Eliberati MAMA! Nu o extradati pe ANA-MARIA NEDELCU!

Eliberati MAMA! Nu o extradati pe ANA-MARIA NEDELCU! / Anunțuri / La 24 mai 2016, judecătorul se va pronunţa asupra cererii de extrădare a Anamariei Nedelcu / Comentarii


Musafir

#1

2016-05-19 22:26

NU SE POATE! SPUNETI ONORATEI INSTANTE SA NU SE JOACE CU FOCUL!
PENTRU ABSOLUT ORICINE SE VA INTOARCE ROATA CRANCEN!
DEPINDE DE CEEA CE AI FACUT. GRIJA MARE!
Monica Petruţ
Autorul acestei petitii

#2 Re:

2016-05-20 02:15

#1: -  

 Cred că e mai bine că a amânt pronunţarea, ca să studieze hotărârea ÎCCJ pronunţată la eliberarea Anamariei Nedelcu din arestul provizoriu (aceea ce nu fusese redactată la termenul trecut), dar şi concluziile procurorului şi ale avocaţilor, ce au fost depuse la termenul din 19 mai.


Musafir

#3

2016-05-20 05:15

Buna dim dragi cetateni dorim cu drag ca Ana Maria Nedelcu sa ramana in tara sa isi creasca linistita copilul nu dorim sa fie inchisa in Canada ea isi apa copilul de un MONSTRU cu chip de barbat.

Musafir

#4

2016-05-20 06:00

Foarte complicata justitia asta. Am inteles ca in tara noastra nu exista infractiunea de rapire de catre unul din parinti, oricare ar fi acel parinte si, ca portivit nu stiu carui tratat bazat pe drepturile omului, la care am aderat si noi, nu putem sa extradam o persoana pentru o fapta care nu exista in codul nostru penal, trimitand-o intr-o tara in care va fi pedepsita pentru o fapta fapta inexistenta la noi. Daca este asa, ce se intampla? Justitia nu este ca metamatica, exacta? E si alba si gri si portocalie.. Ana Maria nu trebuie extradata si gata! E aici cu copilul ei, iar Canada sa ne scuteasca!



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...