbui toti LGBT sa fie inrolati in aramta, si trimisi la lupta in Afganistan. Ca din cauza lor ne urasc toti arabii si oricine mai are o urma decenta.


Musafir

#555

2016-06-08 07:18

Ce faceti voi in casa voastra va priveste. Familia este cu totul altceva, familia este sfanta si este formata din barbat si o femeie. Asa ca daca nu va convine, duceti-va in tarile care va primesc si va aplauda. Noi vrem o Romanie decenta. 

paul

#556 Re: Re: pro sau contra?

2016-06-08 17:06

#551: - Re: pro sau contra? 

 daca paradele alea gay inseamna a circula pe strada ....te rog sa ma ierti


Musafir

#557

2016-06-09 18:07

Fiindca consider e normal

Musafir

#558 Re: Re: Re: pro sau contra?

2016-06-10 07:07

#556: paul - Re: Re: pro sau contra? 

la fel exhibitionism e si sa fluturi niste steaguri verzi cu crucea celtica si sa zbieri sloganuri xenofobe dupa pocaiti de etnie roma care tin biblia in brate ce se nimeresc sa treaca prin zona atunci cand faci protest impotriva mafiei imobiliare. despre ce discutam aici? aia e plimbare pe strada?


Musafir

#559

2016-06-11 07:46

Semnez aceasta petitie ca o reactie la actiunea prin care BOR a strans semnaturile prin care sa previna obtinerea unor drepturi pentru LGBT. Consider ca LGBT este un fenomen natural si ca o relatie intre doi oameni maturi se intemeiaza in primul rand pentru ca exista iubire intre cei doi si nu cu scopul principal al procrearii, ca nu suntem animale de prasila si nici sex nu facem doar pentru a face copii, ci 99% pentru ca ne place. De aceea este o manipulare si o ipocrizie sa se sustina argumentul anti drepturi LGBT a fi acela ca ei nu pot sa duca la nasterea de copii si de aceea ar fi impotriva speciei. Atata timp cat exista copii abandonati de cuplurile heterosexuale acestea nu pot acuza cuplurile homosexuale ca nu fac copii.

Musafir

#560 Re:

2016-06-11 07:55

#508: LGBT ne costa bani -  

 Atunci de ce bisericile, preotii si construirea catedralei sunt finantate de la stat? De ce inclusiv din banii LGBT si a ateilor? De ce nu se autofinanteaza din banii celor religiosi? Vezi? De aia...


Musafir

#561 Re:

2016-06-11 08:02

#477: intrebare -  

 De ce prostii au voie sa voteze? Pentru ca a fi prost este ceva normal din moment ce majoritatea sunt prosti. Ai venit sa bag strambe cu "normalitatea" si cu "ura". Cine pe cine uraste? Daca oamenii "normali" nu ar avea ura pe homosexuali, nu ar fi semnat 3 milioane contra lor. Sau au semnat din prostie si de frica popii? De ce au semnat?


Musafir

#562

2016-06-11 12:07

pentru ca si eu sunt mama.
Vasile

#563

2016-06-12 13:15

Atunci cand se va legaliza casatoria intre persoane de acelasi sex, Romania va intra in sfarsit in randul tarilor dezvoltate.

Religia nu trebuie sa se amestece in organizarea legilor sau constitutiei. Credinta religioasa a unei persoane nu este amenintata daca respectiva persoana locuieste intr-o tara unde acest tip de casatorie este legala, astfel ca argumentul potrivit caruia "acest tip de casatorie nu poate exista intr-o tara ortodoxa" este complet invalid. Religia crestina nu trebuie sa aiba vreo conexiune cu nicio tara si cu nicio etnie (asa cum este cazul Bisericii Ortodoxe Romane care se asociaza cu etnia romana), pentru ca religia trebuie sa aiba in primul rand o conexiune cu individul. Iisus Hristos nu a spus ca Biserica trebuie sa aiba o conexiune cu o tara sau cu o etnie. Biserica este pentru toate persoanele de pe planeta. Exista si Biserici in care nu exista conexiuni etnice, cum este Biserica Catolica sau Bisericile protestante.

In Concluzie, casatoria intre persoane de acelasi sex nu afecteaza credinta religioasa.


Musafir

#564 Re:

2016-06-13 02:20

Persoanele Gay adica plecate cu capul,daca nu le convine legile din Romania sunt libere sa plece ,asa ca Adyos!!!nu stiu cum ne mai rabda Dumnezeu pe pamant?#8: Andreea -  

 


Musafir

#565 Re:

2016-06-13 02:28

DA,dar Dumnezeu a zis cresteti si va inmultiti!acesta e scopul omului pe pamant,dar bineinteles ca voi poponarii va ganditi in mitea voastra bolnava numai la placeri,sa vedeti ce placeri o sa aveti voi in IAD ,Ce fain o sa fie))))#563: Vasile -  

 

Unul cu capul pe umeri

#566 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-06-13 16:04

#368: - Re: Re: Re: Re:  

 Casatoria legal ii fix pix , problema voastra ii comportamentul in societate adica sa fiu mai precis , eu personal nu doresc ca minorii sa fiu supusi practic prin lege sa asiste la manifestarea sexuala a unor indivizii pe strada.  Presupun ca acesti indivizii realizeaza ca expunand un copil inca neformat mental la niste secvente de natura sexuala in public poate sa produca niste dereglari compornamentale acelui copil. Deci da mai "baietii" trebuie sa protejam viitorul speciei scurt,  ce faceti voi in privat nu intereseaza pe nimeni dar pe strada , in public respectati moralitatea! 

Pe sleau

#567

2016-06-13 16:20

 Sincer ! Aveti probleme in computer , acceptatii si gata . Vreti sa va sarutati pe strada in vazut copiilor ? Poi asa poate sa vina si unu cu capra dupa el ( un zoofil) si o sa ceara si ala drepturi si atunci ce ii raspundem smecherului? Ca facem discriminare!  ...si nu incercati sa imi da-ti duma ca este normal, natural etc ...ati vazut vreodata doi ursi,  lupi , lei etc de acelasi sex tragandusio? Sunteti niste bolnavi cu probleme de comportament,  VA acceptam asa cum sunteti ca doar ce sa facem cu voi? Dar stati in banca voastra,  facetivati toate fanteziile in spatiul vostru privat nu in fata unor minori pe strada si acceptatii,  ca doar daca toti ar fi ca voi specia umana are disparea intr-o generatie. Punct

LGBT

#568 Re: Re:

2016-06-13 19:20

#565: - Re:  

 Tu nu poti raspunde fara sa insulti. Esti un roman tipic. Vai de ghetoul asta de oameni necivilizati pe care voi il numiti Romania!


Musafir

#569

2016-06-13 19:44

Pentru ca atat noi cat si ei avem drepturi egale..toti suntem egali in fata Lui Dumnezeu,fiecare suntem a Lui Dumnezeu,mi se pare o prostie sa urasti pe cineva doar ca e de acelas sex si se iubeste cu o alta persoana de acelas sex,frate fiecare are dreptu sa iubeasca pe cine vrea el nu ii dicteaza nime pe cine sa iubeasca sau ce sa simta,fiecare dintre ei are dreptu la fericire si la drepturi egale asa cum avem si noi..ura raneste si ura nu vine de la Dumnezeu vine de la ala rau si nu e deloc bine..vezi unii care huiduiesc si scuipa s.a.m.d pe cei gay..la mine cuvintu gay nu exista pentru mine ei is fratii si surorile mele si in primu rand la o persoana conteaza sufletul si inima nu etnia,situatia materiala,rasa,religia s.a.m.d.nu imi place deloc discriminarea.ca altii fac diferente de ex unu bogat face diferenta intre el si unu sarac si pe cel sarac sil trateaza cu inferioritate nepasare etc pentru ca el vai e bogat si so ajuns pan la urma can mori nu pleci cu vila banii s.a.m.d pe lumea cealalta..na si ar trebuii ca unii sa se trezeasca din somnu lor si sa inceapa sa se accepte si sa se iubeasca unii pe altii ca pe ei insisi asa cum spune Dumnezeu intr-o porunca:iubesteti aproapele ca pe tine insuti....trebuie sa ne iubim unii pe altii asa cum si Dumnezeu ne-a iubit inainte sa ne nastem si ne va iubii mereu cu o iubire neconditionata..TOTI SUNTEM EGALI..SUSTIN COMUNITATEA LGBT.

Musafir

#570 11

2016-06-13 21:09

cred ca cei care sunt lgbt trebuie sa isi foloseasca dreptul de asi crea proprii copii ,pt ca se stie de cind lumea ca parintii biologici isi iubesc cel mai mult copiii .cei lgbt o sa fie mai fericiti sa isi creasca proprii copii decit sa ii ia de la alti parinti .heterosexualii nu pot lua dreptul celor lgbt de asi crea proprii copii,iar daca cei lgbt isi vor crea proprii copii,atunci cei heterosexuali nu se vor mai teme ca cei lgbt ii vor lua copiii ,si atunci toate problemele lor se vor rezolva .


Musafir

#571 Re: 11

2016-06-14 10:18

#570: - 11 

 Păi cu cine să facă, cu cineva dinafara ”familiei”?

mihaitha

#572 Re: Re: Re: Re:

2016-06-14 11:17

#494: Robert - Re: Re: Re:  

 Mai citeste vechiul testament amice, ai fi surprins ce e prin el. It recomand Deutoronomia. Good read. Stii, exact cartea aia in care scrie ca homosexualii trebuie omorati. Tot acolo gasesti si principii extrem de valoroase, precum interdictia femeilor de a purta pantaloni (22:5), interdictia bastarzilor si a descendentilor lor de 10 generatii de a intra in biserica (23:2) sau interdictia de a intra in biserica oricarui barbat lovit la genitale (23:1). In mod paradoxal, voi habotnicii sunteti aia care habar nu aveti ce scrie in biblie. E plina de aberatii, imbecilitati si contradictii, si voi vreti sa conduceti tara dupa ea? Du-te frate in Siria daca vrei teocratie. Aici in civilizatie, avem secularism.

ha ha ha

#573 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-06-14 11:30

#572: mihaitha - Re: Re: Re: Re:  

 toti pacalicii injura biserica ortodoxa. Insa nici unul din voi lasilor nu zice nimic legat de cei 50 LGBT ucisi in america. 

 

Ar trebui sa lingeti talpile crestinilor care va tolereaza de atatia ani. Si ar trebui sa va fie foarte mare rusine caci cereti mai mult decat toleranta, in acelasi timp voi fiind incapabili sa tolerati crestinismul.

Ana

#574 Re:

2016-06-14 22:24

#1: -  

 Fiti sanatosi si faceti ce  vreti in intimitatea voastra. CASATORIA este o taina SFANTA data de Dumnezeu FEMEII si BARBATULUI!  Nu ridicati Pacatul la rang de virtute! !! Chiar nu aveti un pic de respect fata de parintii care v-au nascut?  Fata de Dumnezeu care v-a dat viata? ! 


Musafir

#575 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-06-14 22:26

#526: - Re: Re: Re: Re:  

 CONTRAAAAAAAAAA!!!

Nu va judec. ..doar mi-e mila. ..