Eliberati MAMA! Nu o extradati pe ANA-MARIA NEDELCU!

Eliberati MAMA! Nu o extradati pe ANA-MARIA NEDELCU! / Anunțuri / Despre petiţia "ROMÂNII NU ACCEPTĂ AMESTECUL ALTOR STATE în treburile României" / Comentarii


Musafir

#1

2016-05-21 09:13

Sunt de acord ca niciodata Ambasadorii sa nu mai faca acest trafic de influenta(care elegant se numeste lobby.)Trebuie noi romanii sa invatam ca strainii nu sunt cu nimic superiori noua,ca poate pozitia tarii noastre si lipsa de atitudine (acest cap plecat ) ne-a adus in situatia in care suntem si e timpul sa incetam sa ne consideram cetateni de categoria a 2 a.
Monica Petruţ
Autorul acestei petitii

#2 Re:

2016-05-22 03:14

#1: -  

  Când am creat petiţia, am sperat că vor fi câteva mii de patrioţi români care să aibă  CURAJUL  ŞI RESPONSABILITATEA să o semneze, dar am constatat că marea majoritate a românilor ori se tem să semneze, ori nu le pasă, ori cred că semnătura lor pe o petiţie online nu are efect.  Nu s-au adunat semnături la petiţie nici măcar câte like-uri a primit în locurile in care am distribuit-o eu sau alţii pe facebook.  

Oricum, indiferent de nr. de semnături, o să trimit petiţia Ambasadei SUA in România şi Preşedintelui SUA, dar nu voi primi răspuns de la ei dacă nu se adună 20 de mii de semnături, fiindcă asta e regula în SUA.


Musafir

#3 Re: Re:

2016-05-22 15:53

#2: Monica Petruţ - Re:  

 Teoretic, aşa ar trebui să fie, sunt împotriva slugărniciei şi obedienţei faţă de alte state; pe de altă parte, am constatat că fără intervenţia acestora, era mai rău decât actualul rău, istoria recentă ne-o demonstrează. Chiar şi în aceste condiţii,  cei în drept nu se sfiesc să încurajeze hoţia, jaful, traficul de influenţă, mita...




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...